Коментари - Китай реагира на плановете на Русия за тактическо ядрено оръжие в Беларус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т. нар. "реакция" на Китай просто не е реакция ,а мълчаливо поощрени.Но и това е нормално пред вид отношенията на САЩ с Тайван и Китайските претенции към острови .Така че нищо ново под слънцето .Ядрена война няма да има .на дневен ред е игра на нерви и икономическо изтощаване на Русия.До момента е дала над 172000 убити ,нормално ранените са около 3 пъти повече!Но човека в СССРи Русия никога не е бил фактор!

Едно типче, копейкин, отново издекламира наизустените си фрази при Цветанка ! Защита на масовия убиец путин – защото и американците бомбардирали Югославия!? Бомбардираха я , когато един друг тип- милошевич запали война в ЕВРОПА –с десетки хиляди убити- за да запазел изкуствената държава Югославия-когато ХЪРВАТИ, Словенци и другите ПОИСКАХА СВОБОДАТА и НЕЗАВИСИМОСТТА си от милошевич ! А европейските водачи, тогава се мотаеха с войната на милиошевчи , повече от година / масови жертви в Сараево / и т.н....Така че, путин бил прав – с над 200 000 жертви- убити , досега , от двете страни – МЛАДИ,стари, жени и ДЕЦА !? И веднага руското агентче се прехвърли на референдумите в Швейцария , НЕ разбира се на ИЗБОРИТЕ в путинска русия и ..трябвало да сме като Швейцария  Де да бяхме , но ТАМ не е имало руско робство , богата държава, НЕ като нас , център на банки и т.н..и т.н.... Яростна защита на убиеца Путин, но нито ДУМА – за руската Демокрация, СВОБОДАТА , за която той се борел, за руската иконимика, и стандарт на живот ,и ..трябвало да има РЕД /премълча , -като съветския , с убийствата на десиденти, журналисти, опозционери, премълча и ВЛАСТТА на КГБ- вечната в русия и т.н.....и ,путин никога нямало да ни нападне, ако сме ИЗВЪН НАТО !? ..Само че, доскоро, ПУТИНСКИТЕ агенти опитаха ПРЕВРАТ в Черна гора ! И тук, само до преди 32 години ИМАШЕ, бяхме руска колония, а не Щвейцария , която и хитлер не окупира, по ...банкови причини и т.н.. Кой да му каже на руското агентче, че търси ЛЕКОВЕРНИ, неграмотни българи, да МУ гласуват, като им припомня ,колко велики сме били  Ами, най- великите от нас- Левски, Стамболов, Ботев, Раковски , Захари Стоянов и т.н. ВИНАГИ са БИЛИ ПРОТИВ руската власт, политика и желание да НИ управляват руснаците – Империята им !!!..:)) Неграмотното човече , обаче, вече пропуска да споменава путин и агресията му ..Измъква се, с „ ... в Америка бият негрите „..:) КОГА руската империя и преди , и сега е донесла НЯКЪДЕ по СВЕТА – ДЕМОКРАЦИЯ и ПРАВА ? Сега , според човечето – путин е прав да напада суверенна страна , защото там имало 15 млн, руснаци) и ..., минава на референдумите , ..:))) Добре го вижте този- такива шумкари лаладжии и децата им , управляваха България до 1989година и ..искат още ...Най- голямата измет българска са ...Така са лъгали и преди 1944 г.комунистите с „ОФ” организацията и след това – знаете какво следва ..Това типче се бори за ГЛАСОВЕТЕ на неграмотните , на простолюдието русофилско , на мафията руска и т.н...Опасен мошеник и лъжец е, меко казано .... ПС. А в парламента , други депутати, от страх, нефелност, неграмотност или нещо друго- са оставили този БОКЛУК да си развява лъжливите знамена , да лъже, да предава Българския национален ИНТЕРЕС и т.н., вместо да БЪДЕ МАЧКАН ,всекиденевно, като руски агент и голям БОКЛУК , меко казано ....КЪДЕ бяхте досега , депутати „евроатлантици „ !?

