Националистът Хайдер загина в катастрофа

Десният австрийски политик Йорг Хайдер, лидер на партията Съюз за бъдещето на Австрия и губернатор на провинция Каринтия, загина тази нощ в автомобилна катастрофа недалеч от Клагенфурт, столицата на Каринтия.

Обратно в новината

Коментари - Националистът Хайдер загина в катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има си крушка опашка!

браво вагнер! супер!

нищо не разбирате. хората в европа са озверели срещу ислямската напаст. там е по-страшно дори от у нас, а уж броят че имаме най-много джамии. човечеството е на карта, но на никой не му пука. пък после фашистите били виновни. еми така е, щом няма кой да възстане срещу тая рязана чума, дето е зинала да ни погълне!

VW Phaeton e 1 ot nai-stabilnite i sigurni avtomobili. Az li4no sy6to karam takyv. Naro4no da iska6 da katastrofira6 s nego, trudno 6te uspee6... A i 142km/h za nego sa ni6to - vyob6te ne se use6tat, nito ot kolata, nito ot voda4a. Po-skoro e bil piinal sled kupona, ot koito se e vry6tal. JALKO ZA PHAETONA!!! A onzi si be6e izmekqr - to4no kato Siderov.

Стига с тия сънища за убийство. Йорг е изпреварил една 37 годишна жена, излезнал е от платното и се е одарил последователно в пътни знаци, бетонни прегради и стени .... Колата няколко пъти се е обърнала преди да се спре. Всичко със скорост 142 км. в час. Жената веднага се е обадила на бърза помощ, но при тези наранявания Хайда не е имал никакъв шанс. Счупване на черепа, гръдната кост,гръбнака, лявата му ръка е била почти ампутирана...Никой не е бил в състояние да му помогне за съжаление. Независимо от тази голяма загуба за BZÖ, те ще получат повече привърженици, защото Хайда е обичан в Кернтен. Личните проблеми между представители на неговата партия и FPÖ вече не съществуват. Една коалиция между тези две партии поставя Австрия в друга светлина. Едно от големите желания на Хайда беше да предотврати голямата коалициа между ÖVP и SPÖ. По какъв път ще тръгне сега Австрия още никой не може да каже. Тук шокът е голям. Едно обаче е ясно, Йорг Хайдер спечели дори и със смъртта си сърцата на много. Той беше един изключително честен и заинтересован за доброто бъдеще на Австрия политик.

ако са го убили,значи ги е страх и така ще стане още по-известен.

Кой има интерес? Кой имаше интерес да умре Пим Фортюн? И т. н.

Господ си знае работата!

Културен шок. Кернтен е на български Каринтия? Благодаря ви за разяснението. Относно умрелия: Няма никакво значние дали са го самоубили или кой. Той си беше един селски тарикат с неандерталска нотка. Също като колегите си демагози в БГ. Дайте сега да плачем на чужд гроб, макар че нас не ни засяга. Между другото, никой в Германия или Австрия не ни взема за мангали ( толкова нетолерантни само ние можа да бъдем). Просто не ни везмат под внимание. Поне за момента. Интереса клати феса, господа, и после, не на последно място - историческия обрат през 1944. Или някой си мисли че всичко е забравено? А я сега за момент си представете нашенските коментари ако немците ни бяха извъртели този курвенски номер тогава...

Бог да го прости.. В политиката наистина няма случайни неща. Особено, ако не си казионен политик, т.е. такъв, какъвто трябва да си според ционистите. Господ обаче бавин но не занравя. Няма да забрави и зверствата на ционистката свинска сган. Проклето да бъде долното племе!

I az se radvam 4e ima informirani i misleshti hora kato teb. ...

Бог да го прости.. В политиката наистина няма случайни неща. Особено, ако не си казионен политик, т.е. такъв, какъвто трябва да си според ционистите. Господ обаче бавин но не занравя. Няма да забрави и зверствата на ционистката свинска сган. Проклето да бъде долното племе!

