17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е па то нема да го ебе??!!

Криво седи, право съди. На собственика пет тояги на голо, а кучето да се застреля.

тука стана като вица 'Ама те не ни е*ат те ни хапят...'

Пада ѝ се на гнусната миризлива мъстия :)

Правилно! Сега остава и да кастрират и ромчето от Русе, и да си го пуснат по мило, по здраво!

Кучето трабва да бъде приспано.

Както и 99 % от популацията на таз кочина бъглария ...

А в САЩ, държавата където хората лежат в затвора, ако наранят животно, ако куче ухапе човек, дали го убиват?

АКо негъра е влезнал да краде в двора и кучето го разкъса - нема проблем , ако скача да хапе хора без причина - директно туш !

Вместо да го застрелят ,те ще го кастрират!!!!!!!! ако детето беше нахапало кучето ,кучкарите вече да се го застреляли!!!!!!!!

които пишат без да четат, по инерция, действието се развива в Македония, която се указва страна по-цивилизована от България.

Да бъде глобен финансово кмета на селото, собственика да поеме лечението а кучето да бъде умъртвено. Кое има да мислите толкова?

Сега лечението на детето е за сметка на населението. Това можеше да се избегне ако бяхме държава както трябва. Отделно детето ще има травма цял живот. Защо? Защо трябва да храним агресивно куче. Веднага евтаназия и толкова. А имота на собственичката се изземва и дава на детето.

ТОВА КУЧЕ Е ОПАСНО И АГРЕСИВНО ! ТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ УБИТО, НЕ КАСТРИРАНО !

Долни негодници.

Ей... малоумен народ,при кастрация се махат тестисите не зъбите на кучето.Аман от разни кучкари и събирачи на животни които, се барат природозащитници.

Ей, от такива тъпотии в реалният ни живот се раждат и ...ВИЦОВЕТЕ в чийто генезис има ГОЛЯМА ДОЗА ИСТИНА.... !

Наркомани се разхождат с питбули, но всичко е точно ... защото апартаментите за депутати са на народни цени!

Колеги, има ли някакъв закон за отглеждането на домашни любимци в градска среда? Моля, ако знаете, да му напишете поне името. Аз освен една недъгава Наредба от СО друго не намерих. Искам да се запозная, за да имам някаква уредба под ръка срещу кучкарите в блока.

Дайте го на мен!!!!!!!

ще направят на шофоьора, който преди няколко дни прегази и уби 7-годишно дете на пешеходна пътека? Повтарям - уби.

Каква е логиката да го кастрират, като го е нахапало, не го е натаковало! Трябвало е направо да се евтаназира.

В една НОРМАЛНА държава такова ,,добро куче" ОТДАВНА да е евтанизирано......

Крайно време е вече да се вземат драстични мерки и някой да носи отговорност при подобни инциденти... Във всяка нормална държава стопанина ще си понесе сериозно наказание, че даже и в затвора ще лежи... Ние да не сме Африка, че всеки ден има пострадали хора от безстопанствени псета... Правителството трябва да вземе мерки и да се промени закона.... и да прибере всички бездомни кучета в кучкарници, където им е мястото!

Обаче кучето е пизнало вината си и се е извинило и затова намаляват наказанието наполовина. Поело е цялата отговорност за действията си, така че стопанката е напълно невинна,

само едното мъдо ли ще му режат?

Държавата на кучетата !

Държавата на ...ЗАСПАЛИТЕ О В Ц Е !

"Браво" господине! изтрили сте 90% от коментарите..... На етмата - време е гнева на обществото да се насочи към собствениците на разпенени псета, а не към самите животни, които нямат ни разум ни съвест, ни граждански задължения.

Имаше един виц: "За какво ги кастрирате тези зли кучета, ние се оплакваме, че ни хапят, а не че налитат да "ни таковат"". Редно би било това агресивно куче да бъде убито.

Северинчо ще го кастрират ли?

Ми не , него ще го настанят на държавна издръжка, да си почине малко , да полежи , да погледа телевизия, яденето е 3 пъти на ден - естествено ! После след годинка две , за добро поведение - на свобода да продължи да твори .... и така... не си ли го гледал тоя филм вече хиляда пъти ???

Не. На него сигурно ще му оправят зъбите в панделата.

......няма лошо ,няма лошо....

По-важното е как ще бъде наказан безотговорния стопанин...Утре ще вземе ново куче и ще се случи същото. Животните го отнасят...

СМОТАНА държава !

Абе някой нещо не е разбрал, това куче е хапало не е @бало.

Трябва евтаназия.

Значи трябва да му извадят зъбите и да му сложат кастанети, които да ползва само в двора - за ядене. Имаше виц за кастрацията на кучетата.