Митрополит Галактион е ранен при катастрофа

Старозагорският митрополит Галактион е със счупена ръка и комоцио след катастрофа, станала тази сутрин в Симеоновград.

Обратно в новината

Коментари - Митрополит Галактион е ранен при катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този дядо поп кълне като някоя дърта вещица. Какво да очакваш от изперкали стари ергени ? След уйдурмата да изтипосат Симо Кобурга за "цар на българите", нямам никакво доверие в тях. Пък и не съм им имал на тези доносници на ДС.

РАЗБРАХ ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ КАТАСТРОФАТА НА НЕГОВО ПРЕОСВЕЩЕНСТВО ГАЛАКТИОН МИ СТАНА МНОГО МЪЧНО АЗ СЕ ЧИСЛЯ КЪМ СТАРОЗАГОРСКА ЕПАРХИЯ ИНТЕРЕСУВАМ СЕ КАКВОЕ СЪСТОЯНИЕТО НА ПРЕОСВЕЩЕНСТВО ГАЛАКТИОН 0878437043 0676303599

Абе какво става тук, не можем да си кажем думата в тоя форум. Да не е влязъл в сила нов закон.

Оф завалийката, агент Мишо, пак са препили нейде.

заради злоба и завист ще се затриеме като народ ,на нас блгарите все някои друг ни е виновен,и всеки се мисли за нал идеалня и безгрешен, нее добре да се радвате някои като го сполети нещо лошо защото утре може да сте вие или някои ваш близак в това положение и кво тогава пак ли сте сте такива или сте се сажялявате и ще искате да ви счустват,правете добрини и вярваите в господ бог изкоренете злобата, зависта и бдете преди всичко хора

Да живее цензурата!

Не бе цензура,не бе чудо!За какво сте вие тук?

И номерът на автомобила мутренски. Да го съжалиш просто...

Тоя човечец е известен с любовта към парите и арогатността си.Заради такива като него, назначени от БКП в миналото Българската православна църква е в такова окаяно състояние.

Не съм фен на попове и религии, но тука журналистите нямаше нужда да разпространяват, че Галактион е проклинал. Комоциото често е съпътствано и с емоционални и когнитивни симптоми, не само с физически (за самия стрес от катастрофата да не говорим). Само представят в лоша светлина човека, който иначе аз не го знам добър ли е или не, свестен ли е или изперкал.

- Обясняваш, че си НЕинформиран. - Обсъждаш неща, които не знаеш. - Даваш акъл и наставления за неща, с които не си наясно. - Даваш оценка за действията на другите, които са свидетели на случилото се.

ПАТРИАРХ МАКСИМ ИМАШЕ ШОФЬОР С ИМЕ СТОЯН КРУШКИН НА 76 Г.КОГАТО ПОЧИНА МАКСИМ. СЬЩИЯТ СЕГА ПЬК ВОЗИ И ПАТРИАРХ НЕОФИТ.СТАРИ ШОФЬОРИ НО ПЬК С ЧИНОВЕ ОТ ДС.

Гнусен човек!И ще кълне?!Боже прибери си служителите!

Онзи ден ви обиждаха. Днес ви проклинат. Замислете се галфони журналя, драскачи и маниполатори. Особено тия от ДИР-а, най-гнусните.

И за какво ни кълне, ние му плащаме на този ДС копой и мердедеса, и шофьора, и целия келепир. Ако е Божи служител ще ни благославя, няма да ни кълне.

Когато някой мъдър цар след тежкък труд потърси мир и умори се да мъдрува, събира той разкошен пир и в най-големия му жар решава да се пошегува. Корона кривнал настрана, с усмивка хитра на уста, на своя златен трон се качва, и сред гробовна тишина - той, горд от тая висота - великолепно се изхрачва. И всички храчката следят - (те виждали са неведнъж историята вечно съща), - че щом се лепне въз ликът на някой тлъст държавен мъж, тя в златен орден се превръща

И за какво ни кълне, ние като данъкоплатци им плащаме на тези ДС копои и мерцедесите, и шофьорите, и целият келепир. Един истински божи човек благославя, не кълне.

Как е възможно човек, който при първата несгода и препятствие проклетисва и анатемосва хората, да бъде водач на паството? Такива са ни владиците, такава ни е и църквата. Затова църквите са празни и младите не щат и да чуят за религия.

Журналисти не е синоним на хора.

От всичките мутрополити, този е най-големия шарлатанин.

а журнялиста отговорил: какво, олигофрен ли ме нарече !!!!

КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ЧОВЕК НА Д.С.???

Чаршафите и те се възмогнаха, че и вече в катастрофи участват!! Фарисеи и търгаши!!!

религия=гнусота и чалдисване 21.05.2015 16:55 ( нерегистриран ) . Шофьорът сякаш е прав. Лек изглежда да е ударът. Големият поп е циничен.Циничен, но поне по ДС схемите си гледа келепира и службата. Но младото попче къде е тръгнало с тези бръщолевеници?

... шофьорът на митрополита - 71-годишният Бойчо Златинов, който е само с леки контузии на главата. Той отрича да има вина за катастрофата. ( аз не знам как 71 год. човек да е жив и здрав още 100 години може да бъде професионален шофьор и да вози пътници )

Според новите схеми за пенсиониране това ще става масова практика

galaktion - не проклинай!

Galaktion - Не проклинай, ами ППЗДП прочети!

И как точно ще се съглася такива индивиди като този "божи" човек да ми водят вероучение в училищата. Българската църква отдавна е забравила ролята си в обществото и се е превърнала в търговско дружество!

Този ли го взимаше със задна дата? Или другите духовници? Пак миряните са виновни ако имаше човека един Хамър както навсякъде по света отчетата щеше да прегази случката и немаше да се занимаваме сега с ком...

Попе, това е малкото "божие" звънче ;) Влизай в пътя (слизай от Мерса) да не забият камбаните!!!

Този сега, след преживения стрес, сигурно ще архонтиса някого. Той мине се - не мине време и титулова някого. Голяма капия е, от всички митрополити е най-голям свежар.

В статията пише че мерцедесът е изпреварвал неправилно. И защо тогава този уж божи служител проклина?! Дори Христос не е проклинал докато са го разпъвали на кръста. Това истински божи служители ли са?!

На въпросите на журналисти как се чувства и какво точно се е случило, митрополитът се ядоса и извика: "Анатема! Проклети да сте!", съобщиха "Труд" и "Струма". Иде реч за журналистите.

Посочете кой друг народ е раждал такъв поет-герой и духовен великан като Хр. Ботев. Затова днешните мерзавци се опитаха да го обругаят и принизят.

Не се смириха тия хора и това е. Исус на магаре или пеша а те с мерцедеси хвърчат като последни разбойници

А сега де?! Що кълне митрополита журналистите?