”Определени лица” били подминати по „Кокаинови крале”

Главният секретар на МВР заяви, че предишното ръководство е работило избирателно по операцията "Кокаинови крале" и не са се занимавали с определени лица.

Обратно в новината

Коментари - ”Определени лица” били подминати по „Кокаинови крале” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

шебека светльо да подаде оставка заедно с пишман съветника с частния проект заради простреляните поради некомпетентността им в Лясковец

мерджанов да се прекръсти на жигулин ако знае факти да дава показания и да уличи виновните иначе е традиционен комунист клеветник

При провал, отклоняването на вниманието на обществото в друга посока, е стара и много изтъркана тактика. Станахте за смях в цяла Европа и пред щастливите кокошки на нане Вуте, от Вакарел! Оставка!

Когато "сегашните" се осерат - веднага обвиняват, че "предишните" са измели... Досадно, та дрънка!

Да, така работят долнопробните ДС-ченгета, могат само да създават манипулации. После върви доказвай, че нямаш сестра. Боклуци! А този на снимката е толкова тъп, че друго не му личи.

Пикльо!

Я си кажи сега Бойко и Цветанов ли са ти виновни ...:))

А БЕ, а тези които не бяха подминати, защо ги пуснахте под домашен арест , червени бетонни кратуни

Другарю главсек, 'ко 'тана с жандармите ти бе. Дека са та ги нема у наше село. Пак ли ги прибра в казармата да чукат белот и сантасе. Кого лъжеш бе мозъко болен. Стига с тия бивши. Те поне правеха нещо и нямаше като твоите издънки - да загиват и страдат полицаи.

И на предишните им бяха виновни предишните....

Ама предишните избирателно или не осъдиха бая народ. Сега на тия никой не им пречи да осъдят другата половина и готово. Присъдите са си присъди. Да свършат и те няква работа. Вместо това търсят под вола теле и неизбирателно са оставили всичко на самотек.

Това заглавие трябва да е: Определен задник се подмива след "Гинатско осиране"

Видяхте ли бе, другари - другарят Йовчев каза, че не бил казвал вчера, че Орлин Алексиев няма връзка с кокаина. Аз ще допълня, че по тази логика той и за ББ не каза, че няма връзка. И за Йорданка Фандъкова, за президент Плевнелиев и за канцлерката Меркел не каза, че нямат връзка. Да не би да ви лъжа в нещо? Той просто такива неща не е казвал :)))

Г-н Главен прокурор, Вече се обръщах към Вас. Сега се обръщам и към г-н Цветлин Йовчев и г-н Светлозар Лазаров. Наближават избори. Демократично право е да гласувам информирано. Нека да чуя истината, само истината и цялата истина, след което ще реша, за кого да гласувам. Г-н Сотир Цацаров е безспорен авторитет и институция, но изказванията му около истината, само истината и цялата истина в последно време са малко смущаващи ме.

А ,бе този да не дърдори нарочно глупости.Не може да е чак толкова задръстен.Няма ли хора около него да му подскажат?

Ако Цветанов ти беше министър - да те е уволнил на минутата за издънките. Ако Борисов ти беше министър председател щеше с шут в задника да те изрита от МВР за некадърност!

Предишното ръководство работело избирателно, а сегашното ... не работело избирателно, защото просто не работело.

Когато МВР само говори, а не действа означава само, че ни заблуждават, извличат дивиденти и са неспособни.

Що така бе, Миме?: "Не може да се каже..., няма данни...не е сигурно...не е доказано..." и т.н., но има "обосновано предпопложение", че зад всичко това стоят хора на ГЕРБ!" Ех Бойко, Бойко, не си свърши работата с парочистачката навреме...

е то няма да има партии вече

Лазаров, има една приказка - сапьорът един път греши! Та и ти така - каквото и да кажеш след насирането ти в Лясковец - няма да звучи сериозно!

