Коментари - Нинова за Борисов: Върховенство на закона или телефона? | Днес.dir.bg

Нинова за Борисов: Върховенство на закона или телефона?

Лидерът на БСП Корнелия Нонова изрази позиция за уволнението на Иван Гарелов от екипа на служебния премиер.

Обратно в новината

Коментари - Нинова за Борисов: Върховенство на закона или телефона? | Днес.dir.bg

Коментари

Госпожа ЛЪЖА се изходила по въпроса.....ха-ха-ха!

Курнелия изглежда добре. става за лашкане!

Браво на госпожа Нинова! Смел и борбен лидер. Дано никога повече нямаме политици като мутрата от Банкя. Прост, лъже и главно краде. Той и неговата шайка си напълниха мазните джобовет от некачествано саниране и ремонт на пътища, изтеглиха от наше име 16 милярда. Задължиха ни децата да им връщат ограбените от тях пари.

съгласува червената президентска кандидатура с чуждия разузнавач, не някой друг на телефона.

На 26 март аз наистина ще бъда за гъби! Не ви стига, че пилеете милиони човешки съдби. Вече дори неприкрито само егото си чешете и въобще не ви пука за упадналата ни родина, превърната в руини (паметници на културата) и огризки (хиляди запустели цехове, които са работили някога). А жилищните квартали, села и градове излъчват мрак, сивота и безперспективност дори в най-слънчевите дни. И на този фон единият ВЕЛИК кандидат - другарката им Нинова се бори с единственият за нея проблем - господинът им Борисов. И като го пребори ще цъфнем, та дори оттатък!? Същото се разиграва и от другият ВЕЛИК кандидат - Борисов, който има само един проблем. И той е другарката Нинова!? А като го пребори ще цъфнем, че и ще вържем!? А останалите се боричкат за великата чест - от чии огризки да се нахранят. Тези на столетницата или пък другите, които нищо не направиха за половин България (Северна) и в допълнение напълниха страната с мигранти, довършиха икономиката, сяха страх, разединение и простотия. Та искам само да ви кажа, че не струвате нито вие, нито пък циркът, който ни разигравате. Въпреки, че ви го заплащаме скъпо и прескъпо не само с парите и здравето си, но и с бъдещето си, това на децата ни и на цялата нация! Не се заблуждавам, че у нас има демокрация, пазарна икономика, здравеопазване, ред и сигурност, правила за обикновените хора, честни избори, честни отношения, морал, култура и прочее лъскави думи! Защото видях извън България каква е разликата да ги има!

Нинова е неприятна лицемерка и измамница. Лъжее старите хора. Лъже неграмотните. Лъже наивните.

ли някои от целокупния български народ, който да вяпрва, че тази Йончева ако не беше близка на Станишев - те си знаят как и защо - за парлама ли - естествено, защото инак щеше да е г-жа Станишева като Моника банкерката. А дали не са си делили милионите с Гея, защото той нямаше откъде да крадне в размери достатъчни да купува имения. Затова се и ожени за банкерка.

СТИГА МА ,НАМЕРИЛАСИ ОТ КОГО ДА ГИ ИСКАШ.

мислех да пиша - "нахална комунстка", но тя задмина всички комунисти със своето нахалство и лъжи. Ако имаше върховенство на закона щеше да лежи в панделата до живот.

Я да помислим какво би се случило ако Елена Йончева беше проститутка, а Иван Гарелов - професионален сутеньор. Или жиголо. Няма проблем една професионална проститутка да с екандидатира за депутат. Особено от БСП-то. няма проблем един професионален сутеньор да стане съветник на премиера. Особено в служебен кабинет на БСП-то. Излиза някой от опозицията и обяснява как се е заплащало на проститутката - Платили й били 2 млн за сексуални услуги. Излиза сутеньора и започва да я защитава. като какъв? като съветсник на премиера, или като "маман". В същото време излиза колежка на проститутката Елена, на име Курнелия и започва и тя да я защитава. Барабар със сутеньора Иван. И ми обяснява за накакви си каки и т.н. Как ви звучи това, а? На мен малко на бардак ми докарва. Бардак на комундета и доносници на ДС.

