Шофьорът, убил 3-ма младежи, е в Софийския затвор

Хуриет Сюлейманов, който през 2014 г. уби на пътя 3-ма младежи и избяга от България, вече е в Софийския затвор. Снощи той бе върнат у нас от германските власти.

Обратно в новината

Коментари - Шофьорът, убил 3-ма младежи, е в Софийския затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде са от БХК , цветалинчо и сие да рипнат да го защитят. Утрепал нек'ви 3 българчета, че и на по 20на години. Разваля му се рахатлъка да си джитка по шосетата , а и като са го докарали късно са му попречили да си легне навреме да се наспи. Сега на тоя трябва бай Ставри да докаже че е строг и справедлив. Ще чакам новини за душевното и физическо състояние на тия изрод от Централния.

Тоя изрод ще си го получи в затвора!Защо 18г не е прибран и кара без книжка е въпроса?Като е осъждан?Нямаше да загинат децата..

Един ден ще го пуснат в отпуск, или предсрочно. Тогава трябва да го чакат бащите на загиналите. В тази държава самоуправството е решението!

Хелзинския комитет може да го направи мъж на годината

новината за зрелищните облаци над Австралия е явно по важна за вас отколкото тази. !!!!????

Че циганинът или турчинът е бок.ук, няма съмнение! Той трябва да излежи присъдата си, но освен това трябва да лежи и за това, че е избягал от правосъдието. Защо обаче онова 21-годишно прокурорско меке.е се размина само с условна присъда? Такъв "справедлив" съд има само в нашенската бандитска държавица!!! Кога ще напъхаме в пандиза и съдиите, които се гаврят с правосъдието!

Един ден ще се чудят откъде им е дошло. Саморазправата и самоуправството с глупаците в тоги и техните семейства ще се отприщят, рано или късно.

оптимизмът ни докара до катастрофата(е) !всъщност ние сме неизлечими безхаберници ,неосъзнати същества без колективен план толкова ни се полага !

Тоз хубаво е в затвора,но защо прокурорския син убил двама души ще е на свобода,къде е логиката?!?!?!!??

Ако се мери с един аршин, прокурорският син трябва да получи 10 години ефективно. Всички ли сме равни или има по-равни сред нас?

А прокурорското момче? Нали и то утрепа 2-ма? Или той има смекчаващи вината обстоятелства, в лицето на таткото? А тоя, избягал и крил се от правосъдието не заслужава ли още една присъда? Или и това е смекчаващо вината обстоятелство, защото е създал допълнително работа на държавни служители в тая безработна обстановка? Нема такава държава!

държавата бе изядена от паразитите,буквално и преносно с бездействието и безхаберието на един робски народ ,който няма нищо общо с европейската цивилизация .

Сега в затвора ще го издържаме.......................... Ей, паразит мръсен !

Обърнете внимание: ОСЕМНАЙСЕТ ГОДИНИ е карал кола, без СВИДЕТЕЛСТВО за правоуправление! Къде е регистрирана колата, в кой КАТ, на чие име, какво пише в талона на колата? Напишете имената на съдиите и прокурора, които са го съдили! Спомнете си вие, по-възрастните хора, че преди време, в питейните заведения имаше закачено нареждане , с имената на хора от населеното място, на които е забранено да се сервира алкохол. Има ли в някое РПУ или в КАТ изнесени имената на индивиди, които са проверявани и е забранено да регистрират автомобили, тъй като са нарушители-рецидивисти!?!?

Явно си нямаш представа от регистрация на кола. За регистрация на кола, не е необходимо да имаш шофьорска книжка.

ИМАМ ПРЕДСТАВА, но нямам желание да се заяждам.Регистрирал съм автомобил, имам свидетелство, ДАЖЕ и изпити имам - на ТРИ листовки. НЯМАМ представа ЗАЩО, след толкова пътни нарушения, не съществуват ДАННИ в КАТ, че кола с номер еди-кой си, на еди-кое си име/бонго!,/ е нарушавала закона и е рецидив! Това питам, питанке, това питам, както "ПИТАТ" осакатените, унищожените , неосъществилите живота си момчета и момичета!!!Не ми драскай минуси, а се помоли ...

но защо не се увеличи присъдата му с годините които се укривал от правосъдието ? И защо наистина прокурорското синче не получи ефективна присъда за два отнети живота ? Какви са тия закони бе ... или съдийте си правят каквото искат.

При разследването се оказа, че Сюлейманов никога не е имал свидетелство за управление на МПС, а шофира от 18 години. Някой вярва ли че за 18 г. не са го хващали на пътя без книжка.Просто доста катаджии са били "черпени" на место.

