Коментари - Трима души от едно семейство загинаха в катастрофа | Днес.dir.bg

Трима души от едно семейство загинаха в катастрофа

Майка, баща и син загинаха на място при нова тежка катастрофа в Русенско, а другият им син оцеля като по чудо, съобщиха БНТ и БТА. Инцидентът е станал на разклона за село Божичен в община Иваново. Първоначално бе съобщено за две жертви.

Обратно в новината

Коментари - Трима души от едно семейство загинаха в катастрофа | Днес.dir.bg

Коментари

еи мн м1чно е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

баи ганио без ракиика не може и това му е хвалбата....останалото е следствие от бабаитлака

Infinity

Учудвам се на хората седнали да ги вози пияния глупак. С какъв акъл са влезли, след като знаят кой е на волана. Бог да прости невинните а говедата да се трепят сами!

Почивай в мир, Гоше ;(((

Колко трябва да умрат по пътищата до като се научим? Всеки си казва на мен няма да се случи .. и то се случва веднъж. От там нататък какво си си мислил, че ще ти се случи няма значение защото за цял живот оставаш мъртъв.

по новините трябва да се показват точно тези кадри и видеа,смазаните коли да си остават по патя за да се стряскат хората и осазнават какво не трябва да правят. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе тия в Русенско съвсем са се побъркали. Прав е потребителя Irreversible, че такива по-добре сами да се трепят, а не други невинни хора. В случая майката и двамата сина са невинни. Обаче калпавият им баща ги е затрил. Безмозъчни същества колкото искаш ...

Майката е невинна, но и тя и синовете й са се качали в кола, която е шофирана от човек, употребил алкохол! т.е. сами са се поставили в това положение...за съжаление, практиката показва, че хората, които се оставят да бъдат возени от пияни шофьори са склонни да се качват зад волана след употреба на алкохол...

Съжалявам, че трябва да го кажа по този начин, но по-добре, че е изхвърчал от пътя, отколкото да се нацепи в мен, когато возя семейството ми! За съжаление, подобни нещастници са масово явление по пътищата, пият, не мислят за последствията и т.н...

днес празнувам Р.Д. а, по ужасна трагедия скоро не бях чувал

Подобни неща,за съжаление, се случват едва ли не всеки ден.Но за теб този ден е специален, така,че отърси се и празнувай.Да си много здрав!

Да ти разкажа ли една?

Честит Рожден Ден! Една уста имаме, и за смях, и за плач! Празнувай си рождения ден! Животът е за живите! Мъртвите Бог да ги прости, а ние да не повтаряме техните грешки!

Шофьорът бил пиян...Па ние по селата така си караме. Пием и в делник и празник, и през деня, и през ноща. Проверките на КАТ през ноща са само за гражданята и по главнио път. Проблемът ни е, че напоследък в пиенето слагат много ментета, нещо вече бързо ни фаща..

След като караме целогодишно на фарове катастрофи вече няма. Тези статии са първоаприлски шеги.

Фаровете не са проблема, а шофьорите-простаци, които са преобладаващата част в чалгаристан!

Може би е добре да сложите информация, че кадрите не са за хора със слаби нерви и деца, в крайна сметка виждаме трупове...

Хм... всъщност всеки си носи отговорността ,но и също така на всеки може да се случи. Късмет. Хлъзгав път,пиян водач,кал изнесена на асфалта от обработваните ниви-често срещана картинка-предпоставки за катастрофи. Нищо не се случва без причина.НИЩО!

Eee, не така, ако не беше пил, ако не беше карал бързо и безотговорно нямаше да избие цялото си семейство !!! Ако беше карал по-бавничко и внимателно можеше да избегне много опасности !

Прав си,факторите,които си изброил са от значение. Исках да кажа,че никой от нищо не е застрахован,не се знае в каква ситуация би попаднал утре. Да сме по-малко съдии. Съдник вече има.

Катастрофално нарастват, броя на загиналите, осакатените и като цяло тежките произшествия. Тази година я подкарахме...В нашата област за трите месеца с 30-40% отгоре, спрямо същите на предходната. За съжаление...

BMW и разум трудно се спогаждат..

Да е жив и здрав оцелелият,но бих казал-да беше оцелял пияният баща,та цял живот да му е мъка на сърцето,че си е избил семейството.

