17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено, че касите няма бъдат черни, а военно зелени. Наивници, живеещи в паралелен свят.

Еееей братя всичко е пунта мара усрай@@@на езлезе по голям тарикат от БЪЛГАРИЯ преди грабше от Русия сега граби от ЕС

Мини вариант на план Маршал! Или как се поробва една държава, без война!

Преди 24 февруари украински гражданин не можеше да си открие банкова сметка в ЕС банка, вкл. и в България само защото е украинец. Сега всеки кокаинец се разхожда без контрол и на ЕС разноски. Та... толкова за двойните стандарти.

Работил съм доста време с украинци,от тях знам,че корупцията им е огромна,навсякъде и у нас ще им се стори рай.

Кормих глобалист ,смазах го с тебки удари с чук !

Колкото е по бедна една държава,толкова по не спазват законите.ЕС е виновен,че задържа стандарта на българите мизерно нисък.Като в клещи сме.Само Англия успя да се изплъзне от хватката наречена Ес,но ние не сме Англия

Опппа...безплатен обяд няма.

За всичко са виновени Европейскиа порламент и Европейската прокуратура,които не контролират Европейската комисия как хвърля безотговорно парите на европейските данъкоплатци.

Окраина е мъртва .

мижи, да те лажем!

Корупция като в Украйна има в САЩ.. В всъщност в САЩ е най- гоялмата КОРПУЦИЯ... ТИ как си предствяш че нещо може да свърже в една държава- американец, негър, китец и арабин ??? САМО Подкупи с пари !! САЩ е боклук и трябва да има война там... Хем и ще се оправи положиението и за Русия.. България може да дава ОРЪЖИЕ или да обучава САМО руски войници... Русия ОСВОБОДИ България от Мюсюлманско РОбство... А тия от Украйна са еврейски ШПИОНИ( като оня Зеленски ) и отцепници, сепаратисти.... Това, което прави Путин, трябваше да го направи РУсия още през 1991 г, когато предателите- ЕЛцин и ГОрбачов разделиха Русия.

Царвул прост, кога си бил ти в САЩ ? Нека те светна ,Русия и бившите комунистически държави са СИНОНИМ на корупция , тя е сраснала с народа толкова много че дори не можеш да си предсатвиш място където да няма такава. И другият път като те питат "защо си прост и скъсан" , не е заради държавата,мафията,политиците,съседите,народа....... ТИ СИ ПРИЧИНАТА да си цървул

Случайно съм бил, за жалост само в най-скъпите щати на западното крайбрежие, дори американците си казват ще тяхните властоимащи крадат пари, най-вече от поддръжката, същите обществени пари като тука. Не си мислете, че нашите политици са по-умни от тях, но те имат повече пари и следователно контрол върху малките като нас. За да имаш уважение има два начина да си силен икономически или военно, ако си и двете те броят за супер сила, ако си едно от двете искат не искат се съобразяват с теб

Шибани EU идиоти! Не разбраха ли че тома е най корумпираната държава в света, най големите измамници са тия Украинци. ГЕРБ са като дечица пре тях! Идиоти!

Наркомана стана милиардер , а не спря да изнудва европейските държави и техните задокеански държави,

Абе, че украинските лидери крадат от всички помощи е очеваден факт! Това, че не се отчитат на Урсула и Байдън с процентите - май това трябва да се проследи! :-)

Te баш за това иде реч ...

Па имали сте бол пари, дали сте.

Ама и от нашите пари дават! И нас обират украинците!

Фарсът на 21ви век.

Късно е чадо! Милиардите от Америка и Европа отдавна са в кюлчета злато в Швейцарска банка! ТЪПАЦИ!!!

Кой е казал, че в ЕВРОПЕЙСКА България ИМА СВОБОДА на СЛОВОТО?!

Разсекретени документи: Русия е имала намерение да нападне Япония, вместо Украйна Русия е планирала да нападне Япония през лятото на 2021 г., месеци преди президентът Владимир Путин да започне пълномащабната инвазия в Украйна. Това разкрива имейл с писмо от служител на руската Федерална служба за сигурност (ФСБ), съобщи Newsweek. https://www.newsweek.com/russia-planned-attack-japan-2021-fsb-letters-1762133

Значи затова японците отказаха да се присъединят към санкциите срещу Русия... или пък напротив-)

Тия ако наистина искаха да помогнат на украинския народ... наместо оръжие в Украйна щяха да правят като Русия, която всеки месец изнася в Украйна 40 000 ТИР-а с манджа.