ако е искал да бъде свободен журналист, да изразява своето свободно мнение, да беше си останал свободен журналист. Ама то много е добре - хем свободен журналист , хем и на работа в кабинета на премиера - хем лапаш голяма заплата и ползваш всички ескстри като член на кабинета, хем журналист. Ама кво си мислиш - да си показваш дъртата муцуна, да ходиш по коктейли , банкети , да лапаш в пряк и преносен смисъл - е няма. Сега си свободен - стани пиар на който искаш. Ама няма - никой не те иска, Герджика направи тази грешка и я поправи.

ние сме за лудницата, не госпожата Нинова. Много си е добре, дори прекрасно. Накраде се с Костов - продадоха двете най-богатите агенции Техноимпекс и Техноимпортекспорт, поделиха си паричките и после изведнъж - хоп в БСП - там продаде Балкантабак за жълти стопинки и хоп - на върха на БСП. Абе как може така - от дясна ръка на Костов - председател на БСП. А после защо сме на последно място в ЕС.

А на СлаНинова- шундаферата и домофона...

ГЕРДЖИКОВ Е СТАР ТАРИКАТ И ХИТРА ЛИСИЦА.

Аз не вярвам другаде по света да има такава Държава като България.Ама то остана ли Държава та толкова се натискат за тоз пусти опустял "парламент"Всичко друго ни е в излишек.Икономика няма ,само бетониране на де що природа има тя вече не остана,молове с храни и стоки само за бракуване,коли втора пета употреба,превозвачески фирми,складове на прекупвачи,борси и май друго няма,а и хай тек паркове....

Нинова ти си с диагноза патологичен лъжец съчетана с опарничавост и ако отказваш да отидеш да се прегледаш доказваш, че това е истина. Ама вярно, иди и се прегледай. Явно в главата ти нещо не е наред, щом бълваш толкова дръзки нападки и лъжи, съчетани с арогатност и високомерие. Нищо умно и рационално не чухме да кажеш, но пък имаш големи претенции. Страхувам се за бъдещето на децата и внуците си, като слушам какви ги шляпаш.

Аз УЖ харесвах Йончева, гледах с интерес репортажите и от най-горещите точки на света. Но след като се включи в политиката ми падна в очите. Явно на тази жена не и стигат парите, след като се присламчи към най-мръсната работа - политиката. Едва сега си давам обяснение защо е така - просто е била под крилото на Станишев.

Предлагам на Нинова да предложи на Гарелов да го включи в депутатските листи на БСПто Много комунисти;социалисти; ще гласуваме за този другар познат ни е.

Много Русофобски статии се публикуват тука. Има ли нещо лошо относно Русия, публикува се. Как пък нищо хубаво не се случи там? Ще търся други сайтове, бълвочи не ми се четат.

а точно на тази новина кое и е русофобското товаришч?? или викаш бсп, и корнелия са руски партия и политик??

Последният виц за Нинова. Видяла Нинова огледало, погледнала в него и видяла Костоф.

Така съм се смял, ама така съм се смял. Кажи още някой, ама гледай да не е толкова смешен като тоя, че дъх ми не остана от смях.

Абе той и Бойко ги говори едни но сравнение с тая червена лелка е светец.Как да се довери човек на комунистическа леля.

Което е истина,не е лъжа ! СМС управлението на ГЕРБеругите ,е публична тайна ! Но с герб е свършено !

Dir е Русофобски сайт. Мисията им е да сеят омраза към Русия. Някой знае ли обективни сайтове, където няма русофобия?

Не е така, по-обективен е от повечето сайтове, коментарите са най-различни, на други места се трият тези, които не са политкоректни, а тук само обидните и спама.

