Коментари - Предизборен дебат - кой как ще бори корупцията и мафията | Днес.dir.bg

Предизборен дебат - кой как ще бори корупцията и мафията

Представители на основните претенденти да влязат в сладващия парламет влязоха в телевизионен дебат за борбата с корупцията, мафията и престъпността.

Обратно в новината

Коментари - Предизборен дебат - кой как ще бори корупцията и мафията | Днес.dir.bg

Коментари

Нито избори,нито обещания няма да помогнат.Истината е тази,че сега,когато никне копривата, трябва да хванем тоягите и докато не изринем цялата корумпирана соволч от институциите, да не мирясаме.И да скачаме,както през 90-те години.Иначе България загива!Първо трябва да се изрине съда.Там най-много вони и там трябва първо да се пипне,за да се повлече,дето се вика крак.

Вижда се че ГЕРБ нямат компетентни кадри ,които да ни управляват.Ако Бойко стане пак премиер,това ще е още години време загубено за България.Отново Цецка ще е председател на Народното събрание и представете си от там нататък кои ще са другите участници в управлението... Няма смисъл да се гласува за ГЕРБ!

Ей няма ли най-сетне да напишете колко ви плащат за ПР капманите, може и други да се включим

А.Т. беше на гребена на вълната по нелицеприятност,липса на възпитание и нагло поведение на рекетьор.

Антон Тодоров направо ме срази с ниското си ниво и човешки потенциал.От този човек очаквах повече.Най-жалък беше със разсъкретените документи.Пълен смешник.Аптекаро- бензиджйският бизнесмен Марешки ,вятър го вее на бяла кобилка.Пълен смешник.Това не беше дискусия ,а клюкарска сбирщина.За другите ала бала .Въпреки,че не съм фен на ДСБ Радан-Костов,той поне спази приличие и желаееше да се говори по темите.

Ох горките , пак ще се борят ...

В петък по покана на Лозан Панов у нас пристига Лаура Кьовеши!Ако на кандидатите за баровци им държи- да я поканят на приказка по ТВ.Да, ама не!

прави ми впечатление, че лидерите на големите политически партии като ГЕРБ и БСП никога не взлизат в дебати с лидерите на малките партии, а изпращат разни недоклатляци. защо медиите им съдават такъв комфорт и пускат едни лидери само с други определени такива, а няма равенство? Некоректно е и медиите да позволявате при воденето на дебатите бивши министри, които сега са кандидат депшутати, но за които знаем, че няма да изкарат и седмица в парламента щото ще формират после правителство, да използват информация получена от тях докато са били на власт т.е. конкретиката с която говоря е нормална за човек, който до преди месец е бил министър, но това не е политически коректно няма го равенството между кандидатите....

Кутев ще бори престъпността. С нови бригади тролове?

Че те не искат да я борят,те искат да участват

Събрало се е мешерето да коли и беси. Аптеките на маГарешки плъзнали из цялата страна и щял да се бори срещу монополите??? Тъкмо си затвори бензиностанциите да не го гепат и то колелото се завъртя и загуби инерция. И се чудя на акъла на хората, плащаме за литър гориво/боклук едни от най-ниските цени в Европа и се оплакваме, че цените ни били най-високи?! Като почнем да добиваме и ние нефт може и за 80ст на литър да зареждаме.

предлагам примерът -хонг конг,които беще временно управляван от великобритания и като се разви и цивилизова върнат обратно на китаи! нас може да оправи примерно германия ако всички държавни,съдебни и местни струкури,полиция се управляват временно от немски институции и граждани ,докато се изчисти бизнесът от корупцията!

Меркелица добре ни оправи.

то за държaвата на меркелица да не се тревожим!да видим нас си-българите!

Някой да обясни АТ за пари ли го прави или е много много зависим?Или са го "убедили".

Това, което не може да се купи с пари - се купува с много пари, а това, което не може да се купи с много пари - се купува с още повече пари

А кой и как ще бори корупцията В мафията?

