2-ма убити и 2-ма ранени при челен удар край Котел

Двама души са загинали, а двама са тежко ранени при челен сблъсък между два автомобила на пътя Котел - Омуртаг, съобщиха от пресцентъра на МВР. Шофьорът на едната кола е бил тестван за алкохол, като дрегерът е отчел 2,42 промила.

Обратно в новината

Коментари - 2-ма убити и 2-ма ранени при челен удар край Котел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами ,тои не е спирал. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ДО ЛОБИСТ-ТИ СЛУЧАЙНО ДА НЯМАШ МАГАЗИН ЗА КРУШКИ И АКУМУЛАТОРИ?ЗАКОН ЗА МУТРИ. ВИЖ КАК Е В ИТАЛИЯ И ДРУГИ НОРМАЛНИ СТРАНИ.НИЕ НЕ СМЕ НОРВЕГИЯ-ДАНИЯ-ШВЕЦИЯ.

Това е то демокрацията в Български вариант- вече не държавата изпълнява смъртни присъди към мутантите, а мутантите в сговор/как да го нарека това, че полицията я няма никаква в такива моменти/ с полицият са погнали обикновения Българин.

2 години условно. България раят за убиеци и мутри.

Равносметката: - Още една условна присъда - Още един богато нагушен съдия и прокурор. - Още две семейства в скръб и деца без бащи - Още един олигофрен на свобода .. до следващия път

ами ,тои не е спирал.

благодарим на правозаконораздаващите с торбичките под очичките. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

благодарим на правозаконораздаващите с торбичките под очичките.

Докога, докога пияни ще се качват в колите и ще карат като луди?

Сигурно са българи с турски имена,там всеки втори е турчин. А и те много обичат да пият и после да ги гони хормона,качват се в колата и търсят къдъни. Виж кой съм аз!? Закономерно,кой каквото търси ,това намира.

За съжаление, не го намира това, дето го търси. Отнасят го невинни хора! Факт

Кои бе байчо? "хасковска регистрация"

Ами да го осъдят по-бързата процедура и да му дадат условна присъда,че да си помисли другия месец като седне зад волана дали да пие толкова или по-малко.

Е, сега да попитам управляващите ,като приеха лобисткия закон да караме със светнати фарове ,с колко намаляха жертвите по пътищата?

Пантелейчо, не е от фаровете, мойто момче. От алкохоля е. За такава простотия ни лоби помага, ни дявол.

Пантелейчоооо, това е един малкото закони, които са добри. Ама на такива калъфи, като теб не трябва да се обяснява. Само здрава глоба :)

Като е добър защо в Австрия го отмениха след една година каране. Да ти обясня ли? На магистрала може да се кара с включени фарове и там няма проблем. Ама в града като спре зад тебе на един метър някой джип със включени ксенони оставаш без очи. Отделно не се виждат велосипедистите и пешеходците заради заслепяването от пуснатите фарове. Отделно ако караш основно в града, акумулатора ти отива на кино за 1-2 години - може да питаш бакшишите колко кара при тях акумулатор. Защото няма автомобили дето могат да хранят фарове, стопове, перка на парното, перка на радиатора, компресор на климатика и радио едновременно при работа на празен ход а в града при задръстванията и светофарите, двигателите работят на празен ход. А иначе жалко за хората.

Сега теолозите да обяснят, как Бог допуска пияния да се отърве.

Спокойно, утре ще се спъне и ще си разбие мутрата в бордюра. При мен нищо не се губи ... а пътуващите във VW-на ги наказвам за предишни грехове

Господ си знае работата....

Пияният шофьор трябваше да е на мястото на убитите! Много жалко!

изберете си такива неолиберали като пияндето да ви управляват.

Пътищата са зле,колите ни стари,нямаме съд,политици да не говорим,защо да не карат пияни?Най добре е да ходим пеш,като постоянно се оглеждаме навсякъде!

Сигурно сега ще кажеш, че и алкохола ни е лош....

Както винаги , на пияндето нищо му няма.Отиват си невинните:(((

Между тази катастрофа и държавата България в момента,според мен може да се търси някаква аналогия.

Че това за тежка ли минава, стандартно е да умират по един-двама на катастрофа.

много тъп коментар!

Петров, хайде под валяка, че не може да мачкам само асфалта!