Келеш!

Стига сте ни навирали в очите тази мазна селска футка, борец за българо съветска дружба, агент на Кремъл.

Герджика се изложи. Айде вижте дали имаше фирма за ресторантьорско обзавеждане. Мазен, лигав интригант. Нямало значение от СМС. Става въпрос за истина, позиции, реалност. Юрист ? Такава е и съдебната ни система. Като него.

Конярката не става за премиер, много лъже. и после омотани в нейните лъжи такъв свят ще ни се завие, че ще се чудим от къде ни е дошло. С перчене и лъжи не става.

Заради тази противна червена кратуна си намразих новия телевизор

Голяма бяла птицо, нормално ли е медийния съветник на служебният премиер да заема страна в спор между двама участници в изборите??? Отговорът е НЕ! От там нататък със или без смс уволнението на червения шаман Гарелов е единственият нормален ход на Герджиков!

АКО ИМАШЕ ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА, МОНТАФОНКАТА КОРНИ ОТДАВНА ЩЕШЕ ДА Е В ЗАТВОРА, А ЗА ЛЪЖИТЕ КОИТО ХВЪРЛЯ НАЛЯВО И НА ДЯСНО, ОНЗИ ОТГОРЕ ЩЕ Я НАКАЖЕ !!!

боика,приятелката на кмета на симитли,никога не е изричала дори една единственна лъжа,чиста е като момина сълза

Курни, Курни-и-и-и, къде си тръгнала да си го мериш с Бойко! Не, че го имаш, ама той с един СМС ще ти спука кариерата!

като не му става самолета ,ще работи с смс и по телефона,ало ванио

му е мераклийка на Бойко от доста време .Кани го да се разберат по мъжки,кани го на дис ПУТ и какво ли още не,ама не й отваря парашута . От злоба типично за нея започва да се заяжда и да съска като осойница ,ама това ще й изяде главата на изборите. Катастрофа за БСП.

"Осойница" :))))

ЕГА ТИ НАГЛАТА ЖЕНА! А ТЯ НЕ ВЪЗДЕЙСТВА ЛИ ПО ТЕЛЕФОНА НА ПРОКУРОРКАТА ЗА ФРОНТИЕРА?

не въздеиства пепи,приятни мокри сънища с боико мачното

Бай х-сплескан се държи като ощипана девица. Да му се не види и дебелия Тиквун. Пък се и обижда като му кажеш, че е бил дебел. Не само, че е дебел, но е и глупав и страхлив.

Простичко изказване, харакерно за оганичения интелект. Обиди, без аргументи. Освен думата "Тиквун" , "Бай..." друго не можеш ли да измислиш глупаво човече? Унижавате човек само с няколко думи, друго не ви ражда гланцирания мозък.

Ако Елена е взела 40 000 хил. лв. през 1997 год., при курс на $ по 65 лв. то това са 615 $. Ама много пара е взела Йончева бре? А ГРОБ задигнаха милиарди $.

97-ма курса беше 1/3000! Сиреч е зела днешните 13.33333 лева! Мухахахахахаха!

А бе, Кури, съсредоточи се върху кампанията предизборна и стига наднича в чуждото канче.... Ние от тебе градивност чакаме....

Всички сме наясно, че и четирите/ петте партии, които ще влезете в Народното събрание се СБИРЩИНА ОТ КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ. САМО БОЙ ПО ВАС С КАМАНИ И ДЪРВЯ!!!!!

