Няма пострадали български ученици при катастрофата в Италия

Няма пострадали български ученици при катастрофата в Италия вчера с автобус, превозващ възпитаници на 22-ро училище в София.

Обратно в новината

Коментари - Няма пострадали български ученици при катастрофата в Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българите са най-некадърните шофьори, които си мислят,че има един педал - този на газта. Няма по-големи некадърници от българите. На края на света ще се намерят и ще се ударят.

Вчера едни бяха недоволни, днес пак другите сте недоволни, човек да не знае на кого по-напред да угоди ?

Слава Богу!

Вчера - "Петима души са ранени, като от тях един е в тежко състояние, двама са сериозно ранени, а останалите двама са с незначителни наранявания."> Днес - няма ранени български ученици! Т'ва технологиите са велико нещо, опс.или джурналиститте, измислящи "страхотни" новини.

Първо ошашавиха хората с пълна дезинформация, сега даже и извинение няма. Псевдожурналя , видяла жабата, че коват вола и тя дигнала краката

Ами като се ползват рейсове то комунистическо време и водачи, които са гласували за БСП така ще да е! Истината е, че ако се кара по американски, т.е. агресивно, но разумно, няма да има никаква опасност!

страдаш от обсесивно разстройство на личността, или на друг орган. Има хапчета, приятелю, вземай ги! И понеже днес е Великден, ти пожеавам благоденствие на душата и смирение.

jingiby

Двамата шофьори са в тежко състояние. Единият е с непосредствена опасност за живота. Дано Господ му помогне на днешния ден, когато ще му бъде направена животоспасяваща операция...

Ти бил ли си в САЩ някога изобщо бе?!! Знаеш ли какво се прави в този случай? Искаш медицинска застраховка на човека и ако има го лекуваш за буквално половин час и си ОКеееей! Да, ама у нас все още си се молим на Бога, защото не сме изкоренили комунизма!!

jingiby

На Великден е добре човек да си пие хапчетата. Ако не, да се смири и бавно да се насочи към лечебното заведение, откъдето са го пуснали в отпуска за празника...

Не е редно когато му е застрашен живота на пациента да го питаш за номера на здравната му застраховка вместо да му мериш пулса и кръвното налягане.

Да разбирам, че в САЩ в катастрофи умират само нямащите пари (застраховка)? Останалите винаги се оправят за половин час. Или си прост като дъска?

ти изобщо знаеш ли къде се е случила тази катастрофа, дрънкало?