Киев води преговори с Вашингтон за ракети с голям обсег

Украйна заяви, че е отблъснала атака в района на Благодатне, а руската групировка "Вагнер" твърди, че е установила контрол над селото

Обратно в новината

Коментари - Киев води преговори с Вашингтон за ракети с голям обсег | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Укрофашиста отново плаче за оръжие и крещи "Слава кокаине!".

Е най-накрая атомна ракета ли ще предоставят на Усрайна?Защото вървим натам.Когато САЩ удряха Виетнам,Ирак и други подобни държави,на последните никой не им даваше такава помощ,каквато Усрайна получават.Ами тогава да се даде и атомна ракета за Иран,та в името на техния бог да я изстрелят срещу ,,боговете'' от САЩ и да разрешим спора веднъж-завинаги.

Ще преговаря, преговаря, и в един момент ще го думнат. Часовника щрака..

Слава на Украйна.. българите сме с Украйна против путлерофашизмъ.

само не вденах откога киев и вашингтон са съюзници...яно деменцията на бай дън е колосална или никой не смее да му напомни че Русия също има ракети с голям обсег дето даже стигат и вашингтон че по-нанатанък

не ви ли писна цяла година да дърдорите напразни заплахи......не вдяна ли че никой не се трогва от воплите на блатната кочина. само напомням някои от тях : 1/ това не е война ,а СВО , ама западните санкции били обявяване на война 2/ подпомагането на Украйна било обявяване на война 3/ почна се със дреболии - снаряжение и муниции за стрелково оръжие , после артилерия и снаряди , пРоссия опищя орталъка и к'во , вече се говори за танкове,пък макар и символичен брой 4/ плашиха със атом , напомням че НАТО има повече 5/ ракети стигащи до Москва и Петрбург има бол , даже няма нужда да се изстрелват от територията на САЩ (НАТО има 22 бр. стратегически подводници със над 400 балистични ракети на борда им) 6/ Европа не можела без руска газ....е,оказа се че може 7/ в последно време даже пРоссия спря да заплашва,щото се видя че никой не го е еня,ама явно българският русороб още не го е разбрал това и си продължава на режим "бот"

я да оправим сметките тиза ядрените ракети... Китай, Индия, Пакистан, Северна Корея, РФ. та какво за НАТО?

Истината , че Украйна се върна в средновековието. Няма ток, няма вода, няма пари. Зеленски продължава да държи като заложници мирните жители, а град след град посока Киев се изравнява със земята. В тази държава в момента има пушечно месо, глад, мизерия и още по -зверска корупция. Сиреч, няма връщане на зад. Или НАТО ще се намеси и Украйна ще заприлича на ядрено стъкло , или Украйна ще е в състава на Русия, а Полша външна граница. След това Европа ще продължи да купува руски природни ресурси. Бизнеса си е бизнес . Проститутки те са казали " каквото, и да си говорим накрая става дума за пари" .

Истината , че Украйна се върна в средновековието. Няма ток, няма вода, няма пари. Русия- мизерия,войни,смърт,робство..

БИВШИЯТ РУСКИ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ И ГЕРОЙ НА СССР - АЛЕКСАНДЪР РУЦКОЙ, ПРИЗНА НЕКАДЪРНОСТТА НА РУСКАТА АРМИЯ И ВОЕННОТО ПОРАЖЕНИЕ НА РУСИЯ :)))