Задното предаване е много опасно нещо - особено на мокър път, пък с пиян шофьор - ужас

Абе мехмеде научи се да пишеш на български не си в анадола...

Каквото е търсил сиго е намерил.Добре че не е срещнал друга кола да избие невини жора.

не сиобрзяват с питната обстановка много силно карат,лосо софиране,стрити гуми. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мехмеде, провеждам евтини курсове по български език. Заповядай!

Те някои с турския не се оправят ти искаш с българския. Българската граматика е една от най- сложните за език. Българският език е с НАЙ- голяма възможност за изказване на информация, в която да няма никаква възможност за интерпретация. Тоест езикът , който дава възможност за най- точно предаване на информация. Структурата му му позволчва това. Много, много малко хора обаче напоследък говорят български ползвайки цялото му богатство. А езикът развива и интелекта, красотата в общуването се отразява и на физическия облик дори- заради излъчването , което човек придобива покрай начина си на общуване. То от русизми, американизми и въобще чужди заемки у нас дори и в словореда много хора вече се бъркат. И това комай никак не е случайно. И не тенденция от скоро. По същество е започнала с наложеното еврейско учение християнство. То подтиска гордостта да си българин и доблестното поведение. Налога преклонение пред ориенталски сценарии за духовна манипулация над света. След негвовото духовно робство е дошло и физическото турско робство. И духовното робство не е гръцко/византийско. Гръци/византийци са само приносители . Източникът е друг. За справка - там откъдето се чака божата светлна на великден :-)

Да седне зад волана пиян???Нямам думи.....

Убиец ...

Това е един от случаите в които може да понабиеш малко баща си, за да го спасиш от самия него.

... докато друг Ганьо го контролира, а трети Ганьовци решават вината и отговорността му...

Това ви чака в държавата на ганьовците!

Гледах ги поновините,така става като караш с летни гуми без никакъв грайфер през зимата. Джипа е на баница сигурно се е ударил с 150 км/ч. Добре че си е избил семейството,а не е убил някой невинен на пътя.

Абе градски, каква е тази злоба? И виж, че това не джип БМВ, а тройка от серията "селска чест"...

На мене лично след мазалото ми прилича на нулева серия.

Да точно си Софянец с варненски лаф за размазана кола. Човече не избивай комплекси а си замълчи 3ма души са умрели. Ма какво да ти говоря то скъсан чувал да пълниш с ориз е безмислено.

искаш ли да ти кая защо и аз смятам че е добре че се е утрепал - сущя тоя идиот можеше да се окая срещу мене на путя какув е тоя дебил че ще решава дали аз ще живея и ще застрашава моя живот или на мои близки *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като ти гледам правописа, явно бащати е работил в Кремиковци или във войските за да вземете софийско жителство и малък апартамент в Надежда или Люлин.

По-полека със злобата, все пак е избил невинни хора-неговото семейство. Това е поредното доказателство, че трябва да сме непреклонни към хора, които са пили и после искат да карат, никакви конпромиси. Не му даваш да кара и това е. Даже не се качваш в колата

Това се случва само по новите пътища.

Пак БМВ, пак пиян шофьор - защо ли не съм изненадан .... Тоя пиян селски шофьор можеше да убие и други невинни хора!!!!! Трябва да се забрани на хора с нисък ценз и имащи и други нарушения като шофьори да карат БМВ. БМВ стана емблематичен автомобил за бандити и селски бабаити. А за управление на автомобил с над 1 промил алкохол да се постановява затвор минимум 5 години. За всеки 0,2 промила над 1 да се дават по още 5 години затвор !!!!!

Айде Айде и с ОПЕЛ вектра правят същите бели. Добре, че поевтиняха беемветата та се качиха на тях и веднага беемвето му виновно, нали същите хора преди тава са били на опели и голфове и пак пияни и трагедии...

Лека им пръст. Нищо не може да ги върне вече, но дано смъртта им помогне на други да помислят по-добре какво прави алкохола с хората. И коментарите относно цигани или бизнесмени са крайно неадекватни. Хора от всякакви възрасти, етноси и прослойки пият и карат.

GSM не са ли имали в колата, да поискат помощ?

