Кораб с 300 имигранти потъва в Средиземно море, има жертви

Кораб с над 300 мигранти потъва в Средиземно море. Засега се съобщава за над 20 загинали. Спасяват и сал с над 100 бежанци.

Обратно в новината

Коментари - Кораб с 300 имигранти потъва в Средиземно море, има жертви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арабската общоност си живеше добре.Хората в Сирия си имаха работа.Войната дойде от намесата на американците и оттам дойде голямата бежанска вълна.Нека сега американците да приемат на тяхна територия всичи тези хора.Либия и Ирак от развити страни се пръвърнаха в пустиня след намесата на НАТО.

Съжалявам за жертвите, но като че ли ние, европейците трябва да предприемем сериозни мерки, за да предотвратим хора с претоврени лодки да потеглят към Европа. Трябва строг контрол и предварително информиране. Напр. Еуронюз публикува класация на страните от ЕС въз основа на признатите бежанци. Познайте кой е на 1 място с 94 % уважени молби за статут на бежанец от всички подадени молби - България! На последно място е Унгария - само 8 % уважени молби за бежански статут... Значи бежанец се става най-лесно в България, дали защото всички имат право на статут или просто поради невежество и корупция на българската администрация?

ами много просто: никои не подава молба за статут в бг

someone

всеки си гледа от неговата камбанария.

Тея дето бягат към лесното, което няма да е винаги толкова лесно, по-добре да хващат калашници, копия, прашки, кой кво има и да си прочистят земята от тея дето бягат от тях

От мълчанието на един божи народ и феновете му излиза, че е верно че Израел избива всички бежанци тръгнали към него. Иначе винаги се намират адвокати да до пазят. САЩ хулят европейците, че не се грижели за бежанците, а всъщност за Израел мълчат. А там стрелят директно.

Емигрантите трябва да отиват в САЩ те инициираха арабска пролет , а не да ни гледат с надсмешка и се скатават отвъд океана .

100% вярно.Целта е да се дестабилизира Европа и да подпише безумното търговско споразумение със САЩ,което да поизправи на крака икономиката на САЩ за сметка на ЕС.Кърлежите искат нова кръв за да оцелеят.

Не се чудете.Негласната политика на ЕС е да потопят тези кораби преди да са стигнали бреговете на Европа.Никой не иска тези хора в ЕС, въпреки всичките мантри за човешки права, европейски ценности и тинтири минтири.

сълзи в случая. Въпросът, който стои е кой подстрекава тези е/имигранти да предприемат такива самоубийствени пътешествия? Защото цялата работа е скалъпена и тя е част от призивите на имамите за установяване на св. халифат, а тези нещастници, дето се давят, са инструментът на тази сатанинска политика. Защо не ходят при събратята си от другите ислямски страни, а драпат да стигнат "заветния бряг" и да продължат в обозримо бъдеще "делото" на ИДИЛ на територията на Европа! А купените и продажни св. медии лицемерно хленчат и ронят сълзи за правата на тези ислямистчета. Защо Сауди Арабелата и Иран не ги приютят и да им задоволят иконом. нужди, от които те претендират, че са принудени и движени да търсят убежище в ЕС?!

Основна опорна точка на всички коментари трябва да бъде. Ние сме длъжни да предадем на децата си България такава, каквато я получихме от родителите си. Бяла, християнска, българска. Неспазването на това, да се счита за национално предателство и се наказва съгласно закона, след съд по късата процедура. Изпълненето на присъдата да става по възможно най-бързият начин. Иначе изчезваме до 2050 год.

Да - добро като прокламация но трудно за интерпретация да предположим че опънем стената на границата с турция - все едно ще минават от другаде да предположим че вдигнем стандарта до средноевропейски - засега не ясно как на никой де ни е управлявал , но да го предположим - тогава може ни ще се върнат около милион българи но ще доидат поне два пъти повече не българи - излиза че сме обречени да живеем в мизерия за да не стане и накрая - да предположим че вдигнем раждаемостта си до 4 деца - е ама не щат да раждат от всякъде сме прецакани остава какво - да стоим и да чакаме европа та покрай нея да се китуркаме по малко напред - бавно и славно -ще избягат поне още 1/4 от работоспособните емигрантски квоти за по бели - пак ни хваща шубето е те това е пътя е доста неясен та как точно да стане номера?

sps_hrsf@abv.bg

пич душата ми изгоре от "реформи" и гавра с имота, честта и достойнството ми. Българските правителства провеждат геноцид на народа си - ти искаш по 4 деца! Ше се самоубиват на ден по четирима..... 2050? НЕ! 2030!

