Космическото командване на САЩ ще следи Дядо Коледа, въпреки липсата на пари

НОРАД ще държи в течение малчуганите, кога ще си получат подаръците в коледната нощ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че те, американците друго по света правят ли, освен да следят и подслъшват някого? То не бяха лидерите на Ес, не бяха руснаци и китайци... И все някой им бръкнал в гъза и им избирал прецедентите!

А като издават позицията на шейната, кой пази чувала на стойност трилион долара?

Що за простотия???? тия малоумни ли са, или да? И за това нещо им трябват пари???? А в това време един станиол ще завива мармота в шоколад....

Космическото командване на САЩ ще следи Дядо Коледа, въпреки липсата на пари Космическото командване да внимава,да не пропусне да напълни чувала на дядо Коледа с 8 броя ф-16 за бат Бойко и Цецо.

Каква коледа бе кравари на на 25 декември се е родил бог Митра,а 7 януари е коледата ,а дядо мраз носи подаръци на 1 януари.

Ми празнувай си по твоите си предпочитания, кво те бърка?!?

Космическото командване на САЩ ще следи Дядо Коледа, въпреки липсата на пари, тъй като е възможно това да не е Дядо Коледа а Дядо Мраз представящ се за Дядо Коледа.

Той дядо Коледа да внимава да не попадне на дядо Мраз , че Ц300 ще му 'спука гьона' ;))) ай със здраве

Космическото командване на САЩ ще следи Дядо Коледа, въпреки липсата на пари, тъй като е възможно това да не е Дядо Коледа а Дядо Мраз представящ се за Дядо Коледа.

Ха -ха -ха ;))))) Това е единствената смислена дейност на" космическото " командване . Поне снежанката да не беше такъв върколак .. , ама са сащисаните си е супер :0))

Снежанка е с пишка.

най-модерно е да се ходи на църква по Коледа и да се слуша концерт на Планета

Путин да пуска C-400 и да тегли на една на Дядо Коледа.

С-400 са отбранителни, Стальо. Тактическите ракети са в подводниците в Северния ледовити океан.

Май цялата им космическа работа е такава на краварите - следят нещо дето го няма ама даже и коридори дават на Дядо Коледа:)))))))ама самолетите немогат да опазят от такова стриктно ''следене'' на нищото във въздуха

Чудесна традиция, мила, наивна и човешка! Децата са най-важни и винаги са отпред. Адмирации! Ще доживеем ли някога, тези структури само това да им е работата?

Добра идея за българските шишковци в униформи.

Явно са забелязали и снимали Дядо Мраз и Снежанка във Варна вчера. Малко са се объркали, защото не е техния дядо Коледа с Рудолф и елените, превърнат като повечето празници в САЩ на ден за огромни печалби на търговците. Нейсе, няма да е за първи път да бъркат наблюдаваните мишени.

Егати и ,,новините,,- това не може да бъде сериозен сайт.

Тоя път дира са невинни. Това си е истинска новина и можеш да я намериш и в снн, фокс, ройтерс и т.н. Просто наистина имат такава традиция от 50-60те години.

че ми следи оная работа,не лъжете децата дядо коледа ня ма има Дядо Мраз

А въглен в чорапчето искате ли?! Има и Санта Клаус, и дядо Мраз, и Коледа, и дядо Коледа! "Най-хубавото се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите." - Антоан дъо Сент-Екзюпери

България има Коледа, но не и дядо Коледа или Санта Клаус. Това са пак антибългарски простотии, като приятен уикенд по нац.телевизия, или шопинг или барбекю или тауър и пр.

Космическите им войски за друго не стават. Така навремето кацнаха в Невада, пардон на Луната, където няма вятър, но знамето им е развято...

На Снежанка май не и разрешават да плува по груб в морето, да не всява паника...

вече никой не иска да го следът краварите дори и дядо Коледа,не мое му фанат коледния стелт хахахаха

Путин да не е преоблечен дядо Коледа та Космическото командване на САЩ и без мъни ще следи дед Коледа.

Снежанка от снимката, ако беше овца, щеше да умре отглади.

,,Освен сос пари, работата може..."да се върши и с МНООГО,ама наистина МНОООГО пари, най -добре да са зелени.....

Ухааа. Дядо Мраз. Голяма новина от Дрис.

Освен сос пари, работата може и по друг начин да се прави.

Липса на пари? Какво се случва?!?!? Xартията в печатницата ли е свършила или мастилото?

"отново" да кацнат на Луната - оттам много по-добре ще се вижда...

А космическото командване на Русия ще следи Дядо Мраз, а Цветанов ще следи Иванчева и Президентът, а Борисов ще следи кръвното си налягане.

руснаците са заети да спасяват Железния човек... а Дядо Мраз си има Снежанка, която осъществява оперативното наблюдение над чувала на дядото;)