17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало,агентче колко взе от паспортите? Или не знаеш,тръгни на фитнес,че много се ояде.

"През лятото на 1978 г. млада семейна двойка се разхожда в квартал „Изгрев“ в Пловдив. Нападат я тълпа цигани с цел грабеж. Мъжът оказва съпротива и е заклан заедно със съпругата си, която е бременна в третия месец. Милицията така и не залавя убийците. ген. Стою Неделчев-Чочоолу, който по това време командва армейските части в Старозагорски окръг пристига в Карлово, където се намира танкова бригада, нарежда два батальона да се отправят към Пловдив и повежда колоната. Хората му обграждат квартал „Столипино“, който се населява от 50 хиляди цигани. Събарят една къща, а генералът довежда до знанието на обитателите на квартала, че ако до сутринта не му предадат убийците, ще започнат да събарят и другите. Понеже се стъмва, той издава заповед никой да не се показва навън преди да се разсъмне, защото ще стрелят на месо. Идват тежко въоръжени милиционери и започват да претърсват домовете. Група мъже на млада и средна възраст, въоръжени с брадви и ножове, оказват съпротива, но направо са пометени от милиционерите, които прибягват и до брутални действия, пише "Десант". Всеки, у когото е намерен нож, брадва или нещо друго, което може да се използва като оръжие, е арестуван и затворен в мазетата на пловдивската община. Там попадат и жени, които отправят клетви към блюстителите на реда и военните. При акцията са открити крадени вещи, пари, за които тези, у които са намерени, не могат да дадат обяснение за техния произход. „Столипино“ изтръпва в панически страх. След няколко дни някой „пропява“ на милицията кои са убийците и те са заловени. Ген. Чочоолу иска да му ги предадат и лично да ги разстреля, но милицията успява да ги опази и ги предава на прокуратурата. Оказва се, че това са 9 мъже на възраст от 23 до 36 г. Съдът осъжда 4 от тях на смърт, а останалите получават от 17 до 25 г. лишаване от свобода. Случилото се така наплашва обитателите на „Столипино“, че до 1992 г. никой от тях не си позволява да извърши дори най-дребното престъпление."

Демек 111, признаваш, че Автогетото на циганите е придобивка на развития социълизъм....за който плачеш. По времето на Цар Борис Трети има 60000 таанета в България....без паспорти, без право на гласуване, без ГЕТА. Твоят Социълизъм наплоди мангалите до 1 млн. с паспорти, право на гласуване и АВТОГЕТО. За това плачеш, червен скудоумецо?!

ДОТЕГНА МИ ОТ"СПЕЦ АКЦИИ",В ИЗБРАНИ ПРЕДИЗБОРНИ МОМЕНТИ!!!ПОДЦЕНЯВАТЕ БЪЛГАРСКИЯТ ИЗБИРАТЕЛ!!!

Мдаааааааааааааа, Предизборната НАДпревара ...започна.... от най-уважаваните избиратели, очеизвадно...

След първата брачна нощ: Германката: - Гюнтер, спиш ли още? Французойката: - Това ли е всичко, мили? Американката: - Сега по-добре ли се чувстваш? Рускинята: - Иване, жив ли си още? Българката: - Ганьо, да не ме помислиш за к*рва!?

Събрание на соц. предприятие. Четат наградите за годината. На другарката Айше - едни галоши, на другаря Асан - едни цървули. На директора - 10 000 лв... От задния ред се обажда Асан: - Така му се пада. Да оди бос, дейба неговата мама...

" Тези лъжи ще зарадват единствено добре платените т.нар. правозащитници, за които безнаказаността на престъпниците е по-важна от здравето и живота на децата ни." Това е самата истина ! Дали обаче борбата с наркоразпространението ще си остане само имитация или пожелание ?

Ма каква борба, бе човек ?! Питай всеки даскал в което и да е бг училище и той ще ти посочи дилърчетата, дето кръжат и зарибяват. Тук хванали 1/2 кило наркотик и хвалби до небесата? Оня ден турците на границата ни половин тон спряха, а колко не са спрели...?

На тея избори ще видите какъв КУР КАПАН ще ви приложим.....всички цигани за ДПС ....В Пловдив вече се работи ,доколкото знаем и във Варна..Явно единственo те мислят за нас ....Циганин които не гласува за ДПС ....Ние сами ще си го накажем.

Вас само КАРАДАЙЪ ще ви оправи ......Като ви изберем един РЯЗАН ПИЩОВ за министър председател.И в София всички цигани ще гласуваме за ДПС ...След Войводиново още ни се каза това ......

А де Бакалъм .....Аллах акбар .....биз да сизе иардам едиорус

ИДВА ВРЕМЕТО НА ДОБРИЯТ СТАР НАПАЛМ :)) ХИГИЕНА, ХИГИЕНА !!!

НЯМА КАК ДА ПРЕЧАТ НА ЗАКОНА - ТЕ ПРОСТО ГО ЗАОБИКАЛЯТ !!!

Няма да повярвам докато не видя първата смъртна присъда , заменена с доживотен затвор и изпълнена в рамките на две седмици!!!

ЕФЕКТИВНО и направо от съдебната зала.

напалмът може да реши проблема

"Приложена е физическа сила при задържането на четирима в съответствие с член 85 от Закона за МВР". А когато наглите цигани пребиват или се опитват да убият и убиват български полицаи, лекари, горски, военни, деца - в съответствие с кой член след това ги оправдават и пускат на свобода?

