Коалицията реши: Ваучери за почивка на морето, безплатни чадъри на плажа

Талоните ще са само за изрядни данъчни семейства, отстъпка за масите на кафетата - на 1.5 м разстояние

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И пари да ми дават, няма как да отида на нашето море, окупирано от алчни мутри и поради това засрано до неузнаваемост. Ако ще лично Валерката Симеонов да ми държи чадъра на плажа. Все пак човек ходи, за да си почине, а не за да се напрагя допълнително.

Сега, когато има толкова много заразени, вие отпускате мерките срещу вируса! И да се работи искате,! А като сме с стая по 7-9 човека на 20 м2 как да се пазим? Това е сериозно и опасно! Парите или живота е по- важен?

Накрая ще излезе, че имат право на тази отстъпка единствено членовете на парломента. Да им е честито! Останалите, толкова добре живеем, че не отговаряме на условията.

всеки просто отива и си иска ваучера ? И как точно ще стане това ? Ами, нали "етноса' ще са първи на опашките, след което ще ги продадат и юнашки ще го отпразнуват ? :))

Яко наливане на държавни пари в големите хотели и концесионерите на плажовете. Всеизвестно е, че големите хотели са собственост на политици, а концесионери са приближените им мутри. Сега наливат държавни пари в собствените си хотели. И кой ще ги плаща после тея пари? Пак окрадения български народ, нали?

Би трябвало закона да позволява нашумелите да се харчат и в малки хотели и в планината.

А дали шайката управляващи ще плаща за чадъри в Евсиноград?.За тях ваучерите са целогодишни и навсякъде.Лесно е да харчат нашите пари.На нашено лайномория само с белезници.Да напишете колко от нашите плажове имат син флаг е не нежно кафява боза забъркана с водата от уж пречиствателните станции.Ако не хванеш вирусо то поне дрискосера ти е сигурен.Таратор с облки от краставици,чушки с месо с много кус-кус.Кафе и кола по пет лева и други екстри.Българскте мутри ще освирепеят с цените за да избият и без това липсата на летен сезон.Да си ползват бетономорието с пълна сила.Бетонни блокове има из цялата страна.Искам синьо море и природа.Такава вече няма благодарение на лакомията на богоизбраните мошеници.

Защо ваучерите важат само за морето? По този начин се дискриминират живеещите по крайбрежието, а и не само те.

По колко ще им изплатят чадърите, 50лв на ден поне а? Не е ли по-добре да се откажат от концесията, като не им изнася тази година, както всички обикновени бизнеси. Народа щом търпи значи още може..

В една група децата са по 35 в бг, в чужбина са по 10......

немат чак такава циганска раждаемост!

Сиганите на децка градина не одят..

Оставка мутри паразити,татрска паплач

освен че ще им платят с нашите пари ами и техните данъци ще са 5%..... Ашкулсум Машала Дабъл Килл....

как веднъж плувах на централния плаж на Созопол с едно лайно! От тогава не ходя на нашто море!

да ми платят почивката няма да отида на нашто море след като видях гръцкото! Време е да събарят хотелите през един да се дистанцират физически!

Вапцаров е вечен: "Народът прост, животът – тежък, скучен. Живот без маска и без грим – озъбено, свирепо куче."

Нали постоянно се тръби как сме трети в Европа по брой на културно-исторически паметници. От мерките на сбирщината ГЕРБ човек остава с впечатление, че туризмът в България се свежда до окупираната от мутри черноморска ивица и за другаде не може да се мисли. В същото време един куп забележителности, издържани от скромни общини във вътрешността на държавата, са оставени на произвола, защото зад тях стоят обикновени български граждани. За тях грижи няма. За ГЕРБ са важни само мутрите с цел да си делкат с мафията така трудно заработените от нас пари.

Не ни замесвайте във вашите престъпления .

Мале как лъжат тези от Шайката ! Нямам литературни думи !

А ако не искам да почивам на мутроморието, а в Гърция? За тма ваучерите ще важат ли?

Тулуп, как човек загубил си работата вследствие на глупавите мерки, останал без пари за сметки и храна ще тръгне на почивка да използва ваучери ?

243Win

Мутрите по морето не са свикнали да бачкат на по-малко от 2000% от разходите. Затова сега държавата ще им плати с нашите пари. Явно никой не иска да проумее, че сезон тази година няма да има. Или поне не такъв, какъвто са свикнали да имат дерибеите по морето. Но пък далаверата трябва да си върви, затова ще подпомагаме хотели, кръчми и плажове, сякаш друго в държавата няма. Пфуу!

Ще ми плащат за да ходя по хотелите на мутрите на българското черноморие.