Всички сте смешни. Сбъркано е това, че Главния прокурор и депутатите не носят отговорност пред никой за действията си. Няма кой да им потърси отговорност за безобразията. Не трябва да има главен прокурор, а ако има трябва да има начин да бъде контролирано какво прави всяка една минута. Тези които го контролират също трябва да бъдат контролирани. Трябва промяна на законите и конституцията. Така че полицай, митничар, министър, депутат, кмет, общински съветник хванат в корупция. Да губи веднага този си пост, а освен това да няма право да заема въпросните постове поне 15 години напред от датата на установяване на това, че е корумпиран. Трябва некадърните управляали партии като БСП,и ДПС и НДСВ да получат един силен шут от избирателите изхвъллящ ги от политиката поне за 15 години напред.

нека балканското шоу(на нашите момчета от началото на преходът към европеиска правова демокрация) да започне!ще бде гарантирано забавно!

Попитали босовете на мафията как ще се борят срещу мафията.

ПРЕДСТАВИТЕЛ НА "ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ"?! ТОВА ПАК НЯКАКЪВ НОМЕР СЛЕЩУ ТЯХ ЛИ Е ?! АКО БЕШЕ ИЗЛЯЗЪЛ СИДЕРОВ,ИЛИ ДЖАМБАЗКИ,ОТ ТЕЗИ ЩЯХА ДА ОСТАНАТ САМО ВРАТОВРЪЗКИТЕ!!! НЕЩАСТНИЦИ!!!

МНОГО СТРАШНИ ТЕЗИ:СИДЕРОВ ИЛИ ДЖАМБАЗКИ БЕ :):):):):)

НЕ СА МУТРИ КАТО ВОЖДА ВИ,НО ВСЕ ПАК...ЩЕ ВИДИТЕ НА 26.03.!!! ИЗНЕНАДАААА!

това не са обединени патриоти,а обединени и изгладнели патриотари мошенници!

ДА НАПИШЕШ ?! ЗАРАДИ ОВЦЕ КАТО ТЕБЕ,ПАК ЩЕ ИЗДУХАМЕ ВСИЧКИ СУПАТА!!! НО ТОЗИ ПЪТ,НЯМА ДА ВИ СЕ РАЗМИНЕ!!!

На 26-ти скрий личната карта на баба си, спаси България за поне 4 години напред.

++++++:):):)

то и тук провициалните добрички баби вечеползват,таблет,и аи фон и водят внучетата със със джип на училище!модерни са и знаят за кое наше момче да гласуват!

То тия с джиповете са ориентирани, аз пиша за тия които не са

Гледах дебата. Никой от участниците не впечатли с нещо ново. Всички пак ще се борят не с причините, а със следствието. Направих извода, че ББ напоследък допуска доста грешки. Поредната му грешка е "новото" лице, което до вчера го громеше в свои книги, сега е негов пръв фен. С представянето си АТ ме убеди за пореден път, че трябва да гласувам за БСП. Воля-та изобщо не искам да я коментирам. Другите участници харесвам като интелигентни и приятни хора, но само като лично излъчване.

И колко плащт от БСП за ПР кампания, я кажи и други да се включим?

без комунисти без ДС агенти

това е мисия невъзможна!

И как хора които винаги са крали, без да правят нещо полезно за хората, когато са се добрали във власта, няма да крададат пак?

Тодоровия дето се хвалеше с книгата си за зулумите и миналото на боко взе сега да се хвали че и срс използват за да следят опонентите си ама се е наврял при тези дето оплюва за да се докопа пак до авантата.. Нечистоплътен душевно винаги ще си е такъв до гроба

МА ВИ РАЗКАТА :):):)

ако наистина се разбута корупцията и мафията ,то българия икономически ще фалира!наивници !говорилня за пред будали !

Как точно мафията ще се бори с корупцията и мафията?Как?Не мога да проумия.И тримата на снимката са мафиоти.Това ,че в Бг.няма работеща съдебна система ,не прави хората слепи.Всичко се знае.Толкова са нагли и алчни мяра нямат.

