Киев изтегля чиновниците си от Авдеевка край Донецк. Путин вярва, че ще спечели, смятат в САЩ

Вероятното украинско контранастъпление на няма да разубеди руския президент, твърдят американски експерти

Обратно в новината

Коментари - Киев изтегля чиновниците си от Авдеевка край Донецк. Путин вярва, че ще спечели, смятат в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Нито Украйна, нито Западът са го убедили, че трябва да обмисли каквото и да е неконвенционално или компромисно решение", смятат експертите от САЩ. Смешен институт на войната. Руснаците не им трябва да взимат Киев и са го казали. Решението е просто - украинците приемат свободата на руснаците в източните територии! САЩ и ЕС спират да вкарват нови оръжия и да избиват местните - и ИМА МИР!

Има в Кремъл един психопат Нисък и грозен. Истинска гад. Луд комплексар с мъничък член. На Хитлер и Сталин верния фен. Бивш жалък чиновник от КГБ. Случайно на власт дошло джудже. Реши, че е цар и нов император Петър Велики, пожизнен диктатор. Страната на злото щом оглави Започна с Курск и така се разкри. Последва Армения, Грозни, Беслан, Грузия, Сирия, Беларус, Казахстан. Терор там цъфти надлъж и нашир Трови, убива, други праща в Сибир. Посмее ли някой да му опонира Намира начин да го ликвидира. Немцов, Литвиненко, Березовски, Скрипал, Навални, Ходорковски. Политковская, Юшченко, Магнитски Как загина президента Качински? Народът му беден, харчи за бомби. Безаналогов дебил, кърваво зомби. Хибридни войни все му в главата. Мечтае за нов СССР на земята. Прати последно орки в Украйна Идиота до гуша затъна в лайна. Нацисти привижда. Поредна лъжа С ядрена зима заплаши света. Изнудва с газ, нефт, ток, горива с оръжие, тор, зърно, висока цена. Руши градове, язовири, даже АЕЦ Жени, старци, деца да избива е спец. Този път преигра и сега ще боли Усети че губи. Идат сетните дни Чака го съд, куршум, отрова, въже Навярно от своите бясното псе.

И замириса на пърлени нацисти. Последна новина: "Солнцепек" поразил позиции ВСУ на Авдеевском направлении

Gugnelid

Язък, тъкмо брадатите секретарки и общински служителки с военни ботуши и татуирани пречупени кръстове се евакуирали и ги уцелил случаен заблудил се "Солнцепек" :)

Браво. Да се готвят Киев, Брюксел и останалите по нацистката верижка.

Аман от американци и руснаци, България е най-близко до Турция, по един или друг начин. Да идва Ердоган за да има ред и законност.

Това са чудесни новини че нацисткият режим се изтегля от авдеевка. Това е мястото откъдето ежедневно се стреля по жилищни квартали в донецк. Очаквам обстрела силно да намалее след като авдеевка е под пълен руски контрол.

Поживем увидим.

Киев изтегля чиновниците си от Авдеевка край Донецк., с цел да ги запази като кадри за да не бъдат пленени при настъплението на руснаците.

Как изглеждат чиновниците - с голи глави, бради и нацистки татуеровки :-)

тоя на снимката с камуфлажната униформа и каската е един от чиновниците нали? И що бе, нали настъпваха и громяха врага...

До края на месеца Русия ще контролира напълно цялото левобережие на Днепър. Там няма да има нито един жив украинец! Това вече е решено!

Не ги разбираш нещата, не знам и защо коментираш. Путин е в конфликт с олигарсите си, Вагнер са в конфликт с руската армия. Армията им няма да наопави напредък , заради вътрешни конфликти, технологипна изостаналост и липса на мотивация.

Само първото ти е любимо Буда

Тия неща се разправят, за да повярваме, че властта в Русия аха, аха и ще падне. А това е необходимо, за да ловят балами за доброволци за украинската армия.

Както Путин, така и русофилистичната пасмина, е редно да стигне до извода, че "царят" ще бъде влачен по съдилища и затвори, ако преди това престъпната руска шайка в Москва не се отърве от него...

Ако преди това светът не се отърве от Империята на злото - САЩ!

