Набедиха кортежа на президента за катастрофа

Коли от ескорта на президента са предизвикали катастрофа в района близо до Ловеч, съобщи БНР, цитирайки свидетели.

Обратно в новината

Коментари - Набедиха кортежа на президента за катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Лили още ли стои с ръка на сърцето...,или я е преместила на друго място...

Не е виновен Гоце, че лъже както обикновенно по ДС-комунистически! Виновен е Боце, че не му взе кортежите...Добре го беше замислил хер Флик да му вземе парите, а Боцко всичко му върна и го прати да му се извинява!! Същото се отнася, като се оплаквате от съдебната с-ма!

Подставеното лице Лили,все още ли стои с ръка на сърцето да доказва,как видяла ,,колко изключително цивилизовано,,се движел кортежа на Гоце и как внимавали шофьорите му да не предизвикат пътен инцидент.Лили била поразена от коректността им. Компанията много се кефи,даже комшията дойде.Чудим се тия от БСП кога ще предложат нещо смислено на публиката и не разбират ли, че по този начин/с Лили/хората отново ще гласуват с отрицателен вот за тях.Поздрав на Лили от ГЕРБ.

Всъщност НСО се движат така, не защото президентът или някой друг са им виновни. Те се движат така при всяко правителство и президент. Имат голяма власт, защото са в личен досег с най-интимните моменти от живота на политиците, и политиците се чувстват лично зависими от тях. За това ен могат да им забранят да газят хора по пътищата.

А аз мисля точно обратното - тези, които стоят над тези служби имат интерес от тях и ги използват за своите цели. И понеже всеки наш политик като се докопа до властта се самозабравя, няма да се намери някой да се откаже от "привилегията" да гази по пътя си, защото е на власт...

какво искате!? това са служби ж зоната на здрача. На г-н президента му изнася да е ръководител на служби без закон и контрол. Нито НСО нито НРС нито самото президенство имат ясна законава база и той им е сейбия и си живее прекрасно.

Лили все още ли стои с ръка на сърцето,да доказва,колко внимателни и учтиви са шофьорите на президента Гоце и че въобще не е възможно те да предизвикат пътен инцидент.

пресслужби и пр. на Гоце! Не разбра ли, че докараха БГ до просешка тояга, македонци, албанци, босненци всички са пред нас. Ще ми се разхожда с кортежи.. само харчат пари за заплати и бензин. Пък като го зная как лъже, дълбоко се съмнявам, че подчинените му казват истината!

На Малиново при двете бензиностанции има камера за скорост. С каква скорост са се движили колите на НСО, или не са снимани защото са минали с 60 км/ч?

И аз знам как се движи тоя кортеж. Група тъпанари, които със светлините и специалния си режим на двишение се мислят за безсмъртни.... така че ниши ново под слънцето

Нямам познат, който да е гласувал за този /каквото и да кажа е малко/. Никога не съм вярвала, че е избран наистина с мнозинство. Колкото и тъпанари да живеят в България, не вярвам да са толкова много да изберат нискоинтелигентен и нелицеприятен човек като въпросния.

Не на нас тия! Който е срещал кола на НСО знае за какво става въпрос.

гоце оцтрелва и демокраця. стига бе. пак ни пускат по пурзалката. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тия карат като луди, напълно вярвам на хората от интервютата, и НСО да не се правят на ощипани, не били видели ... за това ли има плащат и ги обучават толкова, айде, виждат всичко много добре,

Вие видели ли сте някога тия от НСО да са виновни за нещо.Карат като бесни, а като стане нещо са невинни и винаги били спазвали правилата, хаха.Сто процента е истина, а Гоце, както винаги си е подвил опашката и е на лов някъде

Добре, станалото станало. Не мога да разбера само защо не са спрели да помогнат на евентуални пострадали като е съвсем ясно, че са разбрали какво са причинили, а и дори да не са били виновни те. Хора без съвест и без морал!