Ирония на съдбата... "на път за Басарбово..." гробищния парк на Русе се намира в Басарбово...

Мале малееееее изтрепахме се у мирно време

Gal

що за безумие?направо невероятно....а другия случаи? 68 годишен шофиор в градския транспорт?!?

Извинявайте, "шофИор" да се чете "шофьор". Учила съм само до 3-ти клас.

Били са цигани

ИМАМ ПОДОЗРЕНИЕТО,ЧЕ - НЕ! ДВАМАТА СИНОВЕ СА ИМАЛИ ПРОФЕСИОНАЛНА ШОФЬОРСКА КНИЖКА! ЗА ЦИГАНИ ТОВА НЕ Е ХАРАКТЕРНО.

НЕ СА ЦИГАНИ!! Познавах едното момче.

Нека да познаем. Поредния местен "бизнесмен" свикнал с 20 лева да си оправя всички проблеми с КАТ и да си кара както му е кеф.

Бог да прости загиналите! За пореден път си давам въпроса, до кога Бай Ганьо ще кара след употреба на алкохол, още повече, че е качил семейството си? Що за идиотизъм е това, бе хора? Такава простотия ли е налегнала народа, че ако не избиват комплекси Ганьовците се правят на мъже по всякакъв идиотски начин, дори като жертват семействата си?!

Забравят за Дарвин като си пийнат или се надрусат .... Нооо..... той не ги забравяааааа ....

Бащата пийнал и седнал да кара /да убие/ семейството си!!!!!!! Нямам думи! Никой не е застрахован, но дано никога на никого да не се случва!

Този път,като никога,няма да напиша "жалко за загиналите"!!!!!!Защото АМАН от побъркани идиоти,които тръгват на път след като са пили!Претрепал се е,добре,че не е натресъл др.автомобил,с напълно невинни хора.Тези,които се качват в кола на пиян/пил/дрогиран шофьор си поемат риска и отговорността!

Чудя се докъде се докарахме. Чета новината и първата ми мисъл е "Добре че не са ударили друга кола!".

Ами съвсем правилна мисъл!!!

Жалко за загиналите хора. Да си затриеш семейството по такъв начин. Този дето е стоял 11 часа с умиращите си родители и брат, надали ще пипне алкохол някога. А на всички юнаци дето карат след употреба на алкохол, трябва освен че глобата трябва да се завиши, но и задължително да гледат снимки от такива катастрофи 8 часа в специална зала на КАТ. После и те надали ще пият и карат.

Крайно време е в шофьорските курсове да се въведе снимков материал от това как изглежда трупа след катастрофа. Да, неприято е, но има силно психологичен ефект

По-добре да даваш снимка и софтуер да показва как би изглеждал трупа ти след катастрофа. Шегата настрана, но не е правилно да се показват такива неща.

аман от тая лудост по пътищата

Колко псувни и закани съм отнесъл от тия с БМВ -тата.Това са летящи ковчези.

Какво е виновна марката, виновен е този който я управлява, пиян и неадекватен. Такъв шофьор на каквато и друга кола да се качи, пак ще стане същото.

марката не е виновна, но хората, които си я купуват, имам чувството, че са братовчеди...

Това е новия ГоУф!

Бог да го прости.

жалко за загиналите

Камери на пътя трябва!

Не камери, а сиво мозъчно вещество...

Нищо не помага ! Мангалите карат като луди!

Я, стига! Мангалите какво общо имат по темата? Ние българите като че ли сме цвете, когато сме зад волана! Стегнете се бе хора! Самоубиваме се по пътищата от липса на дисциплина, от излишно самочувствие, от бабаитщина! Хайде вземете се в ръце и живейте и се дръжте като цивилизовани хора, а не като примати!

ИМАМ ПОДОЗРЕНИЕТО,ЧЕ - НЕ! ДВАМАТА СИНОВЕ СА ИМАЛИ ПРОФЕСИОНАЛНА ШОФЬОРСКА КНИЖКА! ЗА ЦИГАНИ ТОВА НЕ Е ХАРАКТЕРНО.

kokobrais

Самосъзнание трябва и високи глоби!!!!

Шофьорът - убиец на роднини и приятели.

И на невинни непознати, като им връхлети насрещно!