Жалък Герджиков, Разочаровах се от президента още когато разбрах, че е поканил за премиер бившия царедворец. Това беше изключително слаб и недалновиден ход. Да назначиш за главно действащо лице един мекушава, плашлива и свикнала на покорство мижитурка от свитата на мадридския Кум Лисан, когато народът искаше и очакваше търсене на отговорност от безхаберната власт на Тиквата беше проява не толкова на умереност и предпазливост, колкото на озъртане за евентуални бунтове организирани и платени от довчерашните прогнили управници и страх от проказата ГЕРБ, разкапала всички органи на държавата. Този женствен нещастник, който се правеше на много умен и хитър, нескопосано увъртайки и криейки офертата си за премиер преди оповестяването й, неизвестно как и с какви качества и заслуги е титлуван професор по право, се показа като овчедушна баба пред "мутренския василевс" от Банкя. Не съм очаквал друго от такъв слуга на "напомпани авторитети" привикнал да превива гръб пред несъстоятелни, мними и самозвани "височества".

От цялата шумотевица, която се носи напоследък, оставам с усещането, че само на ББ му се управлява. Всички други са наясно какви времена идат и разиграват театро. Дори и герберите подтичкват след вожда от немай къде.

Ниновица пак се изложи яко.Учи всички ако себе си да лъжат .Прати журналистката, която цял живот се ползваше с протекции на властта- да лъже ,то между другото има още много такива, ами Тома Томов-от ДС .Ами тоя Иво съветника на Радев,ами изпратиха и Гарелов,също от ДС. Всичките са от един дол дренки, лъжат и мажат, но НАРОДА не е сляп Ниновице и ще си видиш резултатите-още малко.

Дори българският президент вече предпочита Борисов.

да ама българският народ HE предпочита боико кухия мисир

Гарелов е най малкия ти проблем ДРУГАРКЕ!!!! Ти обясни на тези който качествено лъжеш, как в Брюксел твоя - президент-генерал и твойте евродепутати ПОДКРЕПИХА САНКЦИЙТЕ СРЕЩУ ТВОЯТА русия!!!! Имам само едно обяснение! Според русофилите тези санкции са даже полезни за руската икономика!?. Дали пък Путин не е решил сам да си ги наложи и ти го знаеш. Не оставай в неведение подкрепящата ви паплач!

За да даваш съвети на земните, най-малко трябва да знаеш правилно да се обърнеш към тях. КоЙто те четат, не оставАй санкциЙте, все бисерчета на особено грамотен неземен, явно гербаджия.

Битият премиер защо избяга от дебат?

курнелия каза че няма да дебатира с борисов, и ти заклюци че борисов е избягал? желязна логика! комунистическа!

Ти или си глух или като Дявола четеш Евангелието! Тя каза''Искам дебат- лидерски ''очи в очи" Той каза "Много съм тъп и ще доведа Калинките да дебатират"

За да остане само бит.

Този въпрос трябва да бъде зададен и на Герджиков, и на Радев, г-жо Нинова.

За господина, или госпожата подписал се с име ДС. Първо научи добре българската азбука и пиши четливо, защото всяка втора дума ти е с грешен правопис. Но защо ли не се учудвам. Те Бойковистите са прости като него, самият той го е повтарял многократно. Затова няма какво да се чудим, че сме на това дередже. Казано е прост народ слаба държава.

Наивен въпрос. Върховенство на мутрафона, разбира се!

закона или тайни срещи по кафенетата със бивщи генерали на КГБ за инструктаж и набиване на червени чугунени глави.Ах,тази не си представя,какво торнадо ще я върти след 26.03.2017 г.

Бойко продължава да командва и раздава правосъдие.Този SMS на Борисови и лъжите за Йончева , потвърждава думите ми и ме отвръщава от морала и практиките Му .Същото стана и с първият брой на сатиричният вестник ,,Прас- Прес".Едно обаждане на Борисов до боса на РП и вестника изчезна .Явно проф.Герджиков има стрес от бившият бодигард Бойко Борисов на царя Симеон и с-р на МВР в правителството му.

Тая знае само да лае. Дано не се убедите на практика скоро. Работа=0! Тая, пък и другите "политици" да кажат какво са направили и постигнали през живота си? Какво са постоили, накоя машина да са произвели, или обувки?

