Кънев: На избори, ако мнозинството ГЕРБ/ДПС/АБВ се запази

Идва кратка отпуска. Призовавам колегите от ГЕРБ да слязат от метлите и да си дадат сметка за необходимостта от много сериозен разговор.

Обратно в новината

Коментари - Кънев: На избори, ако мнозинството ГЕРБ/ДПС/АБВ се запази | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РБ ако махнат Куневица само ще спечелят!

'Ако мнозинството ГЕРБ/ДПС/АБВ се запази .......'' , не нови избори , а ти ядеш к-ра , което всъщност ти се полага и по заслуги , дето лъжеш наляво и на дясно не като евреин , а като циганин.

Новата появила се маимуна. отидеш ли на нови избори дотук си с гюведжите;А пукането на ръце си ги заври отзад;Подла душица

Само така. Ако махнете и "куневица" ще Ви подкрепя с две ръце.

Няма съмнение за мен, че ДПС е най-големият враг на прогреса на страната ни. Сега гледайте как ДПС ще скара ГЕРБ и Реформаторите. Ще подведат Б.Б., а Радан- кой го знае...не ми е симпатичен!

Гласуваш за Борисов, получаваш един разчекнат от Кунева и Костов -Рамадан Кунев Костов Честито БУДАли!

Напишете в гугъл: Солчи Моис Кордова и четете.....

"... Дали Радан Кънев освен, че е горд с чичо си, изпитва същите чувства към друг член на неговата фамилия, лелята Солчи Моис Кордова, с партизанско име Елка? Тя е родена на 7.01.1924, заловена и разстреляна за терористична дейност на 6.03.1943 година. Фамилията Кордова е известна със сталинистката си жестокост и терора в Пловдивска околия след 9.09.1944 година до имиграцията им в Израел в средата на 50 -те ...."

БОТЕВ Е ПИСАЛ ЗА ВАС - ГЕРБЕРАСТКИТЕ ГЮВНДИИ , ЧОРБАДЖИИТЕ И БЕЙОВЕТЕ ОЩЕ ПРЕДИ 140 ГОДИНИ БОРБА В тъги, в неволи, младост минува, кръвта се ядно в жили вълнува, погледът мрачен, умът не види добро ли, зло ли насреща иде... На душа лежат спомени тежки, злобна ги памет често повтаря, в гърди ни любов, ни капка вяра, нито надежда от сън мъртвешки да можеш свестен човек събуди! Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита: "Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтарят бога измамил с молитви, с клетви, с думи лъжливи. И на обществен тоя мъчител и поп, и черква с вяра слугуват; нему се кланя дивак учител, и с вестникарин зайдно мъдруват, че страх от бога било начало на сяка мъдрост... Туй е казало стадо от вълци във овчи кожи, камък основен за да положи на лъжи святи, а ум човешки да скове навек в окови тежки! Соломон, тоя тиран развратен, отдавна в раят нейде запратен, със свойте притчи между светците, казал е глупост между глупците, и нея светът до днес повтаря - "Бой се от бога, почитай царя!" Свещена глупост! Векове цели разум и совест с нея се борят; борци са в мъки, в неволи мрели, но, кажи, що са могли да сторят! Светът, привикнал хомот да влачи, тиранство и зло и до днес тачи; тежка желязна ръка целува, лъжливи уста слуша със вяра: мълчи, моли се, кога те бият, кожата да ти одере звярът и кръвта да ти змии изпият, на бога само ти се надявай: "Боже, помилуй - грешен съм азе", думай, моли се и твърдо вярвай - бог не наказва, когото мрази... Тъй върви светът! Лъжа и робство на тая пуста земя царува! И като залог из род в потомство ден и нощ - вечно тук преминува. И в това царство кърваво, грешно, царство на подлост, разврат и сълзи, царство на скърби - зло безконечно! кипи борбата и с стъпки бързи върви към своят свещен конец... Ще викнем ние: "Хляб или свинец!"