и аз също не мога да проумея,ами тя мафията е от 09.09.1944-2017год! нима крадците и мошенниците ще се самонакажaт?

Всичките ни политици-мърши борят мафията и корупцията под прикритие, като стават част от нея.

Само Марешки!

Бойко, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню... Четири години те управляваха България и я повлякоха към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха като шайка персони, обединени от престъпна цел. В тази книга политологът Антон Тодоров вади мръсните им тайни. От първо лице. С документи и факти. Обективно, без да пести нищо. Връзките им с върхушката на БКП и Държавна сигурност, с банковия картел, с международни гангстери, с онази сенчеста част от обществото, която наричаме задкулисие. Рекет, доноси, контрабанда, трансфери на милиарди, източване на държавния резерв, показни арести, сливане на изпълнителна и съдебна власт... Шайката ГЕРБ е най-мрачната част от голямата измама, известна като български преход.

с ПИНОЧЕТ

Много са ми интересни нашите "Политици", като им припомниш, какво са правили, когато са били на власт и казват: ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКА АТАКА СРЕЩУ МЕН. МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ТОВА НЕЩО, как се получава и защо

Бойко, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню... Четири години те управляваха България и я повлякоха към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха като шайка персони, обединени от престъпна цел. В тази книга политологът Антон Тодоров вади мръсните им тайни. От първо лице. С документи и факти. Обективно, без да пести нищо. Връзките им с върхушката на БКП и Държавна сигурност, с банковия картел, с международни гангстери, с онази сенчеста част от обществото, която наричаме задкулисие. Рекет, доноси, контрабанда, трансфери на милиарди, източване на държавния резерв, показни арести, сливане на изпълнителна и съдебна власт... Шайката ГЕРБ е най-мрачната част от голямата измама, известна като български преход.

Хахахахахахахаха

Мафията ще бори мафията и корумпираните ще борят корупцията. ''Верваме ви''.

По голями мръсници от политиците няма!!!!!!Погледнете Анто Шайката радетел на мутрите от Герб!!!!!Ами оня педал Яне ЯнеФФФФФ дето размахваше папки с доказателства и факти с които щеше да вкара Мутрата в затвора!!!!И какво стана?????Вместо това Янка стана съветник на Мутрата!!!!

Кой ще пребори ОПГ ГЕРБ ? Мафията не умира , тя е като Феникс или ТИМ !

Точно никак ! Нали вие сте мафията дето им раздадаха парите и обрахте народа в 97-ма Без кръв няма да мине!

Тодоров бяха хита на дебата. Нагледен пример какви депутати не следва да припарват в българския парламент.

Раданчо, освен "чисти ръце" ще трябва да го докараш и до "хладен ум" и "горещо сърце". Лошото е, че нямате нито един от тези атрибути. Същите корумпирани" патриоти" сте като тоя, дето му стана кръстник - БХ...

Мафията и Корупцията ще борят корупцията и мафията!

Тоя Антов Тодоров май улезна от вътре да я бори мафията , поне в един от клановете и.

Е, най-накрая е "прозрял", че "като не можеш да пребориш врага( мафията в случая), по-добре да се съюзи с него";)))

Петдесет нюанса БКП не може да борят корупцията. Те винаги ще бъдат част от едно цяло, което винаги ще ги зове от мрака. Те ще държат властта и корупцията, докато са живи, а следващите ги ще бъдат толкова безсмъртни, че няма да я забелязват.

Искаме нии хлеб НЕ на политик устат Не на мутрата богат нито доктор чорбаджия нито даскал с гола шия ИСКАМЕ труда да ни се плаща КАКТО ПОДОБАВА Никой ДА НЕ НИ ЕБАВА

Антон Тодоров от ГЕРБ, Антон Кутев от БСП, Веселин Марешки от Воля, Радан Кънев от Нова Република и Ваньо Шарков от коалиция Реформаторски блок Глас народен МАФИЯТА ЩЕ БОРИ С МАФИЯТА???