“ВАГНЕР” ОТ 50,000 СЕ СТОПИ НА 10,000. ПРИ СОЛЕДАР И БАХМУТ ВСУ ЗАПИСА ОТБРАНИТЕЛНИ ПОБЕДИ - ВРЕМЕ Е ЗА НАПУСКАНЕ Битките край Соледар и Бахмут са копие на битката при Ржевск, на Вермахта и Червената Работническо Селска Армия - разликата е в мащабите. Край Ржевск - най-голямата битка за цялата Втора световна война, германците убиха 1.2 милиона съветски фашисти. До днес украинците край Соледар убиха повече от 5,000, а край Бахмут повече от 15,000 руски фашисти. Съотношението на убитите край Ржевск, Соледар и Бахмут е 1:50 за отбранявашите се към нападащите. Край Соледар ВСУ стои на позициите от 2014, на западният бряг на р.БАХМУТКА, а самият Бахмут е всеизвестен с “500” линии на отбрана. САЩ СЪВЕТВАТ ВСУ ДА СПРЕ С КОНТРА-АТАКИТЕ. И двата града са безлюдни вече и нямат никакво стратегическо значение. Украйна трябва да се готви за голямо пролетно настъпление. Десетки хиляди украинци се обучават в САЩ, Англия, Германия, Полша и другаде на модерна западна военна техника. Тежките танкове искат твърда земя. БИВШИЯТ РУСКИ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ - АЛЕКСАНДЪР РУЦКОЙ, ВЕЧЕ ПРИЗНА НЕКАДЪРНОСТТА НА РУСКАТА АРМИЯ И ВОЕННОТО ПОРАЖЕНИЕ НА РУСИЯ :)))

че хамериканеците никога не са спечелили нито една война която са започнали

Деня в, който съюзниците на клоуна Зеленски дадат оръжия с голям обсег, 100 те склада със снаряди в Крим ще се изсипе над Киев в рамките на час. Този смешник може да продължи да експериментира с търпението на руснаците, а те точно това чакат - помощ от запада за Украйна.

е....артилерията мята тия снаряди на максимум 30-40 км , а Киев е на няколкостотин км , ама щом казваш :))) отделно 100 склада със снаряди предполагат стотици хиляди бройки от тях , даже милиони , а оръдията не са картечници , че да ги издухат за час , че даже и за седмица.

Ето ги! Нахлуха русофобите-катунари и овоняха форума с проклятия и цинизми! Типично! Русофобските отрепки в България продължават да пишат глупости и да се зомбират с пропаганда и съчинителства. Омразата им към руснаците нараства с нарастването на усраинските жертви, които вече торят Донбас. Русофобчетата по няколко пъти на ден погребват Путин, разпадат Русия и превземат поредната паланка и трепят по няколко десетки хиляди руски войници в интернет. Русофобската леш не може да прости на руснаците , че сложиха прът в колелата на западния империализъм и заради тях ще гледат как процъфтява "руският мир", щото не смеят да отидат дори в такъв прекрасен в миналото град като Париж, че веднага ще се изпързалят на екскрементите, заливащи улиците и особено „Шан-з-Елизе“.

ето го русоробското псе , скочи и почна да лае и да защитава блатната кочина. Трол за копейки или просто продукт на руска шлюха и пиян дървосекач от Коми ? И в двата случая - жалка работа , утайка , нито е свой за алкашите , нито за българите щото е безродник - слуга на държава , обявила ни за "неприятелска".

Българите сме против агресията на руската диктатура над Украйна! Затова българите подкрепяме Украйна!

Те и руснаците подкрепят Украйна. Само да я изчистят от нацистите.