Най важното, което търся постоянно в коментарите, все липсва и липсва. При такива политици, които мразят собственият си народ, доведоха го до просешка тояга и пръснаха децата му по четирите краища на света, няма ли да се намери най после някаква алтернатива. Всички възможни опити за реална промяна вече са направени. И нашият ход назад и надолу все продържава. Аз самият се надявам, разните там патриоти и националисти да сторят нещо добро за спасението на родината. Нали за тях България е над всичко. Оказва се, че за тях е по важно, кой колко дела е завел срещу главният враг-другата националистическа партия. А народа гледа и се чуди и най накрая по свестните си обират чуковете и изчезват И за децата и внуците ни, българският език ще бъде вторият, на който ще си говорят само у дома. А може, по иначе може.

Аман от този сополанко-Кънев. Преди изборите никой не му беше чувал името. Ако не беше съставено това правителство все още никой(освен личното му обкръжение) нямаше да го познава. Този лакомник за власт и ъкъл да раздава може и да го няма в следващ парламент. Този сякаш нощем сънува с какво да се заяде на следващия ден.Всеки божи ден да се самоизтъква колко "велик" и "мъдър" политик е. Много антипатичен човек.

Приятели, защо се учудвате, че ГЕРБ и ДПС се подкрепят? И двете структури са продукт на Москва. Затова ГЕРБ е стопер на сериозни реформи. Бойко е прихванат по време на постъпване в Школата на МВР. Ако чакате да видите документална подкрепа на тази теза, няма да стане. Впрочем ББ я подкрепя с политическото си поведение. В момента той е един от четиримата големи пазители на руските интереси в България, заедно с БСП, АБВ, ДПС. Всички са задължени на Москва. Затова са и толкова посредствени. Особено ББ.

ББ, Първанов, Доган (Буда, Гоце, Сава) са бизнес партньори!!!!!!

тоя от изборите до днес едно и също грачи ! ми напусни бе ! иди си !

Ей лалугери, каде бяхте когато се гласуваха въпросите за референдума? Каде бяхте когато избраха омразната Манолова за омбудсман? Засщо ви нямаше вчера на протеста?

Момче ти как разбираш думата "адекватен" щото смисъла който аз знам не се връзва с заобикалящите я думи в изречението дето си написал.Въпроса за СОБСТВЕНОСТА ли е неадеквате.Искаш ли примерчета момче .За този от разград домусчиев.Майка му е била шеф на завод балкан в ловеч.Знаеш ли кво значи това момче от морето?Член на ок на бкп в ловеч а може би член на цк да е била.Братята бобоковите "собственици" на приста ойл.Знаеш ли кой е бил баща им-ангел бобоков-първи секретар на ок на бкп в града русИ и 20г член на цк....Да продължавам ли. "Собственика" на главболгарстрой- найголямата строителна фирма в БГ.Която взима най апетитните обекти в БГ.Е тоа хубавец е бил началник на отдел строителство в софийски градски комитет на бкп. Няма илийчо павловци,няма кюлевци,няма братоците илиевци(мутрите), няма...Разбра ли сега се момче от провинцията,колко си назад с материала.И по-точно КОЛКО СИ НЕАДЕКВАТЕН СЪС СИТУАЦИЯТА в БГ.Сигурно още не си разбрал какво нещо е собственоста...хаха

Реалистично погледнато, собствеността какво нещо е ...? За днешният свят може да е ценност собствеността, но за идващият ..., е бреме, карма, дълг за "погасяване". А Иисус говореше от кръста: "Отче! прости им, понеже не знаят, що правят".