Така ли помагат на хората, които нямат пари да си платят сметките, с ваучер за почивка ? Всъщност по този начин управляващите наливат пари в собствениците на хотели и ресторанти.

А добър ден, как спахте?

Половината ми данъци, отиват за да изхранват цигани! Другата половина, ще я раздадат на мутрите искам-неискам няма значение! Да се родиш българин в България е ужасно днес.

Зако са месите на бизнеса ,незаконно е .Когато лапат държавата настрани ся нама пари държавата да налива е тва е престъпление ,казва се конкуренция нали така праят цените 40 лева сянка

А защо не си вземат чадърите и да вървят на майната си? Който иска чадър , да си носи. С гащи не можеш да сядаш на пейката в парка, а без гащи си длъжен да сядаш на шезлонга на мутрите.

Дали безплатни ваучери трябва да получат хората, платили социалните си осигуровки? Или тези, които не са получили безвъзмездни грантове? Да не стане така, че ще летуват само починалите си от бизнес два месеца с парите, които трябваше да достигнат до всеки.

Да дават и по два валчера за лечение след почивка под безплатния чадър

А не е ли по добре да си махнат чадърите и да вървят по дяволите с цялата си гейберастка банда от крадци.

Скапаха нашето черноморие! Подиграха се с нас с цени - непосилни, пък сега да ги подкрепяме. Няма как да стане!!!!

Нека да се дават на всеки който обаче представи фактура за поне 3 дни платени нощувки. Така ще има контрол

А и НАП ще проверят дали тоя дето почивал си е платил всички задължения. Иначе съдия -изпълнител да му вземе ваучера

Това рекламна кампания на данъчното ли е?Че то ако си платил всички задължения и осигуровки значи ,че не си останал на техните ваучери,които най вероятно ще са някакъв процент от сумата за почивка.

Ахахаха, колко прозрачно скалъпено: и никой да не легне под чадъра това лято, мутрата, държаща плажа пак ще си вземе пълните пари, само че от държавата..... И това ни го продават като "стимулиране на българските туристи"... Наглостта е вече съвсем открита...

Да ще дадем ваучери на всички симпатизанти на ГЕРБ. Освен това ще ги изпратим в нашите и на нашите партньори хотели. Сезонът не бива да се губи, пари трябват. Догодина има избори, братчедите искат пари, а аз искам Борисов 4

Държава, която разчита на ресторанти и кафенета за да си съживява икономиката и да се спасява от безработицата, пиши я бегала.

валерката ли ще раздава ваучерите за мръсния канал на Европа, който все още се нарича море и почиващите задължително се връщат в къши с рядко щастие и обещания за "никог повече..", кво стана със среднощните изцепки - музика, дрифтене с коли, скъпишумни мотори и скъпа некачествена храна

Включена е пълна програма. На държавна издръжка.

нещо много отчаяно са започнали да гледат управляващите, може би от дългото стоене на властовата хранилка бяха загубили реален поглед колко е тежко всъщност положението и сега покрай вируса виждат какви са реалностите

кат едно време ваучер от профсъюза за курорта вкл. троийка кебабчета и мешана скара. Ебан на курортистки и местни купени с мастика и мента. Ехххх Татооо

Честит празник на всички българи! Вчера мярнах за малко тези трима хубавци и веднага превключих на друга програма. В България има толкова нормално изглеждащи граждани, а вие (аз не съм гласувал за тях) сте избрали пародии на хомо сапиенс. Предлагам при следващи избори списъците на кандидатите освен имената да съдържат и снимки на всеки от тях, за да не се получават такива недоразумения. Иначе за коалицията няма какво да коментирам. Само си спомням баснята за орела, рака и щуката. Но в края на краищата страхът от предсрочни избори си казва думата.

Че то ако е така кой ще гласува за слави трифонов, нинова и волен

Иначе казано: "Отличниците на нашето черноморие с безплатен чадър и шезлонг, а двойкаджиите в Гърция и Хърватска!" А тия дето не сме за слънце - на сянка с хладна напитка в планината. Браво на отличниците! Печелят отличен- шест! Може да се каже:"Отличници, от всички страни умножавайте се!" Ще има гювеч с отстъпка.