ние винаги сме били последователни и сме подкряпяли само американските агресии

“ ТЕСТ Русофил ли си? 1. Руска кола ли имаш/караш? 2. Говориш и пишеш ли на руски свободно, без грешки? 3. Децата ти учат ли в Русия? 4. Държиш ли спестяванията си в рубли, в руска банка? 5. Ползваш ли руски смартфон? 6. Ползваш ли руски компютър? 7. Почиваш ли ежегодно през лятото на Балтийско море, а през зимата в Камчатка? 8. Ти и семейството предпочитате ли руско облекло, аксесоари, обувки, парфюми, стоки? 9. При сериозно заболяване в Русия ли ще заминеш на лечение? 10. Можеш ли да изброиш по петима художници, архитекти, композитори, писатели с техните произведения от дореволюционна Русия ( без справка в Google, защото не е руски)? 11. Можеш ли да изброиш пет постижения и изобретения на руската наука и нови технологии със световно значение и ежедневно приложение от последните 20 години? 12. Можеш ли да изброиш 5 световноизвестни руски търговски марки, ползвани в целия свят? 13. Пишеш ли повече в руския Вконтакте, отколкото в американския Фейсбук? 14. Имаш ли вещи и предмети у вас, на които пише "Сделано в России" / Мade in Russia? 15. За последните 10 години повече пъти ли посети Русия отколкото държави от ЕС? Отговори: Ако гордо твърдиш, че си русофил, но нямаш повече от един отговор "ДА", то ти не си русофил, а просто олигофрен.”

Русия е агресор и ще плати!

а америка дето нападна югослави и бомбардира белград не е така ли?? баси кретена безмозъчен... за ирак, сирия, либия и други нема да споменаваме

В Артьомовск на ул. "Ватутин", "Вагнер" са отктили тела с отрязани глави и китки на ръцете. Предположително наемници от Полша и Израел. Целта на обезобразяването на труповете е да се скрие самоличността им. Същите находки, "Вагнер" откриваше и в САР. И това е напълно нормално като се има предвид, че зад главорезите в САР и зад нацистите в бивша Украйна стои един и същ център, който ги ръководи - Вашингтон!

Каквито и глупости да сипят троловете радвайки се на грантовата пропаганда и небивалици, ефекта на доминото вече е задействан и никоя опашата лъжа не може да го спре: Снимка на група от около 20 украински бойци, застанали в центъра на град Полтава. Наречени са от началника на украинския ГЩ генерал Велери Залужний с омраза "захистниками"-тоест " като нашествениците"... Зад тях са десетки жени,които са дошли да ги подкрепят... Жените са много специални,за тях ще напиша накрая. А причината за омразата е ,че това са трагичните останки на 1 рота от 144 батальон на вече историческата 116 бригада. За ваше сведение-украинските и руските роти обикновено са по 100 бойци. Тоест,от всеки 5 души от ротата, четирима вече са мъртъвци... Публичното видеообръщение на двайсетмината е по следната причина: били са се при Соледар, ето какво е останало от тях, а сега ги прехвърлят към Артьомовск-Бахмут. "Няма да се предадем, но и няма да тръгнем напред"- това е главното в обръщението им до Зеленски и Залужний. Нямат оръжие, нямат зимно облекло ,нямат зимни обувки, част от тях са ранени и никой не се е погрижил за раните им. Когато са ги пратили на фронта, са ги "обучили" само с 5 учебни стрелби...Без да имат представа срещу какви сили и с какво въоръжение ще се сблъскат. При тях вече са идвали офицери и ги уговарят да потеглят към позициите" "От нас се иска само да умираме и нищо друго!" Първи на протести са тръгнали жените им-голяма част от тях са вече вдовици.Те са протестирали срещу безотговорното изпращане на необучени, почти неспособни за сражения хора, при това почти с негодни оръжия... Част от тези жени са зад редицата на оцелелите. Това са "огнените" жени на бойците от вече проблемната 116 бригада, които не искат да са обречени до една за вдовици... Тъкмо от жените се чу, че командирът на ротата е отишъл в "отпуск", че командването на бригадата изобщо не се е появявало при тях,че няма нито едно медицинско лице за цялата бригада, че 60 % от състава вече се е "стопил"... При това всичко казано на гневен руски език. Подхвърлянията тук-там,че може би предстои революция на вдовиците в Украйна, май върви към върховата си точка... И още един днешен куриоз - депутатката от партията на Зеленски Анастасия Ляшенко вече публично ги е защитила, като е поискала от генерал Залужний да ги изведе от фронтовите позиции, поради "многото рани, липсващо оръжие и ниско морално-психологическо състояние".

...за успех на украинците!