Това не може да сепрочете никъде щото аз съм го измислил... Собственоста е ТРИ неща: 1)Форма на придобиване 2)Менажиране на соственоста-ако имаш една ризка да си я переш гат се оцапа,да си зашеш копче ако се скъса 3)Ползване на принадения продук който тя създава-ризката да ти стопли гърбинат... Пот.1:Формите на придобивани са много и най-различни:да си купиш,да си направиш,да ти подарат,.....ДА ОТКРАДНЕШ Пот.2:Менажиране,управление:Представете си ЗАВОД ЗА КОСМИЧЕСКИ КОРАБИ В БГ.БГ проиизвежда космически кораби за целата галактика.По улиците на БГ тече мед масло(а не квото е сега ).Идва обаче една сутрин ПРАВеШКИЯ СВИНАР у фабриката ,събира "колектива " и казва."Ние с дугарите у полибюро решииме от утре завода да произвежада карфици или пирони(по избор)".Айде сега от венъж да познаем кво ше произвежда от утре фабриката.Що ли така ше стане?Ми щото ТОЙ-ПРАВЕШКИЯ....е собственика и той РЕШАВА.Вас никой не ви пита.НЕМА ТАКОВА ЖУВОТНО КАТО ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНоСТ. ПРАВЕШКИЯ И КЪМПАНИ са собствениците,а ти,ти си аутсайдера за 100лв(по техния курс тогава 50$) 3)ползването на принадения продукт.Е ми заплатата на добри джуров-член на политбюро 2000лв когато аз иженерче в зит почнах с 110лв плюс 5лв от т.ж.Той ги е вадил от джоба си.И 2000лв на джуров са му джобни щото 2 мерцедеса без предни номера са му на разположение 24ч рум сървиз.Обяд и вечера за трима от стола на цк-хотел рила е 2лв. И така на там.А да мазда 323 беха купени от япония за семействата на "най-големите другари".Платиха ги по 5500лв.И до днес некои се търкалят по софия. В обобщение ТЕ ТОГАВА БЕХА СОБСТВЕНИЦИТЕ В БГ А ОСТАНАЛИТЕ БЕХА ЗЯПАЧИ.След 89Те си я прибраха таа собственост и освен ФАКТИЧЕСКИ СОБСТВЕНИЦИ ТОГАВА СЕГА СА И ЮРИДИЧЕСКИ

Даа,очевидно неразбирането е една от причините за това че не е взимано отношение.Защото написаното от теб момче това показва.Ти момче очевидно не разбираш че ситуацията днес в БГ е СЪСТЕМА която УНИЩОЖАВА ВСИЧКО КОЕТО МОЖЕ ДА НАРУШИ НЕЙНОТО ГОСПОДСТВО.Тук момче изобщо не става дума за кадърни и некадърни хора.И господ от небето да слезе и него тази система ше унищожи ако той не се усети да я унищожи.И като си с толкова малко багаж май по добре ше е да не запознаваш всички с този твой проблем.По добре е да не пишеш нищо от колкото да пишеш глупости

БЪДИ СИГУРЕН! Знай, Господ българинът така многостранно е подхванал "системата", че тя сега "пуши" и се разпорва по шевовете - конкретните схемички за далаверки. Това, че още не е очевадно видимо, се дължи на медийното затъмнение и все още малкото на брой осъзнати личности ... Но техният брой вече нараства не в аритметична, не в геометрична, а в експоненциална прогресия.

Що ми се чини че ми се мажеш а...Аз съм неподкупен(докато някой с ммнооого пари не ме накара да си промена мнението...).хаха.Дано последното ти изречение да е АДЕКВАТНО НА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТА. Тоест,точно да отразява случващото се в Бг.Щото ми писна да се занимавам с глупости,да отварям очите на слепци.Писна ми на кура от глупави хора.Дето не могат да си въжат обувките ама се прават на умни

Да наистина добре е на избори отново да идем и подобни лицемери като Кънев да бъдат изхвърлени от Парламента.......но той и с това си изявление лъже, т.к има доста министри и това го блазни.....

Аз съм ценителя.И съм единствения в този форум който твърди че всички "политически партии" в БГ след 89г имат един създател -ВЪРХУШКАТА НА КОМУНИСТИТЕ ОТ 89Г-тодор христов живков и къмпани.И сдс и бсп и дпс и нищожеството са замислени и осъществени от цк на бкп.И това твъдение съм го писал много пъти.И нито веднъж не е имало някакво отношение към него.Нито да нито не.Работата е там че аз винаги обосновавам това твърдение.Но никой до сега нито го подкрепя нито го отхвърля.Това страх ли е у форумците,или добро възпитание и не смеят дами кажат в очите че това не е верно,или...Така или иначе резултата от тези 25 г е един:ВСИЧКАТА ИМАЩА СМИСЪЛ СОБСТВЕНОСТ В БГ, ДНЕС Е В РЪЦЕТЕ НА СПОМЕНАТАТА КОМУНИСТИЧ. ВЪРХУШКА (наследниците на тези които са били през 89г,но вече са умрели или престарели са от тази върхушка).Те и преди 89г си бяха собственици на БГ,а днес просто имат и документ за собственост.Нали няма да изпадам в "дребнотемие" като обяснявам че до 89г същите особи обясняваха че частната собственост пораждала експлоатация...и секакви глупости.Чрез "национализацията" 1947г,комунистич. върхушка тогава ОТКРАДНА собственоста от хората в БГ.Комунистич. върхушка беше РЕАЛЕН СОБСТВЕНИК НА БГ.Не беше фактически,щото нямаше документ.А благодарение на "прехода" осъществен от създадените от нея "политически сили", днес тази върхушка има и документ за собственост.