И тия които са му искали подкупа, сега се канят да управляват.

Старият метод за борба с пороците - пребори се с порока като му се отдадеш. Да барнеш солунска митница и да пребориш с нея порока, а? Къв ще е кеф.

Всички искат да ни оправят. Един преди време поне само 800 дена ни оправя, а тия не си дават срок, т.е. се канят цял мандат да ни оправят.

корупция и мафия ша се бори хихихи 5 клиентелистски партии щели да борат разбираш ли корупция и спонсорите си също принципиално нема вариант да стане с тези настройки в обществото и с така поставените политически борби

За България в момента е важно да се позиционира къде в съвременния свят иска да се намира,с кого да се коалира за да е сред равни. Явно богатите в ЕС не ни искат при тях, а да сме гетото на ЕС не трябва да се допуска защото това ще е краят на България /за онагледяване вижте какво се случва с малките села в България/ същото ще се случи и при Европа на много скорости.Така ,че господата вместо да плещят глупости да се поразходят из татковината си и да решат какво избират примерът е при нас у дома.

По-често А. Тодоров да се показва по телевизията. С всяко показване герб губи електорат!

да напишеш Шайка...и после да влезеш в Герб..

"Предизборен дебат - кой как ще бори корупцията и мафията" Никой и никак е то така ще бъде оставен проблема с мафията,не зависимо кой ще спечели изборите.

И тези смешници ще я борят като всички останали...Ни чул, ни видял!

Да ти кажа ли правичката?- И едните, и другите са маскари!... Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!... Ама какво да сториш? Не се рита срещу ръжена!

Уважаеми телевизионни борци с мафията! Ако корупцията и мафията се бореше от екрана със слова, досега нямаше и помен да остане от нея! А не е съвсем така, нали? Значи ДЕЛА трябват, а не слова!;)

Коментари - Предизборен дебат - кой как ще бори корупцията и мафията | Днес.dir.bg

Предизборен дебат - кой как ще бори корупцията и мафията

Представители на основните претенденти да влязат в сладващия парламет влязоха в телевизионен дебат за борбата с корупцията, мафията и престъпността.

Обратно в новината

Коментари - Предизборен дебат - кой как ще бори корупцията и мафията | Днес.dir.bg

Коментари

Нито избори,нито обещания няма да помогнат.Истината е тази,че сега,когато никне копривата, трябва да хванем тоягите и докато не изринем цялата корумпирана соволч от институциите, да не мирясаме.И да скачаме,както през 90-те години.Иначе България загива!Първо трябва да се изрине съда.Там най-много вони и там трябва първо да се пипне,за да се повлече,дето се вика крак.

Вижда се че ГЕРБ нямат компетентни кадри ,които да ни управляват.Ако Бойко стане пак премиер,това ще е още години време загубено за България.Отново Цецка ще е председател на Народното събрание и представете си от там нататък кои ще са другите участници в управлението... Няма смисъл да се гласува за ГЕРБ!

Ей няма ли най-сетне да напишете колко ви плащат за ПР капманите, може и други да се включим

А.Т. беше на гребена на вълната по нелицеприятност,липса на възпитание и нагло поведение на рекетьор.

Антон Тодоров направо ме срази с ниското си ниво и човешки потенциал.От този човек очаквах повече.Най-жалък беше със разсъкретените документи.Пълен смешник.Аптекаро- бензиджйският бизнесмен Марешки ,вятър го вее на бяла кобилка.Пълен смешник.Това не беше дискусия ,а клюкарска сбирщина.За другите ала бала .Въпреки,че не съм фен на ДСБ Радан-Костов,той поне спази приличие и желаееше да се говори по темите.

Ох горките , пак ще се борят ...