Красьоооо, к'во стана бе, душа, с "онази" твоя програма - дето щяхте да борите глобалния цигански проблем?;) Предложи ли я вече на Баце? И той к'во речи?;)

Казвал съм го преди, ще го кажа и сега. Трили са ме преди, сигурно ще ме изтрият пак. Само да кажа, че това не е "език на омразата", а обществена позиция и личен избор. Но... циганите може да са много и за в бъдеще да стават още повече, но ние сега, а и за в бъдеще ще имаме икономическата власт. Затова моят подход е прост - икономически бойкот. Първо, винаги гласувам. Невинаги харесвам за кого гласувам, но гласувам задължително. Ако повечето от нас гласуват, тежестта и определящата роля на циганския вот ще се обезсмисли, а оттам и особенния им "чар" за политиците. Второ, дарявам кръв два пъти годишно. Това също е всеизвестна тяхна далавера, чрез която изнудват роднини на пострадали за по 200 лева, за да "дарят" кръв за операция. Ако повечето от нас даряват кръв поне веднъж годишно, нуждата от мургавите "донори" ще намалее и вече няма да е толкова лукративна. Също така, не използвам услуги предоставяни от цигани - не наемам цигани за работници, майстори и т.н., не се качвам в такси управлявано от циганин (до 10 мин ще мине друго), не купувам стоки продавани от цигани (ако продавачката е циганка, пазарувам от съседния магазин или сергия, магазинчета бол и всички зареждат от едни и същи складове, разлика няма). В градския транспорт винаги държа под око циганите. Веднъж ми се случи да задържа едно цигане, което се опита да избяга с портмонето на една жена (после ходих на две очни ставки и три пъти писах обяснения в рамките на един месец, но не се отказах, а и портмонето не успя да изчезне). Отделна история е, че моя приятелка изпроси двама такива с присъди, след като чака 5 часа пред кабинета на началника на РПУ-то, за да внесе сигнал за кражба подкрепен със снимки и фактури за поправка на дворна врата, входна врата и телевизор. Това не е нападение, това не е дискриминация. Това е активно обществено поведение и директна употреба на правото на личен избор. Тези хора трябва да разберат, че живеят в общество с определени правила и ценности, и ако не спазват тези правила ще бъдат изолирани от това общество. Ако искат да живеят в 16-ти век, това е техен избор, но ние не сме длъжни да плащаме за това. Чакаме ви в 21-ви век, до скоро!

1000+ Напълно подкрепям и искрено се надявам да започнем да го правим ако сме Народ.

Точно по тоя начин се отнасят и с нас в чужбина......Само да кажа, че това не е "език на омразата", а обществена позиция.

Най лошото е че е Международна позиция .

Ще те видим ние, как ще приложиш цялата строгост на закона спрямо братчедите - ценни избиратели. Колко пъти им се разминава, независимо, какви престъпления вършат, така че не се хвали предварително.

На тея избори ще видите какъв КУР КАПАН ще ви приложим.....всички цигани за ДПС ....В Пловдив вече се работи ,доколкото знаем и във Варна..Явно единственo те мислят за нас ....Циганин които не гласува за ДПС ....Ние сами ще си го накажем.

За 365дни за 2018 година има 254 нападения от цигани на полицаи..... Всеки сам да си направи сметката ама това се превръща в масов спорт.

254!?!? Значи, горе долу ВСЕКИ ДЕН!!

Няма да забравя как в х-л Палас на Дружба...стреляхте по полулея в 5 сутринта на лоби бара с Яворчо от Силистра ....защото чистачката ви смущава спокойствието с машината за почистване на мраморния под.....няма да забравя унижението което испита бедната лелка ......

тоя не беше ли министър на отбраната, а не на вътрешните работи?.... ааа ,да - идват избори.

Отговаря и за МВР,бе,тъпунгерски.

Асенчо от Мусагеница,ти ли си бе, матросов? Не ти дойде акъла в главата след толкова години във МВРО. Никога няма да станеш никакъв там - докато им носиш и влачиш - никакъв няма да те направят.

Съвсем злоумишлени се крият данните за стотиците убити , насилени и ограбени Българи . Изнасят около 10% от тежките престъпления на циганите . Толкова се и осъждат ... Иде реч за тотален политически чадър над смрадливия Илекторат от страна на всички политически ОПГ без изключение . Добрата новина е , че поне врагът е ясен . Пък и численото преимущество е на наша страна . На война , като на война . П.С. Моля някой знаещ да ме просвети , кога точно циганите / най-нисшата индийска каста / са се сдобили с благороднически титли . Предварително благодаря !

Кажи на кого се отчитат наркобароните, не само от Столипиново? Ти нали яде и пи с някои от тях, може да знаеш.

А наркобароните в Слънчев бряг .....ТИМ в Варна ....или за там дори не си и чувал ....Ей ....Каракочан ,,,,Каракочан,...КАКВА СИ МИ МУЦКА ТИ....

Велик българин е Красимир Каракачанов, колкото повече храчите отгоре му толкова повече ми става симпатичен...

Вчера с двама мои приятели подадохме документи за членство във ВМРО....

голяма греда....ама ще го разбереш по-късно. всичките мислещи се махнаха от там - останаха само кариеристите. но все пак - мнението ти е доста евтина никому ненужна реклама.

Напротив - познавам много супер стойностни хора от ВМРО, обратното е вярно - кариеристите се изнасят...

5000 евро взимал на калпак.

Тази служебна благодарност да не ти казвам къде да си я завреш! Ти изобщо знаеш ли за какво става дума???

този мех може ли да мисли

я информирате чак сега обществеността, че имало толкова нападения над полицаи, ама пак не ни информирате какво са били наказани нападателите, и всички ли