Мнозинството отряза БСП за комисията за магистралите

След бурни дебати мнозинството отхвърли предложението на БСП за създаване на Временна комисия за установяване на пропуските и нарушенията в дейността на АПИ.

Обратно в новината

Коментари - Мнозинството отряза БСП за комисията за магистралите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мутрите пазят като "светая светих"своите най-големи корупциони схеми и доходи!Не е случайно че магистралите на Борисов са в пъти по-скъпи от нормалното и в пъти по-некачествени!Контрол ?Никога!

от магистрали и 'саниране" герб смота над милиярд евро.....

И каква е истината ? С малко пари , КАЧЕСТВЕНИ магистрали не се правят .

Както се оказа и с много не се правят. Справка кабинет Бб 1 и 2 . Могото пари се крадат именно защото са много.

Не гледайте кой говори,а какво говори.Всичко е истина.Корумпирани чиновници, безнаказаност и свободия цари в България и ще продължи така докато си траем и си пишем за безчинствата на властимащите само по форумите.

Огромните им кражби и далавери трябва да бъдат укрити.

МНОГО СЕ КЕФЯ, КОГАТО ГЛЕДАМ ЕДИНСТВЕНИЯ ДЕПУТАТ КОНТРАБАНДИСТ, КИРЧО ДОБРЕВ ЗАЛОВЕН НА МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕ, И НЕ ВЛЯЗЪЛ В ЗАТВОРА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАТИ, ДА ГОВОРИ ЗА МОРАЛ !!!! СМРАД, СМРАД, СМРАД !!!!

На БСП трябва да дадат Комисията по Магистралките! Ръководена от опитната в това отношение Нинова, Комисията ще постигне грандиозни успехи в това отношение!

БСП правят всичко възможно да омаскарят постигнатото от ГЕРБ и да спрот по нататъшно строителство на инфраструктура и усвояване на еврофондове за да предизвикат нова по дълбока криза и да извадят България от ЕС! От друга страна поръчките за магистралите ги получават пак фирми свързани с БСП и ДПС! Пеевски е само един гнусен мазин параван! Желю Бойчев си е амик ачик руски огент!Както и Ерменков и Нинова и Трифонов и Радев и.... много са предателите в нашата родина!То за това ни е такова и дереджето!

Нещо което от самото си създаване е омаскарено няма как да се омаскари !

Не мога да разбера, ти българин ли си и ако да, защо не те интересува дали има злоупотреби?

Ако има злоупотреби то те са извършвани от бспдпс фирмите!ДС-е агентурата!Само техни фирми печелят държавните поръчки за инфраструктурни проикти!Ефектите от строежа на комуникации и започнатото саниране са такива,че всеки български гражданин може да ,,се докосне до тях"да усети положителният им ефект ТУК и СЕГА,а не ,,тогава когато" както са свикнали да ни лъжат от компартията!И за да обезличат постигнатото от ГЕРБ и Европейското членство на България комунистите очернят и отричат постигнатото и със преднамерени действия си стремят да спрат по нататъшното обновяване и интегриране в ЕС

Лили ти ли си :)

Конструктивната опозиция на комунистите - единственото й конструктивно са скандалите от Кирето-трафиканта, Курнелия- лъжата и пуделите около нея.

Много ми е интересно какво разбирате вие под "конструктивна опозиция"?-Да се възхищава на управлението на герб или да си мълчи за безобразията !!!

Защо сменихте заглавието ?! Нали беше ГЕРБ , а не мнозинството ?!

Другари, а вие като спахте толкова години и не направихте НИЩО, нима мислите, че сте по- хубави!?

хМ, от всички коментари тук виждам, че де що има червен трол е изпълзяло и пишат, пишат..... празни и злобни приказки! Давайте, давайте, че кака Йоца, пардон Йотова гледа и ще пише надници...!!!

много са нахални тези комунета - нахални и арогантни. Този Кирил Добрев преди години като трезор разнасяше западна валута нерегистрирана през граница. Два пъти го хващаха и кво - нищо. И кой ще бъде в тази комисия - кои специалисти? Да бе Нона Йотова, той и Стефан Данаилов збогом , докога ще бъде в НС за да печели избиратели, но иначе за нищо не става.

