17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чашков всичко отърва!

А ушев си бърка в носа…

Далечната 198Х година. Чакаме Наско(Бог да го прости, оня ден имаше и Имен Ден) на работа, не идва. По обед се появи(тогава нямаше мобилни да се обади) и разправя: - Излизам сутринта - вали. - Викам - дай ще дойда с колата на работа. - не че е надалеч, ама защо да се мокри?.. - Влизам вика в колата, паля, газ - не мърда. Отново - пак не ще. Излиза да надникне под капака и какво да види - няма му гумите и джантите, всичко е на тухли отдолу... Та толкова за нашия цоциалистически... маймуняк. След 1985г някъде МВР-то изтърва нещата.

И моите 2013 г.

Колата днес я държа и ползвам на над 2000 км от София. След март става 12 годишна.

България се превръща прогресивно в Европейска Сомалия. А през така нареченият социализъм нямаше такива неща. Хората не си заключваха входните врати.. Един ден Бай Тошо ще бъде обявен за светец.

Който не е чел, бюлетини на МВР от 80-0-те може и да ти повярва. Даже оставям кражбите настрана. Толкова битови убийства всеки ден някъде из България дори и сега не съм видял, а медиите в 80% от времето само за престъпления пишат.

TheBeast

Аз бих се замислил защо тези крадат нещо което не се продава ! Чисто и просто унищожават !

гербавите тролове са налазили. Не бе, при вашият идол въобще нямаше битова престъпност. Всичко беше на 6!

Ама хлапета като тебе, дето освен за друга и алкохол друго не мислят няма как да го знаят.

Рашковата полиция ви пази!

При некадърен министър престъпността се развихря.

е сега чибуРашков, или може само да джафка без никаква полза?

Заприличахме на 90-те години...Убийства, Обири, Грабежи....Инфлация.... Добре дошли на комундетат...

Дамаджаната превърна полицията и МВР в инструмент за политически репресии. бандюгите го усетиха и веднага се разпищолиха. Друг е въпросът, че с тях трябва да се действа на принципа "стреляне на мецо"

Бадема защити квартала от името на набор 7 0 при 1 10 основно училище 8а кл. Госпожа Аделина Христова. Браво моралииски, но и ти остаря и надебеля

И хиляди пъти да видят света, няма да се поучат на добро, все ги влече разбойничеството. Но...

Оставка! То стана бетер 90-те. Разни помияри ходят трошат и крадат на воля Бойко Рашков яко оплете конците

Завръщане на мутренските времена.

Боли знам но затова караме стари коли да не ни е яд като се случват такива неща. Хора които се занимавст с дрифт отлично разбират термините "missile" и "used and abused" Живота е твърде кратък да рева върху драскотина и да давам 10лв за автомивка

крадат от цяла България, а ако се наложи да посетиш София рискуваш да те оберат или да ти откраднат колата. Изпечени крадци!

Прав си така е. За това не идвай в София. А ако може прибери си и роднините. Не за друго, но мнооого се пренасели този град!

Осветление няма да има, някои искаха либерализация на пазара на ела, други им разрешиха, сега вият на умряло, колко ефтино било по тяхно време.

Да ти изкъртят номер е много брутално, става елементарно с козия крак, а после горката жертва ще обикаля с дни да се обяснява. Отделно разходите за нови номера.

Защо ти е този кози крак? Номерата отдавна не се занитват или захващат с нещо различно от щипките на поставката.

За номер - кози крак За вратата - танк :D

Кой ми открадна чистачките? Коя година беше и кой беше на власт?

"Шофьорите в района се оплакват, че сутрин не знаят дали изобщо ще могат да тръгнат на работа." Ми ще хванете автобусчето или тройелчето мамичката ви мръсна! И без това сигурно са ви разбили 28 годишна кочина, която така или иначе не е трябвало да се движи в града!

Хвани автобусчето ти бе, турист. Тъпчи се вътре при смръдлививците.И да не забравиш да си изядеш попарата от коприва!

'Дре групи'. Ясно. Зеленикави ще са. Ако бяха българи, щеше да има пълните им имена, с какво са се занимавали родителите им преди 30 години, снимки..

Рашков си има по важна работа. Кво ни занимавате с битовизми!

До там се стига, когато цяла България иска да се събере в София. Анонимността, която се получава когато човек пристигне от друго населено място е идеален мотив да се вършат нередности.

И дали си наясно, че кварталчето е пълно с циг.., опс. роми, настанили се по неясен път там.

Те въпросните също мигрират - ти да не мислиш, че всички циг… живеещи в София са родени в София, и няма нито един придошъл от друго населено място … Айде по сериозно …..

Но така става, когато според правителствата от 30 години насам България е само София. Ако се бяха погрижили да има работа в провинцията, младите нямаше да се спасяват първо към София, а после към чужбина.

Как по-точно да се погрижи държавата? Завод да ви построи да ви го подари? Има достатъчно пустеещи земи-що не ги обработвате? А то гадна работа ние искаме да си седим по цял ден на топличко. На готованците винаги държавата им е виновна.

Има си толкова начини, които дори бяха обсъждани в национален ефир, като изнасяне на административни центрове, инвестиции, а не както е сега, ако някой от провинцията тръгне да се издига, да му цъфнат едни софиянци, които да му кажат: "-От днес нататък работиш за нас или оставаш на улицата!".