Задържаните на Гюешево не са джихадисти, осъдиха ги условно

Условни присъди от по 1 година с 3 г. изпитателен срок и глоби от по 100 лева постанови Районният съд в Кюстендил за 4-та косовари, задържани край Гюешево.

Обратно в новината

Коментари - Задържаните на Гюешево не са джихадисти, осъдиха ги условно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е,как е,уважаеми съфорумци-чувстваме ли се сигурни в "демокрацията"? За джихадистите и радикалните ислямисти- няма доказателства. За изнасилвачите,убийците,крадците-няма доказателства. За злоупотребите с власт- няма доказателства. За кражбите на властта- няма доказателства /това последното има ново измерение: не се и търси виновника- справка КТБ/. Когато обаче вземеш закона в свои ръце,за да защитиш себе си или съгражданин- ооо,тогава да видиш полиция,следствие,прокуратура и съд как се стиковат!

Въоражавайте се, че ще стане страшно ако разчитаме на семейни служби като ДАНС и МВР, а за митниците се видя как става работата от разговора "Ало, Ваньо". При положение, че шефа на митниците е толкова прост, че не различава телефонен номер от ЕГН, правете си сметка останалите какви тъпаци са!

Съдията да се изпрати в Косово с Библия и кръст в ръка, и да рецитира християнски молитви. Да не пропусне да предложи подкуп на местните полицаи/граничари и да видим какво ще му се случи!

Не са радикални джихадисти, а умерени. И шофьорът е предлагал подкуп в евро от чисто човешка глупост.

Няма доказателства. Само дето в телефоните им имало някакви отрязани глави, цитати от корана за разправа с друговерци и от време на време викали " Аллах уекбар". Ма то това доказателства ли са?

Е, анджак, де - тия са от ССА. Сигурно им е харесала конференцията, която им правихме тука и пак искат. Това е умерена Ислямска Демокрация. Наши хора.

Вярваме ви: тези не са джихадисти. Така също тези, които газят деца на пътищата не са убийци. Каращите без книжки не са престъпнци. Берящите царевица в чуждни ниви през ноща не са нарушители. Собствениците на офширки не са мошеници. Цигарите на Пеевски не са контрабандни, и затова рекламата им се плаща от държавния бюджет. Бензинът на бензиностанциите струва точно толкова. Всички мигранти са сирийски сирачета. Бабичките и майките с колички заслужават да ги бият и обират на пешеходните пътеки. Трябва да плащаме за многодетните малцинства, но не и за работилите по 40 години в България пенсионери. Домът с просрочена ипотека се конфискува, а незаконно построените къщи и хотели само получават препоръка да се съборят. Плажът е държавна собственост, но само концесионерите имат право да го ползват...Накрая всички осъдени в България ще получат условни, а недоволните може да ни осъдят в Страсбург за нарушени права и свободи!

Това е един от най-добре систематизираните коментари, които съм срещал напоследък. Може би, защото е от совите :) Мога ли да го разпространявам? :)

И най-вече т.нар. ни "политици" са българи и работят за благото на България и българския народ.

"на телефоните им имало снимки на обезглавени хора и специални молитви, които отправят джихадистите" Нйеееееееееее, как ще са джихадисти, откъде ви хрумна? Има ли видео, на което се вижда как самите те режат глави- няма. Ами значи са невинни. А и документи нямат, горките. И така: В името на Народа: Да бъдат незабавно освободени, да им се дадат по 100лв. пътни и да бъдат съпроводени до границата с извинения от МВР, а Росен Помаклиев да им връчи задочно орден Стара Планина. Заседанието се закрива.

Тези не са, но истинските джихадисти вече са у нас и в Европа и скоро ще проникнат дълбоко и болезнено в дебелите и отпуснати бели европейски задници !!! Така че обрязвайте се братя, подмивайте се и пускайте бради, а на жените си купувайте фереджета!!!

ударете им по 100 тояги и ги махайте от България,няма да ги хрантутим

Като чул съдията че дават сухо и...

браво на съдиите! по 100лева глоба! а на съдията колко дадоха косоварите, сигурен съм че не е малка сумата. свини - съдии