Разярен шофьор свали табелите на чужда кола (видео)

Агресивен шофьор свали регистрационната табела на автомобил, след като водачът му го засече на столично кръстовище.

Обратно в новината

Коментари - Разярен шофьор свали табелите на чужда кола (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пичът е постъпил правилно и се е възползват от липсата на органи на кат !

Да не би да има концерт или митинг на Учиндолския интелект , че чалгарите издивяха по улиците !

Леле, тънкопишковец се прави на мъж. А друга група незадоволени аналноподатливи му ръкопляскат в коментарите.

И ти ли искаш да те порят като риба?

Сам ли се питащ? Ти насита нямаш, бе!

Чакам те да дойдеш, мила! Ще те прая женски гълъб.

Голяма сензация, няма що. Този, че може да не е прав ясно, но чак пък да не може да се придвижи женицата след това... Точно предният номер се държи само на щипки на пластмасовата рамка и се вижда как го измъква настрани. Поставянето е елементарно след това...

Елементарно, особено ако си жена, насред булеварда, щипките са ти изкъртени и нямаш под ръка плюнка и тиксо да го поставиш

Ами то не се изисква висше или груба сила, за да се оправи. И защо пък жена да не може да се оправи, а? Да не са по-калпави от мъжете? А за счупени щипки- изгледай клипа пък тогава пак кажи, защото с такава лекота го плъзна, че със сигурност са непокътнати, но заглавието в сайта беше охо "Бабаит изкърти" Да бяха написали, че направо с бронята го е смъкнал и после е разглобил и двигателя. Иначе е ясно, да си го отнася като се прави на бабаит. То понякога и малко толерантност се иска като си шофьор, което ме съмнява да му е познато.

Докога ще търпим агресията и комплексарщината на пътя. Пътищата на София се напълниха с всякакви. Защо няма ефективни наказания за саморазправата, на която сме свидетели ежедневно?

Докато има КИФЛИ като тая мърла !

Заслушай се във всички новини за катастрофи със смъртни случаи. Вв колко от тях шофьрът е мъж и в колко е жена?!

БРАВО пич ! Те така се прави ! И един през суратя да си му фраснал !

Вместо да и сваля табелата, трябвало е да и свали гащите и да я натърти на предния капак глупака! А сега тя ще му снима номера и ще се оплаче че я пренебрегнал.

Вече е пълно с боклуци.... кой ли ще изтегли късата клечка...?

Заслужава си наказание,глоба и срама който ще бере след снимания клип. Въпросът е,че такива провокаторки като тази, които съвсем умишлено нарушават правилата и изнервят трафика с нетолерантно шофиране,ще продължи да си кара както си знае. Саморазправата е последното нещо което трябва да се толерира, но предпоследното е ,агресивното шофиране от една страна и заспалите шофьори от друга !

Има хубав анцуг ! Като за сватба направо. Сега като се качи в колата у надуе чалгата и ще се успокои ....

Я не защитавайте тази оФцъ!! За да стигне дотам човека кой знае как е шофирала. Напълни се със селяни, които незнаят нито знаци, нито какво е градско каране.

И с такива, които не знаят (винаги са две отделни думи) да пишат дори на родния си език.

Красная куха лейко това къде го прочете, кога успя да отвориш толкова бързо link?

Жената винаги трябва да е със предимство,тя е божие суздание,кото мъжа без нея не може,кампания не на агресията по пътищата,когато има подобен инцидент,просто се усмихвате и я пускате пред вас да мине,и толкоз,а не да си показвате селянията като този индивид на клипа.

Глупак, сега ще го попилеят :) Като толкова си набрал, карай след другия, изчакай го да паркира, там бой когато не се вижда нищо и това е...

learov

У НАШЕ СЕЛО ВСИЧКО Е ИЗТРЕСКАЛО !!!

Със бой,и агресия нищо не се решава,това го запомнете от мен.

Аз ако бях на жената, тоя щях да дам газ и да му размажа капачките между двете коли.

Като ти излети една такава оФца срещу тебе докато караш в еднопосочно друга песен ще запееш. Така като не знаеш какви ги е натворила не коментирай. В рамките на 30 секунди една таква руса неориентирана ме засече 4 пъти и накрая вече си бях прежалил вечерта (в софия отвисяваш поне 3 часа докато дойде кат) да я фрасна и да я вкарам в бокса за 2 месеца докато и оправят кошницата.

Докато ги няма тия/дето ние им плащаме заплатите/ ,ей тъка ще става ще се бият по улиците.