Моцарт,радвам се,че виждаш света като мене!Всичко,което си написал е точно така!!! Също и за Елитарист - много си точен и това е цялата истина!Отвратителния им план,породен от страх,за тотално слухтене и следене даже за интернет и телефонните разговори - искат да му придадт законна форма!А за незнаещите,но видели - пещите в Аушвиц и Дахау НЕ СА ГАЗОВИ КАМЕРИ,а крематориуми,които нямат капацитет да изгорят 6 000 000 души за 1-2 години!!!Евреите са репатрирани,гонени,н НЕ СА УБИВАНИ !!! Убити са над 50 милиона невинни бели хора - най-много руснаци и германци!Това е истината!

Погледни малко филми за втората световна война ама не немски ами руски и американски. Аз комунизма не го харесвам като идеология, но много се радвам че руснаците и другите съюзници им нашокаха канчетата на скапаните шваби.

Radvam se 4e ima informirani i misle6ti hora kato teb!

Племето му взе живота.

Ето на това му викам Божие провидение. В Австрия си правят дискриминация на тъмно и скрито и ЕС не ги закача. Това го знам от австрийци, които живеят в Каринтия, където има словенско малцинство. Много малко се знае и пише за това. А иначе България е в центъра на тематиката с ромското малцинство дето го подтискаме:)

Учил съм във Виена, познавам манталитета на хората там и проблемите им. Аз съм бял човек, вярвам в превъзходството на бялата раса и не ме е срам да ме наричат расист. Отричам Холокоста защото такова нещо не е имало. Пещите в Дахау, Аушвиц и т.н. не могат да убиват хора - доказано е научно. Семитите са евреите и арабите, така че антисемитизмът би трябвало да е омраза и към арабите - техните братовчеди, но се тълкува по друг начин. Хитлер не е бил демон, но вие сте закърмени с пропагандата на еврейските медии, затова не виждате истината. Тези, които я провъзгласяваха - биваха погубвани. Хайдер- този достоен и смел човек и политик последва съдбата на много други. Мосад следеше Хайдер дълго време, но повечето от вас предпочитат да заемат стойка партер и да завият дружно с чифутската шайка - видите ли, идеите му бяха опасни, той беше краен, беше популист и т.н. Вие сте изродите, които съдите достойните хора, а грехът ви е този, че не искате да търсите истината. А тя не е това, което чифутската огромна машина за пропаганда ви набива в празните глави. Удобно им е на евреите да има стотици милиони глупаци като вас - да плащат лихви и лихвите върху лихвите. Да осъждат без да знаят истината, да защитават безумни лъжци, подкрепящи комунисти, чифути, престъпници и преяли с власт политици. Този смел мъж беше убит. Еврейската клика не се интересува от вашите жалки одобрителни възгласи, че Хайдер си е заслужил смъртта. Те и на вас ще посегнат, защото винаги си отглеждат в големи количества пушечно месо от гои, които да отидат курбан всеки един момент. Когато скоро в България се напълни с емигрантска паплач, ще ходите да палите свещи а се появи човек като Хайдер. Мир на праха му и да бъдат проклети долните евреи за поредното гнусно дело срещу нас - праведните християни! БИ БИЛО ТВЪРДЕ ХУБАВО АКО БЕШЕ ИМАЛО ХОЛОКОСТ!

Прав си. Заставам зад всяка твоя дума. Това е самата истина, която все повече хора по света откриват. Дълги години тя беше старателно скривана, а хората- заблуждавани и манипулирани от семитите. На чифутите никак не им се нрави развоят на събитията в последните години. Техните планове за Нов световен ред, обезличаване на народите и нациите, и превръшането на останалата част от човечеството в работен добитък започва да рухва пред очите им. Затова отчаяно се опитват да спрат този процес, прибягвйки до обичайните за тях похвати - манипулации, терор, убийства. до Видял (11.10.2008 г. 15:43ч.) Знаеш ли какво си видял? Видял си най-голямата измама на 20-и век - т. нар. Холокост. Еврейска измама, която ще се сгромоляса с гръм и трясък, независимо, че в много западно-европейски страни, властимащите семити са прокарали закон, които инкриминира публичното отричане на геноцида над евреите през ВСВ. Историците-ревизиони които разобличават тази ЛЪЖА с многобройни исторически доказателства, биват преследвани, заплашвани, малтретирани и дори убивани, за да се накарат да замълчат. Някои от тях, както споменава Европеец (11.10.2008 г. 12:55ч.), имат ефективни присъди и това в демократичния ЕВР(оп)ЕЙСКИ съюз? до high (11.10.2008 г. 11:52ч.) Само ти ли не си разбрал кой удари кулите? Отворете си очите, че ставате наистина добитък...