Наложени са му и 12 присъди от общ характер, повечето от които за нарушения на Закона за движение по пътищата.

Този човек няма книжка, защото няма основно образование. Гледах интервю с това лице и той каза, че няма книжка поради тази причина. Излишно е да споменавам, че не му пукаше за убитите деца....

Категорично НЕ, макар този отговор да ни звучи приемливо! Хайде пак фактите и после пак: КОИ СЛУЖЕБНИ ЛИЦА...

този гнусен турчещ се ром е осъден само на 15 години. Три години се крие от правосъдие редно е НАЙ-МАЛКО тези години да му се добавят към присъдата. Защо не се променят законите ? С какво се занимават тези лобисти в народното събрание въобще ?

Измет, заслужава да го линчуват.

Такива трябва да ги бесят с излъчване по телевизията.

Само фактите до тук: -Този дегенерат е на 31 г. и от 18 кара кола без книжка; - Има 93!!! производства и само 12 присъди; - заловен в Германия сега, но е бил в Давос, Швейцария?!- място доволно скъпо и не за всеки джоб! И така: кои служебни лица и срещу колко подпомагаха и съдействаха на убиеца на 3 деца?!

А това, че е избягал и после търсен из цяла Европа - НЯМА ЛИ ДА ИМА УВЕЛИЧАВАНЕ НА НАКАЗАНИЕТО?

15 години малко ли са? Иначе щяха да са 4. Условно.

що, много ли ти се виждат? за 3 убити бели българчета (уж бъдещето на тъпата държава) в щатите щеше да лежи 2 доживотни, и да забрави, че някога ще си покаже гадната муцуна навън

А сега като го пуснат пак под домашен арест и избяга в ЮАР, дали ще ни го върнат пак?

Най-накрая възмездие за този урод и подчовек който затри 3 невинни деца, едното от които дете на мой колега!!! Дано да изгние в панделата и жив да не излезе от там, копелето циганско!!! Нека да тежи на съвестта на съдиите които го пуснаха под домашен арест и му позволиха да избяга и 3 години да се крие!!!

а за прокурорския урод какво - условна награда

Хайде пак го пуснете... Ако има гражданско общество ще го посрещне на изхода от затвора с кирки и лопати по главата... За съжаление това не е еденичен сличай... много хора трябва да бтдат посрещани така... пък да видим тогава дали ще им се излиза...

иля,по добре с кирки и лопати да се посрещат съдии излизаики от съвещание на съдебния съвет

За толкова време никой не обясни как има толкова присъди за нарушения на Закона за движението по пътищата, след като няма книжка. И как чак сега се е "оказало" че няма книжка? Къде са били през това време полицаите, съдиите, прокурорите?

като този у нас има много ,но в чужбина също ги има ,всичко опира до човешкото съзнание и отговорност . аз бих наказал и родителите му за липса на минимум възпитание и съучастие в престъпленията на сина им !

Бе Цацаров, Мацаров ... Всички са в киреча. И после 15 години за трима души. Затова в белите държави наказанието е натрупващо се. Поне 3 х 15 години. Да видим кога и как ще излезе

След година ще го прехвърлят в някое общежитие с лек режим сигурно... явно си има хора да го пазят...

Запитайте се в Иран, Китай, или Саудитска Арабия каква присъда щяха да наложат на този индивид при 3 умишлени убийства (шофирал е с непозволена скорост, която гарантира смърт) и 12 други нарушения.

Защо го върнаха, трябваше да го осъдят и да лежи в Германия. Тук ще го пуснат отново.

15 години кара без книжка. Няма десни, няма леви - това е много показателно как няма държава от много дълго време и всичко е на самотек. Краде се здраво, смяната на власт е само шоу за пред овцете.

овцете не осъзнаха ли ,че ако искат нормална държава ,трябва ЗАЕДНО да си я изградят ! не може да плащаш луди пари на фалшиви политици,мафиоти и разни калпазани и да се надяваш те да мислят държавнически,защото техните интереси са изцяло лични и лицемерни .колко "сляп" е един човек,който не вижда кърлежите ,които му изпиват кръвчицата от векове ?!ние не правим нищо ,за да очакваме нещо добро ,това е реалността и единствения ни проблем пред всеки съзнателен българин .

Аз ако бях на мястото на близките щях да поискам на мене да ми го дадат. Накрая ще се моли да умре.

Искам съкилийниците му да го обработват сека вечер. Никакво спане, само флейти и масажи с крак от легло.

А онзи тираджия, който блъсна мотористите и избяга?

Иван Гюмишев се казва оцелялото момче, дираджии...