Да не си мислите че боко е по различен.Пропуснах го.Аз него много го "уважавам".как може да не "уважаваш" телохранителя на "националната ценност" от правец.Аз даже преди няколко дни питах тук дали свинара от правец все още определя кой да е премиер на БГ от оня свят...Щото всички в БГ смятат че най нормалното нещо е охранителя на живков да е премиер.Нали така.Най нормално е... РЕАЛНИ ПРОМЕНИ в таа конституция без гражданска война или без помощ от вън НЯМА ДА ИМА И СЛЕД 100г

На нашите приятели от европа със сигурност не им харесва беззаконието в БГ.На тях може да се каже:Да сте гледали навремето бе момчета.Сега вече е късно.Неспазването на законите в БГ е хранителната среда върху която виреят настоящите бивши собственици на БГ.Така че да сте гледали тогава.Сега или вие трябва да ги изриете тези "собственици" или ше си траете.Да не чакате те сами да си отрежат клона на който са седнали.И на който си им е удобно.Не се съмнявайте в това.

Така е, но нещо да зависи от нас, които драскаме тук?

Не си позволявай Подобна скапана селяния......ясно ли ?... Абсолютно недостойно и темеутско повединие

Радан Кънев дали ще има избори или не ще кажем ние Представлявате много малка част от народа за да си позволявате да налагате мнението на групата ви

ИЗХОДА Е :ДА СЪБЕРЕМ ПОДПИСИ И ДА ИНИЦИИРАМЕ РЕФЕРЕНДУМ ПО 7-ТЕ ТОЧКИ КОИТО ПРЕДЛАГА СЛАВИ ТРИФОНОВ И ВСИЧКИ ДРУЖНО ДА ГИ ИЗМЕТЕМ

За някой точки съм съгласен. Слави като предлага задължително гласуване ,знае ли че ще идат от страх всички роми и пенсионери с деменция и хора без образование и да решават бъдещето на младите. И избора на съдии и прокурори от народа, да кажем бай Пешо от Сусурлево знае ли кой е по-стойностен съдия?

АМИ НАЛИ ЗА ТОВА Е РЕФЕРЕНДУМ ЗА ДА ОТБЕЛЕЖИШ ТОВА С КОЕТО СИ СЪГЛАСЕН И С КОЕ НЕ ВАЖНОТО Е ДА СЕ СЪСТОИ ЗАЩОТО НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ СЕ ОПРАВИМ С ТЕЗИ .....

Последния човек в България от който може да се поиска ъкъл за нещо освен за ЧАЛГАТА е Слави Трифонов.

ЗАЩО в РБ членува лицето корман исмаилов-доказан троянски кон на османиста ердоган???? Защо в РБ членува другарката-КуКунева--загробила Атомната енергетика в България??? КЪДЕ е моралът на РБ да приема в партията си такива АНТИ БЪЛГАРИ??? ЗАЩО???

Защото обединени могат да вземат по голям процент. А аз задавам контра въпрос, защо народа гласува само за партии които носят негативи?

Да напише във гугъл: Солчи Моис Кордова и да прочете.

Дай Боже повече политици като Кънев, Москов и Мартин Димитров.

Абе, ти от кога не си си гълтал хапчетата?

"... Дали Радан Кънев освен, че е горд с чичо си, изпитва същите чувства към друг член на неговата фамилия, лелята Солчи Моис Кордова, с партизанско име Елка? Тя е родена на 7.01.1924, заловена и разстреляна за терористична дейност на 6.03.1943 година. Фамилията Кордова е известна със сталинистката си жестокост и терора в Пловдивска околия след 9.09.1944 година до имиграцията им в Израел в средата на 50 -те ....

