Китай допуска СЗО в окото на коронавируса

Пекин обяви, че оценката трябва да бъде направена "открито, прозрачно и инклузивно"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе,изтървахте началото ,каквото и да си говорим.къде декември ,къде 23.януари.И много добре си спомнвм ,че Китай се възпротиви срещу спирането на полети до Китай.И СЗО до март твърдеше ,че пътуванията не са забранени,е те ли не знаят какво става?Сега СЗО ще ги проверява,голямата проверка.

"Окото на циклона" е място, където бури и ветрове няма, а около него бушуват с пълна сила. Ако "окото на вируса" е подобно понятие, значи китайците ще преведат представителите на СЗО по предварително изчистен червен килим, ограден от пионерчета с червени връзки, които усмихнато ще демонтрират липсата на вирус, докато зад гърбовете им се мре на поразия.

Браво на САЩ и АВстралия! Къде е ЕС, чиито принципи за свободно движение на хора, стоки и капитал са блокирани вътре в него?!

Съд в Хага за престъпление на Китай и СЗО срещу човечеството и геноцид срещу възрастните хора! Какво разследване от марионетната им СЗО и то за целия свят?!

След като всички разбраха, че СЗО лобира за Китай, сего лобистите ще “разследват”. Кой ви се връзва вече на яловите лъжи - не знам.

Те всички разбраха че във Франция, Италия е имало подобен вирус още през новмври декември и това го казват самите страни, но понеже не се е разпространявал така масово или е приеман като грипна вълна никой не е обърнал акова внимание ама нали някой трябва да е виновен за бедействието на останалите.....

кво ше ми разследват 6 месеца след като всичко е заметено, ходете да дирите на луната

Да ама нещо напоследък май се установява че вируса го е имало в други държави ПРЕДИ да избухне с такава сила в Китай??????

след като е крита епидемият още от ноември естествено, че ще го е имало по-рано и на други места, то не е сложно да се сетиш в америка първите установени случаи са от януари, във франция от декември СЗО на не знам си кой януари ще ми обяснява , че не се предавал вируса айде оставка

Ако в Китай не бяха идентифицирали COVID-19 и не бяха показали как трябва да се действа, никъде нямаше да действат както сега и много повече хора щяха да умрат от"обикновен грип", както в предишните години. Сегашната ситуация трябва да бъде повод и пример за тотална борба за напред срещу всички заразни болести. Такива мерки трябва да се взимат при всяка грипна епидемия. Тогава и цената на мерките ще бъде по-ниска, отколкото без предварителна подготовка, неочаквано и панически, както сега. Забелязвате ли, че в момента броят на болните от "обикновен" грип по света намалява много бързо, за България - от скоро, защото до сега не бяха взети никакви мерки, освен "грипна вакнция" и не се знаеше кой от какво боледува и умира.В Русия от 2003 година се вземат мерки срещу "китайския грип" и сега тя е на двайсто място в света по смъртни случаи от коронавирус. Ако навсякъде се действа както в Русия и Китай и то постоянно, човечеството ще ликвидира изобщо грипа, както ликвидира чумата, холерата, едрата шарка и т.н.

Във всички нормални държави при всяка грипна епидемия правят извадка какви щамове доминират и с какъв процентен дял. Ако не бъде установен конкретен щам, значи е нещо друго. Нещо неизвестно. Изглежда не си ти този, който би се сетил, но това в никакъв случай не означава, че никой няма да се сети. За целта не са необходими много хора, така че твоето неучастие в извадката е съвсем обичайно.

Вируса е поне от ноември 2019 Китайците си признаха чак януари Защо сега? Требваше им време да замажат истината ли? Екип на СЗО трябваше да е в Китай най късно началото на февруари Сега е просто отбиване на номер

Вирусът сигурно съществува и отпреди ноември 2019, и то навсякъде по света, но китайците първи го идентифицираха и показаха как трябва да се действа при подобна епидемия. Но малко държави могат като тях да организират и мобилизират здравната си и социална система /Виетнам, Русия, Куба/.

То щото лекари или лаборатории само в Китай има Та нигде другаде не могат да го идентифицират Тия глупости дето ги пишеш , верваш ли им, или просто такива са ти опорните точки? Вируса го идентифицираха китайците, щото е китайски И от там тръгна по целия свят. Ама се опитаха да скрият. И не взеха мерки да ограничат заразата само там Сега всички си патим

Мммдаааа, то Русия щото е голяма работа, затова има по 11 хиляди нови болни всеки ден.

Тръмп и Макарон се опитват да прехвърлят собствената си вина за ненавременните мерки, които взеха както винаги върху някой друг. Китай още декември миналата година обяви, че този вирус е нов и много опасен. Никой не предложи помощ на Китай, въпреки че всички бяха свидетели на бързо развиващата се епидемия и неимоверните усилия на китайците да се справят с този кошмар. Напротив, Китай предостави цялата информация и научните си достижения, опит на целия свят. Отвратително е да хвърляш вината за собственото си безхаберие и провал върху някой друг. Да си спомним високомерните изказвания на Тръмп от началото на епидемията, че САЩ ще се справи за 2 седмици и няма да се затварят предприятия.