7022

Еаси провала са тея. Спасяват чадъраджиите по морето. Абе вие адекватни ли сте бе? Това ли ви е мярката за привличане на туристи? Мислите ли, че някога, някого са спирали именно 100те лева за чадър и шезлонг за една седмица да отиде на "прекрасното" ни море? Особенно при сметка 60-80лв за двама за скромна вечеря в най-популярните ни курорти? Или просто понеже миналата година над 50% от чадърите и шезлонгите дори в най-популярните курорти бяха празна през целия сезон, решихте тази година да си спасите хората и да им ги платите за този сезон? Да не страдат милите. Ма я го направете на база отчети по приходи от минали години, когато са отчели средна заетост 10-15%. На каква стойност ще са тези ваучери? Не за друго, просто в момента за юли месец има оферти от Англия за по 150 паунда на човек за 7 дена с полета в що-годе адекватни хотели. Да не стане така, че за англичаните е в пъти по-евтино от колкото за българите? Това не са мерки, това е шбано делене на пари на данъкоплатците между определени хора. Жалка пародия на държава. Без програми, без проекти, просто делкаме едни кинти и казваме, че сме свършили грандиозна работа. И който каквото да говори, но тея или са безкрайно глупави или смятат цялото население на България за олигофрени. И аз съм повече от убеден, че е второто.

Не дължа на никого нищо, хеле на държавата МУ! Не и ща нито жилото ,нито меда !

Ваучери ще получат тия, дето изядоха фурмите, а кинтите- мутрите и тъщите с къщите!

Тоест, на мутрите продвачи на сянка ще плаща държвата, тоест всички ние с данъците вместо плажуващите , принудени с бухалка да си купят сянка, от която нямат нужда. Мутретата пак се уредиха в мутренската държава. Спокоен съм за сина на дупнишкия мафиот Златистия, който незнайно по каква логика продава дълги години сянка на претъпкания Централен плаж във Варна. Отрочето на ВИС вече е на държавна издръжка

Това, за чадърите, ще бъде най-важното решение на т.н. "Народно събрание" за последните 200 години! Защото от чадърите зависи съдбата на нацията! По-важна тема от чадърите няма, и не може да има.

Тоя мъж от радиоточката в Габрово смята, че като гледа мрачно с физиономията на си фриц (само каската му липсва), ще бъде много авторитетен и убедителен, каквито и баналности и лъжи да говори.

Хотелите с обща климатична инсталация удачни ли са срещу коронавируса?Филтриране,дезинфекция как ще стане?

Всеки заразен по време на почивка да има право да заведе финансов иск срещу хотела и ресторанта

Г-син Дончев,Вие сте от Габрово ,а Буров е родом от Търновско.Та нещо да сте чели от него.???Ако сте чели,да ли сте го разбрали???Или казвате,че другите не Ви дават да постъпите така както Буров е предрекъл,че е правилно.-България ще е богата,когато е богато селото и.

Ще се подпомага производство на зеленчуци и овощки,нали прочете ,бе?

Някой да е почивал за по 30 лв на ден напоследък, пък макар и за седмица?

Какво са приели ГЕРБ от предложенията на ВМРО и НФСБ обясни Валери Симеонов. Той обяви, че ще се издават ваучери за почивка на всички български семейства, само ако нямат задължения и са платили социалните си осигуровки. Все още няма не е решено на каква стойност да са те, но в началото на сезона ще се предоставят на туристически агенции и туроператори. Такива ваучери ще има и за учениците за екскурзии и зелени училища.- -От прочетенето разбрах,че не е ясно на кой ще давате ваучери,но е ясно в хотелите на кои хора ще дадът ваучерите си:(((Елементарни сте г-син Дончев.Като кмет на Габрово бяхте огън.Кой и как Ви огъна???

И кое не ти е ясно?Ясно било,не било.Дрън ,дрън!Дори не е ясно защо е нужно да се дават ваучери ,който иска да ходи да си плаща.Който е на почивка в хотела,обикновено не плаща за чадър,а за общите плажове най много да се избият кой да се вреди.

Тези концесии на плажовете са дърпане от бюджета. Вместо едни пари да отиват в хазната, още им дават на разни тулупи да прибират от чадърите и някакви стотинки в държавата, а златния пай в тулупите. Много порочно сключени сделки. А иначе за родното черноморие ,сега искат да го спасяваме, чак с помоща на държавата. А какво направиха за нас клиентите за 30г родните мутри ? Избутаха ни в Гърция, Е нищо ще се примирим! Айде със здраве да ви п.кая на тур бизнес мутрогенски.

Че какво лошо,тук почиват от други държави,българите в Гърция.Свободна воля и екзотика.Само ,че в Гърция лятото е свръх жега и пожари и чак толкова няма няма българи,освен май,юни и есента.Не им са кой знае какви плажовете,нито хотелите са много различни,разликата е в манталитета,отношението,историята, ,различна кухня,бузуки и за туристи за гостоприемни по свой начин.

По чиста е водата,по диво е по красиво и по спокойно.Водата в морето е по топла.В пъти по добре от морето в България