_stankow

Пазете си нервите ! То сега започва. Още колко новини, дето няма да ви харесват ще има ... Минава вече времето на запада. А вие, да не сте женен за него ? Да правят каквото си щат, стига са ни грабили !

Минава времето на Русия !

Ох, ето го пак смешния тип :))) Смешко, само да ти кажа, това "сега започва" русоробите го чакате 75 години вече- все го чакате светлото бъдеще, а то все не идва, защото гончакате от изток. На теб конкретно какво ти открадна запада?

Алкохолизирана нация от виодитени мужици грабещи всичко каквото им попадне в Украйна, даже ползувани тоалетни чинии. Това е мотивацията на путкината армия, да граби, да изнасилва, да убива, а тези у нас, които лобират за тези изверги са същите като тях

Путлер е кретен!

Пропаганда? :) Сигурно и "липсващите" украинци и те са пропаганда.. сигурно нищо не е станало, полша изобщо не е проститутка на америка, украйна печели. не че ме интересува кога и как ше мрете, но си мрете сами

А липсващи ватници няма, те официално са дали 5-6 хил жертви, нали? Проститутки от най-долна класа сте всички путинофили, и майките си ще продадете за някоя копейка. Русия може да е световен лидер и въобще не е толкова далеч от това - само че трябва да намери начин да се управлява не от КГБ отпадъци, а от качествени руснаци, които знаят как да го постигнат...

Тъпанар!

изпада в паника и не знае какво да прави. Разполагане на тактически ядрени оръжия в Беларис е парлама за медиите. Той не може да използва ядрено оръжие по ред причини, едната е че не му се мре. 1. Губи войната в Украйна. 2. Не получава оръжие от Китай 3. Войската му е тотално деморализирана Просто не знае какво да прави и дрънчи ядрени ракети. това е нещо като плашилата по полетата. Пълна смешка, чак да те хване жал за него.

Точно заради тези причини които си изброил Путин може да го използва, но добрата новина е че тези причини не са реалност.

1. Украинците си върнаха 50% от територията и руската армия и Вагнер не могат да мръднат 2. Какви точно оръжия е получила от Китай? Да чу нещо от великата среща за доставка на оръжия? 3. Има качени хиляди записи на разговори на руски войници, включителни клипове на руски войници към Путин за условията в които са поставени. Разбира се те са наивни ако смятат че Путин се интересува от тяхните незгоди. Той ги е пратил там. Що се отнася до ядрените оръжия, Китай изрично го предупреди че те са неприемливи. А Путин в момента се е предал и продал на Си, Той няма да направи абсолютно нищо без одобрението на Китай. Така че Путин и неговия режим си отиват, те са вече история.

Олигофрен, продължаваш с тъпата пропаганда.

абе луд ги на каква дрога си. Укрйна си върнали какво точто -върнаха 400 000 укронацисти в ковчези обаче нямата пари да съберат всички трупове. Русия бавно и мъчително ги смила -вече играта е до последиян натовец. А разполагане на тактически ядрени оръжия е в отговор за скопените англокаси които в бзопощността си пращат снаряди с обеднен уран.

кажи, че си платен руски трол, без да казваш че си платен руски трол

в алтернативна реалност. Така си заучил опорните точки на кръмил че дори не мислиш какво пишеш. Не знам колко трябва да ви плащат за да бъдете идиоти на интернет.

Русия губи войната по СНН и дойче зеле, а размазва на терен остатъците от укронацисти и западни неонацисти. При това бавно и мъчително докато разорения вече запад раздиран от стачки и вътрешен бой с властите плаща всеки ден по висока и по висока цена. До капитулация.

++++++++++++++++++++++++++++++++

Какво размазва - Бахмут ли, или вече са в Берлин? Колкото и плюсчета да си цъкате в тоя утрепан сайт, това не променя реалността.