Ей сега ще ги намерят причините.

Не ви е вярно заглавието. Трябва да е "Китай допуска СЗО в окото на коронавируса ама друг път!"

Васо ,глупаво момче си.Ти освен да псуваш като каруцар ,какво можеш да правиш.Ти по далеч от бусманци ходил ли си.Ти ходил ли си в Китай та дрънкаш глупости.Хабер си нямаш какво е Китай.Бил съм в Шанхай,ум да ти зайде

Шанхай не е Китай!Прочети кои и защо го създават.

Само дето окото е в Щатите при краварите.

Заразата тръгва от Африка и е пренесена есента на 2019г вИталия. В България е донесена от Италия. Китайски туристи пренасят заразата от Италия в Китай. Лесно е да се досетите кой воюва с всички средства срещу целия свят и разположил 800-900 военни бази по света.

И за по-сигурно амерканчетата опрашиха китайчетата и ги отпратиха да празнуват Китайската нова година!

Заразата тръгва от Ухан в Китай. Там са първите случаи. Няма открити по-ранни случаи от китайските. И по генетични изследвания на над 3000 различни проби на вируса е създадена генетична карта на малките мутации във вируса, която доказва, че първоизточика е Ухан.

след като избърсаха всички следи :)

...в гробищата.

Баш пък САЩ и Австралия се правят на ощипани по темата... времето минава и нещата изплават едно по едно;) За тези които са попуснали в Уханската лаборатория американски и австралийски учени са работили над проекти финансирани от американски компании, та дето се казва ако САЩ и Австралия наистина имат мерак да научат какво е ставало в тази лаборатория могат да попитат техните си граждани подвизавали се в Ухан.

Тези, които са били там, са си казали още през 2018 година - изразили са сериозни опасения за сигурността в тази лаборатори, поради служители неизпълняващи указанията за безопасност и много недобреобучен персонал. Това е официален доклад на хора били там през 2018 година. Та е явно какво става там - мърлящина.

абе, евро-умници! наистина ли мислите, че китайците ще рискуват да изпуснат Вирусът и че ако те са го изпуснали ще се мотаят толкова време с мерки и съобщение? китайците не са толкова ненормални като западняците!

това не е мотаене, а преднамерено протакване.

Тяхната верица жълта... И в лабораторията е била същата мърлящина като по пазарите им. Мръсотия, помия, кал, тиня, боклук, плъхове, хлебарки и зарази...Мръсна жълта зараза! Най- големите зарази идват от мръсната дупка- Китай- бунището на света.

Че кой те тика на китайски пазар ? Боцкай си чесъня на село.

След като целия свят загуби доверие в СЗО и още по- голямо в Китай, те щели да се канят един друг и да се изясняват. Ама видиш ли чак след края на пандемията. Смях.

Маоистът етиопец ще проведе открито разследване!

Вече разбрахме, че лабораторията е направена от франция, а финансирането на короно вирусите е прекратено на 20,04,2020 след като САЩ са останали доволни от постигнатите успехи в създаване на Корона-Вирусът, който може да се предава от човек на човек, тъй, като естествените короновируси не могат това. А да са Ви честити Вирусът, Ужасът и Чипът, който ще ви вкарат!!

Ти си гласът на идиота руский!

Абе идиот червен русофилски. Марш в руската кочина , да не мърсиш свещената земя Българска !

Типично журналистическо заглавие, нямащо нищо общо със съдържанието. Заглавието с големи букви: "Китай допуска СЗО в окото на коронавируса", а в статията се разтягат локуми как китай казал че" подкрепя създаването "след края на епидемията" на комисия под егидата на Световната здравна организация (СЗО) с цел да се направи оценка на "световния отговор" на коронавируса." Тоест в някакво неопределено бъдеще някаква неопределена комисия под егидата на някаква организация щяла да прави оценка на световния отговор. Нищо определено и нито дума за "окото на вируса". А всички знаем от къде тръгна вируса и кой го изпусна. Вируса тръгна от град Ухан/Китай. Това са фактите и Китай, колкото и да се опитва, това не може да се скрие. Китай е виновен за сегашното световно бедствие.

Късно е либе за китка. Тия работи се правят в първите дни на заразата.

Китай допуска СЗЛО!! Демек истината няма да излезе на яве! Китай трябва да допусне всички журналисти вътре,но няма да го направи! Не вярваме на СЗЛО! Не вярваме и на Китай,не че вярваме и на САЩ,всичко ще се покрие покрай тоя проклет вирус,ако само тези ще разследват! Ковид-19 е най голямата манипулация досега правена в света!

Китайците са лъжци! Още от края на Декември са знаели, че короновируса се предава от човек на човек. И са го крили до 20 януари.

Още от октомври е тръгнал в Китай тоя вирус...

След края на пандемията... Кога ще е този край, никой не знае.

Нека да се разпространи раследването и в Американските лаборатории .

Тебе вата ще пратят, к'вто си умник..

но ти за съжаление си

нали ще лъснат задниците им

На НИИВ "ВЕКТОР" ли, край Новосибирск? Със сигурност!