Явно пак са решили отново политиците да ни направят на глупаци и че явно у нас истината не зависи от това колко хора са видяли как е станало определено нещо, а тока как ти казват политиците, че е било...... Изумен съм от позицията на някои хора тук, те или не се движат по пътищата на страната или са просто хора на президента....кое ли е от двете? Аз като човек който редовно шофира по пътищата на страната мога да кажа с ръка на сърцето, че определено хората от "Слубата за охрана" карат безобразно по пътищата и не се съобразяват абсолютно с никого и ми омръзна да ги оневиняват когата бяз явна причина карат като на "живот и смърт" т.е. вината не се съмнявам че е в тях- нито дори за секунда. Крайно време е да спре меренето с два аршина за хората на властта и на всички останали- ако изобщо има някаква полиция в тази държава- хахахаха, забравих, че ние си живеем в полицейска държава но не си вършат работата- защото така им нареждат!!!!!!! Пак както преди години- нали?

Набеждават ли ги или наистина са нарпавили катастрофа ?

СЛУШАХМЕ И МАЬОРА КАКВО КАЗА ЧЕ КОРТЕЖА Е МИНАЛ ТОЧНО ОТ ТАМ И ЗА ДА СЕ ПРЕДПАЗЯ ХОРАТА ОТ НЕСЪОБРАЗЕНАТА СКОРОСТ НА ГОЦЕ СА СЕ УДАРИЛИ В МАНТИНЕЛАТА, ТОЗИ ПЪРВАНОВ ПРЕКАЛИ. ТАЗИ ДЪРЖАВА ВСЕКИ СИ МИСЛИ ЧЕ Е НАД ВСИЧКО И ВСЕКИ, АМАН

Кортежа на VIP персоните е виновен, защото по протокол има кола, която кара в насрещната лента, за пази от разстрел през "страничния джам". Другото са лакардии за малоумници.

Почти всяка сутрин, отивайки на работа буквално се разминавам с лимузината на Президента и никога водачът не е бил нагъл или агресивен. Винаги са ме изчаквали мен обикновената пешеходка.

Да, бе. Да. Дали се вярваш.

Драга,ти си необикновенна пешеходка.Да се чуди човек,защо Гоце не изкочи сръчно от лимузината и да те покани на разходка.Между другото,на колко места пишеш във форума?

Аз вярвам в разказа на господина ,защото без малко и с мен да се случи същото.Пилотни коли преди 1-2 години така ме изтласкаха от пътя,че ако не беше отдясно мястото за паркиране щях да излетя от пътя.Така и не разбрах коя персона се возеше в возилото.

Станишев е виновен

И ако кажеш защо и от къде го измисли

Ихууу, Вие къде живеете? Май на друга планета. като тази поръчковата Лили, която с ръка на сърце говори глупости. Аз лично съм бил свидетел на много КОРТЕЖНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ на бивши и сегашни управляващи, така чееееееее - АЙ СИКТИР С ТИЯ НОМЕРА - НЕ, НЕ БЯХМЕ НИЕ!

Аз написах подобен коментар, че това с Лили е смешно и явно е поръчково и дир-а да го махнат (но не ми пуснаха коментара), щото стават смешни - всички сме виждали какво правят наглите с бурканите, то голям праз кой возиш - не може да караш с 200 в завой в насрещното бе! Кортежите са за да пазят президента и където има голямо движение да им дават път, но не и да се кара така че да не мислиш за другите!!!!! Нима транспортирането малко по-бързо на една кукла на конци е по-важна от нечий живот? Явно да.. да живее демокрацията... ха ха ха!

Вярно е но този път е много скълъпено. Ясно е като бял ден и без да си бил там

Крайно време е хората да разберат, че това са автомобили със специален режим на движение и тези хора в колите си вършат работата пазейки президент, премиер и т. н.Не е ли по-добре да не им пречим, вместо комплексарски да се заиграваме с тях? Забравихте ли ,когато затваряха пътища и спираха движението за да преминават кортежите?