В петък по покана на Лозан Панов у нас пристига Лаура Кьовеши!Ако на кандидатите за баровци им държи- да я поканят на приказка по ТВ.Да, ама не!

прави ми впечатление, че лидерите на големите политически партии като ГЕРБ и БСП никога не взлизат в дебати с лидерите на малките партии, а изпращат разни недоклатляци. защо медиите им съдават такъв комфорт и пускат едни лидери само с други определени такива, а няма равенство? Некоректно е и медиите да позволявате при воденето на дебатите бивши министри, които сега са кандидат депшутати, но за които знаем, че няма да изкарат и седмица в парламента щото ще формират после правителство, да използват информация получена от тях докато са били на власт т.е. конкретиката с която говоря е нормална за човек, който до преди месец е бил министър, но това не е политически коректно няма го равенството между кандидатите....

Кутев ще бори престъпността. С нови бригади тролове?

Че те не искат да я борят,те искат да участват

Събрало се е мешерето да коли и беси. Аптеките на маГарешки плъзнали из цялата страна и щял да се бори срещу монополите??? Тъкмо си затвори бензиностанциите да не го гепат и то колелото се завъртя и загуби инерция. И се чудя на акъла на хората, плащаме за литър гориво/боклук едни от най-ниските цени в Европа и се оплакваме, че цените ни били най-високи?! Като почнем да добиваме и ние нефт може и за 80ст на литър да зареждаме.

предлагам примерът -хонг конг,които беще временно управляван от великобритания и като се разви и цивилизова върнат обратно на китаи! нас може да оправи примерно германия ако всички държавни,съдебни и местни струкури,полиция се управляват временно от немски институции и граждани ,докато се изчисти бизнесът от корупцията!

Меркелица добре ни оправи.

то за държaвата на меркелица да не се тревожим!да видим нас си-българите!

Някой да обясни АТ за пари ли го прави или е много много зависим?Или са го "убедили".

Това, което не може да се купи с пари - се купува с много пари, а това, което не може да се купи с много пари - се купува с още повече пари

А кой и как ще бори корупцията В мафията?

Всички сте смешни. Сбъркано е това, че Главния прокурор и депутатите не носят отговорност пред никой за действията си. Няма кой да им потърси отговорност за безобразията. Не трябва да има главен прокурор, а ако има трябва да има начин да бъде контролирано какво прави всяка една минута. Тези които го контролират също трябва да бъдат контролирани. Трябва промяна на законите и конституцията. Така че полицай, митничар, министър, депутат, кмет, общински съветник хванат в корупция. Да губи веднага този си пост, а освен това да няма право да заема въпросните постове поне 15 години напред от датата на установяване на това, че е корумпиран. Трябва некадърните управляали партии като БСП,и ДПС и НДСВ да получат един силен шут от избирателите изхвъллящ ги от политиката поне за 15 години напред.

нека балканското шоу(на нашите момчета от началото на преходът към европеиска правова демокрация) да започне!ще бде гарантирано забавно!

Попитали босовете на мафията как ще се борят срещу мафията.

ПРЕДСТАВИТЕЛ НА "ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ"?! ТОВА ПАК НЯКАКЪВ НОМЕР СЛЕЩУ ТЯХ ЛИ Е ?! АКО БЕШЕ ИЗЛЯЗЪЛ СИДЕРОВ,ИЛИ ДЖАМБАЗКИ,ОТ ТЕЗИ ЩЯХА ДА ОСТАНАТ САМО ВРАТОВРЪЗКИТЕ!!! НЕЩАСТНИЦИ!!!

МНОГО СТРАШНИ ТЕЗИ:СИДЕРОВ ИЛИ ДЖАМБАЗКИ БЕ :):):):):)

НЕ СА МУТРИ КАТО ВОЖДА ВИ,НО ВСЕ ПАК...ЩЕ ВИДИТЕ НА 26.03.!!! ИЗНЕНАДАААА!

това не са обединени патриоти,а обединени и изгладнели патриотари мошенници!