Коментари - Трима души от едно семейство загинаха в катастрофа | Днес.dir.bg

Трима души от едно семейство загинаха в катастрофа

Майка, баща и син загинаха на място при нова тежка катастрофа в Русенско, а другият им син оцеля като по чудо, съобщиха БНТ и БТА. Инцидентът е станал на разклона за село Божичен в община Иваново. Първоначално бе съобщено за две жертви.

Обратно в новината

Коментари - Трима души от едно семейство загинаха в катастрофа | Днес.dir.bg

Коментари

еи мн м1чно е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

баи ганио без ракиика не може и това му е хвалбата....останалото е следствие от бабаитлака

Infinity

Учудвам се на хората седнали да ги вози пияния глупак. С какъв акъл са влезли, след като знаят кой е на волана. Бог да прости невинните а говедата да се трепят сами!

Почивай в мир, Гоше ;(((

Колко трябва да умрат по пътищата до като се научим? Всеки си казва на мен няма да се случи .. и то се случва веднъж. От там нататък какво си си мислил, че ще ти се случи няма значение защото за цял живот оставаш мъртъв.

по новините трябва да се показват точно тези кадри и видеа,смазаните коли да си остават по патя за да се стряскат хората и осазнават какво не трябва да правят. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе тия в Русенско съвсем са се побъркали. Прав е потребителя Irreversible, че такива по-добре сами да се трепят, а не други невинни хора. В случая майката и двамата сина са невинни. Обаче калпавият им баща ги е затрил. Безмозъчни същества колкото искаш ...

Майката е невинна, но и тя и синовете й са се качали в кола, която е шофирана от човек, употребил алкохол! т.е. сами са се поставили в това положение...за съжаление, практиката показва, че хората, които се оставят да бъдат возени от пияни шофьори са склонни да се качват зад волана след употреба на алкохол...

Съжалявам, че трябва да го кажа по този начин, но по-добре, че е изхвърчал от пътя, отколкото да се нацепи в мен, когато возя семейството ми! За съжаление, подобни нещастници са масово явление по пътищата, пият, не мислят за последствията и т.н...

днес празнувам Р.Д. а, по ужасна трагедия скоро не бях чувал

Подобни неща,за съжаление, се случват едва ли не всеки ден.Но за теб този ден е специален, така,че отърси се и празнувай.Да си много здрав!

Да ти разкажа ли една?

Честит Рожден Ден! Една уста имаме, и за смях, и за плач! Празнувай си рождения ден! Животът е за живите! Мъртвите Бог да ги прости, а ние да не повтаряме техните грешки!

Шофьорът бил пиян...Па ние по селата така си караме. Пием и в делник и празник, и през деня, и през ноща. Проверките на КАТ през ноща са само за гражданята и по главнио път. Проблемът ни е, че напоследък в пиенето слагат много ментета, нещо вече бързо ни фаща..

След като караме целогодишно на фарове катастрофи вече няма. Тези статии са първоаприлски шеги.

Фаровете не са проблема, а шофьорите-простаци, които са преобладаващата част в чалгаристан!

Може би е добре да сложите информация, че кадрите не са за хора със слаби нерви и деца, в крайна сметка виждаме трупове...

Хм... всъщност всеки си носи отговорността ,но и също така на всеки може да се случи. Късмет. Хлъзгав път,пиян водач,кал изнесена на асфалта от обработваните ниви-често срещана картинка-предпоставки за катастрофи. Нищо не се случва без причина.НИЩО!

Eee, не така, ако не беше пил, ако не беше карал бързо и безотговорно нямаше да избие цялото си семейство !!! Ако беше карал по-бавничко и внимателно можеше да избегне много опасности !

Прав си,факторите,които си изброил са от значение. Исках да кажа,че никой от нищо не е застрахован,не се знае в каква ситуация би попаднал утре. Да сме по-малко съдии. Съдник вече има.

Катастрофално нарастват, броя на загиналите, осакатените и като цяло тежките произшествия. Тази година я подкарахме...В нашата област за трите месеца с 30-40% отгоре, спрямо същите на предходната. За съжаление...

BMW и разум трудно се спогаждат..

Да е жив и здрав оцелелият,но бих казал-да беше оцелял пияният баща,та цял живот да му е мъка на сърцето,че си е избил семейството.