Тази Международна организация и Всички Такива Праганизации да Излязат с Остра Декларация СРЕЩУ- САЩ защото тези и другите избити и опожарени хора са от Политиката на САЩ . Защо Разпалвате Войни насякъде Бе Изродско Деградирало Племе мислешо единствено за Господство над Хората . Ка си въобразявате да ни командва Маймуна или старл Деградирали Педали и Наркомани ( не само Маккейн) . Докога ще разпалвате войни и после Бягате като Мишки !

Бедни били, по-добър живот търсели - я да видим! Некъф от надуваем сал се обадил в Рим - помощ, потъваме! И по кво - ами само по един начин може - по сателитен телефон. Колко от вас имат такъв?

американска демокрация или смърт в морето?

Имам приятели италианци - всички са настръхнали срещу тази инвазия! И типично по италиански отново се обръщат към мафията като контрапункт на лицемерните и кекеави политици! Говори се че мафията хем им взема парите, хем ги дави насред морето!

да поканим такава умна структура да управляв България?

+1милион емигранти,носи на европата необходимите проценти раст на икономиката.за да има раст,емигрантите са винаги добре дошли за капиталистите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

капиталистите ще трупат печалби, а обикновените хора ще страдат от терора на новодошлите ислямисти.

Какво са едни страдания на хората в сравнение със печалбите на "бизнеса"?! Хората страдание търпят ама "бизнеса" горкия "хилавите" печалби много го мъчат! Друго си е тлъстата печалба и голямото гушене - я питайте и наще политици и бизнасмени и магистрати (оплетени всички като свински черва)!

сега гледам едно видео в ютуб - тия тела ,които ги вадят от морето ги погребват - яко харчене за ковчези ,горките италианци,толкова пари трошат за тези африкаци

Ааа, пак далавера - повече щяха да плащат иначе...

те са роднини по майчина линя колега...преди векове маврите са ги осеменявали затова са мургави...

Кочези! ама не е ясно къде ги погребват,цялата Лампедуза няма да им стигне вкл.частните дворове и хотели.Едва ли може да се вярва че така става с незнайните болести които могат да пренесат. Ако ги горяха щяха да им кажат че са като нацистите, така че ишшалах.Миналото лято един сомалиец си направил сал от над.дюшек и чарчафи за платна и 3-4 пъти го хващат англичаните в ламанша и го връщат обратно на французите. Сега вече ще почнат да ги стоварват на Ропотамо и Камчия като туристи и без това като "фронтова" д9-ва туристи да не са луди да идват в Б-я. Вместо тях ще "ваканцуват" амер. рейнджъри безплатно.

Няма лошо - потъват,сигурно италианци,гърци и французи им помагат да потънат иначе турското нашествие в балканите чак до виена ще им се стори щастрива приказка.Едно време мусолини ги качваше на товарни самолети и стари кораби уж да ходят в Мека на поклонение и над Сред.море ги изсипваха на акулите.Не виждам друго спасение, още повече като дават по 5-6 хил.долара на трафикантите- от къде ги имат,аз не съм виждал такава сума в живота си.

Aми, откъде да ги видиш тези пари? Hали знаеш, че парите бягат от простотията!!!

Настана време разделно - еврпоейците няма къде да бягаме, няма къде да се присламчим! Каквото и да казват, Европа няма как да открадне държавното устройство, науката, културата от тези народи - те просто никога не са ги имали! И ресуресите им станаха богатство пак благодарение на европейците - нима те откриха петрола, за какво и как да се ползва? Тази напаст ясно показва защо са изостанали - вместо да се борят за собствените си страни, те търчат наготово, надули тумбаците на женорята си!

кога европолиитиците ще кажат първо ПРИЧИНАТА за емиграцията , преди да се чудят как да спасяват давещите се? Дали ще кажат че причините са в намесата на САЩ в Африка и Близкия изток, и че хамерите са ВИНОВНИ за тази хуманитарна катастрофа там!!?