ДА НАПИШЕШ ?! ЗАРАДИ ОВЦЕ КАТО ТЕБЕ,ПАК ЩЕ ИЗДУХАМЕ ВСИЧКИ СУПАТА!!! НО ТОЗИ ПЪТ,НЯМА ДА ВИ СЕ РАЗМИНЕ!!!

На 26-ти скрий личната карта на баба си, спаси България за поне 4 години напред.

++++++:):):)

то и тук провициалните добрички баби вечеползват,таблет,и аи фон и водят внучетата със със джип на училище!модерни са и знаят за кое наше момче да гласуват!

То тия с джиповете са ориентирани, аз пиша за тия които не са

Гледах дебата. Никой от участниците не впечатли с нещо ново. Всички пак ще се борят не с причините, а със следствието. Направих извода, че ББ напоследък допуска доста грешки. Поредната му грешка е "новото" лице, което до вчера го громеше в свои книги, сега е негов пръв фен. С представянето си АТ ме убеди за пореден път, че трябва да гласувам за БСП. Воля-та изобщо не искам да я коментирам. Другите участници харесвам като интелигентни и приятни хора, но само като лично излъчване.

И колко плащт от БСП за ПР кампания, я кажи и други да се включим?

без комунисти без ДС агенти

това е мисия невъзможна!

И как хора които винаги са крали, без да правят нещо полезно за хората, когато са се добрали във власта, няма да крададат пак?

Тодоровия дето се хвалеше с книгата си за зулумите и миналото на боко взе сега да се хвали че и срс използват за да следят опонентите си ама се е наврял при тези дето оплюва за да се докопа пак до авантата.. Нечистоплътен душевно винаги ще си е такъв до гроба

МА ВИ РАЗКАТА :):):)

ако наистина се разбута корупцията и мафията ,то българия икономически ще фалира!наивници !говорилня за пред будали !

Как точно мафията ще се бори с корупцията и мафията?Как?Не мога да проумия.И тримата на снимката са мафиоти.Това ,че в Бг.няма работеща съдебна система ,не прави хората слепи.Всичко се знае.Толкова са нагли и алчни мяра нямат.

и аз също не мога да проумея,ами тя мафията е от 09.09.1944-2017год! нима крадците и мошенниците ще се самонакажaт?

Всичките ни политици-мърши борят мафията и корупцията под прикритие, като стават част от нея.

Само Марешки!

Бойко, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню... Четири години те управляваха България и я повлякоха към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха като шайка персони, обединени от престъпна цел. В тази книга политологът Антон Тодоров вади мръсните им тайни. От първо лице. С документи и факти. Обективно, без да пести нищо. Връзките им с върхушката на БКП и Държавна сигурност, с банковия картел, с международни гангстери, с онази сенчеста част от обществото, която наричаме задкулисие. Рекет, доноси, контрабанда, трансфери на милиарди, източване на държавния резерв, показни арести, сливане на изпълнителна и съдебна власт... Шайката ГЕРБ е най-мрачната част от голямата измама, известна като български преход.

с ПИНОЧЕТ

Много са ми интересни нашите "Политици", като им припомниш, какво са правили, когато са били на власт и казват: ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКА АТАКА СРЕЩУ МЕН. МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ТОВА НЕЩО, как се получава и защо

Бойко, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню... Четири години те управляваха България и я повлякоха към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха като шайка персони, обединени от престъпна цел. В тази книга политологът Антон Тодоров вади мръсните им тайни. От първо лице. С документи и факти. Обективно, без да пести нищо. Връзките им с върхушката на БКП и Държавна сигурност, с банковия картел, с международни гангстери, с онази сенчеста част от обществото, която наричаме задкулисие. Рекет, доноси, контрабанда, трансфери на милиарди, източване на държавния резерв, показни арести, сливане на изпълнителна и съдебна власт... Шайката ГЕРБ е най-мрачната част от голямата измама, известна като български преход.