Тази кифла може да си сложи табелата отвътре на челното стъкло и пак да кара, ако не може сама да я монтира на мястото и.

Ако някои го види тоя кошер някъде да му свали номера!

Честно да ви кажа, това със 'засичане' не го разбирам много. Някой иска да се престрои. Подава си мигач и в това служи за покана на другия да го затвори, за да не мине пред него. Значи до преди 8 години и мен постоянно ме 'засичаха'. От 8 години на сам съм много по-толерантен и НИКОЙ не ме е засичал! Случвало се е да не ме видят в огледалото, да не ме видят заради спряла кола, но смея да твърдя, че НАД 90% от въпросните "засичания" са си прост селски инат на тези, които считат, че да пуснат кола пред себе си е равносилно как кастрация!

Една красавица последна в колоната на светофара от Черни връх, посока Драгалевци, за десен завой! До като минат пешеходците, тя през насрещното стана първа! Пуснаха я от зор, а тази след 15 метра заби спирачки и пусна ляв мигач, да влиза в МОЛа, при двойна непресечена линия и силен отсрещен трафик! Овцата блокира колите след нея за ''благодарност''! А кажи как да реагираш спокойно и да се усмихваш на такива !

Корнелий

Нека не бъркаме наглостта и идиотизма и 'засичането'. 100% съм сигурен, че в случая става въпрос за престрояване, както и че 90% от така наречените 'засичания' са при престрояване. А примери за идиотизъм има много и докато не стане възможно да пратиш запис на КАТ и въз основа на него на съставят акт - няма да стане да чакаме полицията да огрее на всякъде. Дори гледам на България - 10 нарушители на едно минаване на светофара в пиков час. Полицая успява да спре само един и то само когато има желание.

пич не си прав на нашия булевард всяка сутрин в лентата която е само за наляво си се ползва за пререждане ... как очакваш да пропусна такива лекета които за 3 коли преднина кара всички да бият спирачки ... и мигач да ми пусне аз няма да го пусна ако целта му е просто да се пререди...

Така трябва да се действа в тази проста държава.

Според мен на женицата шофирането не е най-силната й старана. Мжеше просто с лека газ та пусне съединителя този както подскачаше отпред ... за лека телесна нямаше да пише и обяснения ...

Нали приеха закон при тежки нарушения на пътя, полицаите направо да свалят номерата на нарушителите?! Това беше идеята. Не знаем какво е станало, но явно този го е приел за тежко нарушение! И друго е впечатляващо. Как така с една ръка грабна и изскуба номера, все едно го прави по цял ден:)

Ето затова всеки трябвада има оръжие за самозащите в колата си.

...добре, че поне се вижда, как връща табелата, хвърляйки я през прозореца, вместо да си я отнесе с него...

Напълни се софия със Селяндури,които се правят на бабаити пред жени.Що не скочи така на някой тарикат със черен джип а???Да яде шутовете във главата.Селяни когато идвате във София желателно е да паркирате на някой паркинг на столичното метро,и от там да се предвижвате със Градският транспорт,или метрото за да не ядете шамарите някой ден.

софиянци се дразним като разни псевдо като теб от кв.Изток и кв.Младост се спукате към центъра, но това е положението!! Най-гадни са т.нар като теб софиянци с родители пришълци през 60те години ,както и т.нар софиянци от Люлин и Дружба. Те са проблема на София ,а не хората идващи от провинцията по работа!!!

да разрешат на жената да върне шутовете по неговата кола, но първо да си сложи високи метални токчета

Защо няма полицаи в центъра на София, за да следят за спазването на реда и правилата, както е във всяка европейска столица?

Пълно е с полицаи в ЦЕНТЪРА !

Мирослав

те са там за да пазят правата на афганистанците...

Това е психопатско поведение, тоя е за лудницата. Мен ме засичат всеки ден, всички ли трябва да избия???

Може и за добро да е на някой просто не трябва да им се дават книжки.

Абе, този тип едва ли се е качил в колата си с идеята да рита коли и сваля номера! Като един два пъти те засекат и ти скочи адреналина, както се казва в онази реклама - ''Не си ти , когато караш градско в София :))) Гадна картинка , за съжаление ежедневие.

Това е разликата между чавека и неандерталеца. Първият може да задържа емоциите си породени от адреналина, а втория действа като животно...