Явно и ти живееш в алтернативна реалност. Така си заучил опорните точки на кръмил че дори не мислиш какво пишеш. Не знам колко трябва да ви плащат за да бъдете идиоти на интернет. Не са ви промили мозъците, буквално са ги изсмукали и се разхождате с кратуни напушени с много яки треви. Не нужно да си гениален за да отидеш на интернет и гледаш реални факти и какво става в Украйна. Но ако искате да сте улигофрени, това си е ваш избор, в демократична държава.

Този който е сметнал убитите китайци руснаци и корейци значи е добър математик. Сега да сметне убитите от англичани испанци французи . Колко са очистени негри ИНДИЯНЦИ бушмени и др. от колониите на запада Това обаче е хуманно защото е в името на краля и кралицата.

Ако искаш може да се върнеш и да броим до първобитните хора.

И каква стана тя?! Оказа се, че единствената гаранция за мир за една държава в днешния демократичен свят е ядреното оръжие! Някой да е чул нещо за Северна Корея? Новини? Нещо? Май , не. И защо така? Преди време Северна Корея беше на устата на всяка уважаваща себе си "свободна и независима" медия. Флотът на САЩ наобикаляше. Политиците говореха. Експертите анализираха. Всички трябваше да тъжим за горкият севернокорейски народ. А сега нищо? Какво се промени? А, сетих се - Северна Корея извади ядрено оръжие в комплект с ракети, които криво-ляво да го закарат до бреговете на САЩ. Ама само западните. Ама то стига. И Хавай. Целия. А пък имали и от тия малките - тактическите. За на близко. Като за някой флот дето не му е там мястото. И изведнъж се оказа, че Северна Корея не е толкова интересна. А севернокорейският народ да се оправя там както може. А сега прогнозата за времето и спортните новини. А изводът от цялата работа е един - за да може една държава да бъде наистина сигурна и независима, тя трябва да е под ядрен чадър. Може да е свой. Може и да е на някой друг. Но трябва да го има. И това за пореден път поставя въпросът за демокрацията и демократичния свят и свободния свят. И други глупости. Защото всъщност т.нар. "демократична общност" и "свободен свят" всъщност са държави под ядрения чадър на НАТО и САЩ. И те се радват на свободата да се развиват относително свободно. Това, на което не се радват обаче (ама хич) е други държави също да се окажат под ядрен чадър и те да започнат да се развиват свободно. И затова са сключили договора за неразпространение на ядреното оръжие. За да може чадърът да е един и да е само за тях. Много свобода не е на хубаво. Иначе демокрацията си върви. Международното право и то. ООН ще излезе с резолюция. Но си трябва и една здрава гьостерица, за да разгонваш бесните кучета. Толкова по въпроса за демокрацията. А сега виждам, че и Беларус искат чадър и Русия с удоволствие ще им го предостави! Май скоро и за Беларус няма да чуваме нищо.

1. Беларус не иска чадър, Лукашенко иска чадър за да стои на власт защото народа го мрази и не го иска. Народа на Беларус искаше да с част от ЕС но Путин си сложи Лукашенко който с оръжие остана на власт след последните избори които загуби. Та за това му трябва чадър на него. 2. Демократичния свят, свободния свят си е много хубаво нещо и ние му се радваме. На Путин, Медведев, Писков и половината парламент, децата им и семействата им живеят на запад. Дори децата им се обявиха против войната. Предпочитанията им са ясни. 3. Под палките и танковетв на КГБ, ДС и подобни няма свобода. В условията на дикатура няма свобода. Путин отнема свободата на хората за да стои на власт чрез репресии и убийства. И войната в Украйна е точно за това, война между демокрацията и свободата и диктатурата и репресията. Путин смята че ако превземе Украйна, ще му помогне да остане на власт той и режима му. Но няма да стане. Путин ще загуби и диктатурата му ще се разпадне и тогава хората ще бъдат свободни.

