Пребиха шофьор, блъснал и убил дете

26-годишен шофьор от Монтана блъсна и уби на място 7-годишно момиченце във видинското село Арчар, след което бе пребит жестоко от група жители на селото.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха шофьор, блъснал и убил дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шофьора е помогнал на държавата, като е премахнал бъдещ престъпник и чакащ на помощи мангал. За мен е герой. Тези , които са го пребили в камерата , стига сме толерирали тази сган.

които не е карал по този път и не е слушал истории... да си знаете... ударите ли мангуста там - бягаите бързо за да се спасите, после обясняваите!

Поредното доказателство за циганизацията на българия при тази синйо-червена мъгла!

този 26г. изрод дето е прегазил цигането, няма да ли умира вече? от кога го чакам....

Кой ще го накаже????? 6 месеца условна присъда и убиеца е отново на пътя!!! В съда ще каже ама аз без да искам, детето искочи само и съда ще го пусне!!!

Какво означава "след пристигане на полицията ситуацията е била овладяна" - не трябва ли за тежка телесна повреда да има арестувани и съответно повдигнати от прокуратурата обвинения??? Или отново някои са "по-равни" пред закона? Ако ще разчитаме на саморазправата в тази държава поне да разпуснем съдебната, законодателната и изпълнителната власт!!!

Да, точна така, след като няма действаща съдебна система трябва да има саморазправа, ако трябва да се стигне и до фатален край на убиеца!!!

Много крайни мнения, към новина от която не става ясно кой е крив и кой прав. А трябва просто да искаме да живеем в цивилизацована държава, в която ако си причинил смърт поради рисково шофиране те наказват подобаващо, но ако си невинен и вината е другата страна - не те пребиват до смърт.

прочетох най различни коментари. но не всички ги прочетох. патували ли сте по този път. минавали сте през село арчар? там като минавате е хубаво да карате с 20 киломтра в час,защото циганите нарочно може да ти скочи ромче пред колата. и след това да те изнудват но за жалост май детето е загинало:( така че ромите са си виновни сами.

Това се казва истинска пробация, съразмерна на престъплението.Де да го бяха претрепали и Стависки така...

браво народния съд реши и изпълни присъдата,ако чакаха някои купен съдия щяха да му дадат 6 месеца условно.

Сега ако наслагат знаци "Деца", ограничение на скоростта и "Опасност от хлъзгане", няма гаранция че случката няма да се повтори. Трябва да сложат знак "Възможна е поява на диви животни", т.е. дивеч!

българските роби да вземат пример от ромите !!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Имаше такъв случай преди няколко години. Цигани отнеха предимство на турски ТИР с бясна скорост и измряха. От втора кола пребиха шофьора.Полицията едва го отърва.Това дете е бягло. Освен това след 7 ч.е тъмно.

циганите не чакат Темида и понякога са прави , а ние знаем само да хленчим и викаме батко и чичо да ни оправи.

Сега държаната и МВР в частност са заети с избори. С останалите въпроси ще се заемат след това!

По селата е така ... няма полиция , всички са пияни от сутрин до вечер , а трябва и да допълним , че става дума за мангали . Мангал зад волана - стопроцентов потенциален убиец

Кое те кара да мислиш че в София е по-различно?

селска история... хванали се селяните и го пребили... а къде са били, когато е трябвало да възпитат това дете как да пресича правилно ?! НЕ че и шофьора не е виновен, ама в някои ситуации вината си е изцяло на убития, сгазения, и т.н..

Одобрявам нанесения побой. Щом държавата е абдикирала от задълженията си не виждам нищо лошо в това хората да се саморазправят с убийците на децата им ! За съжалние този кютек ще си остане единственото наказание на този убиец на деца, защото съдът ще му даде условна присъда.