В парламента няма специалисти по нищо. Тяхната роля е да гласуват каквото им наредят. Без контрол ще си крадем колкото искаме.

Много пъти съм писал,че в годините нищо ново не е измислено,нито пък нещо старо е забравено.Мафията в Италия и Щатите богатее от пътища,боклук и Обществени поръчки,строителство.Извън останалото,на черно.През 90-те години,от къде тръгнаха мутрите с анцузите и бухалките?От магистрални грабежи.Какво се промени?Анцузите станаха скъпи костюми,обувки и.....чанти.А грабежите се заравят под тънко асфалтово покритие,готово за нови грабежи само след някоя и др.година.Един гаден фейс от станишево време премина през всички съдилища в БГ по повод наглите му кражби от АПИ.Др.Веселин Георгиев от "Батко и Братко ООД".Оправдаха ли го?Изцяло.Сега човекът се чуди,какъв нов автмобил да купи и къде да прекара лятото.Че и зимата.ГЕРБ са ненаситни.И пълни приемници на мутрите от Магистралите.Както и на опита на Батко.Просто доразвиват грабежа.

Повтарящите се имена означават, че управляващите нямат подготвени хора. Повечето от тях са самодоволни, винаги уверени, че правят най-доброто, но това е така заради ниския таван на възможности. Толкова могат и сами си дават висока оценка. Закони има, но кой се интересува от тях - няма контрол, няма морал, няма...държава. Безработицата намалява, защото работоспособните емигрират. Гледаме спектакъл, който вече дори не е интересен.

Не :) Регитрират са тези които имат да вземат обезщетения , а другите дори не си правят труда да ходят до бюрото по труда.Няма полза от него !

Флориан Флорианов "изби рибата" (както винаги) със своите задълбочени и умни изказвания. Предлагам да му бъде присъдено званието "АКАДЕМИК на физкултурата" за принос в развитието на словоблудството.

те това е да нямаш мнозинство. Колко струват на България дупката в Белене, а атомните централи, т.е.цистерни които ще си стоят у нас докато свят светува, а водното огледало и др.изгъзици, които за нищо не стават. Благодарете на Нинова за това че нямате мнозинство, ако не беше тя - сътрудничката на Костов с който заедно крадоха, ако не бяха милионери и милиардери - членове на вашата партия можеше и да сте първи ха-ха.

Вие крадяхте, сега е наш ред да крадем, това ли искаш да кажеш? А ние всички които плащаме да си мълчим , така ли? пфуу

Да бе, комисии! Файда от комисии! Просто искат да вземат некой лев в повече от участие в комисии! Сега, ако има нарушения да се сезират АДФИ, Сметна палата и от докладите им ако има данни за престъпление се сезира прокуратурата! Все пак РБ е правова държава и след като по закон има институции на които е вменено правомощието да извършват проверки - да ги извършат. Сега друга тема на разговор е доколко биха били безпристрастни материалите им, но съгласно законодателството никой не може да им изземва правомощията. Така че скъпите дупетати от БСП си правят поредния ЕВТИН ПИАР за пред баламите.

Много са сбъркани тези герберунгели ! Вечно някой друг им е виновен за какво ли не.Имало само малки проблеми по магистралите им !Айде бе! То бива наглост бива,ама много рано за Б3 започнаха да минават всякакви граници !Мнооого приказки,слаба работа и абсолютно никаква отговорност !

Няма как да се разглежда нещо,от което олигархията ГЕРБ печели луди пари-строителството.Наистина милиарди потъват под бетон,асфалт и изолации.Яснота как и защо се харчат чудовищни числа-няма.И съвсем логично,ГЕРБ не желаят да има.Най-логичното беше,ако всичко е почтено до последната стотинка,да заявят"Ок,влезте,проверете!"И замълчете един път завинаги!Да,ама не.Защото ГЕРБ са много наясно,че е корумпирано и крадено.

Лъжливата лилянка е за Сливенския.

Да я храним пък там.... да лови лопата и да почва да копае тунела при Кресна.. да види как се строи магистрала....

Ако й турят заострена каска може да я ползват за глава на дълбаещата машина :)))) Достатъчно е яка, за да изпълни тая роля.

бсп трябва все по мощно и безкомпромисно да бъде рязана!!!