Народа на Беларус искаше... Интересно какво ли иска народът на Франция? И какви са шансовете му да го получи с "демократични" средства? Също така всички ходим на работа, но колко от нас всъщност обичат тази работа? Имам предвид когато не ни питат HR-ите или шефовете. Така че има разлика между това да ходиш някъде и да обичаш това някъде. По същия начин много българи работят в ЕС, но дали всички тези българи обичат ЕС или ходят там само защото там получават повече пари. И не на последно място, казват, че любовта на мъжа минавала през корема, но всички ние познаваме много мъже (а и жени), на които любовта не минава през корема, а през портфейла. И, да, наистина "демокрацията" през последните 30 години оказа благодатно въздействие на някои хора и те заживяха много по-добре и много по-свободно. Но (поне) 10 пъти повече хора заживяха много по-зле и далеч не толкова свободно. Разбира се, много по-удобно за първите е да не обръщат внимание на вторите и просто да ги обявят за "русофили", "дегенерати", "недемократични" и каквото там е модерно да казва за "лошите". А, би било толкова удобно да си живеем в нашия демократичен и свободен розов балон. Единствената уловка е никога да не излизаме от него. Но проблемът е, че той не е толкова голям, а непредвидени неща се случват.

SPAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4. Мародера в Северна Корея уби чичо си и брат си за да си консолидира власта. Народа му мизерства и живее под постояна репресия и убийства. Ако това може да го наречеш живот. Той е незначим, жалко е че народа му мизерства. В крайна сметка всички тези диктатори водят вече загубени битки и си отиват.

"Беларус искат чадър и Русия с удоволствие ще им го предостави" - точният израз е "ЩЕ ИМ ГО ПОСТАВИ". Става дума разбира се за чадъра. Някой обаче трябва да обясни на Лукашенко, че чадъра се поставя в сгънато състояние в аналното отвърстие и после се отваря. После спасение няма - ставаш първата мишена за отстрел. Както между другото и Крим.

SirBob

Добре казано.

Лекинко се пропуска обстоятелството, че в Полша и в балтийските села поне от 5 години американците са разположили тактически ракети, които могат да носят ядрени бойни глави. Кой може да каже в момента тия ракети с конвенционални или с ядрени заряди са насочени. Руснаците взимат мерки за адекватен отговор. Все пак НАТО от 30 г. все около руските граници се разширява и все няма агресивни намерения. Защо не приеха в НАТО за тия 30 г. една държава от Африка или от латинска Америка, примерно? И там има желаещи.

Първо, Путин трябва да загуби доверието от собствената си армия. Второ, незабавно ограничаване на възможноста за маневриране на руската армия. Трето, да се прекъсне логистиката на окопаната армия. Четвърто, атака с багери които да заровят войниците в окопите.

KAK ???????????????????????????????

според мен Русия трябва да разположи ядрено оръжие в Куба, да се защитават кубинците от Северна Корея или Иран

КАРТОФЕНИЯТ ДИКТАТОР ЩЕ БЪДЕ ОБЕСЕН С УДМУРТА И КРЕМЪЛСКАТА БАНДА Като чета новините, към групата ще се присъедини и Корейският психопат. Трябва да правите разлика между Китай, китайски народ и Китайска комунистическа партия. Китай е древна и велика цивилизация. Китайският народ е изключително трудолюбив и талантлив. Китайската компартия е убила 65 милиона китайци само по време на Културната революция и е сравнима само с варварите на Ленин, Сталин, КПСС и БКП(БСП). Ятаците на фашистка Русия в България също ще смажат въжето…

Духай бе трол козяшки!

Абе той ще духа, ама ти ще висиш.

Ти ми ела с въжето пък ще видим кой къде ще виси! Джендър недоклатен!

според съвременните разбирания на ЕС, не трябва да се обявява публично лична инфромация!

Чи то в Калининград е бъкано с ракети?!

Слава усраина! Слава кокаина! Слава на зеления идиот който продължава да се друса

Защо триете коментара????

Прехвърлянето на ядрени оръжия в Беларус, прилича на подготовка на Путин за бягство при Лукашенко, след като го изритат от Русия. Ще се прави на европейски Рокетмен

Като чета отзивите тук се успокоявам че има доста умни хора Бях се отчаял от руски подлоги и евроскептици

Вярвай си

Да! Има много умни хора! И никой от тях не споделя про-козаяшкитети мераци!

