Кандидат за пост № 1 в ООН е и словакът Мирослав Лайчак

Министърът на външните работи на Словакия Мирослав Лайчак е официален кандидат за поста генерален секретар на ООН, съобщи ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Кандидат за пост № 1 в ООН е и словакът Мирослав Лайчак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шило

Словакът ми се струва компромисната фигура. Че изборът ще е компромисен, компромисен ще е, ама словаашкия кандидат ми се струва най-близо до тангентата

Преди всичко ,Бокова не е българка ,а комуно слугинаж на Путин,така че не я считайте за българска номинация!Българите не искат и да чуят за фамилията Бокови!

тц тц тц ама колко глупави хора има тука! Като развален грамофон повтарят едно и също. Нека да изберат словака, та да разберат глупаците, че освен българско има и друго на този свят.

Българите не искат да чуят за Бокови и те са безрлистрастни 99.9 %!

ООН ще загуби авторитета си и правните световни решения,ако все пак номнира,това комуно чучело Бокова за поста секретар на ООН!Българите ще го приемат като гавра с тях!

Towa balgarite naistina sme MNOGO loshi, osobeno ako trjabwa da se samoizjazhdame! Otwratitelni sme! Zatowa i ne mozhe da mradnem malko napred! Ako njakoj se opita da tragne napred, to PO BALGARSKI drugite zaedno go darpat nazad! Sega i za BOKOVA! Kak ne wi e sram pone! Za da ostane 2 madata nachelo na JUNESCO njamashe da e wazmozhno ako njamashe kachestwa! I nikoj njamashe da ja tarpi, oshte poweche wsichki znajat che e ot komunisticheski rod. No horata wizhdat i prezenjawat, che e kadarna i ja preizbraha. Towa e ochewidno, hajde pone go priznajte! I togawa se popitajte zashto da ne opita i za generalen sekretar na OON?! Zashto ne? I togawa njama li da e dobre i za nas kato balgari i darzhawa edin ot nas da e tam nachelo!!?? Samo si go pomislete i prestanete da ritate kato kone s kapazi!

Защото си неграмотен!

Който и да изберат ще е по-добър от наща безмозъчна... кифла.

Поредният комунист. Само дето родните руски слуги се пънаха да отричат Бокова. В това състезание има значение кой ще спечели, а за руснаците да няма българин начело на ООН, за да не се легитимира и утвърждава държавата ни. Русия страда от лудост за величие и наследството на РИМ, а ние сме пречка в тази лудост. Русия ще трябва да бъде заставена да се откаже от лудостите си, защото е опасна за цивилизацията ни, а не само за нас.

А Бокова, ще налети, като Кокошка на димящо Говеждо лайно, българска Прецедентка да става, тая, червената дърта кокошка- кумониска! Тодорка

Ма Ко се натискат за шефове на ООН, като тази организация отдавна не е това което е била, и трябва да бъде ? Има страни които си правят каквото си искат по света и без резолюции на ООН, е , и, тогава за какво е ? Да не ги изреждам защото са много случаите, но за Сирия какво правят други страни освен Русия / която е поканена там/, на територията и уж и "помагали" а от кого са поканнени, и има ли резолюция на ООН няма ???!!!

Най-достоен кандидат е Хърватката Колинда Грабер, и като интелект, и като образование, и като опит в НАТО, и като визия, може да я видите в НЕТА по бански, великолепна е !!!

Това което ти го казваш се знае от всеки от "кухнята", но тук слугинските медии ни информираха за страхотните шансове на другарката Бокова. А то ще се окаже, че тя няма шанс да отиде дори на "бараж":-)))

Другарката Бокова как ли ще изглежда по бански? Сигурно доста нелепо.

Сигурно ще и се видят татусите "червена звезда" на рамото и около пъпа и буквите "В.В.П"...малко сбръчкани де. Все пак е на години жената!

няма ли кой да издигне и моята кандидатура или трябва сам да се предложа? Бях селски кмет и общ.съветник и зная няколко световни езика, сега уча и арабски.

Другият въпрос е дали е дошъл редът на Източна Европа единственият голям регион, от който досега не е имало генерален секретар на ООН. Ааа, от Ислямска държава досега също не е имало генерален секретар.