ТОЗИ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ МАЙ! Найджъл Фараж обвинява премиера Дейвид Камерън и бившия френски президент Никола Саркози за военната операция през 2011 г., която е дестабилизирала Либия и е довела до масова миграция.

още Шокиращи данни: група мюсюлмани-нигерийци изхвърлили зад борда 16 друг бежанци, щото били християни. Дори и в морето джихадът не спира!

Cега, ще се вдигне цената на бананите!!?? B Aфрика няма да има кои да ги бере??!! Kалфин може да прати там сега безработните българи, и да направи пенсионната реформа...xaxaxaxa!!

Цитат от италианец:"Браво,спасихте ги !Сега ще могат да точат пари от данъците ни,да изнасилват жените ни и да крадат в магазините ни !Чудесно свършена работа !

Aми, нали знаеш какво става като хвърлиш камък в лаино?!... бомбардираха им държавите, създадоха абсолютен хаос и това сега пръска и мирише по целият свят!!!

Kогато крещят allah akbar и се радвад или поне са безразлични към издевателства над християните - тогава са големи куражлии, но когато маймуноподобните изруди от тяхната собствена АГРЕСИВНА религия насочат животинската си ярост срещо тях , тогава тичат в християнските земи и когато бъдат приети , започват да натрапват виещите си ходжи и минаретата!

Ми да потъва!Превърнаха Европа в клоака.

и аз викам ,че не е лоша новината,ама модератора ми затри коментарчето

Бащицата Обама каза, че най-важният проблем са климатичните промени!Ето, те и тези корабчета, лодки и салове потъват от лошо време!

В едната новина бяха 600. После смениха заглавието на 700. Сега 300... Абе тея не се научиха да лъжат брейййй...

ти не се научи да четеш , брей ! това са различни кораби , брей ! три за сега .

много бе, дали е случаино! Ама и да не е - ги разбирам италианците!

Докато ги приемаме, те ще идват.

и да не ги приемате пак ще идват, така както ние сме дошли

Дошли сте от анадола. Сега прииждат отново от там.

съжалявам че не съм се родил и не живея в далечния изток, западното полукълбо и популацията му са обречени

качвай се на кораб и заминавай !

нямам пари, не знам език, не съм приспособен за тамошните условия и още хиляда причини да не мога да замина, да не мога, не да не искам

хич не ги искам тия африканци тука да цоцаТ СОЦИАЛНИ помощи от нашите данъци,и без това няма за нашите дечица,аман от криворазбрана хуманност,да отиват в Саудитска Арабия при халифите си да им помагат

DIDA

А спомняте ли си, че по времето на "лошия социализъм" държавите в Близкия изток и Северна Африка си живееха тихо и спокойно. Тогава в тези страни строяхме и печелехме пари. Нямаше касапници , нямаше ИДИЛ, нямаше атентати, нямаше войни, нямаше емигранти. И когато дойде т. нар. "демокрация" ВСИЧКО се обърка....

ама нямаше кола и банани

ама имаше лимонаТа и краставици!

DIDA

Не само, че имаше кола, но тя се продаваше само в ОРИГИНАЛНИ портокали, и много други неща имаше тогава, за които днешния българин вече може само да си мечтае....

Е нямаше банани щото нямаше маймини! Сега направиха хората на маймуни и ето ти и бананите!

Това е част от плана на ИД за ислямски халифат в цяла Европа! Масовото преселване на нелегални емигранти,част от,които главорези и всякакви престъпници ще стъпят на европейските брегове и ще започнат да се заселват,с всяка изминала година повече и повече,до,като вземат превес и започнат да избиват и мародерстват над европейското население! После идва ред и на обявяването на ислямски халифат насред Европа,защото техните народи ще са основното население на континента!

кога е това "след време", колко време ще трябва няколко десетки милиона да претопят половин милиард?

Като разръчкаш лайната и виж кво се получава. Коалиция ще ми правят с Америка. И каде е сега Америка? Прави учения в Украйна. Ако не бяха разбутали режимите в арабския свят, сега щеше да е друго.