как защитават и бранят Лилето.... 50 милиона опапали, даже 51.

То си и личи от всякъде :)

пич, вземай хаповете, налага се ърджънтли.

Излезте със Слави (колкото и противоречива личност да е), за да се сложи началото на някаква справедливост - ревизия на целият преход!

ще превърне живота ни в шоу, ще ни пее попфолк, фуклите му ще ни въртят голи гъзове, а ние ще викаме от щастие

Ами по-голямо шоу от това дето сме вече 27 годинки, здраве му кажи! Пък и хонорарите са тлъсти...

Те ако въртят там където трябва ще ми е добре. :)

ПО ВРЕМЕТО НА ГЕРБ НАМАЛЕЛИ КАТАСТРОФИТЕ???ЗАТОВА ЛИ ПРЕМАХНАХА СУТРИН В 7ЧАСА ПО БНР ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ЖЕРТВИТЕ ПО ПЪТИЩАТА???

По официална статистика 1991година- 1567 загинали . От 1996 до 2008 трайно се задържат около хиляда.От 2009 до 2012 спадат до около 600-650 и се задържат.Така ,че когато пишеш нещо първо го проверявай, че се излагаш.

"комисията трябва да даде отговор на българския народ колко струва тази гордост" - отговорът е отдавна ясен Господине - струва 3% ръст на икономиката за миналата година и предвиждан 3.1% ръст за тази година. За Ваше съжаление и мое щастие, без участието на БСП тук. От БСП само да лаете знаете и кусури да търсите. Файда от Вашата партия от 1989 до сега не съм видял - то не бяха Виденова зима, то не бяха Водни огледала на вечните ви съмишленици... какво разбрах от тези работа аз? Освен, че се редих на опашки за стоки с КУПОНИ и търсех бебешка храна да нахраня детето си? Олигофрени. Трябваше да ви ликвидират както направиха с Чаушеску. Ама българина е много толерантен.

Къде ги видя тези 3% ръст ?! А заемите които взеха бяха ли в тази сметка ?! Щото ако са в тази сметка май ще имаме -30% !

3% стъкмистика. Ръст на книга, базиран на усвояване на готови пари от европейски фондове, на които реално сме донор. Реален ръст българската икономика, може да има само ако се инвестира в дългосрочен план в производствени предприятия, а не от крадене на пари и средства от "магистрали", които всъщност не са магистрали. Това не е ръст, а задължения които не можем да платим.

Тези от ГЕРБ са много забавни :) Ако не си виновен не ти пука дали има или няма комисия, но като знаеш как си ги свършил правиш всичко неоходимо тази комисия да не съществува ! Жалка история !

СЪЩОТО КАТО НЕКАДЪРНИКА И КРАДЕЦА ДА КОНТРОЛИРАТ РАБОТЕЩИТЕ. МАМИЦАТА ИМ НА ДОЛНОПРОБНИТЕ ЧЕРВЕНИ ГНИДИ. ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ЩЕ ПРАВИ ТАЗИ ОМРАЗНА ПАПЛАЧ Е ДА САБОТИРА ДЪРЖАВАТА В НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ.

до всички глупаци, дето се празнят тука по опорни точки. 1. магистралите не за безплатни. 80% е съфинансиране от кохезионния фонд, пълнещ се с вноските на държавите членки. 20% са национално финансиране, отново бюджетно. 2. кражбите са в полза на спечелилия поръчката и възложителя, загубите и разходите за преремонти на ремонтите отново са за сметка на републиканския бюджет. 3. на еврогейовете им дреме за 1. и 2., те си налагат финансови корекции, плащани отново от бай баньо данъкоплатец 4. красная кухая лейка, стринке, г-жа лъжа е термин, изпърдян от мутрата проста и неграмотна, никой не се казва така, защитата ви на рапона понякога е толкова малоумна, че сякаш пишете на опиати. такива коментари обаче може да се очакват от оскотели примати, озлобели, обеднели и изпростели доколкова, че да си избират за трети път тиква, непрочела и една книга, неговореща никакви езици, в т.ч. и националния, като тези дебили очакват различен резултат освен ебане и крадене, нещо, в което бай хуй е академик. от стадо издиславци и яки дупари, мазохистични скотове, друго не може и да се очаква, освен да се празнят като за в кръчмата и на опашката за минерална вода, относно изпълнението и финансирането на инфраструктурни обекти. приятен ден.