Те руснаците ако не им харесваше западна Европа нямаше да си женят царете за германци а за китайци и монголци. И нямаше да си купуват имоти в Западна Европа а в Китай , Индия , Африка и Латинска Америка

Я пак,и се коригирай!

Абе на никой не му пука, че при аграра Лукашенко ще има бомби. Дали са в Беларус или в Русия все тая. Само да внимават като ги местят да не пушат много, че напоследък бая са немърливи

Дори вече в Европейският си ареал рушняците зависят от Китай

Смех, рушняците... = смес от беден речник, диалект и жаргон, характерна за типичния трол.

Смешните поляци много смели.Май са забравили какъв жмуй са яли от Германия и Ссср .

И какъв са яли Полша си е Полша а германия загуби войната и Сесесере се разпадна

Голем са го яли,ако не си неграмотен чети малко история.

Какво да четем бе заухав Швьонтек печели турнири а рускините играят в Сибир тъпак

Китай вече управлявя руската кочина

Аман от русоблизци!!!

Аман кравоблизци.

До Алоуу ако не беше Западът да ти измисли телефона и да ти даде свобода , ти какво щеше да зареждаш тогава с реакторът на Козлодуй???

Сподели с нас непросветените каква точно свобода и на кого точно свобода са донесли САЩ? Колкото до телефоните, ако можеш да ми обясниш какъв е смисъла от телефони по 2000 лева, ако 80% от населението се осигурява на минимална заплата или получава минимална пенсия.

И компютърът и интернет не са го измислили руснаците. Те нямат време да мислят много, защото това им е забранено от много години.

До Аллоу, то електричеството не са го измислили в Русия , ако не ти е известно нито радиоактивността нито атомната бомба. Чети повече преди да коментираш.

Ти пита какво е произвела. Произвела е реактора на АЕЦ Козлодуй, който произвежда тока да си зареждаш телефона, че да пишеш простотии

Можете да пишете каквото си искате тука, но руснаците нямат нищо общо със славяните защото са варяги. Това че България ги е научила да пишат по български е защото сме били велики.

Както от Киевска Рус, така и московците дължат културата и цивилизацията си на средновековна България!

Руската култура и аристокрация е създадена от България и западна Европа. И по точно Германия. А самите руснаци са варяги.

Я се огледайте у вас или на улицата какво произведено в Русия виждате???

Създала е АЕЦ Козлодуй,който произвежда тока с който ти си зареждаш телефона,че да пишеш глупости

Да го духаш, моя ток е от ПАВЕЦ Чаира и е направен от Хитачи !

Gugnelid

Дето не работи, щото го счупихме нарочно ли?

Те и Чернобилската АЕЦ са направили :D

Класически дебил си, посерко.

На никой не му пука за руските ядрени оръжия. Както всичко руско е боклук и най- много вероятно сами ще се взривят от простотия.

От известно време по небългарските национални медии не се съобщава за украински победи. Само за руски атаки и някакви тактически отстъпления на ВСУ

И лъжеш :) Само една не българска .. е такава .. :) Руската.. о да и сигурна арабски няколко.. ама не съм ги гледал признавам ..

Добре, споделете поне една? Че ще си плюят на петите от Бахмут или че напускат Артьомовск? Споделете!

"че войните между държавите с ядрено оръжие трябва да бъдат избягвани и стратегическите рискове трябва да бъдат намалени. " - Не конкретно против Русия, а согнал към всички, че заиграе ли атома никой не печели. Украинската криза, повтарям, криза а не война, агресия или вероломно вторжение на Русия трябва да се уреголира по мирен начин. Разбирайте го както искате!

То май докато аймерикът не си испробва оръжията да види Европейските и Руските оръжия на територията на окайна това няма да спре или Русия воюва с горепосочените та чакаме господаря с схванатите крака да каже стоп

Запада знае , че руските олигарси на които Путин е слуга никога няма да започнат ядрена война затова се подиграват на Путю .

