Коментари - Командироват лекари в Ямбол, за да има отново раждания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Началото на края...Гласувайте за продажници.

В Ямбол от април не се раждали белбета, а в Свищов вече ЧЕТИРИ години не се раждат бебета.Родилното отделение беше закрито.Но понеже Свищовлии си нямат народен представител както Ямбол-Волен Сидеров- за това и отделението си стои така затворено. жените са принудени да раждат или в Плевен или в Бяла, Русенско.

Знам, че вероятно мнението ми няма да бъде прието от масите, ама не сте много умни да говорите така. Света отдавна на работи така - масово света върви към централизация, така е в България. Не може както едно време - във всяко село и всеки град болници, заводи, всичко. НЕ МОЖЕ ! Трябва във в БГ да има 10-15 големи болници и това е. Но да знаеш, че като влезеш там това е наистина БОЛНИЦА - там има всякакви отделения, всякакви специалисти, всякаква апаратура, а не просто 4 "отделения" формално. Медицината е 104 раздела, не само 4. Във всеки по-малък град и село трябва да има само и единствено ОТЛИЧНО РАЗВИДА спешна медицина, която при наистина спешност да може да Ви спаси живота са броени минути и да Ви транспортира до модерна съвременна истинска болница, а не до местния МБАЛ гьол дето се разпада от всякъде, със сестри на 84 години, без лекари и 200 санитари, мръсна и гнусна сграда.

Все цигани бълнувате.От 25 години все повтаряте , че до 5г. ще станем малцинство и така пет петилетки минаха.Каде са милионите мигранти от изтока , които щяха да ни забулят и защо руските нашественици ги приемате

Идеята е циганите от Ямбол да гласуват за ГЕРБ. След изборите командировките ще секнат.

Ямболийки раждаха в Сливен. Увеличаваха броя на сливналиите.

Да има за циганите, искате да кажете.

Идват избори електорат е нужен в този нужни. А за Ямбол или нищо или хубави неща, значи нищо!!!

успехите на евроатлантизма - не останаха хора в цъфналата им територийка

от 10 раждания-10 са мургави...

ямбол,сливен..едно на 10 раждания е на българче .всичко друго са лилави..

Хайде стига са израждали мангалки!!!

Бебетата намаляват; лекарите намаляват - служителите в "Последна грижа" се увеличават...

Болен здрав носи!

Успех с това командироване. Не знам кой ще се съгласи да си остави дома, семейството и работата и да ходи на 100 км заради политически опити за се закърпи състоянието.

Видими резултати ?! Да гласуваме всички на предстоящите избори за шайката ГРОБ ??

Господ да пази, особено възрастните им пациенти. С изключение на 3-4 лекари, всички други са бездушни човекоподобни. Лично минала през ада и загубила и двамата си родители. Единият - заради спешно налагаща се и направена след 24 ч./вече безсмислена/ интервенция. Другият - след уверенията им, че всичко е наред

С две думи, превръщат болницата в Ямбол в "отделение ", на болницата в Ст.Загора. Същата, която по принцип е пред фалит.

Това е само началото. Скоро и в други отделения и други градове!

Онези които са пред раждане ще чакат да командироват лекари и тогава да родят !?

Командироват лекари в Джамбол, за да имо отново раждания? Лекарите ще зачеват бебета ли?

наистина хвърля в тъча

Не, ще ги раждат ;)

И зачеват, и раждат?