коку

Ами освен да ти пожелаем да ти се случи да блъснеш "случайно" излязло на пътното платно циганче и после да ти метнат един бой, след като си отказал да се договориш с роднините му колко да им платиш. После ще говорим дали е правилно да те бият или не... ако си жив... Предимството не е право... Всеки, който се мята рязко пред каквото и да е превозно средство, дори на пешеходна пътека е потенциален самоубиец. Ако човек може да спре в рамките на половин метър, то нещо, тежащо минимум 800кг няма как да го направи... Истина е, че много шофьори не уважават пешеходците, но дори и на мен са ми изправяли косите с резки маневри и притичвания пред колата. За щастие или имам късмет, или карам прекалено разумно и за 18-те години откакто имам шофьорска книжка нямам инцидент от този вид.

Става въпорос за 7 годишно дете ! Блъснато е в населено място.Шофьорът е длъжен да кара с такава скорост, че да е в състояние да спре веднага щом се наложи. Виждам колко си "шофьор" щом смяташ , че не можеш да спреш в рамките на половин мерър и смяташ, че изкачането на пешеходна пътека е самоубийство. Ако я караш така скоро и за теб ще четем, че са те смляли от бой роднините на някое прегазено дете.

Никъде не е казано,че шофьорът е виновен,не е станало на пешеходна пътека!

моля се да умре :) браво на хората че са го пребили, но трябваше да го убият :)

А ако нещо му се случи /на шофьора/ циганите, които са го пребили ще бъдат ли осъдени? И арестувани ли са изобщо? Защо не е повдигнато обвинение???

Това е варварство- да пребият виновния, едва не го убили. Да не сме в езическите и кръвнишки времена. Но истина е, че трябва по-сериозен подход и към шофьорите- няколко шамара и отрицателно отношение от обществото, съчетано с присъда на място- ето това е цивилизована реакция. Да, допускам да го тупнат веднъж-дваж- да си знае, но това... Нямам думи. Не е правилно да се отмъщава, отмъщението е на Господ, никой няма друг такива права.

Пожелавам ти да се случи на твоето дете - да видим как ще мислиш тогава!!!!

Как ще го пожелаваш това на някой бе, гнидо долна мингилска!?!

Ако това беше твоето дете, колко цивилизован щеше да бъдеш?! Хората реагират така, защото не вярват в правосъдието на цивилизованата ни държава...

Ами ако шофьора няма вина? Има си органи да разследват кой крив,кой прав. Но се надявам тия пишман съдии да влязат в дранголника заради умишлен опит за убийство! Ако детето е изкочило пред буса? Или ако наистина е циганско село и мангустите са решили да изкарат пари,но шофьора ги е пратил на майната им? Има мн въпросителни....да си говорим празни приказки е малоумие.

Значи в Арчар е много сложно да се кара, циганета тичат навсякъде по пътя и не им пука ИЗОБЩО от колите. Там винаги карам с 30, макар че селото е дълго и е досадно много.

Аз минавам често от там, има наклон, след което - права. Не е възможно да се кара бързо заради дупките, завоя и наклона. Според мен шофьора е карал прекалено бързо перз селото, и си е чисто убииство. И аз да съм, и аз щях да го набия. Да си знае за в бъдеще. Всъщност тези, които изпреварват на завой - също са за бой, тези, които не спазват дистанция - също, тези, които с 50 годишно ауди се правят на F1 - също. Биите бе хора!

Знаеш ли колко пъти ми се е искало да сляза от колата и да бия, ама съм жена.

Приложената саморазправа на населението е много добър, актуален пример - така се прави правосъдие на народа. Прекрасно би било да се въведе линча и към крадливите престъпни плодящи се цигани, преди да ги върнем на Индия, към наркотрафикантите, които убиват децата ни, към изпедерасените типове като Азис, които развращават хората с чалгата на малцинството с големите носове, към корумпираните демлеби, към оялите се политици, към ленивите ни футболисти - към цялата измет на обществото , която ни е яхнала и разсипва нашият дом - България.

Така както си се подпалил изглежда ще изтрепаш цялата нация. Ние май ще е по-добре да си сменим гражданството, но пък знае ли човек? Утре може да подхванеш и тъпите чужденци, които мърсят родния ти дом - България.