Ti 4yal jivot si sluga isi mislish che i drugite sa kato teb jalka podloga

Пиши на кирилица ве нищожество

U MAHALATA нямате ли си Кирилица.. било то и руска ИЖИЦА >? мм

Нищо не се разбира що за писане що за ГЛУПОСТИ

Що писукат гейовете от Западна Азия? То истинската война май не била като да се кълчиш по баровете и паритата, а?

Много се кефя като гледам истерията на империята на злото и нейните васали от еврогейския съюз ... Как се гърчат и серат редки лайна ... Нали знаете как се гърчи змията като и настъпят главата с корав руски ботуш ... Вече не може да плюе отрова. Само сере и смърди ...

Кефи се :) ... Империята на злото е една губерния РФ дето няма да я има дълго я по една я по друга причина.. кефи си се спокойно зад Клавиатурката..

А да видим в колко неядрени държави има ядрено оръжие на други ядрени държави и тогава да говорим, да не се окаже че тези дето реват сами нарушават това.

ㅤ

"...канцеларията на президента на Украйна смята, че руският президент е нарушил Договора за неразпространение на ядреното оръжие..." А Дуда с малката буба не го е нарушил? Там всичко е демократично и в реда на нещата?..

путката с ботоксовото дупе не може да уплаши никого

Обидите няма да ви помогнат. Аутсайдерът си остава аутсидер. Лидерът си остава лидер с или без ботокс на 20 или 99 - лични качества му се казва, а те идват с рождението, драги. Както писах - с властта, която Господ е дал. Но, може да си пишеш и плюеш...има свобода на словото.

:) Лидера личи, Подставеното лице на Китайчето.. на токчета и Ботоксовата физиономия - който днеска лъже едно утре прави друго - (поне е доказано вече многократно и опорките ви няма как да го променят, всеки може да изрежда цял лист) личи още повече... Путин е комплексар, за лидер ... сигурно е.. ушанките викат на всеки от КГБ лидер :) Ама този ще разпадне РФ.... това прави.. А е загубил толкова руснаци колкото след втората световна никой не е могъл.. Така че ... :) скрийсе с опорките :) Мешни сте

САЩ имат 6 военни бази с ядрено оръжие в Европа. На 10 хиляди километра от САЩ!

Ядрените ракети пазят България от руската кочина. Ако ни нападнат с ядрените си оръжия НАТО и САЩ ще отмъстят за нас.

ㅤ

Колкото пазят Гърция от Турция... Айде събуди се, а?!!

Хич не ме интересува кой на кого ще отмъщава, след като няма да бъда жив да го видя!!!

Инженерче

Ето това изказване пока,ва що за болни мозъци има в България. Приятелю, отидете на Козяк, идеален техен кандидат за депутат сте! Абе НОРМАЛЕН ли сте?!? Да се радвате повече, че в Москва ще изникне грамадна гъба, отколкото да се опитате да предотвратите унищожението на България! Болен мозък! Болен ... болен!

„Резултатът от бруталната война на Русия [в Украйна] засяга бъдещия международен ред след Студената война и ролята на Америка в оформянето му“, каза сътрудникът на Carnegie Europe и главен редактор на Strategic Europe Джуди Демпси. Тридневното държавно посещение на Си Дзинпин в Москва също подкрепя тази оценка, добавя тя. Демпси смята, че ако Украйна загуби, Западът също ще загуби и Русия ще възвърне влиянието си в Източна Европа: „Поражението би тласнало авторитарните режими, водени от Пекин, да променят международния ред, установен след края на Студената война, и може да доведе до загуба на господство на САЩ."

Всичко винаги опира до САЩ.... Не е проблем падането на свободата, многото жертви, падане на демокрацията и т.н., а проблема е, че САЩ ще загубят..... Еййй, американски подлизурковци, вие четете ли това бре?

ㅤ

Амин, братко!

Британският вестник The Times, позовавайки се на неназован американски служител, твърди, че Съединените щати могат да затегнат стратегията си в украинския конфликт, Вашингтон уж иска Украйна да си върне "загубените територии".

