Пропадна сделката за замразяване на цените на петрола

Без споразумение завърши министерската среща в Доха между страните - производителки на петрол, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Пропадна сделката за замразяване на цените на петрола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как е направил дедо Божи петрола? Ич не се къхаря за разлика от тия с чаршафите.

Бе, щом Русия участва някъде, провалът е неизбежен! Вижте кво става в БРИКС, докараха я до импичмънт!

Това не е имПИЧмънт, това си е чист имПУТмънт! Дилма не е ПИЧ!

нашия картел работи добре. Петрола и безплатен да стане, цената при нас няма да падне.

Добро утро тролове. Гледам за русия сте се загрижили. Не ги мислете. Оцелявали са и далеч по тежки положения. Ще оцелеят и след умирането на двигателите с вътрешно горене. Притеснявайте се за любимия ви демократичен саудистан и компания. Тези не създават и нямат нищо друго, освен петрол и тероризъм. Това са мильони неграмотни хрантутници, които живеят от, това което им дадат потъналите в разкош крале и емири. И познайте накъде ще тръгнат като свърши авантата. В европа, защото знаят само на готово. И познайте дали любимите ви вождове ще им стиска да ги изгонят. Хаха. Учете арабски и се обрязвайт. Приятна седмица, смешници.

Много прав си!! В Европа чакаха някой да им изобрети първо локомотива през 1830г.След това в Европа чакаха някой да им изобрети бензиновия двигател през 1885г.След това пък чакаха някой да им изобрети самолета. След това пък чакаха някой да им даде телефон и телеграф.(ма как-руснака Попов е измислил и телефона и телеграфа ,даже и колелото) И всичко това дойде разбира се от Русия, Саудистка Арабия, Катар, Нигерия и Кувейт. Съща така през 1965г СССР даде на Франция първите скоростни влакове ТЖВ,а пък Италия дочакат мига Ленин да изпрати пътни инженери от Туркмения да построят през 1924г магистралата Милано-Комо!!!

Задник,русия не са комунистите евреи нали.Комунистите евреи са враговете на руския народ.И те трябва да се разкарат.Първо за да не съсипват повече тоа народ(както го прават вече 90г) и второ да не запалат света.Щото заради власта над руския народ те са готови на всичко включително и на това.Така че русия ше я има ,важното е на чумавите коминисти да им бъде взета власта.Разбира се на сила.Чрез безумните цени на нефта 25г света нарочно преля толкова пари в русия за да излезе тя от блатото в коятао я бяха забутали чумавите.Но вместо да модернизират с тех икономиката на страната,теа идиоти ги направиха на пушки тези пари.Вече няма разумен човек на земята който да си мисли че с чумавите в русия може да има нещо общо.

Неграмотно и смешно. :)

Смей се ти, ама като ги гледам... май все за оцеляване им е борбата. Що така, бре, Хахо? :))))

Аз лично като Бг гражданин, потребител се радвам на спада на петрола в световен мащаб. Да оставим на страна ниската цена на бензина и дизела,(сравен с нива от 2 години), но и имаме изгода и от непипаната цена на ел.енергията и парното. Не мога да разбера тези уж"българи" които припадат от ужас от ниската цена на петрола!!Те повече се интересуват от това как ще живее някой арабски чаршаф, азиатски мужик ,венесуелски индианец или анголски цветнокож!!Що за българи са това??Вместо да се радват на тези цени и че арабите се карат и са разединени ,че самоварите от ден на ден затъват като хипопотами -ронят само сълзи и обвиняват хората които се кефат ,че за 100 лева пълнят резервоара в родоостъпничество.

Ако знаеш за колко милиарда проекти са замразени, нямаше да се изказваш неподготвен. А петрола за цената на бензина е малък проблем, 3/4 е акциз и ДДС.

И ти къде си в милиардни проекти , че страдаш ?