1-ва Опорна точка: "За каквото и да става дума, каквото и да казвате, насочвайте към "вина и неморалност" на ГЕРБ! Хвърляйте недомлъвки, предположения, намеци и каквото се сетите, за да всеете съмнение в морала на предишното управление!" 2-ра Опорна точка: "Дръжте Народа беден, необразован и полугладен! Подхвърляйте му обещания, надежди, соц.спомени и по някой лев и ще бъдете вечно на власт!" Комунистическа мерзост завинаги!

испанският министър на вътрешните работи Хорхе Фарнандез Диас награди с Ордена на Гражданската гвардия бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. Той е удостоен с високото отличие заради съвместната работа при борбата с трансграничната организирана престъпност Коментара е излишен червени другари

не намесвай испанеца,че току виж... ти не знаеш ли,че той е член на герб още от преди балканската война,а герб били давали грешни съвети на Aспарух,кога и къде да основе българската държава!!! ако не вярваш,прочети опорните точки-там пише,че по вина герб маймуната е евоюлирала в човек и по този начин са развалили хатъра на червените,помагайки на "homo-sapiens" да осъзнае колко е лъжлива червената идея!!!

Самият факт, че вече един общински съветнит от герб бе заловен и осъден за трафик на наркотици (боевски), а друг - орлин алексиев е замесен отново в наркотрафик показва, че или в герб не си подбират общинските съветници или нарочно ги подбират такива, че да се занимават с наркотрафик ползвайки се с протекцията на властта ! И в двата случая е сериозен гаф за герб ! Не ми се мисли какво щеше да се случи по бтв и нова, ако общински съветници от бсп, дсп или Атака ги хванат в наркотрафик - денонощно ще лаят платените журналистически подлоги, а сега мълчат като пънове !

най-което ги притеснява е,че доказателствата,които имат и знаят не водят към герб!!! ей това ги измъчва червените най-много!!! банално,но вярно: на заловените в "далавера" гербаджии Бойко не им цепи басма,а им показва директно вратата,докато в червената партия точно далавераджиите се ползват с най-голям авторитет! каквитито и да ги плещиш другарю лазаров,от твойте уста само лъжа излиза-по пример на замаяният ви лидер!!!

Йовчев беше добре да си подаде оставката при минали поводи , а не сега да се занимава с врели некипели преди изборите.

Този, който се е откупил е бил подминат, не се и съмнявайте !

Да разпитат Доган пред детектора на лъжата и ще намерят отговорите на въпросите ! Или Доган май пак има избирателна ' депресия ' ?

Тоя се престраши да даде пресконференция. Незнам дали е работено избирателно по кокаинови крале, но знам 2 неща: - брендо е на домашен арест в момента - орлин го тарашиха БЕЗ заповед за обиск, което е супернепрофесионално и некадърно

Те и боевски го "тарашиха" без заповед за обиск - така е с наркотрафикантите ! Боли ли те за орлинчо - нещо вързани ли сте ? Страдаш ли заради заловената прах ?

Лазаров, да не вземеш да проведеш някоя кокаинова операция по план и да ти избият полицията. Те не са ловжии и не са некадърници като тебе.

...Тоя маймун още ли има наглостта да се появява и да коментира неща, които не са му ясни? ..Предлагам да викне майката на П. Петков да се справи с достоинство и с кокаиновите крале! Ще избие поне 4-5 от тях само с карае и кунфу!

аааа и ти бе вуте и ти ли се включи плюенето аа

От Куче наркоман,как се крият 100кг кока във гума,я кажете Герберунгели?

Питай Кирчо Добрев Трафиканта, това беше негова работа. ДОКАЗАНО НЕ НА ГЕРБ

Ми много просто бе старши, пипали са вашите не нашите :)

Идват избори ... ГЕРБ, ГЕРБ...нямало данни, ама... Много сте прозрачни бе другари, чак е комично. Вие на един обикновен гражданин пушката не можахте да вземете, тръгнали с наркоканали да се занимават.

