Катар готов за уреждане на кризата в Залива

Катар е готов за диалог за уреждане на кризата в отношенията със съседите си от Залива, каза катарският външен министър шейх Мохамед бин Абдулрахман Ал Тани.

Обратно в новината

Коментари - Катар готов за уреждане на кризата в Залива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се притеснявайте, арабин арабину око не вади! Петрол при петрол отива, злато - при злато. Тия там са като карибските пирати на призрачния кораб и ще се оправят помежду си. Че и туризъм ги свързва, не е шега работа. Вижте им градовете, небостъргачите, лукса и т.н. и да не ги мислим.

Тръмп им го поръча ... Като не слуша някой, и хоп - я Майдан, я ядрено офъжие уж имал, сега пък финансирали били, щото другите само им подаряват на ИДИЛ малко техника и припаси, но не фонансират! Уф,е гадно нещо са политиците!

Катар е с Русия и Иран, които поддържат терористите.

Идиотизма е много сериозна форма на заболяване! ХАУ!

БАЙ ТРЪМП ТАНЦУВА САУДИТСКИ РИТУАЛЕН ТАНЦ, НО ВМЕСТО САБЯ ДЪРЖИ ХХХ НА НАТАНЯХУ :))

Щом виртуозният дипломат Бате Бойко произнесе ключовата фраза "Големите началници да се разберат помежду си",всички араби вкупом ще изръкопляскат и ще се прегърнат помежду си.

АКО СЛЕДВАМЕ ЛОГИКАТА НА САУДИТСКА АРАБИЯ ЗНАЧИ МУЦИ АГА БАНКЯНЛИЯТА СЕ Е СНОШАВАЛ С КАТАРСКИТЕ ТЕРОРИСТИ :))) ... ХОДЕШЕ НА КРАКА ПРИ ЕМИРА НА КАТАР И ТАНЦУВА ДАЖЕ ТАНЦ С ХХХ В ХАМАМА :))

На мен във всеки случай ми омръзна всеки ден да чета какви капризи имали някакви си чаршафосани същества, само защото вместо вода им тече петрол от крановете.

"На него му било омръзнало ..." ??? Абе шизофреник въшкарски, кой си ти нещастнико, че да се изхождаш по този начин ??? Ами промени го, като ти е омръзнало, бе въшкарче миризливо ???

Истината е че емирствата и саудитска арабия са зависими от един техен силен съсед със силно влияние и в белия дом.Катарците явно не са били и сега им се показва сопата.

Добре де, за Катар разбрахме.. Ама за Саудитска Арабия и за ОА Емирства какво става???? Те КОГА ще спрат да финансират псевдо-мигрантите и унищожаването на Европа????? Или пак двойни стандарти, а ????

Просто трябва катарски политик да пусне твоето изречение в публичното пространство. Саудитският принц ще ожълти чаршафа до петите.