Моля редакторите на ДИр.бг да банват ботове като "Време беше", ирелевантен коментар и фалшива информация , Благодаря за вниманието!

И минуси ми сложили, браво нямам думи

да наложи волята си на Украйна със сила, или като пречупи волята на украинския народ, след като западната подкрепа за Киев пресъхне." Волята на украинският народ не е да води вона .Волята на бандеровската войска и нациският президент е да водят война.

И по чия воля започна тази война, за един преател питам.

на САЩ,и продължава вече 9 години...

"Предстои промяна, която не се е случвала от 100 години", това каза китайския президент Си Дзинпин на руския си колега Владимир Путин. "Ние заедно ще направим тази промяна". Тези думи вероятно сериозно ще разтревожат Запада. "Пази се, скъпи приятелю", добави Дзинпин, стискайки ръката на Владимир Путин. пише "Дейли мейл".

София е единственият голям град у нас, в който цените на жилищата отбелязват спад на тримесечна база с 2,5%, главно заради поевтиняването на новите жилища с 5,3 на сто. При сравнение със същия период на миналата година цените в столицата все още растат с 14 на сто, но темпът на покачването им се забавя значително спрямо ръста от 18,6% през третото тримесечие и 17,3% през второто. В Пловдив цените на жилищата на практика са спрели ръста си с минимално покачване от 0,2% спрямо третото тримесечие. Годишното увеличение на цените в града също се забавя до 9% спрямо 12,1 на сто през предходното тримесечие. Сходна е картината във Варна, където жилищата са поскъпнали с 2,1% за едно тримесечие, но тенденцията е за успокояване на цените след тримесечния ръст със 7 на сто през третото тримесечие. На годишна база морската столица отчита идентично повишение на жилищните цени като между юли и септември – с 12,8%.

Стига сте плашили хората! Всява се излишен страх. Пазара на имоти остава стабилен, търсенето и интереса е голям, цените са стабилни, кредитирането е по-добро от всякога, лихвите по кредитите са невероятно изгодни. Няма да има понижение и никога досега не еимало такова, затова не си играйте със страховете на хората и спестяванията им, сега е най-подходящия момент за инвестиция или нов дом с оглед на инфлацията

Жилищата ще си остават скъпи, защото стойността на парите се изяжда от огромната инфлация!

Tumor се лекува с ултразвук.

"Искахме да стане по-добре, ама стана както винаги."

Е какви чиновници има там, като хората отдавна ги няма ?! При това има сериозни сражения от месеци. Да не би да искат да кажат войниците си, например. Или чуждестранният легион изтеглят.

Хора случайно нещо да ви прави впечатление новините от последните седмица? Зверси стачки и протести във Франция, Германния и Израел. Бившия Тайвански президент отива на крака в Пекин. За пръв път се говори за местене на руски ядрени оръжия извън територията на Русия? Май хората взеха да се усещат че нещата не са черни и бели както им ги поднасят и доматите се "ядат без колците" .... И някакъв нов "вчтър на промяната" ще се появи... По един или друг начин, света вече няма да е същия откоято и камбанария да го гледаш...

До определен момент единственото неясно нещо беше колко да е широка санитарната ивица, като се визираха числа от 80 до 120 км. Но като се има в предвид, че Украйна ще се бори до последният украинец за интересите на САЩ, актуалното в момента е къде точно да минава бъдещата Полско-Руска граница.

Уточнено е ! От Гданск на юг до Братислава. https://www.youtube.com/watch?v=9D8gBrliza0

На Олимпиадата в Торино бягат двама руски биатлонисти. В един момент, единия от тях спира, сваля пушката и казва на другия: - Ти бягай, аз ще те прикривам!

Кое му е неуместното? Обори едно от тези противпречия, ако можеш

Путин няма намерение да превземе Украйна и САЩ трябва да се убедят ,че не може пред вратата на Русия мачкайки от страна на Зеленски руското население в Украйна да си строят воени бази и концентрират войска .Целта на НАТО и САЩ е да си осигури достъп до суровините на Руската федерация на база разпарчетосване страната така както САЩ съсипаха СФРЮ на държавички лесно упрвлявни и зависими от тях.