Там където има цигани нещата никога не са чисти - тези хора създават деца за да живеят чрез тях и на техен гръб - с всички възможни позволени и непозволени средства. С каквато и скорост да караш ако ти подхвърлят каквото и да е пред колата - ще го прегазиш. А що се отнася до побоя краино време е и ние българите да почнем да бием мангалите - така, както по татово време ги млатеха в милиционерските участъци. Направете разследване и 99% е вероятността циганите да са жертвали детето.

хварляне на дете пред кола или камион-това се прави в иран,пакистан и ирак преди!питаите някои тираджия и ще се уверите!иначе трявба да се кара внимателно!

15г вече всеки ден минавам сутрин и вечер по Константин Величков и колко пъти са хвърляли деца пред колите пред "циганското НДК"!!! Честа практика! За да ти искат пари! А и после цяла тайфа ти напада колата! И никой не ги санкционира! А би могло - има закон и глоби и за пешеходците! Да ги лежа тия, дето си жертват децата за мангизи, а моето после да расне без родител! Айде сиктир! На когото му се е случвало, знае!

Ако е твое дете друго ще пееш. Всичко е по различно като е за някой друг.

Шофьора е виновен, но 7 годишно момиченце няма работа само на главен път, къде са били родителите? Най-вероятно и шофьора е карал с превишена скорост на главен път, ама ако не си гледат децата хората не знам кой очакват някой друг да им ги гледа ли

Много е лошо отношението към безопасността и на пешеходците и на водачите. Онзи ден бях с колата и следните 2 случки в София: - Семейство Мъж, жена и дете вървят по улицата. Детето е с топка и като си я подхвърли тя отиде на средата на улицата и то отиде да си я вземе. Никаква реакция от майката (люпи семки) и бащата (говори по телефона). Добре че карах бавно и спрях. - Баба бута количка с бебе като върви по улицата така че няма място да мине кола покрай нея. На следващия ден бях пеша и като минавах на пешеходните пътеки имаще шофьори които въобще не намаляват и да се огледат има ли хора които чакат да пресечат.

Така ще е докато няма санкции за шофьори не спиращи на пешеходни пътеки. Така ще е докато няма санкции и за пешеходци решили да правят каквото и да е. Водачите на мпс трябва да са абсолютно невини при пострадали пешеходци минаващи на непозволени за тях места. Трябва да се отнемат родителските права на родители оставящи малки деца безнадзор по-улиците. Последната случка в София с тира премазал жената е показателна. Не може винаги и за всичко да са виновни шофьорите,това е абсурд! Пешеходеца не намиращ се на тротоар,не пресичащ на пешеходна пътека,не минаващ на зелен светофар,не ползващ подлез е виновен и си носи отговорността.

Няма да се случи на нашето дете. Що ще само в тъмното?

цитат: "...Катастрофата е станала снощи около 19.15 ч..." Провери днес в 19:15 колко е тъмно. И дано не се случи на Вашето дете наистина !

защото не го подмятам пред колите, за да искам после пари за обезщетение, че е блъснато! И господ да не дава, цигани да ти хвърлят дете нарочно пред колата, че тогава ще те видим! Да не го лежиш невинен! И е крайно време да се вземат мерки! Този ЦИГАНСКИ номер вече е прекалено популярен! Виждала съм го няколко пъти в Сф - стресът и шокът са огромни за шофьора!

абе вие неаред лифе сте че жената ще со хвурли детето пред колата ас тхе така наречени шофиори со говореха тхе влязоха в пешеходната патека и така згазиха детето а вие не одвиняваите само циганите защото циганите неса виновни в този случаи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Алооо, Дир-а, оправете си заглавието на новината - "Малтретираха", че те мангустите баш са си пребили човека, напишете всичко както си е реда, не подвеждайте хората!

В това село не живее един бял човек! Всички са МАНГАЛИ!!! Какво очаквате от едни мангали? Те ги подхвърлят на пътя за да изнудват после шофьорите, обаче тук нещата са отишли с фатален край! Същото е при Златна Панега! ВНИМАВАЙТЕ с циганите!