Задното предаване е много опасно нещо - особено на мокър път, пък с пиян шофьор - ужас

Абе мехмеде научи се да пишеш на български не си в анадола...

Каквото е търсил сиго е намерил.Добре че не е срещнал друга кола да избие невини жора.

не сиобрзяват с питната обстановка много силно карат,лосо софиране,стрити гуми. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мехмеде, провеждам евтини курсове по български език. Заповядай!

Те някои с турския не се оправят ти искаш с българския. Българската граматика е една от най- сложните за език. Българският език е с НАЙ- голяма възможност за изказване на информация, в която да няма никаква възможност за интерпретация. Тоест езикът , който дава възможност за най- точно предаване на информация. Структурата му му позволчва това. Много, много малко хора обаче напоследък говорят български ползвайки цялото му богатство. А езикът развива и интелекта, красотата в общуването се отразява и на физическия облик дори- заради излъчването , което човек придобива покрай начина си на общуване. То от русизми, американизми и въобще чужди заемки у нас дори и в словореда много хора вече се бъркат. И това комай никак не е случайно. И не тенденция от скоро. По същество е започнала с наложеното еврейско учение християнство. То подтиска гордостта да си българин и доблестното поведение. Налога преклонение пред ориенталски сценарии за духовна манипулация над света. След негвовото духовно робство е дошло и физическото турско робство. И духовното робство не е гръцко/византийско. Гръци/византийци са само приносители . Източникът е друг. За справка - там откъдето се чака божата светлна на великден :-)

Да седне зад волана пиян???Нямам думи.....

Убиец ...

Това е един от случаите в които може да понабиеш малко баща си, за да го спасиш от самия него.

... докато друг Ганьо го контролира, а трети Ганьовци решават вината и отговорността му...

Това ви чака в държавата на ганьовците!

Гледах ги поновините,така става като караш с летни гуми без никакъв грайфер през зимата. Джипа е на баница сигурно се е ударил с 150 км/ч. Добре че си е избил семейството,а не е убил някой невинен на пътя.

Абе градски, каква е тази злоба? И виж, че това не джип БМВ, а тройка от серията "селска чест"...

На мене лично след мазалото ми прилича на нулева серия.

Да точно си Софянец с варненски лаф за размазана кола. Човече не избивай комплекси а си замълчи 3ма души са умрели. Ма какво да ти говоря то скъсан чувал да пълниш с ориз е безмислено.

искаш ли да ти кая защо и аз смятам че е добре че се е утрепал - сущя тоя идиот можеше да се окая срещу мене на путя какув е тоя дебил че ще решава дали аз ще живея и ще застрашава моя живот или на мои близки *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като ти гледам правописа, явно бащати е работил в Кремиковци или във войските за да вземете софийско жителство и малък апартамент в Надежда или Люлин.

По-полека със злобата, все пак е избил невинни хора-неговото семейство. Това е поредното доказателство, че трябва да сме непреклонни към хора, които са пили и после искат да карат, никакви конпромиси. Не му даваш да кара и това е. Даже не се качваш в колата

Това се случва само по новите пътища.

Пак БМВ, пак пиян шофьор - защо ли не съм изненадан .... Тоя пиян селски шофьор можеше да убие и други невинни хора!!!!! Трябва да се забрани на хора с нисък ценз и имащи и други нарушения като шофьори да карат БМВ. БМВ стана емблематичен автомобил за бандити и селски бабаити. А за управление на автомобил с над 1 промил алкохол да се постановява затвор минимум 5 години. За всеки 0,2 промила над 1 да се дават по още 5 години затвор !!!!!

Айде Айде и с ОПЕЛ вектра правят същите бели. Добре, че поевтиняха беемветата та се качиха на тях и веднага беемвето му виновно, нали същите хора преди тава са били на опели и голфове и пак пияни и трагедии...

Лека им пръст. Нищо не може да ги върне вече, но дано смъртта им помогне на други да помислят по-добре какво прави алкохола с хората. И коментарите относно цигани или бизнесмени са крайно неадекватни. Хора от всякакви възрасти, етноси и прослойки пият и карат.

GSM не са ли имали в колата, да поискат помощ?