Прочети закона. Там е написано как точно се ползва специалния режим. Като пуснеш буркана не ставаш БАТМАН и никой не ти дава право да газиш хора ! Аман от овце в тази държава...

Аман от специалния им режим, ти се моли да не попаднеш в така ситуация и да изпиташ на косматия си гръб, какво им е специалното, безнаказани шапкари са това

Ваня/лили,аз...и т.н./,и ти ли говориш с ръка на сърцето?Компанията ще се скъса от смях...

Чета коментарите и виждам злоба и омраза към президента, избран с мнозинството от гласоподавателите. Съвветът ми към всички е: когато дойдат следващите избори гласувайте с главата си (горната, и мислете с нея) не с очите и ушите си, за да не се стига пак до сегашния момент да ни управлява поредният наглец, крадец и лицемер!

Избран с гласовете на 5% от българския етнос, съгласно данните на ЦИК. Омраза или не, но след като са прави на "умряла лисица", ще видим що ще стори следващата година.

Ще си живее живота и няма да се ядосва на такива като теб

Много точен съвет. За съжаление газените и крадени плебеи няма да го послушат. Половината ще отидат за гъби, другата половина ще се оставят да ги маниполират. Това е. Прост народ - слаба държава !

няма значение кой е на власт, процедурите на НСО ще си останат същите. А трябва ли да е така?

Имайки впредвид колко са нагли всички тези със кортежите на "важните" най-вероятно са я предизвикали и сега се измъкват, нагли мутрафелници тъпи !!!!

НСО си имат специални процедури при движение, и най-вече заради предотвратяването на евентуални опити за покушение не могат да си позволят да спират навсякъде или да намаляват скоростта драстично на всяко едно задръстване. Естествено е да се получават и подобни недоразумения. Не случайно имат и специален режим на движение.

Дрънкащите въобще не се интерисуват от действителността. Те са на принципа "А", "У" и това е. Не се и опитват да ръзсъждават.

Знам, че на тези бичета им е казано, че ако стане нещастие по пътя с простосмъртни , те НЯМА ДА НОСЯТ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ! Сега първата реация е на първо място да се ЗАМАЖЕ инцидента, след което ще започнат да съчиняват истории за тези , които уж са им пречили на предвижването!

Човече, тези хора преди всичко са тренирани и учени на ред, дисциплина и отговорност за да предизвикат безредици. Но има такива като теб които само търсите да се заяждате. И нямате представа какъв морал имат тези служители от - до.

Малеее.... над 125 мнения за нещо, на което никой от пишещите тук не е присъствувал......! Но има мнение! За всичко е виновна Тройната....!

най-големият майтап е, че това просто смърди на постановка.

От явно по-явно.

Не ти трябва да си присъствал на този конкретен инцидент - достачно е един-два пъти да минат покрай теб за да разбереш, че това са едни изключително вежливи, възпитани и цивилизовани шАфьори ;)

Вярно,че не съм бил там и не съм видял с очите си, но ген. Димитров В ЕДНО интервю дава ТРИ варианта като обяснение за случая: 1 Не е имало такова произшествие. 2 Служителите НЕ СА ВИДЕЛИ И РАЗБРАЛИ за такова произшествие 3 Леката кола,която се е ударила в микробуса се е движела с превишена скорост! От това по-ясно не може да бъде.

Това от НСО да влязат в насрещното или да притеснят някого - не мога да го повярвам. Тях вероятно ги обучават най-вече да се държат възпитано на пътя, да не карат в насрещното, да не минават на червено, да не превишават разрешената скорост и да не притесняват другите участници в движението.