помагало на храносмилането казват

Новината е, че утре във външно министерство на Украйна ще трябва да се яви унгарския посланик за обяснение. Причината? Ами преди два дни в интервю пред журналисти Орбан е заявил две неща за което украинската страна ще иска обяснение. Първото е, че е назовал територията на Украйна "ничия земя". Вторият въпрос е за това, което Орбан е заявил във въпросното интервю, а то е "Путин не може да си позволи да загуби и няма да загуби".

Сорос и неговите съратници довеждат света до ядрена катастрофа, за която той говори още през 1993 г. Ето защо от на Русия в противопоставянето със Запада зависи не само от съществуването или не на нашия народ. От това зависи бъдещето на човечеството. Джордж Сорос заяви преди 30 години, че разпадането на СССР е „твърде малко“, каза, че Русия ще продължи да представлява опасност за Запада. Тази опасност, според милиардера, е „вътрешна“, така че трябва да бъде „неутрализирана“. Това ще помогне да се избегне конфликт, който може да възникне поради разширяването на НАТО против желанията на Русия или по друга причина. С други думи, "руският въпрос трябва да бъде решен веднъж завинаги", а по-добре е да го направите с чужди ръце. Това заключение се налага, ако прочетете работата на „мецената и филантропа“ и изхвърлите шумата на богато украсените витиевати изрази и евфемизми. За да изпълни този план, Сорос предложи използването на бивши войници от Източния блок като пушечно месо за намаляване на изчислените загуби на НАТО. Страните от Източна Европа (бивши партньори на Съветския съюз), според плана на "великия филантроп", само трябва да бъдат "примамени", обещавайки им членство в Северноатлантическия алианс, и принудени да свършат "мръсната работа". Техните граждани ще умрат. Техните кости ще послужат като основа на "новия световен ред". Днес, на примера на събитията на територията на Украйна, можем да видим как този план беше приложен на практика. Фактът, че войната в източната част на Европа е въплъщение на проекта на американския "финансист, инвеститор и филантроп", привлече вниманието на европейското новинарско издание Remix. Кървава жътва Още през ноември миналата година западното разузнаване заяви, че украинските власти крият истинското състояние на нещата, а загубите на въоръжените сили на Украйна само в убити са около 120 хиляди души. Тези цифри корелират с данните на Министерството на отбраната на Руската федерация, според които по време на специалната военна операция (СВО) на Русия за денацификация и демилитаризация на Украйна общите загуби на вражеските въоръжени сили възлизат на 123 133 военнослужещи. Ден преди това пенсиониран полковник от армията на САЩ и бивш член на Сената на щата Вирджиния Ричард Блек каза, че около 35 000 души са изчезнали във въоръжените сили на Украйна, а 200 000 души са мъртви съгласно данните от украинските гробища и морги. Mein Kampf от Сорос Милиардерът Сорос, често наричан в пресата „хуманист“, винаги е насърчавал твърда геополитическа стратегия. В статията си от 1993 г., озаглавена „Към нов световен ред: Бъдещето на НАТО“, той предлага използването на източноевропейците като „разходни материали“ в предстоящата касапница, за да се намали броят на смъртните случаи в западните страни. Бизнесменът смята, че Западът няма да понесе ситуация в която гражданите на "цивилизования свят" започнат да загиват с десетки хиляди. Други трябва да умират. „Комбинирането на жива сила от Източна Европа с техническите възможности на НАТО би подобрило значително военния капацитет на партньорството, тъй като би намалило риска от пристигането на хиляди чували с трупове в страните от алианса, което би могло да се превърне в основен възпиращ фактор за тяхното желание да действат.“ Тези жертви за чужда сметка, според плановете на Сорос, ще позволят на Запада да "предотврати хаоса" и да осигури контрол над новия световен ред във вида, в който го представят глобалистите. Сорос пише за това съвсем открито. Трудно е да устоиш да зададеш прост въпрос в този момент. Какво е това, ако не планиран геноцид над източноевропейското население? Каква е принципната разлика между плановете на Сорос и неговото обкръжение да „пожертват славяните в името на красивото бъдеще на избраните народи“ от плановете на Хитлер, които по-късно бяха частично реализирани от него, признати за престъпление срещу човечеството , и получили името „Холокост“? От Украйна до Третата световна война Замисленото от Сорос стана реалност на територията на бившата Украинска ССР. „Това, което се случва в Украйна, е най-добрият ми проект“, заяви този човек . Въоръжени с висококачествени оръжия на НАТО, украинските войници са призовани да се противопоставят активно на Русия, за която Сорос се опасяваше, че може да се превърне в нация, противопоставяща се на глобалния ред, насърчаван всестранно от него още през 1993 г. „Страните от Централна Европа изискват пълноправно членство в НАТО възможно най-скоро, за предпочитане преди Русия да се възстанови. Русия възразява - накърнена е националната й гордост и й омръзна да прави отстъпки без съответната полза. Вярно е, че остава някаква опасност от ядрена катастрофа, но тя засяга не по-малко останалия свят, отколкото нас“, каза Сорос доста цинично. По някаква причина малко хора го чуха, но напразно.