Нали психолозите съветват да не сдържаш емоциите, че е вредно?! Въпросът е да не допускаш да създаваш емоции в такива ситуации! Ама по ред причини това е почти невъзможно! И не обиждай неадндерталците, за тях не знам много, че чак да ги квалифицираме като по-зли и диви от хомо сапиенса:)

Държава, пълна с неандерталци. На всеки му се случва да сгафи. В повечето случаи се извиняваш и толкова, в случай, че няма някакви кофти последици. Невъзможно е в натоварения трафик, човек да не допуска грешки. Понякога просто нямаш избор и правиш дребни трикчета. Но да скачаша, да се биеш, да чупиш - селяндурско-мутренско

Ако някой ви засече ( нещо което се случва всекидневно ) преди да излезете от колата си пуснете клипчето как Цецка пее на купон. Ще се развеселите и адреналина ще ви спадне. Оставате доказано жив и здрав !

Интересно как го е засякла, като е зад него ?

Не си много оригинален.

Не бих и исдкъл, но съм реален !

Защо се изненадвате? Самоуправството вече е навсакъде в битието ни. И единствената причина за това е умишленото или поради дебилност бездействие на репресивните органи - полиция, прокуратура и съд. Нарушаването на правилника за прилагане ЗДП на това кръстовище се случва ДЕНОНОЩНО пред погледите на поне шест камери и един полицай. Полицаят и операторите си питат ушите, а наглите нарушители самодоволно продължават. Проблемът ще се реши, когато този от видеото отиде и набие дебелия катаджия, а не да рита колата на нарушителя.

Булгаристан е джунгла.

Само заради булгаристанците. При траките и римляните и била чудесна.

Излез малко навън,не кой знае къде а например в Гърция и гледай как се държат нашите булгаристанци там.....по-кротки от овчици и по-ниски от тревата но знаят,че там няма да им се размине

Според експерти освен хулиганство, в случая има и престъпление, тъй като се ограничава правото на потърпевшия шофьор да се движи с регистрационната табела. ================== Какви са тия пишман-експерти? Табелата може да се сложи на предното стъкло и пак да се движи, докато я поставят стабилно... експерти...

sawo

Всъщност не може да се поставя никъде освен на обозначеното за това място... Не само ще те глобят за шофиране без номер, а и за ограничаване на видимостта през предното стъкло.

Ако прочетеш закона, ще останеш изненадан. Табелата стои там където стои и на никое друго място.

Поредния неподготвен ... пробвай да си го завреш и отзад, да видим дали може да караш така ... Аман от неграмотници !

Този първо прецени дали шофьора който го е засякъл може да му се опре, и като видя че е жена, тогава почна да рита по колата.

се ограничава правото на водача останал без номер, но този бабаит не е оторизиран да сваля номера и това също е престъпление!

Не толерирам агресията, нито на пътя, нито в отношенията, не толерирам гаменско и бабитско поведение, но карането на кола в София е наистина ужасно! На човек определено му писва от недисциплинирани шофьори, от наглост, от предреждане, от патици в скъпи коли, които се държат като безсмъртни, от комплексари с 15 годишни BMW та и безумно поведение на пътя. Вероятно този човек наистина не е издържал! Не го защитавам, просто аз се чувствам по същия начин, и ми се иска да направя същото понякога!

Бих те посъветвал по най-бързия начин да си купиш месечна карта за градския транспорт и да забравиш за шофирането!

Да, съгласна съм с теб, прав си, наистина е най-добре да го направя, но работя далеч от в къщи и нямам удобен транспорт. Аз самата се плаша от себе си, но наистина понякога искам да сляза и да прасна някой нагляр.

Това е явна демонстрация на агресивност и простащина на тъпака шофьор! Дори и да е засечен това ли е начина! Държавата се изпълни със селяндури ! Всеки вече изповядва своя религия!!

"Не съм от тях, как Сийке" Не че вярвам да знаете кой е Чудомир.

Е,всеки не може да знае кой е бай Митьо Чорбаджията а ти искаш и да го е чел

Драги експерти, престъплението се нарича грабеж и е сериозно наказуемо. Няма значение дали отнемаш пари, злато, автомобил или номер на автомобил, все е грабеж. Обзалагам се обаче, че ще му повдигнат обвинение само за хулиганство.

няма грабеж, а само хулиганство. табелата с номера я вади, но я дава на собственика/водача през прозореца. Ако я беше прибрал, щеше да е грабеж

Вижда се,че след ритника табелката се разхлабва, и за да не изпадне по пъта ,онзи я откача и я дава на водача