Умните знаят кой е по стойностен. А глупаците няма нужда да ги манипулираш, те са си природно ограничени.

Празния хладилник победи популизма от телевизора. Само за 2012г. 36хил. семейства са принудени да напуснат домовете си, поради неспособност да погасяват ипотеките си. 120 хил. българи са останали на улицата през 2012г. Фискалния резерв при 8,8 млрд. заварени от ГЕРБ през 2009г., днес той е около 3,7 млрд. поголмно стопен и опоскан обяснение няма. Безработицата счупи всякакви рекорди през управлението на ГЕРБ по официални данни 420 хил. безработни българи, 30% младежка безработица. За периода 2005г.-2009г. безработицата беше свалена с 31%, на практика излиза, че ГЕРБ са увеличили безработицата с почти 100%, а показателите за безработицата е като тази във фалиралите държави. Защо българите избраха един провален кмет, който дори и когато стана премиер не успя най-накрая да се справи с кучетата в София, камо ли с народа! А да, забравих! Той се улиса с асфалта, а някои негови изказвания ни показаха, че кучетата са по-важни от човеците.

Така, както Дир три пъти смени заглавието на статията, така Рамазанчо и Куневица се връткат наляво-надясно в политиката си.

#ПСИХО десни youtube. com/watch?v=v2MTZ6CsSKg Где бяхте вчера вий, герои днешни? Къде бяхте, когато бащицата ви Костов разпродаде България? Когато подари на безценица Лукойл, Кремиковци, Балкан? Къде бяхте, когато взриви Мавзолея, а министрите му се черпеха и празнуваха насред взривовете като модерни Нероновци? Къде бяхте, когато Мистър 10 процента прибираше комисионни от всяка приватизационна сделка? Къде бяхте, когато подслушваше и следеше невинни? Къде бяхте, когато трупаше тлъсти лихви от КТБ и заедно с Цветан Василев създаде най-голямата банкова пирамида в историята? #ПСИХО десни Днес вие довършвате неговото дело. Довършвате страната ни. Унищожавате българския съд, българското следствие, българската прокуратура. Създавате цяла прослойка от продажни грантаджии. Насилвате ни да мразим Русия, нашия брат. Няма да стане. Няма да се продадем. Доларите на Сорос не могат да купят целия народ. #ПСИХО десни България не е филиал на "Америка за България.

Толкова ли ви е страх че 10 години не спряхте да пишете глупости?

Всички партии, управлявали досега се оказаха шайки от негодници и безродници. В това число и РБ. Младите да не очакват добро от компрометираните съставки на тази сбирщина. РБ не е силата, която ще донесе промени за добро!

НЕ реформатори , а имитатори на дейност , страхливи пудели ! Нека вземат пример от Румъния и Унгария ,НО НЕ ИСКАТ И ИМИТИРАТ ДЕЙНОСТ ,щом провалиха промените в изборния закон и не искат да се борят с енергийната мафия ,що за мишоци са ,Орбан е друго нещо ,накара ги за 6м. да "пикаят в епруветка "....

Нямат мнозинство,всяко решение се взима от най малко 3-4 партии

май писането му във фейсбук е най-смисленото, което е свършил в последната година

На следващите избори с електронно гласуване и от чужбина РБ ще събере над 20%, гаранция.

Избирателите в чужбина трева не пасат. И те вече са му разбрали резила.

Не само в чужбина, но и младите тук които ги мързеше ще гласуват електронно. Ще се убедиш.

При електронно гласуване всеки вот ще бъде за БОСТАН-я.

Като се обяви против задължителното гласуване и спаси ДПС .....,боклуци!!!!!!!

При задължително гласуване ще иде всякаква из.ет. Ще идат и всички роми и пенсионери които не знаят на кой свят са ,а те не трябва да определят бъдещето на младите. Много правилно РБ не иска задължително гласуване.

При електронно гласуван ДПС ще си спести разкарването на циганите и автобусите от Турция! Всичко ще стане от няколко човека със списъци на лични карти вместо километрични опашки пред секциите. не бъдете наивници, че това щяло да активизира българите в чужбина...

Ако си мислиш че 50-100 хиляди могат да повлияят на 1.5 - 2 млн гласа си в грешка.