УБИЛИ СА ГО ЧИФУТИТЕ! МНООООГО ГИ БЕШЕ СТРАХ ОТ НЕГО.

на мен лично ми е мъчно че си замина тъй нелепо...ако се случи същото на доган ще ликувам!!!

КОГАТО КАЗВАШ ИСТИНАТА ТЕ НАРИЧАТ ПОПУЛИСТ.НЕ ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОГО ТОВА КОЕТО СЕ Е СЛУЧИЛО С НЕГО. ФАКТЪТ ЧЕ ТОЙ ИМА ТОЛКОВА ПОСЛЕДОВАТЕЛИ В СТРАНАТА СИ Е ДОСТАТЪЧЕН. НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ НИЕ КОИТО СМЕ ПО НЕЖНИТЕ РЕВОЛЮЦИИ ДА СИ ЗАДЪДЕМ ВЪПРОСА ЗАЩО ЖИВЕЕМ В ТОЛКОВА ЛОША ДЪРЖАВА. ХОРАТА ТУК РАБОТЯТ ТАКА КАКТО ГИ УПРАВЛЯВАТ И Е ВРЕМЕ ДА РАЗБЕРЕМ ТОВА.

кофти кола е карал

Бог да го прости! Твърде вероятно е това да е дело на тайните служби на ЕС, САЩ и Израел. Йорг Хайдер беше личност. Объркваше доста сметки на Новия световен ред. Пречеше на масонския естаблишмент. Веч памет! А вие, домаросли полуграмотни недоносчета-журналис нямате думата.

да ни върнат парите които комунистите вложиха в техните банки чрез външнотърговските дружества управлявани от ДС офицери.

Живея в Австрия от 18 години и мога да кажа че за много работи Йорг Хайдер с право говореше , а това че искал да гони чужденците всеки го разбира по свой си начин . Мен лично с нищо не ми е попречил . Аз сьм му симпатизирала за това че искаше да освободи Австрия от такива чужденци които идваха само за да крадьт и да получават помощи . Такива и аз не ги изкам защото заради тях другите страдат макар че пак повтарям на мен никога негативно не ми е пречел или на австрийците около мен да имат заради неговите изказвания спрямо мен нещо . Мир на праха му.

До:Vesselina ot o.Malta (11.10.2008 г. 12:24ч.) Защо лъжеш, че е искал да гони студентите бе, емигрантче кирливо! А че наште ги мързяло да учат немски...какво общо има това, че партията му не иска изроди в държавата си?

Ето това чаках толкова време. Откривам рубриката добрите новини. Място за расисти, които разделят хората на 1во 2ро и трето качество не е на планетата ни и те си отиват по впечатляващо грозне начин, защото не са нищо повече от останалите хора. Шофират без колан, с првишена скорост. Не е признак на добро възпитание да си мислиш че си богопомазан и че не може да ти случи нищо. Там горе застраховки няма. Всички се разждат еднакво и на едно и също място отиват. Разликата е че някои могат да крадат и лъжат без да им пука. Колкото по-малко от тях на Земята, толкова народа по-добро живее.

Къде видя мръсотията във Виена,сигурно живееш в бвдните квартали шълни с турци и араби.А по магистралата до Залцбург явно изобщо не си пътувал, аз бях там миналия месец, не видях и една дупка, само имаше 2 стеснения за ремонт. Така че, не плюй,Австрия си е много подредена държава.И при нас ще стане същото като изгоним предателите продажници начело с Гоце, СерГей и бием шута на най-корумпирания - Доган и цялата му шайка!