Украйна трябваshе да сключат примирие още миналата година с анексите. Нямаше смисъл да подлагат хората на такъв избиване и тормоз. Сега вместо да се спре това, те продължават. Зеленски е патология и той трябва да бъде съден.

Кой да го съди? Придворният съд на американците в Хага? Та те са едно котило! Даже самите американци знаят че зеленски ще си доживее спокойно в Америка, след като си свърши мръсната работа. Той обаче не е запознат с историята на Лев Троцки-братушките те намират, винаги!

Аз само като видях формулировката ми стана ясно. Това там така не може да остане. Те се опитват да му прикачат много тежко обвинение, и то лично, което е престъпление. Доста е писано по случаи подобни, така че има какво да се опровергава, а може и (не)анонимно да се публикува. Разчита се на правната липса на култура на масите, а и липса на мотивация и време на хората. Това е съдебен произвол, който може да се приложи законно дори вече в мирно време и не само към военни, но и политици и хора от бизнеса.

След 1991 русия изтегли ядреното си оръжие от цяла източна европа . Дори в България имаше поне едно напълно готово хранилище за ядрени боеприпаси-близо до Самоков. За разлика от Русия -САЩ не изтеглиха своите ядрени арсенали ,останаха в Германия,Италия и поне малка част в Турция. Оправданието ,че всички тези са в НАТО е нелепа. Белорус е в ОНД е и има договор с Русия за взаимна военна защита. Така ,че да се сърдим на руснаците ,а същевременно да мълчим за САЩ е просто двоен стандарт и е нелепо

Американците са лъжци. За жалост глуповатият Горбачов им се върза. Много пъти съм казвал-Ако след Юра Андропов и Константин Черненко беше дошъл Путин-то и нашият живот щеше да бъде друг...

Инженерче

Нямаше ... Сталин е налял калпави основи, а още преди него Ленин е сипал сол в цимента! Трябваше да рухнат, за да се изградят на ново. Нямаше как.

Що ривът толкоз жално, като било само пропаганда?

пускате иzявление на китайския външен министър от 5 януари ..а случая с Беларус е от 2-3 дни ..

Картофена държава трудно може да стане ядрена. Беларус е еманация на постсъветската кал и тъпотия.

Шшшшт, тихо там...печатницата с ракети!

С тая печатница, Щатите имат 40 пъти по-развита икономика от вашата прескрипана и пребита русия

Тя и Германия е картофена държава - я виж къде са. А покрай картофките има ли свинско джоланче за мезе? Аз немската кухня я ценя много; беларуската същата ли е? :)

Sm3hurk0

"Не виждам позицията на Китай в статията! Мисирки....." И аз не я виждам... Няма написан и един ред за мнението на Китай :))))

Ам ни са упитвай,няма да го разбереш.Ни е за теб.

Ми то и за тьеб ни е-пак не си разбрал правилно!

До Пен: –Китай е реагирал положително.

Докато съществуват ядрени оръжия те ще са елемент за възпиране и нападение. Това не е пропаганда, защото те съществуват. Не трябва да бъде никой спокоен, когато ядрените тактически ракети са насочени не към космоса, а неприятелски държави на Русия. Разбира се, че западните ядрени оръжия са насочени към Русия . Въпроса е в кой се целиш. Ако запада е съюзник на Украйна в тази война то руснаците считат всички съюзници за легитимна цел. Най-добре да се сяда на масата за разговори. Едно примирие би позволило това. Празни приказки, призиви и заплахи провокират, а не помагат.

Така е. Навремето защо нападнаха Саддам Хюсеин? -Ами стремял се към ядрено и химическо оръжие! А защо не смеят да нападнат Ким? -Защото той верно има такова оръжие!

Успех братушки, Бог е с вас !

Слава на руските войни!

Давайте Альошки опраскайте фашистката измет, отново ще ни спасите от кафявата чума...Господ здраве да ви дава и пази....

Ами щом е така да не се плашат…