Коментари - Нинова за Борисов: Върховенство на закона или телефона? | Днес.dir.bg

Нинова за Борисов: Върховенство на закона или телефона?

Лидерът на БСП Корнелия Нонова изрази позиция за уволнението на Иван Гарелов от екипа на служебния премиер.

Обратно в новината

Коментари - Нинова за Борисов: Върховенство на закона или телефона? | Днес.dir.bg

Коментари

Госпожа ЛЪЖА се изходила по въпроса.....ха-ха-ха!

Курнелия изглежда добре. става за лашкане!

Браво на госпожа Нинова! Смел и борбен лидер. Дано никога повече нямаме политици като мутрата от Банкя. Прост, лъже и главно краде. Той и неговата шайка си напълниха мазните джобовет от некачествано саниране и ремонт на пътища, изтеглиха от наше име 16 милярда. Задължиха ни децата да им връщат ограбените от тях пари.

съгласува червената президентска кандидатура с чуждия разузнавач, не някой друг на телефона.

На 26 март аз наистина ще бъда за гъби! Не ви стига, че пилеете милиони човешки съдби. Вече дори неприкрито само егото си чешете и въобще не ви пука за упадналата ни родина, превърната в руини (паметници на културата) и огризки (хиляди запустели цехове, които са работили някога). А жилищните квартали, села и градове излъчват мрак, сивота и безперспективност дори в най-слънчевите дни. И на този фон единият ВЕЛИК кандидат - другарката им Нинова се бори с единственият за нея проблем - господинът им Борисов. И като го пребори ще цъфнем, та дори оттатък!? Същото се разиграва и от другият ВЕЛИК кандидат - Борисов, който има само един проблем. И той е другарката Нинова!? А като го пребори ще цъфнем, че и ще вържем!? А останалите се боричкат за великата чест - от чии огризки да се нахранят. Тези на столетницата или пък другите, които нищо не направиха за половин България (Северна) и в допълнение напълниха страната с мигранти, довършиха икономиката, сяха страх, разединение и простотия. Та искам само да ви кажа, че не струвате нито вие, нито пък циркът, който ни разигравате. Въпреки, че ви го заплащаме скъпо и прескъпо не само с парите и здравето си, но и с бъдещето си, това на децата ни и на цялата нация! Не се заблуждавам, че у нас има демокрация, пазарна икономика, здравеопазване, ред и сигурност, правила за обикновените хора, честни избори, честни отношения, морал, култура и прочее лъскави думи! Защото видях извън България каква е разликата да ги има!

Нинова е неприятна лицемерка и измамница. Лъжее старите хора. Лъже неграмотните. Лъже наивните.

ли някои от целокупния български народ, който да вяпрва, че тази Йончева ако не беше близка на Станишев - те си знаят как и защо - за парлама ли - естествено, защото инак щеше да е г-жа Станишева като Моника банкерката. А дали не са си делили милионите с Гея, защото той нямаше откъде да крадне в размери достатъчни да купува имения. Затова се и ожени за банкерка.

СТИГА МА ,НАМЕРИЛАСИ ОТ КОГО ДА ГИ ИСКАШ.

мислех да пиша - "нахална комунстка", но тя задмина всички комунисти със своето нахалство и лъжи. Ако имаше върховенство на закона щеше да лежи в панделата до живот.

Я да помислим какво би се случило ако Елена Йончева беше проститутка, а Иван Гарелов - професионален сутеньор. Или жиголо. Няма проблем една професионална проститутка да с екандидатира за депутат. Особено от БСП-то. няма проблем един професионален сутеньор да стане съветник на премиера. Особено в служебен кабинет на БСП-то. Излиза някой от опозицията и обяснява как се е заплащало на проститутката - Платили й били 2 млн за сексуални услуги. Излиза сутеньора и започва да я защитава. като какъв? като съветсник на премиера, или като "маман". В същото време излиза колежка на проститутката Елена, на име Курнелия и започва и тя да я защитава. Барабар със сутеньора Иван. И ми обяснява за накакви си каки и т.н. Как ви звучи това, а? На мен малко на бардак ми докарва. Бардак на комундета и доносници на ДС.