Не знам от какво бягат африканците ,но знам ,че не е от бедност защото плащат по 5-6 хиляди долара на човек за да ги прехвърлят през морето и имат по още толкова джобни ,или според мен са доста по-добре от средностатистическият българин който 10-15 хиляди долара изкарва за 5 години .

Къде са европейците да защитят домовете си? Превърнаха се в мекушави "потребители", лесна плячка за всякаква паплач!

цепят за америка???...ибана мама си вее байрака из арабския свят къ си сака, европа ли да му бере гайлето...?!

Поредният Райх се срутва.

Очаквам спешни преговори между ес-сащ и русия само че не на тема украйна

Има и още един потъващ кораб - казва се ЕС.

Май, скоро ще има осъдени европейски държавни ръководители строящи стени по границите си и предизвикващи този геноцид.

...ама си т.п !

'ма верно си мно'о тъп, Саше...

И какво според теб трябва да се случи с нарушителите ?! 1. Да бъдат върнати там ,откъдето са дошли. 2. Да бъдат санкционирани и ..върнати там откъдето са дошли . 3. Да им бъдат осигурени безплатни ТОК,ВОДА,КВАРТИРА,ЕЛЕКТРОУРЕДИ от първа необходимост ,ЗДРАВНИ ГРИЖИ ,ДЕТСКА ГРАДИНА за децата,....и т.н .... та..... питам аз дали предложение номер 3 е подходящото НАКАЗАНИЕ за нарушители ??????????

Ако се премахнат социалните помощи за имигрантите, няма да има удавени, няма да има и имигранти. Тези бедни хорица носят по 10-20 хиляди долара и толкова са дали на каналджиите. Средният българин толкова пари не е виждал.

Повечето държави в Африка гонеха белите преди десетилетия и искаха независимост. Не им харесвало да бъдат колонии. Сега бягат при белите, които изгониха. Спасението е едно - драстично съкращаване на всякакви социални програми. Който не иска да работи и чака на готово - да гладува. Тъкмо така при нас ще падне драстично раждаемостта при един малко по-особен етнос.

Четейки коментарите ми става ясно защо България и най-вече населението носят тежка карма със себе си. Безчовечието от коментарите е шокиращо. Бедни души.

И сега като ти стана ясно обираи си крушите и да те няма.

Да бе, те понеже в момента в останалата част от Европа точат сълзи и сополи по тези имигранти. Вервай си ;)

Не си прав, да знаеш! И в Библията е написано - вместо да даваш на гладния хляб наготово, научи го сам да си го омеси. Тези хора имат родина и трябва да се справят с проблемите си. Знаеш ли кой от тях с каква цел идва? След като имат доста пари, за да си платят трансфера, едва ли са за оплакване. И откъде ги имат? Това е въпросът!

Местен

А нашите 2 млн. емигранти, нямат ли си родина?!

По точно казано, войните са заради тоновете злато, а не нефт. Спомнете си за златните и диамантени мини на цар Соломон и неговия баща цар Давид драги ми дебилоподобни, но неговия съименник Соломон Паси не можа да се сдобие със златни мини, продадохме ги на кралицата майка.

Едно време Америка ходеше да си взема роби, а сега тука робите ви идват на крака и си плащат сами да дойдат и пак не ги искате. Затова ще ядете марули по 2лв, домати от 3-5 лв и краставици 2,50-4 лв Хем сте мързеливи и не ви се работи на село, ама иначе на топло, в уютната ви къща и отпред с асфалта, лесно се коментира. Америка им била виновна?!...

Кви роби бе тия мразят да бачкат.

роби сме им ние- защото ще живеят с помощи от нашите данъци

Ти какво си мислиш,че тези ще дойдат да ти копаят нивата ли? Голяма заблуда.

ес да спре това безсмислено загиване на прокудени хора или повече да не ми се пъчат че имаме някаква цивилизована демокрация позор и поредно доказателство за неадекватност/липса на реакция ръководена от принципи/ в брюксел

Хайде сега пък прокудени били ,че и безсмислено загинали !!! И какво трябва сега да направи ЕС ?! Да изпраща кораби ,които са сигурни и безопасни, и да си прибираме родата ли ?!

намеса в ид други варианти? цивилизована демокрация - и цялата кино индустрия да впрегнат няма да са по убедителни и на сантиметър

Това н са мигранти а диверсанти.