Виж сега.Аз съм средноинтеУегентен ,среднограмотен и съм служител със заплата около 1000 лева. Като мен такива има 2 милиона със заплати от 500 до 1000 лева. Знаеш ли нас колко много ни "БРИГА" какви, колко ,за колко пари проекти са замразени??????А???? Знаеш ли колко ми е...оная работа колко комисионни няма да вземат банки, колко лихви по кредити ще пропуснат,колко комисионни ще загубят разни управители на бордове?? Нито ме вълнува Лукойл,нито Газпром,нито Роснефт,нито Елф-Акитен,нито Агип,нито Ексон-Мобил,нито БиПи!!! А теб може да те вълнува,оти работиш като слуга в някоя "мастита" фирма или министерство и има да изплащаш 2стаен панелен със срок на погасяваяне 25г!!! Аз лично нямам никакви задължения и се кефя на 90 лева пълен резервоар!!:-)))))

Радват се защото не са българи, даже не са и цигани, а нещо по-долно и от мазни плужеци!

петрола пада бензина не пада печалбата на лукойла се дига ... радост в къщи

Току виж, че платили два лева данък печалба на края на годината.

РИА Новости, Москва! Аналитиците прогнозират по-нататъшно падане на цените на черното злато, включително до 30 долларов за баррель!!!!! Уйде коньот в ряката!!!!! Кво става бе, дрогари путиноиди-антисоросоиди! Сорос пак ви го нафърфоли!

Полний фалит на рассийската кочина.Да здраствует товарищ путин!Не му пречете,оставете го да съсипе напълно СеСеРе 2

ако фалира рассийската кочина фалираш и ти но нали си дурак не можеш дори да го разбереш.

Прекрасно започва този понеделник. Слънчево време, арабеските не се разбраха, иранците са против замразяването. Е, може да има и някои недоволни, но както казваха на времето братята сърби - " боли ме куро, че маджарите немат излаз на море " . Лек и успешен ден на всички !

А те като имаха. Какво стана сега?

Имаха 130км само. От Албания до Дубровник. (сега и това вече не е техно)Всичко нагоре до Триест е било 1000г Хърватско и Словенско!!С населено крайбрежие предимно с италианци!!! По нещастно стечение на обстоятелствата историята отреди през 1920г на най-простия народ на балканите да си има най-голямата държава, да анексира,изселва,сърбизира и променя хилядолетна история.И цялото това изкуствено формирование приключи след 70г живот и тирания!!!!Сега пуделите на Русия са се свили на 70 000 кв. и отстоят от което и да е море на минимум 300км.

Тази сутрин само за няколко часа цената на петрола падна с 2$!

Ако проверите топ 10 на борсово листнатите компании ще видите че повечето от тях са петролни( мисля че 7 от тях) и измежду им НЯМА руска... така че в случая други са големите губещи. А 40-45$ при този световен добив е съвсем резонна цена, друг е въпроса че арабелите на 90% са зависими от петрола си и всичко останало им е на дотации от него.

Знаеш ли какъв процент от държавния бюджет се попълва от износа на въглеводороди ?

Алфабет и Фейсбук сигурно ще загинат :))) Арабелите били зависими, а ушанките не - затова поставиха рекорди в добива миналата година ;)

Алчност ли е какво е? Излизането на Иран на световния пазар ще го върне в голямата игра, но няма да го направи американски партньор. Може би европейски, който пазарува оръжие от руснаците. Иран ще е под влиянието на китайците и французите, което е някаква странна, но логична връзка. Така или иначе американците вече минаха в измеренията на електрическите коли, което в близките десетилетия все повече ще бъде основната тема, а значението на арабския петрол ще намалява все повече. Вече се продават масово коли с разход около 4,5 /100 бензин, което на практика ще е 6/100 или с 2 литра на/100 намаление в потреблението. Няма как продавачите да не са наясно за какъв спад в продажбите става дума. Като сложим два сериозни играча- Либия и Иран, за останалите намалението е 25-30% от спад в потреблението и 25-30 от върналите се силни играчи на пазара. Не обедняват, но страха от бъдещето на държавите от Залива е обясним.

Ще си вържа черна панделка, на оная работа, ако я открия каде се е скрила? идно напикану дяду

От Нова година икономиката на САЩ е в колапс. САЩ имат най-голям интерес от покачване на нефта. Не Путин изнесе в орбита цените на нефта през 2005г.