ако е искал да бъде свободен журналист, да изразява своето свободно мнение, да беше си останал свободен журналист. Ама то много е добре - хем свободен журналист , хем и на работа в кабинета на премиера - хем лапаш голяма заплата и ползваш всички ескстри като член на кабинета, хем журналист. Ама кво си мислиш - да си показваш дъртата муцуна, да ходиш по коктейли , банкети , да лапаш в пряк и преносен смисъл - е няма. Сега си свободен - стани пиар на който искаш. Ама няма - никой не те иска, Герджика направи тази грешка и я поправи.

ние сме за лудницата, не госпожата Нинова. Много си е добре, дори прекрасно. Накраде се с Костов - продадоха двете най-богатите агенции Техноимпекс и Техноимпортекспорт, поделиха си паричките и после изведнъж - хоп в БСП - там продаде Балкантабак за жълти стопинки и хоп - на върха на БСП. Абе как може така - от дясна ръка на Костов - председател на БСП. А после защо сме на последно място в ЕС.

А на СлаНинова- шундаферата и домофона...

ГЕРДЖИКОВ Е СТАР ТАРИКАТ И ХИТРА ЛИСИЦА.

Аз не вярвам другаде по света да има такава Държава като България.Ама то остана ли Държава та толкова се натискат за тоз пусти опустял "парламент"Всичко друго ни е в излишек.Икономика няма ,само бетониране на де що природа има тя вече не остана,молове с храни и стоки само за бракуване,коли втора пета употреба,превозвачески фирми,складове на прекупвачи,борси и май друго няма,а и хай тек паркове....

Нинова ти си с диагноза патологичен лъжец съчетана с опарничавост и ако отказваш да отидеш да се прегледаш доказваш, че това е истина. Ама вярно, иди и се прегледай. Явно в главата ти нещо не е наред, щом бълваш толкова дръзки нападки и лъжи, съчетани с арогатност и високомерие. Нищо умно и рационално не чухме да кажеш, но пък имаш големи претенции. Страхувам се за бъдещето на децата и внуците си, като слушам какви ги шляпаш.

Аз УЖ харесвах Йончева, гледах с интерес репортажите и от най-горещите точки на света. Но след като се включи в политиката ми падна в очите. Явно на тази жена не и стигат парите, след като се присламчи към най-мръсната работа - политиката. Едва сега си давам обяснение защо е така - просто е била под крилото на Станишев.

Предлагам на Нинова да предложи на Гарелов да го включи в депутатските листи на БСПто Много комунисти;социалисти; ще гласуваме за този другар познат ни е.

Много Русофобски статии се публикуват тука. Има ли нещо лошо относно Русия, публикува се. Как пък нищо хубаво не се случи там? Ще търся други сайтове, бълвочи не ми се четат.

а точно на тази новина кое и е русофобското товаришч?? или викаш бсп, и корнелия са руски партия и политик??

Последният виц за Нинова. Видяла Нинова огледало, погледнала в него и видяла Костоф.

Така съм се смял, ама така съм се смял. Кажи още някой, ама гледай да не е толкова смешен като тоя, че дъх ми не остана от смях.

Абе той и Бойко ги говори едни но сравнение с тая червена лелка е светец.Как да се довери човек на комунистическа леля.

Което е истина,не е лъжа ! СМС управлението на ГЕРБеругите ,е публична тайна ! Но с герб е свършено !

Dir е Русофобски сайт. Мисията им е да сеят омраза към Русия. Някой знае ли обективни сайтове, където няма русофобия?

Не е така, по-обективен е от повечето сайтове, коментарите са най-различни, на други места се трият тези, които не са политкоректни, а тук само обидните и спама.