"г-жа лъжа е термин, изпърдян от мутрата проста и неграмотна" Това е нивото и на останалите ви разсъждения ;)) В енциклопедиите под "примат" трябва да има вашата снимка ;)) Но с извинение към маймуните.

НЯМА НУЖДА ОТ ПАРЛАМЕНТАРНА КОМИСИЯ, А ИМА НУЖДА ОТ СЕЗИРАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЗАЩОТО ИМАМЕ ФИНАНСИРАНЕ ОТ БЮДЖЕТА НА ЕК И ДА СЕ ПРОВЕРИ КАКВО Е КАЧЕСТВОТО НА ТЕЗИ МАГИСТРАЛИ АЛА ЛИЛИ И ДАЛИ ОТГОВАРЯТ НА СТАНДАРТИТЕ НА ЕВРОПА ЗА МАГИСТРАЛИ. МАГИСТРАЛИ АМА ДРУГ ПЪТ НЕРАВНОСТИТЕ СА ИЗВЪН ВСЯКАКВИ НОРМИ.

ЯААААА! ТОВА НА СНИМКАТА КИРО КУФАРЧЕТО ЛИ Е?

ЯААААА! ТАЗИ "ОПОРКА" ОТДАВНА СЕ ИЗТЪРКА...!!! :::))) А СИНА НА "КМЕТА НА СИМИТЛИ" ВЕЧЕ Е ДУПЕДАТИН - БЛАГОДАРЕНИЕ НА БОКо(доволната приятелка на баща му)...!!! :::))) Дааа...!!!

Между другото от това че ни пробутват за магистрали, скоростни пътища с две ленти, се печелят доста пари на гърба на българските и европейските данъкоплатци. Ако някой разрови тази тема, доста ще позамирише на гербави делавери.

..скоростен път, по който е разрешено да караш със 140? ;)) Душички чугунести!

Хи хи, чугунеста душичка! Поразрови каква е дефиницията за скоростен път и за магистрала и тогава се прави на много просветена по всички въпроси.

Ти магистрала си виждала по телевизията само.

това,че някой е определил някаква скорост не определя качеството на пътя! И ми кажи къде по света има магистрала с разрешена точно тази скорост?! В САЩ ли , в Англия ли , в Германия ли? Аман от кухо лейки!

"ГЕРБ отхвърли предложението на БСП за създаване на Временна комисия за установяване на пропуските и нарушенията в дейността на АПИ" Е кой е тоя луд, който сам ще си надене примката на врата? Ще отхвърлят предложението, разбира се. Нарушения при магистралите няма, вЕрвайте.

Абе не знам ама ... 3 годишния ми син почна пак да си играе на задръстване...

Цветан Цветанов посочи, че управлението на ГЕРБ е изградило 300 км пътища и подчерта, че по време на управлението на ГЕРБ има намаляване на катастрофите и инцидентите по пътищата." Боже, Боже, слез и си прибери вересиите - "по време на управлението на ГЕРБ има(ло) намаляване на катастрофите...." Този е непоправим... (самоцензура) , дано Боце пак не ни го натресе за вътрешен министър...

Само от този цитат произнесен от ЦвъкиУшака, всеки непредубеден български гражданин може да си отговори сам, защо от ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб" не искат никакво разследване на далаверите им, и на "качеството" на "гордостта БОКова"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Моля, моля - зад абревиатурата ОПГ вече се разбира нещо различно ( Обединени Патриоти и ГЕРБ);))) Това е новата ОПГ - и всякакви инсинуации с орг. прест.група са вредни за "стабилността" на "държавата!;)

Да, даа... "по време на управлението на ГЕРБ...", всичко е точно така! Дори и слънцето вече свети по-силно!!! Но за всичко си има обяснение, нали знаете - Слънцето просто е дулирано - горе и в Банкя. :)

дулирано --> дуБлирано (т.е. вече си имаме две Слънца)

московски и комисия за ЖП инфраструктурата трябва да ти спретнат некъдърнико.Как провалени отвсякъде министри остават пак по министерства си?Само пари хвърлени на вятъра бяха тези избори ,да си начеши егото един човек спечелил с някакви си мижави 20%.Вместо те самите да изискат това ,да покажат на хората че са се променили ,точно обратното става.станишев пак им е виновен."лек дискомфорт"а бе цветанов ти само в България ли си пътувал?Ти на тези пътища "магистрали "ли им казваш?Та то нищо не е изпълнено за парите които са "усвоени"Само е крадено като за последно,е сега пак ви се отдава възможност ,явно е че няма да я пропусните.

