Кметът на Сливница е осъдил Корнелия Нинова, дава я на съдия-изпълнител

Лидерката на БСП нарекла Васко Стоилков "нагъл, самозабравил се местен дерибей"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много добре те е обрисувала кмете ти пак си събери парите детската градина има нужда след като не и осигуряваш от бюджета а ги крадеш?

А за свинарник пари,ще има ли другарю?!

... и замириса на отчаяние.

Взел съм си пуканки с интерес гледам сериала 'Европейски избори 2019'!

Вреслата най-после да я научат, че може да бъде наказана задето врещи без дори да се замисли има ли нещо вярно във врякота и. Типичният и манталитет на разярена келнерка врещяща по всички за всичко със и без причина и струва 2К - дотук.

А тя знае ли , че си я осъдил ?! Защото цялата държавя знае , че Боко е лъжец !

Кмете , отивате си.

Йончева какво ще каже по темата е интересно. Май ще мълчи като пукъл! Както Крум им Зарков мълчи за имотите на Радев и Жеблянов. Долни, безочливи и нагли. Точно като избирателите им!

Остава да осветлиш "цялата държава" в коя точно лъжа си го изобличил. Все вресливи нищоправци, отде ви изравят бе.

Съдете г-жа Лъжа. Тя това заслужава. Съд и затвор.

Предлагам кооперация с участие с два стека бира.

Бая се е ояла като я гледам. Пази боже тая да ни управлява - жална ни майка...

Отговорът е ясен, защото си самозабравил се местен дерибей, слабоумие и слабоумие това сте всички ГЕРБерасти, сподвижници и патериците им... нещастници, ГЕРБерасти, Мафия!

По терасите ще ги познаете. Съд и затвор за шайката от ГЕРБ.

След слабоумника, простака, крадца, наглеца и националния предател Бойко Методиев Борисов - всеки друг би бил по-добър в управлението на държавата!

За суджуци сигурно. Последните не стигнаха.

Жална и майка на Бългатрия , ако комуноидите се докопат до властта.

Инерцията ни подхвана и всеки, който се сети, започва да пее "Ария на клеветата". А като гледам какво излиза където и да се пипне в администрацията, нищо чудно Нинова да е казала нещо вярно, макар да не е избрала най-добрата форма. Още Вазов е обрисувал нашененеца в комедията "Службогонци", а сега, толкова години след написването й, нещата не са по-различни.

Е, не е ли верно, дерибею?

Че нали те управляват и сега? Смешни са ми тези, които вярват, че БСП са комунисти, а другите не са. Точно в сдс преди години, а сега в герб са бившите, но бързо пребоядисали се комунисти.

Тоя чака пари от комунист ?!?!? Не знае ли, че комунистите само взимат (крадат) и НИЩО не дават !!! През 1944г взеха една просперираща България, окрадоха я цялата, превърнаха я в едно ТКЗС по руски модел и сега се чудим защо сме най-бедни в ЕС !!!

Оля се! Друг преди нея го осъдиха за клевета, но за него или добро, или нищо.

До колкото разбирам, я е осъдил за обида! Бойко го осъдиха за лъжа!

Злобата не е добър признак. Говори за голям страх, че предстои промяна.

Комунистите изградиха и построиха тази държава след войната. А вие сволачи, плъзнали вече 30 години по тази грепна територия само крадете, кълнете, папката и рушите. Малоумни сте слабоумни сте ... и скоро ще бъдете изметени на бунището на историята!

а бе клоши,пак ли си зациклил на1944,аре фани излезни от тая гора бе

Точно БКП се преименува на БСП, всяка година се хвалят със 100+ годишната си история и накрая другите били комунисти. Още малко вие от БСП ще се изкарате и дисиденти по време на комунизма, нищо че пак вие управлявахте!

хихихи,кака пак пийна една студена водичка,дето обича да я раздава на хора пострадали от наводнение

Кръв повръщам пари не връщам!!!!!

Напред другари,с бяс за власт ,Грандомана е с нас!

да се обърне към ЧСИ Билен Мъзински!

Канадиен, мъдадиен глупости на ткъркалета. Бил се на баща си в мъдете когато съм работил в тая Канада. Ти си посерко безработен. Кооперациите ги има под различни форми по света. Има ги и в сащ и канада и в израел.

Васко, социалист взема не дава.

Колкото и лайна да ядете въпроса е решен. Ще ги изберем.

Има ли едно нещо, което дебелата Тиква да е казал и да е истина, а неистината се нарича ЛЪЖА?! Още като се почне от началото на кариерата му: То не беше завод за изгаряне на отпадъците, после разни хъбове му се въртяха в главата, после Гьолът стана АЕЦ, която ТОЙ ще построи, после Южен поток стана турски, после турски поток уж ще мине през нас, ама другия път и все такива опашати лъжи пред целия народ. А то какво било в действителност - всяка година над 14 милиарда левчета отивали в офшорните сметки на гаулайтерите от ГЕРБ, пардон ГЕПИ!

видял ли си политик да дава бе? Че те са като поповете и митничарите, само вземат.

Бълха я ухапала.. разните социалистически олигарси държат по 10 милиона евро в хотелска стая, тези 2 бона не му ги е платила, защото няма дребни.

Един от редките случаи в които Нинова е била права. Не познавам нито един гербер, който да не е нагъл и да се държи като дерибей. Еле пък кмет. Съдията да вземе и да си намери друго занимание щом като вътрешното му убеждение е в разрез с ценностната система на обществото.

Свинята не иска да връща пари, защото щяла да прави свинарник, където да бъде майкат свиня, която да разжда шопарчета като на конвейр онождана и оплождана от въртящите се покрай нея гуджук-шопари.

Безспорно е, но въпреки това, построеното от комунистите у нас не може да се мери с построеното в повечето капиталистически държави. Нито по количество, нито по качество. Включително в онези, които са загубили същата война. На кого му дремеше за качество и количество, след като всяка стока се произвеждаше от един производител и се купуваше, ако ще пълен боклук да е, защото няма друга. Ако въобще я има.

Тъпанар

"...или добро или нищо." (цитат). Така се говори за покойник, а всички вече знаем, че Тиквата е вече покойник, макар още да се опитва да се реанимира, говорейки слабоумни приказки!

Осъдил г-жа Лъжа, голяма работа...

да си ги завреш тие 2000 знаеш къде. не ми се прави на дарител -герберска маймуно

goose

Аха, особено Виденов и наследниците му :)

Обидата е лъжа. Кой нормален би приел някоя истина за обида? Съдът ли?

А за какво са я осъдили не става ясно, за лъжа или за обида. Защото този кмет ако е самозабравил се местен дерибей няма почти нищо нередно.

Заработва ги на магистралата

чакам да изкарат банковите сметки на ГРОБ-арите тогава пак ще кажат че са дарения от родата а на кмето ми е достатъчно да видя простата зурла...

Абе я че съм дърт и забравям,ма не си спомням комунист да е върнал пари или да си е подал оставката,без бой ;-)