"Путин няма намерение да превземе Украйна и САЩ трябва да се убедят ,че не може пред вратата на Русия мачкайки от страна на Зеленски руското население в Украйна да си строят воени бази и концентрират войска" - ПЪЛНА ГЛУПОСТ!!!!! Ако беше така Путин щеше със зъби и нокти да спре влизането в НАТО на Финландия и Щвеция. Сега и в двете държави ще има МНОГО натовска войска и бази и най-вече ядрено оръжие.

Само, че Финландия е доста по-суверенна държава от Украйна.... Мислиш ли, че ако САЩ решат да сложат ядрени оръжия, бази, военни пристанища във Финландия, народа ще се съгласи?!?

Финладците, са наясно с какви хора си имат работа, не само, ще приемат ядрено оръжие, но и още нещо.

Страхува ли ви Путин?

Англичанинът си има жена и любовница. Той обича жена си. Американецът си има жена и любовница. Той обича любовницата си. Французинът има жена и любовница. Той обича и двете. Руснакът си има жена и любовница. Той обича водка. Бъларинът си има жена и любовница. Той обича Путин.

*Българинът

Путин не вярва, че може да спечели, той просто го знае, както го знае и цялото останало човечество без "златния милиард", който тъне в дива пропаганда и неадекватно малоумие.

Макар че не съм от страхливите, този път действително ме е стегнала шапката, защото хората са с нулева политическа култура и липса на всякакъв личен интерес по този въпрос. На роднина, която има син и зет, скоро обясних кратко и ясно за какво става дума. отговорът беше „Ти пък откъде знаеш….“ Няма решение срещу простотията, или поне аз не знам.

Но ти си убеден, че си от по-умната част на населението, нали? В която и кръчма да влезеш - ще срещнеш себеподобни. :)

контранастъплението ще се случи ... в TikTok

Съветският съюз винаги се е гордеел с бъдещите си постижения!..ха.ха.ха.ха

Никой не може да отнеме светлото бъдеще на съветския човек, дори и най-тъмната сибирска каторга

"Директивата е: да се задръстят всички медии със социалисти, фашизоиди с личностови разстройства и сто процентови луди. Да вият като петнисти хиени с червени петна, усетили мърша. Тук са дежурните Манолова, Дончева, Лупи, Корнела, Гуцигуцанов. Волгин да блее с овчи глас от радиото. Докато пиша, на екрана, щръкна Жаблянов…какво става бе хора, от всякъде вият социалисти. Видиш ли социалист на екрана, вече си излъган. Видиш ли го на портата – ще бъдеш ограбен до шушка."

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков ще се срещне днес с привържениците на "сините" в Бургас по повод кампанията за увеличаване на капитала. Утре той ще бъде в Сливен. "Днес срещата на мажоритарния собственик Наско Сираков с привърженици по повод кампанията за увеличаване на капитала е в хотел "България" в Бургас, зали № 1, 2 и 3 от 18:30 часа. Във вторник, 28 март срещите продължават в Сливен, хотел "National Palace", Конферентна зала "Галерия+", отново от 18:30 часа". "Повече информация за кампанията можете да получите на телефони 0884133543 и 0884188632 между 9:00 и 17:00 часа всеки работен ден", написаха от Левски

Кое предпочитате: една вечер прекарана с Путин или една вечер с Наталия Кобилкина. Лайк , ако е Кобилника, и дислайк , ако е Путин. Мерси предварително!

О, Украйна! Дванадесет месеца младите украински дружини как Бахмут бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят, вагнеровци грабят цивилни и убиват и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Украйна пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! ТРЯБВА ЗА 3 –И ДНИ ДА КАЖЕМ УКРАЙНА НАШ " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк отговаря с други вик: ураааа Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!! Пути свърши оръжието и руската армия остава да подпише капитулация. И КРИМ НЕ Е РУСКИ.. ВЪН РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ И ПАРАЗИТИ.

Щерю поет ,звучи като Борисов ,Христо Иванов и Кирчо никога не лъжат, или че Мара от пазара е девствена?

Щерев ,това е цинизъм и простотия да плагиатстваш Вазов под такъв порочен и жалък начин.Вече не се съобразяваш даже с великите умове на България.Щерев ,ти се доказа като тъп и просташки робофил .

