Корнелия Нинова: Връщаме се на масата за преговори, ПП изпълни условието ни

Напълно подкрепяме техните приоритети за борба с корупцията, промените в Закона за обществените поръчки, промените в КПКОНПИ - това е и част от нашата програма, заяви лидерът на БСП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Епилог за Киро (трета допълнена и подобрена редакция) Аз дошъл съм от Канада да ви бъда премиер. Там се учих да продавам на балъци пенкилер. Президентът ме прикри в един миг съдбовен. Прокурор не ме лови, нито съд конституционен. Обещал съм ви промяна, бърза, сигурна и ясна. Всичко за сега отпада, че ме хванаха натясно. Пратих Баце във ареста да будува цяла нощ. Дупе знае две и двеста, падналият не е вожд. Път до Буча си направих, на Зеленски да е сгодно, с Македония се справих, чрез събранието народно. В Брюксел срещнах се със Джо, атлантически титан, за секунди на ухо му прошепнах своя план. В рубли няма да купувам, руска газ не ще тече, а пък той ще се преструва, че познава ме в лице. После втори път отидох на отчет във Вашингтон и с награда се завърнах - газ като от пръднал слон. С кораби ще ни я носят, договорили сме два. Не се знае колко още, нито пък каква цена. Жалко, сили завистливи тъй удариха ме в гръб. Компромати пиперливи скоро май ще завалят. Ленчето съм бил натискал тайно в някаква квартира. Ами тя като си иска, няма пък да ги подбирам ! С Митрофанова съм в битка - ловък и изкусен враг. Още лани тя на Шипка фрасна ме със буца сняг. Батман и жената котка май играят срещу мен, или пък от много водка вече бъркам нощ и ден. Аз решен съм да покажа как печели се играта, а посолството ще смажа и изгоня от страната.

Колкото и да я мразя, Курнелия е страшна политическа кучка! Женското лице на Борисов!

Тетко Маро, ти и без друго щеше да се върнеш. Лапачката е важна

Докъде я докара умнокрасивитета, да се надяват на милостта на Корнелия :)

Те Киро и Коки са две страни на една и съща монета, като Калоян на Нинова ;)

Само незнам при нови избори БСП как ще погледне избирате ли те си в очите след ,като са маст от един вреден антибългарски проамерикански кабинет !

Такова ПОРНО не се изпуска! СВЕТОВНО ПОРНО!

Прости тутка

Няма ли кой да прогони тая биволица?

БСП - то Дръжте здраво че повече може и да не минете 4%

Как вкусно мирише държавната баницаааа....

Ибрикчийка на име Корнелия.

Приоритетите ни съвпадат! Гладната студена и тъмна зима са осигурени :)

Те не искат нови избори и ще гледат да останат на кокала, но си мисля, че този път цената ще е по-голяма, ще бъдат принудени да гласуват за оръжие за Украйна.

С кой? С двете нови трески гунчева и хиновски? Дали ще стигнат или ще се подпре на патериците бойко и доган?

Велика тьпотия, брат4ед! Безработен ли си или пенсионер?

Че много ви е лесно условието, кого заблуждавате и за кого е този елементален театър, що не му казахте на просто-киро да си сложи една маска и ето ви нов премиер.

КОМУ БЕШЕ НУЖЕН ЦИРКА ? ТАЗИ Е КЛОУН !

Сакън, не думай! Ние всички бяхме повярвали, че това не е цирк за пред слабоумни!

Хиновски не е депутат

БСП прежали избирателите си, както от посолството прежалиха Кирчо.

Какво ли не се прави за тая пуста власт

Ако цената за това БСП отново да са в правителството е пращане на оръжие за Украйна ще го прегллътна, а БСП ще докаже, че са европейски социалисти, а не руски крепостни селяни!

Ето до какви висини ни докарват супер полезните еврофондове - до тотално безгръбначие на политиците само и само да вземат някой и друг евромилиард.

Кури най отговорно и с мисъл за държавата не пусна кокала.

Извинявам се! Пропуснал съм. Кой влезе на неговото място?

Ненапразно Нинова е най-добрата ученичка на Иван Костов.

на Бузлуджанските кибабчита. Лично Кокора ще ги меси върху розовия си гъз. Бррр, отврат!

Сакън да не съм те чул така да богохулстваш. Госпожата трябва да остане докато заличи напълно БСП.

Браво на тая! Успя да затрие “столетницата” само за 6 месеца…. Нещо, което враговете им не успяха за 30 години :)

То кой знае калва разлика няма между двамата, дано се провалите

Баце Бойко на бела пожарна... С дългите шланги...

Тази тетка, Корнелия, за половин година като министър, направи с българската икономика това, което не бе правила с мъжа си от 20 години насам. Преди това, направи същото и с партията си.

След тази глупост, другарко Нинова, до свидания forever.......Не знам как ще имате очи да погледнете избирателите на БСП.

Курнелио, нищо не са изпълнили, тоя Кокорче е все едно, че Киро тъпото управлява. Май не ти се губи властта, дърта кошница продажна

Не искаме тази монета защото е на ези.. обръщат същата монрта БСП много добре това е абсолютно различна монета

Курнело, ах ти продажна кОрво! Изпълниха, да... продават оръжия на украйна, предадоха Македония и съсипаха дипломатическите ни отношения с Русия Ама викаш, кокала ще го държиш до последно. Падение, до безкрай. Едно да ти е ясно, БСП приключи

А той май изобщо не влезе в тоя парламент.. то може ли да им следиш всичките глупости.

Това българите са много кухи парчета.

как точно я виждате Гунчева да гласува за анти-московци като ПП? лично Василев много категорично каза, че Газпром е затворена страница.

Значи, като чуя "Борба с корупцията" и ми идва да чупя депутатски глави.

Няма нужда да ви казвам, че съм тъмнолилава костовистка баба, но пък и г-жа Нинова се оказва добра ученичка на Иван Костов.

`щото има и един изненадан.

SU-152

И Франция излъга България! Макрон внесе промени в предложението, което българското Народно събрание гласува миналата седмица. Промени в полза на Скопие и то в последния момент. Ето ви я френската гаранция - толкова - една седмица! Междувременно сме и на път да скъсаме дипломатически отношения с Руската федерация, защото никой не смее да отмени и да обяви за нищожна една нота, която е издадена по устни нареждания и е в пълен разрез с предвидената от закона процедура.....................А тез оффцъ се връщала на масата...........

Нищо не са изпълнили, Кокорчо е същия като Киро. Просто не ти се пуска кокала на властта

Дир като про-руска медия смотаха услужливо новината за проваления ултиматум на Рашата.

Наричай го както искаш, но всичко е фактология. Няма едно нещо, което да не се е случило. Сведения за себе си не давам, че Киро къвто е психар ще пусне и ДАНС подире ми.

Че тая продажна руска подлога ще извърти по една свирка на всеки от тоя форум, ако от това зависи пак да се добере до кокала и да бъде министър.

КУРВЕЛИЙО, СЛАДКИ ЛИ СА КЪРВАВИТЕ ПАРИ ОТ ОРЪЖИЯ? На какво си готова, за да се задържиш още малко на власт! Наистина си затри партията. А умнокрасивитетът на ПП и Пинокио, доволни ли сте? И като се прегърнете с ГЕРБ, срещу които уж сте протестирали миналото лято (ама не сте, защото сте лъжци като партийните си лидери), ще излезете ли на протести срещу Асен Василев?

Кокорчо е същия като Киро. Просто не иска да е в опозиция отново