Боже господи, този защо не си погледне оцапания до ушите задник и тогава, ако няма срам да си отваря устата.

Особено били притеснени от някои обстоятелста, но няма доказателства. Същите притеснения изявиха Дудуков и Мая Галева по време на фалшивата констинбродска постановка. Ние обикновените граждани сме най-притеснени , че само ни пращате за зелен хайвер и манипулирате населението. Докога с тези лъжи и внушения?, Хайде махайте се и не се притеснявайте.

А сегашните аматьори от МВР, които се провалиха напълно с ' лудия ' от Лясковец, работят ли по ' кръстника ' на българската мафия или пак избирателно арестуват само 16 - годишни деца за пренос на 100 милиграма трева ?

То се видя по времето на кой го закопчаха брендо вие го пуснахте щото сте си аверчета!

Лазароооффффф да не се готви за нова акция?Ще поканите ли пак ТВ7 да снима провала?Егати шебека,вместо да се махне завинаги с наведена глава този елемент не спира да дрънка глупости и да ни деманстрира несъстоятелноста си.

Вместо да си посипе главата с пепел и да си направи самокритика за "ювелирната акция"седнал да говори лъжи.Този кокаинов крал го осъдиха в Италия а тука управляващите го пуснаха под домашен арест.И кой е в случая покровителстван.

На този като му кажат да организира акция за задържане с участието на барети, той си мисли ще трябва да яде муската в некоя кръчма, даже и лигавник си носи да се не омаже

Колко трябва да си тъп,за да скриеш 100кг Кока във гума,и да си мислиш че Французите няма да те хванат,Прост гербер.

dimitarpeshev73@abv.bg

Питай на Кирчо Добрев каналджиите той е изявен трафикант. Доказа се че НЕ Е на ГЕРБЕРИТЕ

КОЙ арестува Брендо и КОЙ сега го пусна под домашен арест?? А другарю??

dimitarpeshev73@abv.bg

Кой освободи Брендо и Ал. Певтров? Че не помна , ако меже да ми помогнеш

Какво му се връзвате на тоя прост трол Борисов добре каза такива като него да хващат гегата и на овцете!

То сегашното ръководство не работи избирателно.Резултата вече се вижда.....

Лазаров, ако искаш да се направиш на различен - изброй конкретни имена. Това с намеците всички го правят и 5 пари не струва.

Мили Боже!;о) "Обоснованите предположения" на ЦЦ се трансформираха в "основателни притеснения" на ЦЙ, но пък на канала за наркотици му дреме на шушляка;о))

шушляка?????

Добре де - на шлифера;о)

ЕЙ , ТИЯ ГЛАМАРИ НЕ УМАЛЯХА ДА ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ. НО ЩЕ Е ТАКА ДОКАТО ИМА КОЙ ДА ИМ ДАВА ТРИБУНА.......................

Лазаров кажи нещо за онова определено лице от вчера, пияния като кирка милиционер.

Дано не предпиемат някоя спец акция, че току виж пак затрили група командоси.

ДИРа стига сте ни занимавали с простотийте на този неандерталец. Не искам да накърнявам "доброто му име", просто изказвам мнението си. Нищо че сте му фенове на тоя.

Когато комунит твърди, че някой е правил нешо лошо, едно е сигурно: амият той прави вече това същото. Идеята е да се вкара в главите на електората връзка на злодеянието с друг, различен от БСП. След това върви обяснявай, че оня невинен, а тези го правят... ГЕРБ намали де факто престъпността с 1/4. Днес престъпността се увеличава с невиждани темпове. Винаги БСП е увеличавала престъпността, но тези държат рекорд. Избори са нужни на България и то спешни!

АКО НЕ ВЯРВАТЕ, ЧЕ ЧОВЕКЪТ Е ПРОИЗЛЯЗЪЛ ОТ МАЙМУНАТА..., ПОГЛЕДНЕТЕ ГЛАВНИЯ МИЛИЦИОНЕР!