Помия, бездънна помийна яма на глутници алчни изроди за пари,пари,пари.Скопени емоционално образи на хора,в които няма нищо човешко.Или греша,може би хората са били винаги такива.Кого заблуждават и кой още се заблуждава: за Украйна,Русия,България ,САЩ.......и въобще целия свят

Долнопробните европейски лидери взе да им просветва лампичката, но господаря в САЩ ще им дръпне ушичките и ще ослепеят отново.

Че ЕССР и всичките Шваб говеда поддържат тоталното премахване на каквато и да било опозиция и медиа на Зеленски е достатъчен за всеки нормален индивид да вземе страна. И определено не тяхната. Урсулицата не мое спи а само мечтае да намери юридически начин да налапа замръзените 300 милиарда. Бай Дъното и Хиларито успешно лапнаха пре FTX и комисионните от военните комплекси. Да мислят хората за толкова тъпи не е реално. По-вероятно е да не им пука. Хич. Няма кой да ги осъди и подведе под отговорност. Всичките разследващи органи и медии са техни. За раята остава само зануляването.

Ма се пише "замразени".:)

Благодаря ти ЕС.Имам евра за колумбийски снежец да се насера от друсане.

"Парите от Брюксел помагат за борбата с корупцията в Украйна" На база българският, а и европейският опит (не сме новатори) бих казал: "Парите от Брюксел помагат за корупцията в Украйна"!

Как точно се промени Украйна от септември 2021 до юни 2022 ( когато гинеколожката установила “значителен напредък”??? Ми никак. Нещата стават от зле по-зле, а укрите са майстори-измамници. Винаги са били. Ама какво да очакваш от една нацистски диктатура?

Като че ли нямаше ясни правила нито изисквания към Украйна преди ес да реши да й дава кинти. Всички се юрнаха да дават, да дават и да приемат бежанци и да викат на ти, Путин. И изведнъж се оказва, че имат напредък, ама таратанци. Скоро ес ще реши, че в Украйна ще има готино върховенство на закона, за разлика от Полша и Унгария. Смях.

Разсекретени документи: Русия е имала намерение да нападне Япония, вместо Украйна Русия е планирала да нападне Япония през лятото на 2021 г., месеци преди президентът Владимир Путин да започне пълномащабната инвазия в Украйна. Това разкрива имейл с писмо от служител на руската Федерална служба за сигурност (ФСБ), съобщи Newsweek.

Хахаха, ама много си прост

Малоумници !

То покрай Тиквоний ачик стана че тия средства се връщат в нечии джобчета в ЕС ! Та и сега щели да следят дали парите им отиват в правилните сметки !

10 педала и лесбийки решават бъдещето на Европа

Покажете ми един нормален на тази снимка!

Преди войната в У имало проблеми с корупцията. А сега по-малко!? Хахаха! Нарко- фашистката шайка се кротнала!? Хахаха! Използват Укросите като месо и грабят, разпродавайки У.

Сега в Украйна има военно положение и който не е съгласен с главния наркоман бива "убит на фронта" . Никаква корупция - всичко е в приятелския кръг на шефа.

Изключително лицемерие и демагогия от страна на управляващите Еврогейския съюз. Те много добре зенаят, че техните марионетки, укронацистките главатари, са корумпирани до "мозъка на костите", но нали част от парите се връщат точно при тях. Стара и изпитана схема прилагана и в България. Много, ама много жалки и алчни човекоподобни.

Еи кво давайте пари пък после ща видим

Тия Смешници Още ли си вярват че са Важни ??? Ха хаа Хаааа Хаааа Как им се смеят В Азия Южна Америка и Африка !!! Идва Друга Система Друг Капитал И Други Господари В Този Много полюсен Свят !!! Слава на Путин и Си !!!!

