Скандал между БСП и ГЕРБ заради отказа да контролират КЕВР

Мнозинството в парламента отхвърли предложение за създаване на Комисия за наблюдение на дейността на КЕВР. Това предизвика бурен скандал между БСП и ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Скандал между БСП и ГЕРБ заради отказа да контролират КЕВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хаха, как тези милионери в парламента, чиито доходи чрез роднини идват от прекупваческата енергетика, да контролират КЕВР?

Кевр е в пряко сериозно нарушение на директиви на ЕС от 2009 г. и е незаконна - не може да е избирана от политици, а от обществени и граждански организации

Вярно е, даваха юристи по няколко медии вече

Видяхте ли си слабите крави,другари-ретроградници? Освен,за циркаджилъци,за друго...не ставате!

На страдащият от синдрома"Куха глава" ...

Кога ще метем ГЕРБСП и патериците им псевдопатриоти и шалвари?

Защо въобще трябва да има комисия като КЕВР в една пазарна икономика? Откъде на къде някакви корумпирани и нагли мафиоти ще ни определят какво, кога, къде , по колко и от кой да купуваме? Защо един "независим съд" се ръководи от решенията на някаква комисия от марионетки на монополите? Защо парламента приема закони в полза на монополи, които по закон са забранени в цивилизованите страни? Защо тези дУпЕтати в парлаМата си въобразяват че творят нормативна база в полза на народа? Кой представляват след като повече от 60% от населението е показало на практика, че не желае да гласува за тези боклуци? Да изтрият от надписа на парламента определението НАРОДНО!!!

Какъв контрол? Вервайте ми!

Е как ще искат комисия, нали всички крадат от енергетиката, дан са луди да се самопрецакат. Този път явно комисията ще върши работа, а не като предишната, дето само лапаше заедно с останалите.

Колко хубаво! Няма парламентарен контрол, запазва се петъчният, когато в залата няма никой, няма наблюдение на важни за целия народ комисии. Г-н Цветанов забравя колко ни струват в Страсбург неговите гафове и доста други неща, които са публично известни, но укорява Зарков за нелепата шега. Какъв авторитет могат да имат такива управляващи? Никакъв!

abasador

въобще, няма да питам или да поставям въпроса... знаете ли защо ГЕРБ гласува против предложение за създаване на Комисия за наблюдение на дейността на КЕВР? Сещам се, че преди време питах, защо Русия сложи вето на резулюцията на ООН за международно разследване на химическите атаки в Сирия , след като другаря Путин заяви, че иска виновниците за използването на химическо оръжие да бъдат намерени и наказани. Мани мани, получих 17 минуса.... та за това сега нищо няма да питам. Страх лозе пази. Лек ден.

Колкото повече комисии, комисийки, агенции, агенцийки, звена, звененца и пр., толкова по-голям мегдан за корупция, бумащина, прехвърляне на топката и несвършена работа. Но пък може това да е целта - имитиране на дейност.

Като се изтипосат от всяка партия по един член в тези комисии, освен да си направят далаверата тихо и покрито, друго не вършат.

"Име презиме и фамилия?!!!-Крум Зарков Друубрунчо......."

Гола вода си,момче!

Искат още една комисия да точат кинти. Щото за участие в такава се плаща. Като е имало в предното НС кво са контролирали на баба си?

Аре стига с толкова тъпа пропаганда! Като как точно го намаляват административния апарат? Никак! От отделна комисия просто разширяват състава на друга. Парите, които ще ги вземат са си същите. Но по-лесно ще се укриват нещата в КЕВР, щото подкомисията ще докладва на комисията - създава се още един праг за преодоляване при оказването на контрола. От чисто административна гл.т. процедурите даже се усложняват - при това напълно умишлено.

Чувал съм да казват, че ако искат работата да не се свърши, назначават комисия. Най-добре ще е прокурорите да ги държат под око и разследванията да са текущи, не инцидентни. Не знам обаче доколко може да се вярва на прокурорите. Всъщност, то пък на кого ли може да се вярва?!

Ти вярваш ли си? А не си ли даваш сметка, че всички тези верни чиновници под строй гласуваха за ГЕРБ преди месец.

Правилно. Назначили са един фъфлещ и запецващ полуидиот да комисарства в енергениката. За какъв чеп да го контролират?

И защо не го намалиха досега? Два мандата, макар и отхапани, не им ли стигнаха? Ако не знаеш, да ти кажа. Защото 70% от служителите по разните администрации са излишни, дори пречат, ама са "наши хора". И на избори гласуват под строй, за тези, дето ги държат на синекурните им местенца.

Действително от много комисии няма полза, само разходи, заплати и т.н.....има достатъчно комисии, които биха разследвали и КЕВР!

Да ама не го правят.

Коалиционното мнозинство се осра още първия ден.

Ако някой не е разбрал функциите на тази комисия се поемат от комисията по енергетика.И още нещо всеки председател и член на комисия получава допълнително възнаграждение.Не е необходимо при 23???? комисии да има още та на всички заплатите да станат по 5 хил. лв.

Прав си 11, но кои чугунени дебили да обясняваш. Това е синдрома на мантрата за 16-те милиарда заем. Толкова им се втълпяваше че това е заем кйто се взема на етапи и не е взет наведнаж и че се взема за да покрие стари дългове, за които ГЕРБ нямат и понятие, но те не та не, къде са 16-те милиарда!

"Съображенията са изцяло функционални, няма да успеем да покрием 24 комисии, каза депутатът от ГЕРБ... Малиййй, закъсахме я откъм дупедати, бе хора - 240 тюфлеци няма да могат да насмогната на 24 комисии! Аз предлагам от съображения за осигуряване на комисиония ( от комисия;)) дефицит в НС , веднага да направим броя на депутатите поне 360;))

Дано не се задържат тия кияци.

Да ви е честито новото крадливо управление! Да ви е честити паричния фронт, пари и постове! Избрахте си ги!!! Търпете, трайте си и не ревете сега!

...искаш да кажеш: "Да ви е честито новото СТАРО управление", предполагам?!....

че Герб иска да прикрива от хората всестранната си крадлива дейност!

Щом Цвинокио и оня Зарков са основните парламентаристи ... направо я закъсахме.

Комисия за регулиране на комисията Комисия за регулиране на комисията за регулиране на комисията Регулаторна комисия за регулира не на комисията Комисия за контрол на комисията за регулиране на комисията... ееее.... до кога?

Тия както тръгнаха с бутонките още от първите дни, дали ще изкарат 4...месеца, а?! Що толкова се плашите от комисия, която да контролира КЕВР-а, бе джанъм?! А на оня лайноме-т цвъки-ту, да не се изказва много по моралному от трибуната на НС, защото всички видяхме, КАК ГО ОПРАВДА вкс като ОБВИНЯЕМ по дело....

ИИИИИИИ нека циркът да започне сега!

Гарантирано от герб.

За разстрел сте всичките вашата м...а долна и продажна .