за това тея коли са със специален режим.по закон ако удариш,или те удари кола със включени светлини Ти си виновен.малко по предпазливо трява да карат определено,няма 2 мнения

пич ти ме развесели истински еваларка

ЧЕСТО МЕ ЗСИЧА КОРТЕЖА НА ПЪРВАНОВ...ДЪРЖАТ СЕ НАГЛО! РАЗМАХВАТ ПРЪСТИ И РЪЦЕ НАЗИДАТЕЛНО ОТ ПРОЗОРЦИТЕ НА ПИЛОТНИТЕ КОЛИ..КОЛКОТО И КРОТКО ДА СИ КАРАМ

Това е, защото ТОЙ мрази лично ТЕБЕ. Аре нема нужда, линейките за жалост не могат да са толкова нахални, гледал съм как половин час не могат да се измъкнат заради правещи се на неразбрали шофьорчета. Малко ви е, не на банкета а направо на село трябва да ви изблъскат.

Кой, президента ли ти размахва пръст???

това което мога да ви кажа че като цяло всички правителствени кортежи карат изключително опасно , това че навлизат в насрещното платно е нищо, имало в слуачай в който са ибутвали най нагло колите които са пред тях да не говорим пък ако минават през града.Направо е цяло чудо как още няма сериозни инциденти .

другаря параванов изобщо не би трябвало да има кортеж. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Карат неоправдано рисково, днес са избутали кола, утре ще убият човек и ще отричат че са били там. Или ще го изкарат атентатор-камикадзе. Всички, които се опитват да прикрият този факт, също са потенциални жертви на пътя. Хората, които се возят в бронирани коли са малко. Останалите ще пострадат при среща с НСО в насрещното. Дано да го осъзнаят, когато "%(се връзват" на думите на шефовете на службите, че нищо не се е случило...

Скоро един колега ми обясняваше как баща му му е казал да не се притеснява ако някой ден разбере че е много прост има и спасителен вариант да стане шофьор. Тези явно са супер тъпи щом и за шофьори не стават.

Тук инцидентите на НСО ги има по дати: http://infocenter.bnt.bg/content/view/full/3946 Един служител от НСО, който загина когато са засекли един автобус, после го погребаха с почести, че загинал защитавайки президента ?!?!?!?! Ето подробности: " 16.11.2002 - Автомобил на Националната служба за охрана се блъска челно в автобус на пътя Симитли-Разлог край местността Предела. Загива полк. Пламен Бачев, служител на Националната служба за охрана, на 42 години. Автомобилът "Мерцедес" е на авангарда на националната служба. Двама други служители на НСО са пострадали в катастрофата - полк. Димо Вълчев на 46 години, който е шофирал, и майор Юлиян Михайлов - на 33 години. Колата е пътувала във връзка с посещението на президентите на България и Македония в Банско и Мелник"

Гледах преди време интервю с някакъв човек от НСО, бил уволнен и беше при Михнева. Той обясняваше точно за шофьорите на президента, че там ги събирали сульо и пульо и имало големи разходи за щети по колите защото карали като луди. Та нищо чудно и да са се правили пак на безсмъртни. Скоро обаче Гошко ще си ходи, ще не ще, втори мандат му е и повече аванта няма :))))

Да те светна- НС е гласувало президентите до живот да ги возят коло на НСО!

по бул. България направо мачкат, настъпват яростно, не мислят къде и как ще се отместиш, те просто връхлитат с пуснати лампи и светлини, ама така е било винаги, още от соц.време, така и ще бъде, това явно е маниер на власта независимо кой я държи в момента

Бойко Борисов да не си го пратил в САЩ с твойта заплата.Аман от умници.

Към f the system: Абе човек що се косиш2 Нали си коментираме... А колкото до акъла си го имам да знаеш. И още нещо да знаеш, ако не си ходил в чужбина аз ще те светна, че там има зони наистина с ограничения 30 км/ч. Така наречените сини зони - нали си по- умен от мен, значи знаеш онази история за синята кръв.Абе, какво да ти разправям... Друг път кано четеш хорските коментари старай се да прочетеш и между редовете, драги. И виж какво вземи, че си смени името, че ние по- неграмотните трудно се справяме с тая латиница. Сладур, чак ме идва да те разцелувам!!!