Сега, когато от Украйна избягаха корумпираните руски олигарси и политици, страната има невероятния исторически шанс да се прочисти от предатели, корупционери и всякаква сволоч. Между корупцията и Украйна ще бъде изградена непристъпна стена от HAMARS, M777, която ще пази цяла Европа от азиатската корупция.

Ти си не просто наивник, а завършен ИДИОТ!

немъчени пари лесно се харчат, казваше баба ми

"Украинското правителство трябва да демонстрира задоволителен напредък, например при" "борбата с непотизма в съдебната система и укрепването на антикорупционната прокуратура." През декември 2013 г. Ангела Меркел назначи Урсула фон дер Лайен, лекар-гинеколог, за министър на отбраната въз основа на ... близкото приятелство, което ги свързва. През петте си години начело на Министерството на отбраната Фрау фон дер Лайен успява практически да разгроми немската армия. А в областта на корупцията протежето на Фрау Меркел също показа забележителни способности. През декември 2018 г. Бундестага започна разследване срещу фон дер Лайен, която беше обвинена в корупция, лошо управление и непотизъм при разпределянето на договорите и наемането на консултанти. При решаването на проблемите с дигитализацията на Бундесвера, поръчките отиваха при една и съща компания Accenture, оглавявана от някой си Тимо Нотцел. Оказа се, че в тази афера е замесена и държавният секретар на Министерството на отбраната Катрин Зудер, която е назначена от фон дер Лайен. „Делото за консултантите“, както бе наречено в Германия, беше потулено на фона на номинацията на съюзничката на Ангела Меркел за поста председател на Европейската комисия.

разликата между корупцията в бг и в украина, е че там е на всички нива . при нас, все още, големите тарикати не позволяват на малките нива да гепят

Шило

Корупция в Украйна? Сериозно? Там са най-честните и отговорни управляващи! Какви "черни каси", кри кражби? Ей, не така, че Зеленски пак ще трябва да звъни по телефоните и да заличавате написано в протоколите и записано на видео.

Не те ли смущава, че статията е ат Дойче зеле?

Шило

Още повече ме притеснява това

Цитирам : "Парите от Брюксел помагат за борбата с корупцията в Украйна". На корупционери да им дадеш милиарди и това щяло да спре тяхната корупция ??? По-голяма глупост не съм чувал.

Лозунгът на еврогейския съюз е -"Да спрем огъня на корупцията в украйна, като му налеем бензин и течен кислород"!

Боко и Киро ке ги "гарантират"

122 място от 180.Абе ,вие луди ли сте ,или мислите ,че сме идиоти?

щото Владимир Чифутович Зеленский пак ще им се разсърди, задето говорят за курупция в Украйна !

И сега на всички надзорни звена където има хляб и се дърпат конците ще се сложат французи, германци, холандци и т.н. българи не, ние сме лоши....сега дано е станало ясно на плиткоумите подкрепата на запада в замяна на какво е, ще им точат ресурсите здраво и ще ги държат в будна кома та знае ли се, да дойдат да ни видят нас и да не питат какво ще става много!!!!!!

Зеленски спечели убедително изборите за президент с 2 обещания. Да спре войната в Донбас, да пребори корупцията. Вместо това, разпусна Радата и назначи извънредни парламентарни избори. На които с над 50% спечели неговата партия "Слуга на народа". По този начин си осигури пълен контрол в държавата. От 2019, много преди 24.02 Зеленски смаза опозицията от югоизточна Украйна. Позволи си да налага санкции над фирми, че и граждани. СБУ държа опозиционен лидер цяла година без обвинение. Да проруски е, но все пак има закони и човешки права. Постави СБУ под пряк контрол. Превърна се в единствен говорител на държавата. И по-лошото, единствен източник на истината. А Зеленски е човек на олигарха Коломойски. Това дори и ЦРУ го знае. Украйна няма място в този си вид и с това управление в ЕС. Зеленски не е герой, щеше да бъде, ако ВСУ се справяше само, а не с чуждо оръжие, наемници, разузнаване и управление на огъня.

Съгласен съм но Клоуна не е способен на това, важно е кой е зад него и му дърпа кончетата, но и това ще е до време......

Русия можеха да помогнат, и ще помогнат ....

ЕС си няма представа за корупцията в Украйна. Дори консервите и одеялата, които получават като помощ се продават на своите съграждани!