В коя добре подредена арабска държава има това демократично безобразие,което е превзело Европа? Коя арабска държава допуска МИЛИОНИ имигранти,90% от тях да са християни и да им признава правото на религия,заселване и др.под. безумия,които целенасочено се провеждат в Европа от половин век насам???Коя от тях социално ги осигурява и е длъжна да им дава работа? НИТО ЕДНА!!! Просто всяка арабска,т.е.семитска провежда върл национализъм - религиозен най-вече!А когато някъде в Европа някой поиска по същия начин да има реципрочен национализъм в християнска държава,даже не на религиозна основа - това вече е национализъм,нацизъм и даже антисемитизъм!Значи на плажа в Кувейт има строг морал и жена там не може да се целува разголена с мъж и законът се изпълнява с цялата му сила,а в Европа всякакви секс изпълнения са възможни и ако някой иска да ИЗРАВНИ нещата - той е фашист,психар и др.под лумпенски изявления!Наистина треска ги тресе семитите,че могат да изгубят временната си власт над творците на технологичния свят!Затова и Хайдер днес,като много други по-рано съвсем случайно загина - защото тъкмо започваше нов етап в политиката си!Българите в Австрия и по цяла Европа са ПРОГОНЕНИ от своята държава от една НЕБЪЛГАРСКА олигархия; те със сигурност щяха да си останат по родните места,вместо да се скитат немили-недраги,ПРОГО от върхушка с преобладаващо семитски имена!Чужденците в една държава трябва да са само туристи,а не заселващи се на гета безброй лумпени!

До индивида 11.10.2008 г. 13:40ч.) Имало е газови камери и ако имаш желание и финансова възможност посети Дахау (на 20-тина км от Мюнхен) и ще ги видиш с очите си.

Haider moje da e bil protivorechiva politicheska lichnost, no vinagi e zashtitaval interesite na Avstria, i ne e bil prodajnik kato nashite politizi. zatova i avstriizite sega skarbiat za nego. oshte chasove sled novinata za smartta mu horata paliat sveshti i ostaviat zvetia do miastoto na katastrofata. izlachvat se izvanredni novinarski emisii v negova pamet. a dali v dneshno vreme v Balgaria shte se nameri politik, za koito OBIKONOVENIA chovek da skarbi? otgovorat ostaviam na vas!!

ами ако е казал вън чужденците като нашите цигани и разни араби ми аз съм 100000% я си представете че след 30 години примерно стигнем запада и се изсипе всяква паплач в бг разни араби,турци китайци виетнамци и всякви други и ви подбиват заплатите и неможете да си намерите работа за кого ще гласувате тогава я си спомнете преди някоя и друга година за професията социално слаб която се практикуваше масово за мангалята които не ходеха на работа и помпаха само помощи за които ние плащаме данъци какво бихте казали тогава .На част от населението в западна европа му е дошло до гуша от гастърбайтери турци араби западно европейци и всякви други .Но управляващите които си живеят в уредените квартали няма никакви допирни точки с някой крайни квартали където неможе да се мине вечер защото могат да те утрепят или окрадат и да ви кажа тези квартали не са пълни с немци австрийци французи или някакви подобни а точно с емигранти само хора които нямат реална представа и допир до такива квартали могат да разправят за расизъм и разни такива работи

Лека му пръст , но си беше 100% лъжец и популист, говореше само общи приказки /нещо като Юлиан Вучков само че ходеше на фитнес.../, последователите му бяха от най-ниско образованата прослойка , които обикновено оправдават некадърността си с някакви конспирации...Да беше карал ВОЛВО

лошо е, когато самите министри не спазват законите за уличното движение. Явно и в Австрия на големите клечки им се разминава. Каквото повикало-това се обадило.

Еврейска работа. Толкова е прозрачно. По неизвестни причини колата се преобърнала... Хайдер искрено мразеше евреите и не го криеше. В речите си открито говореше за еврейския заговор срещу човечеството. Задаваше простички въпроси като - как е имало холокост като например Адолф Айхман е 100% евреин, ами Борман - 50% евреин, ами Химлер - също. Да не говорим за болшевиките, които без изключение са евреи. Проклето да е това племе, а на Хайдер - мир на праха му.

Очевидно, Хайдер е бил автентичен националист и затова са го убили, а Сидеров ми прилича на назначен.