да не говорим за другите олигофрени,използващи имената на национални герои....Но пък ги разбирам-ако бяха много умни,точно козяшки тролове ли щяха да станат???

"Връщането на Крим може да изглежда като малко вероятен стремеж за Украйна, но тя полага значителни усилия да направи руската окупация възможно най-неудобна. А руснаците полагат големи усилия, за да укрепят полуострова", заключава CNN. - - - - - Значи какво излиза - няма никакъв шанс да си върнем териториите, ама нека да си жертваме държавата, инфраструктурата, икономиката, стотиците хиляди убити и 20-те милиона избягали, важното е да на Русия да и стане по-зле!!!!!

Ти дойде и преобърна целият ми свят, не мога да върна времето назад Колко малко беше нужно, за да разбера, че ще обичам, както никой до сега Колко ми липсваш и начина, по който нежно ме обичаш, колко ми липсва сега Колко ми липсваш и начина, по който нежно ме обичаш колко ми липсва сега Искам за разбера, искам да разбера И с теб ли е така Не си припомням нощем, точно как си ме докосвал baby, baby, baby... и будна да съм нощем Без теб минутите пак броя и се питам кога ще те видя Липсваш и начина, по който нежно ме обичаш Колко ми липсваш сега Колко ми липсваш и начина, по който нежно ме обичаш Колко ми липсваш сега Ммм, всичко от което съм имал нужда Ооо, baby, baby, baby Без теб минутите пак броя Да те видя, видя, видя Колко ми липсваш и начина, по който нежно ме обичаш ...ми липсва сега Колко ми липсваш, липсваш Начина, по който нежно ме обичаш Липсваш ми ти, липсваш сега Всичко от което съм имал нужда

ЧУЖДИ НАЕМНИЦИ

Високи, сини планини, реки и златни равнини, небе по-нежно от коприна — това е моята родина! Обичам те, земя голяма, тъй, както си обичам мама, тук мила ми е всяка птица и всяка мъничка тревица. Обичам българските думи, що слушам по поля и друми, обичам хубавите песни и приказките ни чудесни. Когато гледам планините и слушам да шумят реките, в шума на Рила и Пирина аз чувам моята Родина.

Високи сини планини (за сто години пет войни!) а пък реките, езерата (за сто години пет преврата) По средата - Балкан, а по края - море, после пак планини, а и Дунав тече ...и високо небе, и зелени гори, върхове, снегове, пълни с риба реки... Припев: Да оставим природата! Да говорим за хората! Да опишем породата, как се справя с несгодата! Бедне сме - дрипави, но не сме просяци! Силни сме - на думи, но не сме глупави! Строги сме - със едни, честни сме - със други! Пълни сме с идеи, умни сме - колко ли?!! Зима. Сняг и лед. После пролетен дъжд. През лятото - пек, после есенна ръж. Изкласили жита, медени плодове. Тънкорунни стада, девствени лесове...

Киев си изтеглил “чиновниците” от фронтови град без население , които до вчера обстрелваха жилищни сгради на Донецк !? Ха ! Абе на маймуни ни направихте с тая украинска дезинформация !

руски кир и тесни кички!

Левицата няма как да направят 4% ,ако са честни изборите

Защо да си правите домашна кола маска със захар? Въпреки че кола маската с пчелен восък е добре познат и ефективен метод, кола маската със захар предлага редица предимства, с които пчелният восък не може да се похвали. Като се има предвид, че се прилага при стайна температура, не рискувате да се изгорите. Не предизвиква алергични реакции или дразнене. Намалява риска от подкожни косъмчета, които са една от причините за досадни пъпки по кожата. Особено препоръчителна е за жените със суха кожа, защото я прави гладка. Не залепва плътно към кожата и е лесно да се отстрани с вода. Повечето хора имат тези съставки у дома и всички те са много евтини. Не изисква използването на химични вещества или съединения, които дразнят кожата или причиняват други неблагоприятни реакции.

как се кара картинг

2 типа картове са : рент карт и спортни. спортните ускоряват до 100 като мотоциклет . след състезанието двигателя е за ремонт . и на 2-та трябва да натискаш газта, защото на бавна скорост волана е много твърд и след като си направиш врътките някой трябва да ти отвори пръстите за да го пуснеш (моя случай)

Крайно време е "американските експерти" да спрат да си тикат носовете там ,кадето не им е работа !!! Крайно време е да си гледат негрите и "бялата къща " и да не дават акъл дето никой не им го е искал !!!