Много се чудиш и учудваш...Не е признак на висока интелигентност....Дано имаш достатъчно акъл да го проумееш.И не се хвърляй да целуваш непознати.А между редовете ти няма нищо,макар,че ти може да си мислиш.

Тези от НСО са ужасни тъпанари. Винаги засичат, отнемат предимство и т.н. Ако имам възможности досега щях да ги осъдя. Време е някой да ги сложи на място тези комплексари.

90% са все някакви яки бичета от разни села, така че не се учудвай че са арогантни и прости.

А щом са били свидетели защо не са спрели да окажат помощ на пострадалите или са били само наблюдатели?Никъде не видях че има техни блъснати коли а заради тяхното държане на пътя са предизвикали ПТП и не се съмнявам че така е станало защото съм виждал как карат една или две коли отпред в насрещното със запалени ДЪЛГИ светлини буркани и те притискат да влезеш в банкета или канавка.Една или две коли в които се вози някое недоносче и след тях пак в насрещното кола.

дааа, не мога да се сетя в коя страна или страни от Европа всички държавници ходеха на работа с колела или пеша, пък не им е станало нищо и са си живи и здрави. не ползват кортежи, па са 100 г. преди нас!

В Норвегия драги, в Норвегия! И това ти го разказа Бат Бойко, след една прогулка в Осло през зимата! Но не си обърнал внимание, че пак Той каза, че нямаме пари за велоалеи, и и нямаме такива остри потребност!

Георги Първанов се разхождал по площада на Перник. Изведнъж видял тълпа пернишки мъже, жени, деца, старци да цъкат струпани около черен джип "Фолксваген Туарег". Президентът се повдигнал на пръсти, погледнал джипа и възкликнал: - Егати голфа!

Без да бъда злобен и да желая някому лошо .. Интересна среща би се получила между нечий кортеж и г-н Иванов, примерно, който е иначе толкова сигурен в спазването на правилата за движение от бурканите... А колко се спазват правилата, можем да си припомним с безброй примери, аз лично се сещам за един свинеподобен министър, който заради обявено военно положение или неотложни държавни въпроси блъсна на червен светофар баща с невръстното му дете, и случайно нищо не беше разбрал .. какво, как се е случило ...

Курти влезе, без да Го усетиш госпожо! Казал Митко на класната, когато Курти влязъл тихомълком в класната стая, и учителката не го е усетила! Курти е име на човек, от Сливен например!

Преди 2 години, ако не се лъжа, по пътя за мотосъбора във Велико Търново ни застигна Станишев с кортежа си. "Първият рокер" на републиката отиваше също на събора, по покана на организаторите, друг е въпроса на колко от обикнивените мотористи им беше по сърце този олигофрен да се развява демонстративно там. Към Търново пътувахме няколко мотора и най-отпред караше момиче с по-малко опит от останалите, за да определя тя скоростта. На едно място се извършваше ремонт на пътя и платното от нашата страна беше максимално стеснено. Момичето тъкмо влизаше в този участък, когато онези малоумници от кортежа със светещи буркани и бясна скорост я засякоха и почти изтикаха от пътя. Добре че не успя да падне, а те си профучаха и станаха на точка в хоризонта, без да ги е еня, какво можеше да стане! За никого не е тайна, че за тях никакви правила на пътя не важат, но явно и човешкият живот е без стойност, ако съдим по действията им. Така че тия приказки, че са невинни да ги разправят на някой друг, примерно който не живее в България!

Най накрая имам възможност и аз да изкажа възмущението си по същия повод. През 2005 година за малко да катастрофирам с две-годишната си дъщеря на пътя Тутракан-Русе по същата причина- една от колите от кортежа на президента излезе от колоната, срещу мен - за малко да отидем в канавката. Няма да ги обиждам, но това "От пресслужбата на държавния глава също отрекоха" просто ги прави смешни, каквато е и държавата - правят си каквото си искат и няма наказание.