"Капачки за бъдеще" с акция в 25 града (снимки)

Със събраните средства се предвижда закупуването на втора линейка за малки деца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупост след глупост на тази територия еѝ, няма оправия.

Стига с тези капачки. Първо нещата не се решават така. Ако бяхме намалили депутатите на 120, цяла болница щяхме да построи. Второ тези капачки са бизнес на тези които ги събират. Защо досега не не ни обясните къде точно ги предавате и какво правят от тях.

Събирайте капачки! Другите страни строят космически кораби, атомни станции, болници и съвременни центрове за лечение, стадиони, мостове, пътища, училища, а ние събираме капачки! Това действие ми прилича на подигравка.

Не е ли тъжно да събираме капачки,децата да даряват,??????Хрантутняците -депутати само един месец да се откажат от заплатите ще се закупят всички тези неща ,даже и още повече!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Хрантутим 1 000 000 циганина с всякакви видове социални помощи и фалшиви ТЕЛК решения, обаче събираме капачки за незнам си какво.... Депутатите си обновяват авто парка на всеки 2-3-4 години, обаче ние събираме капачки.... Олигофрени!

А шишетата КЪДЕ са ...?

Доста сериозна простотия е измислена. Мога да дам идея за следваща - да се обяви акция за събиране използвани женски тампони - тогава вероятно вече народа ще разбере, че го правят на баламурник!

а по-добре щеше да звучи "кюлчета за бъдеще"...

Пак ли капачки. Бръкнете в чекмеджето на Толупа и сте уредени.