Усмивката на ЮДА!!!

АПИ - ямата, в която изтичат милиарди от джоба на българския данъкоплатец ... Естествено, че няма да искат да променят статуквото, особено крадилва шайка като ГЕРБ ...

ЕС даде пари на България да стри пътища и магистрали. Не е работа на руските подлоги да се месят в делата на ЕС и България. Добрев да си гледа трафика на пари.

КУРВИТЕ СЛЕДВАТ ПОБЕДИТЕЛИТЕ! ПАТРИОТАРИТЕ ВЕЧЕ СЕ ПОКАЗАХА...

БСП пак вадят старата дъвка за магистралите. Всеки път, когато излезе някаква интересна информация за срещите на Нинова, за предлагания подкуп от Киро Японеца, другарите дружно вадят опорните точки. Къде ги тези магистрали, дето били целите в дупки и се разпадали.. не съм ги виждала, но няма как партия, чийто лидер се нарича г-жа Лъжа да ни заблуждава, нали? Откраднаха умишлено папка с документи и забавиха за пореден път строежа на магистрала с 2-3 години. Подкрепям всякакви проверки на качеството и разходите, но не от БСП. Има си ОЛАФ, има си ЕС - те дават парите и ако имаше нарушение първи щяха да писнат.

Кажи нещо за златния пръст на Волен и избирателите на Атака. там много те биваше. Гледам мълчиш като ... да не казвам какво.

Не си патувала затова не си видяла дупки. Пълна скъб са новите магистрали. Рушашти се от всякъде.

пАтувала съм, и именно затова не съм виждала нов участък с дупки. Моля ви, кажете къде са точно - би трябвало с лекота да можете да изброите поне 10 участъка. Да, няма спор, че качеството не е германско! Но дупки, срутвания, кратери и другите ви щуротии не съм ги виждала

Попътувай по магистрала "Тракия". В новопостроения участък Пловдив - Стара Загора пътното платно е на вълни и пропада. На тунела до Перник от новата магистрала "Люлин", вече му правят ремонт.

Прав сте - има неравности. Пропадания?

Значи ,че всичко е ОК. Магистралите ги правим под контрола на ЕС и с пари на ЕС. На крадеца Кирил Добрев само кражби му се привиждат.

В БЪЛГАРИЯ НЯМА НИТО ЕДНА МАГИСТРАЛА! та от тази гледна точка е тъпо да има комисия за магистралите. От друга страна ни лъжат 3 мандата как строят нон стоп магистрали и е редно да се види къде отидоха милиардите . Пари се лапкат от Ес, от винетки, от данък,от акциз и накрая пътуваш, както е пътувал вермахта през бомбардиран СССР.

Точно така е. Това което ни се предлага за магистрали са скорстни пътища с две ленти.

Така е. Софийското Цариградско шосе е по-широко от АМ Тракия - има по 3 ленти във всяка посока. А Шанз Елизе има по 6 ленти във всяка посока и не го водят магистрала. :))) Ама да не давам французите за пример, че няма да е много състоятелно. За доста неща срещу тях да тичаме, няма да ги стигнем

Естествено че всичко що е далавера трябва герберасите да го изолират от опозицията която и да е тя защото няма начин да спрът с така добре стикованите си методи за кражби..Между другото тази комисия не води до никакви правни последици и се надявам цацата като си тръгне наистина честен юрист да се захване с далаверите герберомутренски

Рано или късно Комисия от Експертни, ще има. Всички Крадльовци под ножа

Vinetou

Който няма какво да крие, от проверка не се се бои.

да се разследват кражбите му.Да не са луди от ГЕРБ да си ритат канчето.Ама нали народа е прост и вярва на лъжите...