Келеш!

Стига сте ни навирали в очите тази мазна селска футка, борец за българо съветска дружба, агент на Кремъл.

Герджика се изложи. Айде вижте дали имаше фирма за ресторантьорско обзавеждане. Мазен, лигав интригант. Нямало значение от СМС. Става въпрос за истина, позиции, реалност. Юрист ? Такава е и съдебната ни система. Като него.

Конярката не става за премиер, много лъже. и после омотани в нейните лъжи такъв свят ще ни се завие, че ще се чудим от къде ни е дошло. С перчене и лъжи не става.

Заради тази противна червена кратуна си намразих новия телевизор

Голяма бяла птицо, нормално ли е медийния съветник на служебният премиер да заема страна в спор между двама участници в изборите??? Отговорът е НЕ! От там нататък със или без смс уволнението на червения шаман Гарелов е единственият нормален ход на Герджиков!

АКО ИМАШЕ ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА, МОНТАФОНКАТА КОРНИ ОТДАВНА ЩЕШЕ ДА Е В ЗАТВОРА, А ЗА ЛЪЖИТЕ КОИТО ХВЪРЛЯ НАЛЯВО И НА ДЯСНО, ОНЗИ ОТГОРЕ ЩЕ Я НАКАЖЕ !!!

боика,приятелката на кмета на симитли,никога не е изричала дори една единственна лъжа,чиста е като момина сълза

Курни, Курни-и-и-и, къде си тръгнала да си го мериш с Бойко! Не, че го имаш, ама той с един СМС ще ти спука кариерата!

като не му става самолета ,ще работи с смс и по телефона,ало ванио

му е мераклийка на Бойко от доста време .Кани го да се разберат по мъжки,кани го на дис ПУТ и какво ли още не,ама не й отваря парашута . От злоба типично за нея започва да се заяжда и да съска като осойница ,ама това ще й изяде главата на изборите. Катастрофа за БСП.

"Осойница" :))))

ЕГА ТИ НАГЛАТА ЖЕНА! А ТЯ НЕ ВЪЗДЕЙСТВА ЛИ ПО ТЕЛЕФОНА НА ПРОКУРОРКАТА ЗА ФРОНТИЕРА?

не въздеиства пепи,приятни мокри сънища с боико мачното

Бай х-сплескан се държи като ощипана девица. Да му се не види и дебелия Тиквун. Пък се и обижда като му кажеш, че е бил дебел. Не само, че е дебел, но е и глупав и страхлив.

Простичко изказване, харакерно за оганичения интелект. Обиди, без аргументи. Освен думата "Тиквун" , "Бай..." друго не можеш ли да измислиш глупаво човече? Унижавате човек само с няколко думи, друго не ви ражда гланцирания мозък.

Ако Елена е взела 40 000 хил. лв. през 1997 год., при курс на $ по 65 лв. то това са 615 $. Ама много пара е взела Йончева бре? А ГРОБ задигнаха милиарди $.

97-ма курса беше 1/3000! Сиреч е зела днешните 13.33333 лева! Мухахахахахаха!

А бе, Кури, съсредоточи се върху кампанията предизборна и стига наднича в чуждото канче.... Ние от тебе градивност чакаме....

Всички сме наясно, че и четирите/ петте партии, които ще влезете в Народното събрание се СБИРЩИНА ОТ КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ. САМО БОЙ ПО ВАС С КАМАНИ И ДЪРВЯ!!!!!

