Турция конфискува активи на 187 бизнесмени

В четвъртък властите в Турция са наредили да бъдат конфискувани активите на 187 бизнесмени, подозирани във връзки с проповедника Фетхуллах Гюлен.

Обратно в новината

Коментари - Турция конфискува активи на 187 бизнесмени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нищо ново под слънцето. Просто годините са различни, действията едни и същи.Разликата - едно време ,до 1944 година е имало много насилие и войни често и хората са знаели това в ъв всяка държава по света. Нашето поколение, родено след ВСВ и вашите следващи, вярвахме, че тези времена са отминали - нищо одобно. Но ние не знаем как се живее такъв живот, може би в Турция знаят

Така е, Ердогане! Кога сваляше руски самолет да беше мислил! Сега ще слушкаш, какво ти нарежда Путин и ще изпълняваш!

Това ми прилича на национализацията, която навремето е извършена у нас от комунистите от 1947-ма година нататък.

Повече прилича на изземането на имуществото на евреите.преди втората световна война. Но сега си е чисто политически: партията на власт унищожава най-близката партия, която може да я конкурира.

Направо не е за вярване, просто ти конфискуват. Нещо не се връзва.

Голяма ''демокрация'' голямо нещо прави приятеля на боко - без съд и присъда гепи къде какво хване и никой не смее да му се противопостави от тия дето излезнаха да го защитават че се нарушавала ''демокрацията''...

Турция конфискува активи на 187 бизнесмени И то само по подозрение.Тоя напълно се е смахнал.До десетина години Турция ще стане , като Саудитска Арабия.

Бетер от нея ще е защото няма богатствата на Саудитска Арабия ама балъци като там бол :((((