Хахахахахахахаха

Мафията ще бори мафията и корумпираните ще борят корупцията. ''Верваме ви''.

По голями мръсници от политиците няма!!!!!!Погледнете Анто Шайката радетел на мутрите от Герб!!!!!Ами оня педал Яне ЯнеФФФФФ дето размахваше папки с доказателства и факти с които щеше да вкара Мутрата в затвора!!!!И какво стана?????Вместо това Янка стана съветник на Мутрата!!!!

Кой ще пребори ОПГ ГЕРБ ? Мафията не умира , тя е като Феникс или ТИМ !

Точно никак ! Нали вие сте мафията дето им раздадаха парите и обрахте народа в 97-ма Без кръв няма да мине!

Тодоров бяха хита на дебата. Нагледен пример какви депутати не следва да припарват в българския парламент.

Раданчо, освен "чисти ръце" ще трябва да го докараш и до "хладен ум" и "горещо сърце". Лошото е, че нямате нито един от тези атрибути. Същите корумпирани" патриоти" сте като тоя, дето му стана кръстник - БХ...

Мафията и Корупцията ще борят корупцията и мафията!

Тоя Антов Тодоров май улезна от вътре да я бори мафията , поне в един от клановете и.

Е, най-накрая е "прозрял", че "като не можеш да пребориш врага( мафията в случая), по-добре да се съюзи с него";)))

Петдесет нюанса БКП не може да борят корупцията. Те винаги ще бъдат част от едно цяло, което винаги ще ги зове от мрака. Те ще държат властта и корупцията, докато са живи, а следващите ги ще бъдат толкова безсмъртни, че няма да я забелязват.

Искаме нии хлеб НЕ на политик устат Не на мутрата богат нито доктор чорбаджия нито даскал с гола шия ИСКАМЕ труда да ни се плаща КАКТО ПОДОБАВА Никой ДА НЕ НИ ЕБАВА

Антон Тодоров от ГЕРБ, Антон Кутев от БСП, Веселин Марешки от Воля, Радан Кънев от Нова Република и Ваньо Шарков от коалиция Реформаторски блок Глас народен МАФИЯТА ЩЕ БОРИ С МАФИЯТА???

И тия които са му искали подкупа, сега се канят да управляват.

Старият метод за борба с пороците - пребори се с порока като му се отдадеш. Да барнеш солунска митница и да пребориш с нея порока, а? Къв ще е кеф.

Всички искат да ни оправят. Един преди време поне само 800 дена ни оправя, а тия не си дават срок, т.е. се канят цял мандат да ни оправят.

корупция и мафия ша се бори хихихи 5 клиентелистски партии щели да борат разбираш ли корупция и спонсорите си също принципиално нема вариант да стане с тези настройки в обществото и с така поставените политически борби

За България в момента е важно да се позиционира къде в съвременния свят иска да се намира,с кого да се коалира за да е сред равни. Явно богатите в ЕС не ни искат при тях, а да сме гетото на ЕС не трябва да се допуска защото това ще е краят на България /за онагледяване вижте какво се случва с малките села в България/ същото ще се случи и при Европа на много скорости.Така ,че господата вместо да плещят глупости да се поразходят из татковината си и да решат какво избират примерът е при нас у дома.

По-често А. Тодоров да се показва по телевизията. С всяко показване герб губи електорат!

да напишеш Шайка...и после да влезеш в Герб..

"Предизборен дебат - кой как ще бори корупцията и мафията" Никой и никак е то така ще бъде оставен проблема с мафията,не зависимо кой ще спечели изборите.

И тези смешници ще я борят като всички останали...Ни чул, ни видял!

Да ти кажа ли правичката?- И едните, и другите са маскари!... Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!... Ама какво да сториш? Не се рита срещу ръжена!

Уважаеми телевизионни борци с мафията! Ако корупцията и мафията се бореше от екрана със слова, досега нямаше и помен да остане от нея! А не е съвсем така, нали? Значи ДЕЛА трябват, а не слова!;)