Кметът на Чупрене с обвинение заради 10 търга за общинска земя

Задържаният градоначалник е вписал неверни обстоятелства в декларацията си за конфликт на интереси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Анулиране на сделките, отнемане на семейното имущество и до стената! Само така ще се спрат кражбите.

На фона на разрушаването на ремонтите на фандъкова и зулумите за милиарди пред очите на цял свят в столицата, гдбоп се занимава с разследване на кмета на ЧУПРЕНЕ?! Всички да си направят извода къде ни отиват парите за борба с корупцията - за дела срещу Иванчева и кмета на Чупрене. Мисля, че президента Радев трябва всяка седмица да събира СНС по темата за корупцията.

ски зона чупрене??? на 556 м. надморска височина? напразно са си дали паричките! там ски зона може да стане само в началото на новия ледников период, който евентуално ще е след 1 000 000 години!

Съпругата на зам.шефа на КПКОНПИ има имот в с. Чупрене, като е усвоила 488 хлд .лв. за проект "Чупрене - прекрасна дестинация за туризъм" и 282 хлд. лв. за изграждане на екопътека, която не е изградена. Със 700 хлд. лв. общината би блеснала и станала швейцарска. Не е. Съпругата има меко казано фриволен вид, което не е пречка за обилното похапване. Понеже кмета й се опълчил - хайде 10 коли жандармерия и КПКОНПИ просват на пода селски кмет и жена му. Да Ви напомня за Иванчева? Краят им дойде и бандитите обезумяха.

Цацаров, понеже приключи с мафиотите в София, Пловдив, Бургас, Варна и другите големи градове, поде операция Чупрене, Чепръчане, Чепинци и Чепърлянци.

ПОСТАНОВКА. Познавам този беден край ,в който и без пари да ти дадат къща с имот няма никой да я вземе. Това е за баланс с апартамент гейт. А и кмета не е от герб. Не става ,Иванчева е невиннна ,както и този кмет/не ,че не иска да вземе пари ,а няма кой да му даде/. Неподходящ сценарий на падишаха. Цирк- Буш имаше на времето . Сега цирк - герб-банкя.

Гробарете продължават да се поси..ар,за да ни отвлекат с новата воня вниманието от вонята,която би се разнесла от разследването на милиардите, които окрадоха и покриха в западни сметки.

Вместо да се пише тук за Цвък Молитвата, за Сашо Нереза ,За Цура Раб-фъка и за ДрагалЪвския Ай Дук,ни занимават с поляни , ниви пушинаци.

Да де ама наоколо всички върхове са от 1900 м нагоре.

като са на 1900 м.? То в тази част на Родината път няма. То и Спортно-туристически център "Перелик" правят вече 25 години всички правителства, но са само ливади. Хем е на 10 км. от "Пампорово". Това не е нищо друго, освен отвличане на вниманието - Ей го кметчето май откраднал 400 дка земя, а вие за някаква си тераска от 200 кв.м. сте се хванали, където си се плицикаме с аверчетата.