Село Арчар е в същтност две села. Едното си е нормалното село. Другото - от източната му страна на около километър от селото се разрастна циганската махала. Толкова се разрастна, че къщите стигат до горната част на баира. Преди време имаше гора. Гората изчезна. Изникнаха издънки - и тях окастриха. Сега около махалата е пустуш. Същите мангали през 90-те заливаха пътя с вода, през зимата, за да замръзне. Точно там има завой и е сръмно. Камионите /особено тировете/ попадаха в леден капан и естествено им "предлагаха" помощ!!! Преминаването на този участък от около 7-800 метра е опасно, циганчетата щъкат безпорядъчно по пътя. Като се добави наклона и 2-3 завоя ... наистина си е опасно.

Що за хора са някои от пишещите тук?? Какво значение има дали детето е циганче или не? Ако беше се случило с вашето дете? Факт е, че много от водачите са малоумници, които карат с несъобразена скорост и това го вижда всеки един от нас ежедневно.

Абе, пичове от дир.бг, защо ми триете мненията???

три мои мнения липсват, а преди 5 мин. бяха тук... ЗАЩО?

Абе те си промениха заглавието от "...пребиха жестоко ..." на "...малтретираха...", а ти за някакво си мнение се вайкаш! Скоро може да се окаже, че шофьорът се е самоубил! Не виждаш ли, че ЦИГАНИТЕ не ги наричат с истинското им име, ами - роми!!!!

И мойте ги трият. Има някакъв цензор, дето ги маха след като са публикувани веднъж, и са постоели видими извесно време. То и без това с писане и без писане нищо няма да се промени, така че не се сърдя на никой.

Абе и цигани да са, оправдавам ги, нима в градовете няма българи келеши на по 20-25 г. които нощно време карат мотори и таралясници бясно и шумно и пречат на нормалните хора. Трябва да започнат и такива да се пребиват.

Да разбирам от изказването ти, че ако карам лъскаво черно BMW имам пълното право да карам бясно и шумно. Визирам "таралясници".

Не, разбира се,просто старите коли са много по шумни. Не се хващай за глупости , това не е основното в написаното.

Същото трябваше да се случи и с максим,след толкова години още не мога да го преглътна,че това копеленце се отърва само с условна!

Отърва се, защото жертвите бяха българи. За българите няма справедливост и защита от държавата и правосъдието. Ако бяха цигани, щеше да е друго - щяха да раздадат "правосъдие" по техния начин, както се вижда от статията.

Не, отърва се, защото имаше един куп смекчаващи вината обстоятелства. Доколкото на това неговото може да му се каже отърваване, де, понеже съсипан живот, кариера и т.н. са много по-тежко наказание от затвора. На никой друг, никога, в България не му се е случвало подобно нещо. Медиите го разкъсаха по този начин просто защото хем беше българска публична личност, хем не беше българин.

Какво стана със състезателите от булевард "България" ? Тате ли покри случая ?

"За милиони - няма закони! За кокошка - няма прошка!" - така е било винаги от зората на човечеството - явно не сме еволюирали много ...

МН.точно казано: В РБ НЯМА СЪДЕБНА СИСТЕМА НИТО КОНТРОЛНИ ОРГАНИ РАБОТЕЩИ АДЕКВАТНО, САМО ЗА СОБСТВЕНИТЕ СИ БАНКОВИ СМЕТКИ РАБОТЯТ....!!!

браво на тези хора от това село ,независимо дали са българи, цигани или от друга етност трябвало е да го убият , аз така бих постъпил в случая , това все пак е дете!

Ами като няма съд да съди виновните това е единствения начин да се накажат!

По Вашата логика ако от строежа ми падне тухла на главата,родата ми трябва да пребие шефа на тухларната?!?!

Определено оправдавате името си с некадърния за асоциация. В съобщението не се казва, че джагалите са пребили работника произвел буса.... аман от тъпоглавци

а младеjя не е ли нечие дете бе кретен?

Това са само цигани...