прекрасно! това е нов шут в задните части на путин!

Спри да пиеш голкова рано. Саудитска арабия и Катар са на зор.

Саудитска арабия и Катар хич не са на зор. Там пиенето е забранено. А в Русия от сабахле. Ма с тия падащи цени на нафтата как да се на пропиеш?

АТОМНИТЕ РЕАКТОРИ НА БЪРЗИ НЕУТРОНИ КАТО РУСКИЯ БН-800 Материал из Википедии свободной энциклопедии МОГАТ ДА ПРОИЗВЕЖДАТ ЯДРЕНО ГОРИВО ЗА АЕЦ ОТ ОТРАБОТЕНОТО ГОРИВО ОТ АЕЦ ... ДЕМЕК ОТРАБОТЕНИЯ УРАН ОТ АЕЦ КОЗЛОДУЙ ГО ПРЕВРЪЩАТ В СВЕЖО ГОРИВО - И ТАКА ЦИКЪЛ СЛЕД ЦИКЪЛ - ЗАТОВА ИМ ВИКАТ РАЗМНОЖИТЕЛИ - БРИЙДЪРИ:)) РУСНАЦИТЕ ИМАТ ДОГОВОР ДА ПРОДАДАТ ЕДИН РЕАКТОР НА КИТАЙЦИТЕ :))

e тъ? тва според тебе ще им качи борсовата цена на петрола? Тва ли рече? С тая ниска цена на нафтата Путин и долните си гащи ще продаде на жълтите

о, нова научнофантастична глупост си изакал:))))))) я, кажи нещо и за новите руски оръжия пак:) за ония бе, дето всичко спира да работи, хората замръзват и започват да повтарят" един е путин и медведев е неговия пророк", доларите стават на рубли в съотношение 100:1 и т.н ..моля те разкажи..така хубаво ги измисляш..:)

бързите руски електрони най бързо слепи ги раждат !

Опять двойка

ах ,ах , да им имам проблемите на тия !

В Норвегия съм в момента. Тесла се среща по улиците , почти като Голф тройка из Перник......не мисля , че имат голям избор

в Тубата има канал на един руснак. Подражава бездарно Топ Гиър. Пробва разни бегачки и все им вързва кусури. Като се качи на ТЕСЛАТА и глътна дръжката. Онеме, веднага схвана че това е бъдещето.

И това е само началото!:) Духът е изпуснат от бутилката..краят на бензина е близо!

с тия ниски цени на петрола 2017 г в Русия ще се повтори 1917г. Добре че Вова Панамски може да си позволи малка хижичка във Венецуела на дърти години

Руската кочина фалира и няма вече рублей за БГ тролетариите! Рев и сополи! МУХАХАХАХАХАХА

Цялата петролна мафия е за изтребване! Начело с тия качулатите!

Руското блато фалира! Плачкате ли, безродни русофилчета! БУУУУХАХАХАХА

Ти си болен, нали? Русия няма как да фалира, а и ако прочетеш новината преди да коментираш ще разбереш, че така или иначе тенденциите са за плавно увеличение на цената на петрола..което всъщност започна преди повече от месец. Ама така сте простите тролове - едно си знаете и не мислите.

"Русия няма как да фалира" - бе то уж и СССР нямаше как да фалира, па тя стана една....

да, плавно увеличение, точно така..т.е. руснаците плавно ще банкрутират..няма да има сътресения:)))) ще е плавно и елегантно:)) хахахахахах

1998г ру фалира и само ти не си разбрал ! но 2017 ще разбереш навярно, но пък няма да повярваш !

с`Я е моментът за "независима" енергийна политика с газа батковци...:):))) Газопровод от Катар с два хъба,един за "Щерев" и един за "аа"!! 6.000 километра градински маркуч и двамата да смучат за налягане......

те не искаха замразяване на цените , а намаляване на добива с цел повишаване на цените ! не им се получи , което е добре за нас!

Кое му е доброто? Цената на нефта падна с 60%, а цената на билета за градския транспорт се качи с 60%.