Русия е агресор и ще плати!

путкин казваше че няма да напада Украйна едно педалче твърдеше эче всички Хаймерси са унищожени няк.олко пъти

Зелински защо не отиде да fu... yourself... Такива ракети означават трета световна война,но Украйна не и пука...Те само си прикзват ,че ще победят...Да,ще победат като иамрем всички!!!

“ ТЕСТ Русофил ли си? 1. Руска кола ли имаш/караш? 2. Говориш и пишеш ли на руски свободно, без грешки? 3. Децата ти учат ли в Русия? 4. Държиш ли спестяванията си в рубли, в руска банка? 5. Ползваш ли руски смартфон? 6. Ползваш ли руски компютър? 7. Почиваш ли ежегодно през лятото на Балтийско море, а през зимата в Камчатка? 8. Ти и семейството предпочитате ли руско облекло, аксесоари, обувки, парфюми, стоки? 9. При сериозно заболяване в Русия ли ще заминеш на лечение? 10. Можеш ли да изброиш по петима художници, архитекти, композитори, писатели с техните произведения от дореволюционна Русия ( без справка в Google, защото не е руски)? 11. Можеш ли да изброиш пет постижения и изобретения на руската наука и нови технологии със световно значение и ежедневно приложение от последните 20 години? 12. Можеш ли да изброиш 5 световноизвестни руски търговски марки, ползвани в целия свят? 13. Пишеш ли повече в руския Вконтакте, отколкото в американския Фейсбук? 14. Имаш ли вещи и предмети у вас, на които пише "Сделано в России" / Мade in Russia? 15. За последните 10 години повече пъти ли посети Русия отколкото държави от ЕС? Отговори: Ако гордо твърдиш, че си русофил, но нямаш повече от един отговор "ДА", то ти не си русофил, а просто олигофрен.”

“Путин е като Хитлер, тръгна на война срещу целия свят! Еми кой му е крив?”

Русия е агресор и ще плати!

Украйна ще да победи.

Българите сме против агресията на руската диктатура над Украйна! Затова българите подкрепяме Украйна!

Русия създаде Македония, за да тормози България и успява! Да и се връща тъпкано!

Усраина има голяма нужда от далекобойни ракети, които да попаднет в свърталището на зеления хазарочифит, краварското посолство и още няколкото хазарочифутски олигарха. След това бързо ще настъпи мир. За съжаление Путин отново проявява неоправдана търпимост към враговете на Русия и света.

Да, интересно ми е у на мен защо Путин не ги е приключил вече тези наркоманизирани предатели.

Българите сме против агресията на руската диктатура над Украйна! Затова българите подкрепяме Украйна!