За незапознатите....при е името на провинцията на български да се произнася и пише КАРИНТИЯ-така е на латински,английски и много други езици,идва от средновековното Карентания а то от словенското Крайна(някога територията на днешната Каринтия е била част от словенската държава...)По произход над 90% от днешното население са словенци ,които обаче с течение навремето са напълно асимилирани културно и езиково, с изключение на една малка част(около 50 000), които са с официален статут на малцинство....що се отнася до Хайдер-беше много популярен тук,особено в Каринтия,изключителн земен човек,много близо до хората,голям оратор,смел и почтен като личност....никога не е бил против можещите и готови да работят за общото благо чужденци....доста глупости са изписали някои от пишещите тук....беше против произволното заселване на емигранти,които единствена цел е да раждат деца и да използват социалните фондове на Австрия, ( особено във Виена...).....попули никога не е бил,често малко краен-да,но почти винаги с право...светла му памет.....

Много му бяха греховете на тоя и време беше да го прибера, че отдавна пъкала го чака. Скоро и други ще го последват, че бая простотии сътвориха. Едно кряскащо оцъклено джудже от България с мегафон и най-добрия му приятел - едно рязано джудже с фес, също им е време за ада. Доста време го оставих да разиграват цирк пред народа ви и да се правят на врагове, а всъщност да си крадат заедно и делят заедно.

Има едно изказване на Рузвелт, което гласи: В политиката, нищо не става случайно. А, ако нещо изглежда случайно, това също не е случайно. Йорг Хайдер не беше случаен човек, а влиятелен политик. Следователно, ако приемем твърдението на Рузвелт, имаме всички основания да смятаме, че катастрофата не е станала случайно. Отделен въпрос е, кой и защо има интерес от смъртта на Йорг Хайдер. Нека не забравяме, че очевидните отговори, когато става въпрос за политика, могат да бъдат и погрешни. Рано или късно, обаче, истината ще излезе наяве. В това съм абсолютно сигурен.

Чета коментарите и се сетих за вица-гатанка спира кола на немски светофар. Вколата са турчин сърбин българин и балкански циганин. Кой кара? Отговора е немски полицай! Пропищяли са от нас облика ни го дават роми измамници и авто-търговци. Да не говоря, че тези които ни държаха под робство 5века са нахлули из европа и сеят подлост и измами. Ако тази цветна картинка беше в България друго щяхте да пеете! Малцина ще си го признаят, но замислете се обективно всички ние как им тежим и ги караме да буксуват на място. Погледнете честно и безпристрастно картинката преди и картинката сега.

Приятел аз постоянно пътувам до Виена и из Австрия и къде точно видя мръсотията във Виена ? Е има и такива квартали , но централната част е безупречна. А за състоянието на магистралата пишеш пълни глупости . Българите са в пъти по-мързеливи от австрийците което си и личи дел Относно студентите ще кажа че 90% работят нелегално извън позволените им 20 часа. Законите трябва да се спазват ! Австрия е страна градина.

Лошо е когато загиват хора. Но неговите идеи са много опасни. Не мога да разбера как някои българи се възхищават на такива като него. ЗА НЕМЦИТЕ И АВСТРИЙЦИТЕ НИЕ СМЕ ЕДНИ МАНГАЛИ. ТАКА, ЧЕ АКО ТАКИВА ДОЙДАТ ТАМ НА ВЛАСТ И НИЕ СМЕ ПО НОЖА.

за безродници като теб няма какво да се каже,а колкото до газовите камери вземи и прочети,че такива не е имало,аман от коне с капаци дето вярват на еврейскта приказка за холокоста

и от комунисти да се изчисти,че те са най-големите изроди

На този свят няма нищо случайно. Както загина Лейди Ди, така и Максуел, така и този. Ако някой не е предизвикал инцидента, то сигурно има много грехове пред Господ и много са натежали на везните там горе. Само се чудя кога на Господ ще му омръзне да гледа греховете и мръсотиите, които вършат нашите политици. Дано не стане както в Содом и Гомор, защото покрай тия боклуци ще бъдат наказани и невинни хора.

съболезнования, отиде си велик политик защитаващ интересите на Австрия.....постепен ще се наложи националистическата полотика на много места защотото само тя е лекарството срещу рака наречен глобализация а у нас ДПС....Атака ще вземе 2йно повече проценти на тези избори подобно на австрийската националистическа партия! ех да ще и доган да умре ......ще вдигна купон 3 дена и 3 нощи....

Да, Хайдер е мъртав, но ще дойде новия водач и мисията ще продължи.Не се радвайте боклуци, защото ще дойде и вашият ред.