Смисълът на годишните бонуси е в споделянето на успеха

Смисълът на годишните бонуси е в споделянето на успеха на компанията, смята Милена Хаджииванова, управляващ директор на консултантска компания.

Обратно в новината

Коментари - Смисълът на годишните бонуси е в споделянето на успеха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Госпожата или не е наясно, или се прави, че не знае. Смисълът е да забравиш каква малка заплата си получавал всеки месец през изминалата годината и да не помисляш да искаш увеличение през следващата.

шефа дал бонус на секретарката и броиме компаниата "раздаваща бонуси"!

Позлатяването на нашийника, не прави роба свободен човек ...

В този объркан свят всичко е кражба. На обикновения служител, като няма какво друго да му окрадеш - окради му вдъхновението и енергията, използвай ги за лични цели, така ще 'забогатееш'. Така наречените 'мениджъри' (в 90% плазмодии мръсни) се възползват къде повече къде по-малко от 'персонала'. И подоби патки като интервюираната им 'помагат' да го правят 'по-добре'. Все пак целта на живота на Земята е грабеж на околните, а ако може и да си вярваш, че не е така докато го правиш - то ти си щастлив, което е и целта. Помислете реално - закакво му е на човек мениджър??? - той е малко бебе - пеленаче и не може да мисли самостоятелно ???

служи да води някого за носа.

на публикациите в родна медия "Старица брои 20 бона на телефонни измамници". Публикувайте и после гледайте как подир старците и стариците след получаване на пенсии обикалят криминални типове, защото някои смятат възрастните за приносители на благополучие и искат да споделят щастието им.