ще ти съобщя една тайна за евтин градски транспорт ! купи си карта !

Това не е вярно. Искат замразяване на производствените количества. Демек да спрат увеличаването на производството. А цените са резултат

ДГД чалмите. Скоро и при саудите ще избухне демокрацията. ДГД и всичките ислямски организации и фондации, които финансират с петродоларите. ДГД и целия ислям.

ГАдни чаршафи!

СА за заявили на срещата, че имат възможността да добиват и 20 милиона барела на ден ако поискат. Това е предупреждение към лилипутин и иранският халифат.

за путин не знам, но като гледам коментарите руските ибрици реват като крастави койоти, чаршафите им се изтропаха в продажните устички ! АСХАХАХАХАХАХА

dionisiosd@yahoo.com

За -почти-един трилион в ценни книжа,който "чаршафите" искат от твоите стопани иначе при тия цени на петрола загиват,да си чувал?? Да знаеш,че парите от ценните книжа,когато им мине падежът,не са на принцип "когато и ако имам-плащам",а направо,притежателят влиза във владение на държавно имущество?? Ако не се разберат за цените,започват китайците и саудитците,да си прибират вересиите и става страшно...:):)) Да видим,когато някой шеих поплюе пентагона за резиденция,къде ще се местят генералите,батка...:):))))))

И к`во -викаш-ще стане ако увеличат производството на 20.000.000 варела на ден?? Я ни светни тука,че сме леко невежи.......:):)))))))

Барела, Барела..не Варела! Уж много ги разбираш, гледам в горните коментари, нещата и пазарите , пък...варели:))))

не леко..доста тежко сте невежи

САЩ били ли са на срещата? Ами Китай и Канада които са в първата 10ка на производители на нефт в света? Ами Норвегия??Като към тази група включим и Иран и Австралия ,тези в Доха какво са искали да решат??Да платят май сметката без кръчмаря:-)))

Редей да знаешь много! https://link/wiki/Listofcountriesbyoil_exports

Гледай не износа, а добива. Търси в уикито: List of countries by oil production

На фона на предстоящото у нас откриване на големи залежи от нефт в нашата икономическа зона на Черно море, това е една не чак толкова добра новина. Това помрачава донякъде нашето свело бъдеще като Катар на балкните и основен конкурент на Газпром на европейският пазар

ти нали инкасира парата от концесията, ко ти дреме че на концесионера камилата му е нефеля? или в Карлуково не е така?

Жужо ще си го премести!

САЩ бяха ли на срещата? Или са се опитали да се разберат, без най-големия производител и определено най-големия консуматор.

Тия чаршафи знаят ли че ше висът като Саддам на въже скоро или не се сещат. То май под тия гевреци нема никой и нЕма с кво да се сетат. А па след 20 години какъв ли смех ше е. Ше се срине и тая Арабия като Сирия.....И па ше хукнат да бегат гевреците към наште земи и ние пак ше трее да сме състрадателни. Само че май ше видат дебелия тогава....

В сибирската джамахирия ,как ще са?

ше им дойде тамън тамън. Малко да се разлАдат.. тъкмо

Нека икономическите шамани да ни обяснят пазара ли определя цените и как търсенето сморегулира пазарите, които нямат грижи и влияние от разни там тревожни състояния-страдания. Парите са бог (Мамон) и пазарът е неговият пророк. Амин!

Труда също е стока, която се продава. Ама евтино я давате, а после цените ви били високи.

Вие, като икономически шаман, как си обяснявате евтиното даване на стоката труд?

Пътя на сладоледа, първо в София, а след това в цялата страна, какво от това, че петрола пада.

няма билетче за транспорт от 80 евроцента.

Да бе, "никъде в Европа няма билетче за транспорт от 80 евроцента.". През декември 2011 година бях в Баселона и 10 билетчета за 8 евро ги купувах.

Тук билетчето е 3 евро през деня и след 22.00 часа 5 евро .

Градски транспорт 2,20 евро билетчето....

И никъде жв Европа нямя заплата 200 Евро, нали?