Ирония на съдбата... "на път за Басарбово..." гробищния парк на Русе се намира в Басарбово...

Мале малееееее изтрепахме се у мирно време

Gal

що за безумие?направо невероятно....а другия случаи? 68 годишен шофиор в градския транспорт?!?

Извинявайте, "шофИор" да се чете "шофьор". Учила съм само до 3-ти клас.

Били са цигани

ИМАМ ПОДОЗРЕНИЕТО,ЧЕ - НЕ! ДВАМАТА СИНОВЕ СА ИМАЛИ ПРОФЕСИОНАЛНА ШОФЬОРСКА КНИЖКА! ЗА ЦИГАНИ ТОВА НЕ Е ХАРАКТЕРНО.

НЕ СА ЦИГАНИ!! Познавах едното момче.

Нека да познаем. Поредния местен "бизнесмен" свикнал с 20 лева да си оправя всички проблеми с КАТ и да си кара както му е кеф.

Бог да прости загиналите! За пореден път си давам въпроса, до кога Бай Ганьо ще кара след употреба на алкохол, още повече, че е качил семейството си? Що за идиотизъм е това, бе хора? Такава простотия ли е налегнала народа, че ако не избиват комплекси Ганьовците се правят на мъже по всякакъв идиотски начин, дори като жертват семействата си?!

Забравят за Дарвин като си пийнат или се надрусат .... Нооо..... той не ги забравяааааа ....

Бащата пийнал и седнал да кара /да убие/ семейството си!!!!!!! Нямам думи! Никой не е застрахован, но дано никога на никого да не се случва!

Този път,като никога,няма да напиша "жалко за загиналите"!!!!!!Защото АМАН от побъркани идиоти,които тръгват на път след като са пили!Претрепал се е,добре,че не е натресъл др.автомобил,с напълно невинни хора.Тези,които се качват в кола на пиян/пил/дрогиран шофьор си поемат риска и отговорността!

Чудя се докъде се докарахме. Чета новината и първата ми мисъл е "Добре че не са ударили друга кола!".

Ами съвсем правилна мисъл!!!

Жалко за загиналите хора. Да си затриеш семейството по такъв начин. Този дето е стоял 11 часа с умиращите си родители и брат, надали ще пипне алкохол някога. А на всички юнаци дето карат след употреба на алкохол, трябва освен че глобата трябва да се завиши, но и задължително да гледат снимки от такива катастрофи 8 часа в специална зала на КАТ. После и те надали ще пият и карат.

Крайно време е в шофьорските курсове да се въведе снимков материал от това как изглежда трупа след катастрофа. Да, неприято е, но има силно психологичен ефект

По-добре да даваш снимка и софтуер да показва как би изглеждал трупа ти след катастрофа. Шегата настрана, но не е правилно да се показват такива неща.

аман от тая лудост по пътищата

Колко псувни и закани съм отнесъл от тия с БМВ -тата.Това са летящи ковчези.

Какво е виновна марката, виновен е този който я управлява, пиян и неадекватен. Такъв шофьор на каквато и друга кола да се качи, пак ще стане същото.

марката не е виновна, но хората, които си я купуват, имам чувството, че са братовчеди...

Това е новия ГоУф!

Бог да го прости.

жалко за загиналите

Камери на пътя трябва!

Не камери, а сиво мозъчно вещество...

Нищо не помага ! Мангалите карат като луди!

Я, стига! Мангалите какво общо имат по темата? Ние българите като че ли сме цвете, когато сме зад волана! Стегнете се бе хора! Самоубиваме се по пътищата от липса на дисциплина, от излишно самочувствие, от бабаитщина! Хайде вземете се в ръце и живейте и се дръжте като цивилизовани хора, а не като примати!

ИМАМ ПОДОЗРЕНИЕТО,ЧЕ - НЕ! ДВАМАТА СИНОВЕ СА ИМАЛИ ПРОФЕСИОНАЛНА ШОФЬОРСКА КНИЖКА! ЗА ЦИГАНИ ТОВА НЕ Е ХАРАКТЕРНО.

kokobrais

Самосъзнание трябва и високи глоби!!!!

Шофьорът - убиец на роднини и приятели.

И на невинни непознати, като им връхлети насрещно!