Украйна ще да победи.

Русия е агресор и ще плати!

Люлката на цивилизацията заслужава нашата всестранна подкрепа, защото потомците на древните шумери воюват не само за своята свобода, но иа това да можем всички ние свободно да се радваме на евроатлантическите ценности

Дъражавата на краварите е по спретната и чиста от тази на руските ватенки,предпочитам да жиевея във САЩ отколкото във Русия,предпочитам длари и евро но не и руски реубли!

Путин интерпретира миналото и историята,така както дяволът чете евангелието!Не е лесно и приятно на руснаците да бъдат принуждавани на запас на война и да бъдат убивани или инвалиди живи трупове,заради мераците на Путин,понеже за гърба си има огромна военна техника, но също не е лесно и на украинците да се жерват и умират срещу огромни километтрични колони от руски танкове и рояци от военни самолети и хеликоптери,ракети и бомби!Украинският народ е борбен и героичен и трябва да се помага на украинските граждани срещу въоъженият до зъби мощен руски агресор!

Направо да си поръчат няколко атомни бомби и да се приключва с тази война!

Ами нали това искат краварите- да запичне трета световна, но даизлезе така, че уж някой друг я е започнал... то така и така след това няма да я има великата Америка и затова дайте колкото може повече от хората да затрием. Краварите са виновни за всичките беди в съвременния свят!

Господ да ни е напомощ ако това стане защото България точно попада в раьона на големия обсег на Руските творения в ядренното изкуството и ракетостроене

2023-01-29 15:59:25 Потомък на донски казак (нерегистриран) Ти да видиш, како Сийке! Какво ги бъркат англосаксонците земите на Руския цар ?! --------------- НЕ Е ОТГОВОРИЛ НА ВЪПРОСА - ОТ КОГА Е ЛЕТОБРОЕНЕТО НА ТЕЗИ "ЦАРСКИ" ЗЕМИ ? ОТ 8-И ВЕК ? ОТ 13-И ВЕК? ОТ 16-И ВЕК ? ОТ НАЧАЛОТО НА 20-И ВЕК ? ОТ КОГА ????

Ти да видиш, како Сийке! Какво ги бъркат англосаксонците земите на Руския цар ?!

....ха..ха...наглосаксонците...ха...ха...

Войната в Украйна прилича на войната във Виетнам. По-голяма държава срещу мотивиран противник с голяма външна подкрепа. Тя продължава 9-10 години и побеждава по-слабият, в случая Украйна ще победи сигурно след 3-4 години, но за да си върне и Крим предполагам още поне 2 години подготовка и още поне 1-2 години война реално ще е във война следващите 7-8 години. За да победи обаче Виетнам мобилизира 4-5 милиона души 25% от населението и губи 10% от населението си убити. Това дори да е на половина на това за Украйна означава поне 3 милиона мобилизирани и поне 1 милион жертви, ако смятат че си заслужава за мен лично не ,но това е субективно.

Питай си патката, наборе! Покрайната е у Края и ...не са единни и ...много мангал има там. До сега пановете /...хиените../ да бяха си взели своето, ако УСАта не им държеше чатала на врата. Много зависи от разума на Америка тука. Когато...първата ракета ще полети към тях , а след това...ще видим и ...усетим, де.

Украйна няма да победи.