А и трябва да се ограничи, да речем гласуване на 1 ип адрес по 2-ма човека

РБ бръкна в ГЗ на мафията и мафията пощуря срещу РБ :)))

РБ са точно ГЗ на мафията - най-отвратителното място. Защото са най-подмолни и измамни. Лъжат и народа и мафията - връткат се според случая.

Рамадан се превърна в едно БОСТАН-ско плашило - само плаши гаргите, но си въобразява, че е "знаме".

България си няма дясна партия. Това е един голям дефицит. ГЕРБ са наследници на НДСВ - либерали-центристи, а и на БКП - така че и присъствието им в центъра е постижение. А коя е дясна? Щото не виждам партия с десни, нито консервативни идеи. Дори неолиберали няма, след като не се интересуват от липсата на свободен пазар у нас.

партиите от бившото сдс са много повече десни отколкото герб либерални или бсп - социал -демократи ама само десните ви бодат очите :))) просто само хора от РБ не са в мафията :))) бсп и герб в плевен се обединиха за да изхвърлят зеленогорски :))) само пример

Там ми е мъката, защото съм демократ. Другите, какво да ги мисля? Както виждам за ГЕРБ сме на едно мнение, ама ти и това не оценяваш.

България си няма дясна партия, защото няма електорат за такава... чии интереси ще защитава, като няма истинска средна класа, само шепа много богати - с 1% електорат не се влиза в парламента... нали КОстов се опита да направи СДС дясна партия (макар партията да беше формирана около социалдемократите на дертлиев, синдикат подкрепа и т.н., които са леви и лявоцентриски) и СДС се разпадна... сега РБ е формиран не като дясна партия, а като съглашение на всякакви с идея за някаква реформа, която май се свежда до власт - ако сега изпаднат от власта, утре ще се разпаднат и пак няма десни...

А не трябва ли тогава изграждането на такава средна класа да е приоритет? Иначе си прав, няма да отричам.

а манолова ще летува с братя галеви и ванко 1 :))))))))) ще се подготвя за мандата

Пак да питам: Как ще го заздравите това мнозинство? Провалена съдебна реформа, гласуване с ДПС, лоши икономически резултати, Мая е просто подробност. Да заздравите в случая не означавали да се примирите и да се помолите да не в иигнорират? Ако сте различни, просто се разграничете, излезте от властта и поставете условия да се върнете там. Другото звучи като молба да не ви гонят.

Приятна ваканция деформатори хааахахахах хахахахаххахаха хохоохохохо

На следващите избори РБ си отиват във историята като РЗС Като лудото Яне където искаше да го уволнява Бойко,а сега му е най голямата кучка:)Така ще стане и със Рамадана:)

хахаха

иска ти се гноме

След ваканцията Борисов продължава със смяна на министри-министри на РБ. То други няма хахахаха

Раданчо айде пак адвокатче- стига с тез политики- имаш си професия, пак ще правиш оодета и така

Пиук пиук! Козяк търси нов дослук! Рамадан е за мустака, Бацко вече взе кривака! Гномчета се разлетели и запели тъжни трели. За бостаня първа жичка е Агата със парички. Азбукарите и те! Суета. Кириз-перде.

пиук пиук пасихопата пак е тук

И какво каза Радан? Да крепим властта да бягаме от избори - ето това. "Сериозен разговор" за лес ваканцията, после местен вот, после коледна ваканция и така мандата да се изтърколи както до сега.

Те/ГЕРБ/ се разграничават от подкрепата си за нейното избиране, тя им благодари за подкрепата

Бойко не ни смятай за глупаци ,просто брой ....,откъде тези гласове ...от небето ,нещастник ,тя далаверата ви е в кръвта ,аман от селски тарикати !!!!

Айде, днес и Пръмова го издуха хахахха започна серия от провали на РБ. Са ще видите какво е извиване на ръце деформаторски боклуци.

тъкмо придобиха малко оважение и сега какво, автогол. покажете на изберателите си че поне можете да си стоите по столчетета. не сте направили достатъчно че да мислите за нови избори. поправителният може да ви излезе солен.

Ей, неграмотник, ти от тях ли си !

сигурно съм от едикоиси

А Боко как се казва?