Китай предлага подкрепа за репатриране на стотици хиляди мюсюлмани рохинги

Бангладеш даде подслон на над 1 бегълци от жестоки репресии в предимно будистката Мианма

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всякакви мигранти- араби и негри, ИЛИ да бягат обратно към Турция ИЛИ куршум в тиквата им !!!

въпросните рохинги първо не са месни, бегалци мигранти монали границата преди 50 г избягали от Бангладеш в Бирма! 2017 се намери жена МП на Мианмар, която реши да разкара тази с ган обратно, защото на местните им беше писнало от престъпност и простотии.... но случайно стана военен преврат в Мианмар и арестуваха женица, сега им ги натрисат обратно насила мюсюлмани при будисти...

Китай, който уж мрази чалмите, им строи къщи. САЩ които обичат фесовете, ги унищожават подмолно, карайки ги да се бунтуват.

Давайте, че в Китай свърши евтината работна ръка...

Питане послед 1 или 1 милион бегълци? Оправете си заглавието, че вече станахте нарицателно за изядени думи или правописни грешки.

Толкова ясно написана статия в Дир не бях чел от вчера.

И тия си спретнаха възродителен процес.

Будистите са едни от най-миролюбивите хора в света. Проблемите с рохингите там са от десетилетия. Като типични мюсюлмани палиха и разрушаваха будистки храмове, изнасилваха, убиваха и тероризираха будистите в страната. Колкото и да са миролюбиви местните будисти, в един момент им прекипя и започнаха здрав отпор. И тогава целият свят ревна да квичи за онеправданите мюсюлмани. Милиони от тях се изселиха в околни мюсюлмански държави като Бангладеш, Малайзия и Индонезия. И, о чудо! Там продължиха да се държат като недоеволюирали маймуни и местните мюсюлмани почнаха да ги гонят и бият. Е за такава напаст говорим.

Ауе пумак мръсен, ..... ама че запознат си, ..... ама от вътре някак си. Те и турците в българия колили и бесели през комунизма, че за това се опитахте да им отмените погребването като muslims, че чак до имената !?! стигнахте. Ти знаеш ли колко църкви и манастири са бомбардирали? Защото аз знам, би трябвало и ти да знаеш - НИКОЛКО. Нито някога ще ...

Резан. Първо пише се Помак. Второ, помак идва от помъчен, защото хората в Родопите са клани и гонени най-много от цялата страна. Трето, има десетки документални филми, репортажи и статии за извращенията на рохингите в Мианмар. Жалък си.

Бангладеш даде подслон на над 1 бегълци от жестоки репресии в предимно будистката Мианма. Дираа,още сте петъчни...

Какво е мианма?

Бирма

Названието на. Мианмар на бирмански език, което също е правилно.

И без това, мюмюните са прекалено много!

Като са мюслита, защо не ги приюти хуманната, демократична Саудитска Арабия?