До Стефан Павлов: "Има такова нещо като украински народ, но той живее далеч на запад, на запад от р. Днепър. На изток живее руският народ. Защо комунистите- интернационалисти едно време са създали тази мешавица - не знам. Но трагедията е пълна. Колкото по-скоро Русия разгроми това недоразумение, толкова по-скоро ще настъпи траен мир. Руснаците - в Русия. Украинците - в Украйна. Това е единственият начин." Стефане, разсъжденията ти са изцяло погрешни, извинявай! 1. Украински народ е едно, украински етнос е друго. В Украйна живеят много хора с руско етническо самосъзнание, така е. Само че те са част от украинския народ и сега те масово воюват срещу руската армия, като се включиха като доброволци в националните сили за защита. Нещо повече, даже и жените им, но с отгледани деца, масово защитават домовете си с оръжие в ръка. Това е невероятно, защото те досега не правеха разлика между украинци и руснаци, те имат деца, братя, сестри в различни руски градове! 2. Тази мешавица е във всички републики. В Украйна специално живеят хора от над 100 етноса. Друго невероятно е, че всички в Източна Украйна са рускоговорящи, т.е. техен първи език е руски и в домовете си говорят на руски, някои малко знаят, други изобщо не знаят майчините си езици. Такива са българите, гърците, арменците, евреите, белорусите, татарите и всички останали с едно изключение, етническите турци са турско говорещи, техен пръв език е турски и говорят по между си на турски, а не та руски. 3. Промяна на границите, с която да се възстанови историческата справедливост, е невъзможна. Възможно е по военен път да се стигне до такава промяна, но те няма да бъдат признати от международната общност. Такава промяна противоречи на базисния принцип в Хартата на ООН, за невъзможност за промяна на границите между съседните държави по насилствен начин. Корейски вариант, владение на тези територии от Русия, без да бъдат признати новите граници, също е невъзможен. Това означава продължаване на санкциите от страна на непризналите тези граници, което е практически всички. Самите руски политици отрекоха, че разчитат Русия да владее украинските територии с цената да бъде втора Северна Корея!

В Покрайната има повече ГЕН ..., отколкото от Атлантика до Тихия..!

това за промяната на границите и признаването от международната общност и санкциите, важи ли за израел ? Или, ако не, искаш да кажеш, че двойният аршин е на власт ???

Областите наричани за сега Усрайна преди са носили названието Ново Русия!!! Усрайна е "сътворена" като държава в 1919 год по решение на ЦК на Раб. партия/комунисти/!!! Поне се опитай да прочетеш нещо, да не си папагал!

Какво значение имат тези факти!

Скоро ще трябва и украинци да им карат, не само ракети.

Българите сме против агресията на руската диктатура над Украйна! Затова българите подкрепяме Украйна!

Слава России, смерть нацистам.

“Путин е като Хитлер, тръгна на война срещу целия свят! Еми кой му е крив?”

Хахахаха, новият Хитлер живее в Киев , Украйна. Зеленото джудже нацист, който съсипа държавата и народа си.

Крив да искаш!?

“ “ Нормално и разбираемо е ,щом руснаците имат ракети да убиват,рушат и завладяват ,трябва и украинците да имат такива ракети да се бранят от руснаците!””

...а "знаеш ли" че 7 години покрайнските МАНГАЛИ уж се бранеха в Донбас ?

...ха...ха..Точно!...ха...ха..

Българите сме против агресията на руската диктатура над Украйна! Затова българите подкрепяме Украйна!

Ольо, @ знаеш ли къде се намира и каква""демография" има Покрайната?! Кой първо да подкрепиш?!

Един файтон центаджии сте. Истинските българи както винаги сме на страната на братска Русия, нашата двойна освободителка.

....Отива на Тройна.. !

Все пак американците мислят и за себе си. Едва ли искат при следващата си демократична кампания руснаците да снабдяват противника им с ракети с голям обсег.. Ще видим, но ако по някакво стечение на обстоятелствата ударят Крим с американски ракети в Европа нещата ще станат много, много зле...

“ Нормално и разбираемо е ,щом руснаците имат ракети да убиват,рушат и завладяват ,трябва и украинците да имат такива ракети да се бранят от руснаците!”

“ Нормално и разбираемо е ,щом руснаците имат ракети да убиват,рушат и завладяват ,трябва и украинците да имат такива ракети да се бранят от руснаците!”

Гейропата да се произнесе. Тук ще бъде единият голям ядрен епицентър ! ...Свят без Русия -едва ли ?!