Ненормално Ленче, вашите не ти ли казаха да не даваш акъл дето никой не ти го е искал !!!

Не разбирам защо Русия започна тази война , губят хиляди млади мъже, убиват хиляди украйнци дето уж са им братя и братски народ, обаче в същото време са и урки. Докараха инфлация за целия свят, изнудваха ни с цената на газа и горивата , сега плашат с ядрена бомба и край на света. Украйна започнала войната, а пък те навлязоха на нейна територия окупираха Крим и бомбардират Киев и всички области в цялата страна. Първо беше щото целия свят е нацисти, после биолаборатории, сега са сатанисти и джендъри. Противоречие сред противоречие.

Дрън дрън

Кво дрън дрън бе. Дай аргументи

Sm3hurk0

Питай изкуфелия бай Дън :)))) Там логоката е желязна и последователна, ама сметките са им без кръчмар ! Ако си следил всичко, сега нямаше да задаваш неуместни въпроси... и да се правиш на бавноразвиващ се ! Лек ден !

Прав си, че нищо не разбираш, въпросът е защо коментираш тогава неща, от които не разбираш.

"Повърхностният поглед, ражда повърхостни заключения". Не разсъждавай, не е за теб. Натоварва те, пишеш простотии.

26.03.2023 - "...Президентът на САЩ Джо Байдън е поел ангажимент да задържи американските войски в Сирия. Това заяви в неделя говорителят на Съвета за национална сигурност Джон Кърби в предаването "Face the Nation" на CBS..."

Sm3hurk0

Празни приказки на изкуфелия старец и сметки без кръчмар !

Sm3hurk0

За момента щети понасят украинците и те трябва да разберат, че примирие няма да има докато не завърши денацификацията ! Удряй Вова ! Тая мачка не е нашта ! Пой по кухите хохолски кратуни !

какво точно означава денацификация? Къде точно си видял нацисти?

вижте ги нашите съюзници с натовските знамена... https://pbs.twimg.com/media/B3e6mNVCcAAYBBB.jpg

Абе голям майтап..."Вероятното украинско контранастъпление няма да разубеди руския президент". Абе кой в подобна ситуация ще се убеди или разубеди от "вероятни" неща? Необходимо е нещо да стане наистина, а не да ми обясняват в Интернет как ще настъпват. Иначе, има отлична от нула вероятност САЩ да фалират утре до обяд. (Не че ще стане де!)

Спор за теориите на германския философ Имануел Кант в бакалия в южна Русия завърши със стрелба, предаде Ройтерс, като цитира РИА Новости. Полицията в град Ростов на Дон е съобщила, че между двама мъже, които спорели за теориите на автора на "Критика на чистия разум", избухнала свада. Не се съобщава информация за причината за спора, както и подробности за него. След избухването на свадата единият от участниците извадил пистолет с гумени куршуми и стрелял няколко пъти по опонента си. Нападателят е задържан, а пострадалият е приет в болница без опасност за живота. Много руснаци обичат да обсъждат философия и история, особено на по чашка, отбелязва "Ройтерс". Подобни дискусии обаче рядко свършват със стрелби.

О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки... Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо... Как ръце сега да разгърнем? О, руси! Аз друг път ви славях за подвиг велик и чудесен, високо ви лґкът поставях във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко – строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: обича ви още народа); но любим и свойта свобода, стократно пµ любим я ния. За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно! О, колко ви, братя, жалея! О, как би желал, братя клети, свобода и вам и за нея кат нас да живейте и мрете!

Първата световна война за която е писано това стихотворение е приключила преди повече от 100 години! Или ти сега го разбра?

Да, разбрах вече! Значи Русия отстъпва в посока Полша, а украинските войски настъпват към Киев. Явно войната върви добре за нашите партньори на запад и техните приятели в Киев.

Бъдещето на Украйна е връцете на руската армия. Хохлите колкото повече мърдат, толкова повече им влиза дълбоко и болезнено