Жалък Герджиков, Разочаровах се от президента още когато разбрах, че е поканил за премиер бившия царедворец. Това беше изключително слаб и недалновиден ход. Да назначиш за главно действащо лице един мекушава, плашлива и свикнала на покорство мижитурка от свитата на мадридския Кум Лисан, когато народът искаше и очакваше търсене на отговорност от безхаберната власт на Тиквата беше проява не толкова на умереност и предпазливост, колкото на озъртане за евентуални бунтове организирани и платени от довчерашните прогнили управници и страх от проказата ГЕРБ, разкапала всички органи на държавата. Този женствен нещастник, който се правеше на много умен и хитър, нескопосано увъртайки и криейки офертата си за премиер преди оповестяването й, неизвестно как и с какви качества и заслуги е титлуван професор по право, се показа като овчедушна баба пред "мутренския василевс" от Банкя. Не съм очаквал друго от такъв слуга на "напомпани авторитети" привикнал да превива гръб пред несъстоятелни, мними и самозвани "височества".

От цялата шумотевица, която се носи напоследък, оставам с усещането, че само на ББ му се управлява. Всички други са наясно какви времена идат и разиграват театро. Дори и герберите подтичкват след вожда от немай къде.

Ниновица пак се изложи яко.Учи всички ако себе си да лъжат .Прати журналистката, която цял живот се ползваше с протекции на властта- да лъже ,то между другото има още много такива, ами Тома Томов-от ДС .Ами тоя Иво съветника на Радев,ами изпратиха и Гарелов,също от ДС. Всичките са от един дол дренки, лъжат и мажат, но НАРОДА не е сляп Ниновице и ще си видиш резултатите-още малко.

Дори българският президент вече предпочита Борисов.

да ама българският народ HE предпочита боико кухия мисир

Гарелов е най малкия ти проблем ДРУГАРКЕ!!!! Ти обясни на тези който качествено лъжеш, как в Брюксел твоя - президент-генерал и твойте евродепутати ПОДКРЕПИХА САНКЦИЙТЕ СРЕЩУ ТВОЯТА русия!!!! Имам само едно обяснение! Според русофилите тези санкции са даже полезни за руската икономика!?. Дали пък Путин не е решил сам да си ги наложи и ти го знаеш. Не оставай в неведение подкрепящата ви паплач!

За да даваш съвети на земните, най-малко трябва да знаеш правилно да се обърнеш към тях. КоЙто те четат, не оставАй санкциЙте, все бисерчета на особено грамотен неземен, явно гербаджия.

Битият премиер защо избяга от дебат?

курнелия каза че няма да дебатира с борисов, и ти заклюци че борисов е избягал? желязна логика! комунистическа!

Ти или си глух или като Дявола четеш Евангелието! Тя каза''Искам дебат- лидерски ''очи в очи" Той каза "Много съм тъп и ще доведа Калинките да дебатират"

За да остане само бит.

Този въпрос трябва да бъде зададен и на Герджиков, и на Радев, г-жо Нинова.

За господина, или госпожата подписал се с име ДС. Първо научи добре българската азбука и пиши четливо, защото всяка втора дума ти е с грешен правопис. Но защо ли не се учудвам. Те Бойковистите са прости като него, самият той го е повтарял многократно. Затова няма какво да се чудим, че сме на това дередже. Казано е прост народ слаба държава.

Наивен въпрос. Върховенство на мутрафона, разбира се!

закона или тайни срещи по кафенетата със бивщи генерали на КГБ за инструктаж и набиване на червени чугунени глави.Ах,тази не си представя,какво торнадо ще я върти след 26.03.2017 г.

Бойко продължава да командва и раздава правосъдие.Този SMS на Борисови и лъжите за Йончева , потвърждава думите ми и ме отвръщава от морала и практиките Му .Същото стана и с първият брой на сатиричният вестник ,,Прас- Прес".Едно обаждане на Борисов до боса на РП и вестника изчезна .Явно проф.Герджиков има стрес от бившият бодигард Бойко Борисов на царя Симеон и с-р на МВР в правителството му.

Тая знае само да лае. Дано не се убедите на практика скоро. Работа=0! Тая, пък и другите "политици" да кажат какво са направили и постигнали през живота си? Какво са постоили, накоя машина да са произвели, или обувки?