Коментари - Плевнелиев: Няма аз да решавам съдбата на кабинета | Днес.dir.bg

Плевнелиев: Няма аз да решавам съдбата на кабинета

Росен Плевнелиев заяви, че съдбата на кабинета се решава от партиите в парламента, а не от президента. Не очаквайте от мен политическо брокерство, каза той.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Няма аз да решавам съдбата на кабинета | Днес.dir.bg

Коментари

Добре, че е независим - от него нищо не зависи.

Роска .... ич те нема .... и за кратуна на плет !

Роската даже бавно да говори, все глупости излизат.

Този как прилича на Мики Маус!

Я мъжа ми, веднага се прибирай, че трябва някой да готви!

Националноотговорно решение за стабилност е да изгоним с камъни тоя палячо, че ще ни вкара в беля....

Дори и чрез политическо брокерство - заради интересите на България! Нашият президент дали изобщо някога е чел конституцията? Уж е положил и клетва. Кажете как да го придумаме да си изпълнява задълженията? Нищо друго не искаме.

РАЗЯСНЯВАМ:БУТАТ ПРАВИТЕЛСТВОТО И АМЕРИКАНЦИТЕ КАЗВАТ НА "ПРЕЗИДЕНТА"НИКАКЪВ ЮЖЕН ПОТОК!ЯНКИТЕ ИСКАТ С ПОМОЩА НА ЛОСТОВЕ (УКРАЙНА) ДА КООРДИНИРАТ ГАЗТА ЗА ЕВРОПА.УКРАЙНА НЯМА ДА ПЛАТИ ЗА ГАЗ И ЕВРОПА ЩЕ Е БЕЗ ГАЗ ТОГАВА ЯНКИТЕ С ДВОЕН ДИВИДЕНТ 1 ШИСТОВ ГАЗ ОТ ШЕВРОН И 2 ДОЛНИ РУСНАЦИ ЗАЩО НЕ ЗАХРАНВАТЕ ЕВРОПА:))))

А ВЪПРОСНИЯ ВОЖД НА БЪЛГАРИЯ ПАК ЩЕ ИМА ДА КАЗВА:"СЪВСЕМ ОТГОВОРНО ЗАЯВЯВАМ" ПОВЕЧЕ НАТО ПОВЕЧЕ ЕВРОПА ТАКА ЧЕ ПОДЛОГИ МНОГО А РОДОЛЮБЦИ НИКАК!

много го надценяваш тая куха лейка Плевнелиев. Той просто трябва да се махне от Дондукоев 2 ни повече ни по-малко.

Апел Да бутнем Чехльо под дивана, за нова публична измама! Във джаза Чехльо запокити нотариус от Халкидики, и сложи подпис и печат. Веч няма спор за нов разврат! И хилядарки с Ре-ке - О-та, със подписи са във комплота. За прошка място не остана. Да бутнем Чехльо под дивана! 15.10.13 г. Паси

Престанете да му плащате на тоя, че само ви излага и ставате за смях, че го търпите.

ЧЕРВЕНИ НЕЩАСТНИЦИ ПИШАТ ТУКА ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ, НЕКАДЪРНИ СА ДА ГИ ИЗКАРАТ ПО ДРУГ НАЧИН.

Роската от малък комсомолец все го псуват и мразят, ама с това свиква ли се.

че никой не те бръсне за слива, и че не си за това място? Давай оставка, не се прави на принципен и честен!

Да излезем от ЕС и да влезем в СССР-2 заедно със Северна Корея, Виетнам, Таджикистан, Беларус, Куба, Киргизтан, Венецуела! Да носим портрета на Путлер на 1-ви и 9-ти май!

НЕЩАСТНИЦИТЕ ЧЕРВЕНИ ЩЕ ПОМИСЛЯТ, ЧЕ ГОВОРИШ СЕРИОЗНО, ОТ МАЙТАП НЕ РАЗБИРАТ.

Плевнелиев още не е в затвора?

Първо Плевнелиев не може да определя съдбата на правителството, но това което е смущаващо, че щом дава подобно публично изявление, значи има хора,които са толкова неграмотни да дискутират темата.

ТИ НЕ Я ЛИ ДИСКУТИРАШ, ГНИДО ЧЕРВЕНА?

герберастки мастии.

Маргарита Попова - секретарка на Делян Пеевски!! Защото е сигурно, че не прави правописни грешки и е завършила право в СУ. Мамин Дебелянчовата история е малко усукана - хем завършил право задочно, хем в ЮЗ-а, хем никой не го е виждал в този град.

И ЗАЩО НЕ ХАРЕСВАТ ПЛЕВНЕЛИЕВ - ЗАЩОТО ИМА НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНО ПОВЕДЕНИЕ И НЕ СВИРИ ПО ПУТИНСКАТА СВИРКА. ЗАТОВА И ИСКАТ ПОПОВА - ТАЯ СЕ ДОКАЗА КАТО РУСИФИЛИСТИЧКА.

никога не е имал национално отговорно поведение, точно обратното, освен това е и пладнежки разбойник ненаказан.

това звучи като отворено писмо към Бойко Борисов.

На президента трябва да му се дадат повече правомощия от народа! Примерно да отзовава отделни депутати който не знаят защо са там, включително и да разпуска парламента ако е като този в момента - не ефективен!

Ами по конституция нашият президент може да разпусне сегашното Народно събрание и да свика Велико. Ама сещаш ли се кога меката Мара ще събере кураж да го направи?

ЧЕТИ КОНСТИТУЦИЯТА, НЯМА ТАКОВА НЕЩО. Чл. 160. (1) Народното събрание решава да се произведат избори за Велико Народно събрание с мнозинство две трети от общия брой на народните представители.

Даването на повече права на една личност е първа стъпка към диктатура. Проблемите не се решават с емоционални решения. Ако проблем ни е това, че даден министър председател краде не трябва да даваме на друг повече правомощия, а трябва да отнемаме от всички. Ясно е, че не разполагаме с добри политици - значи е нормално да им намалим правата, а не да ги увеличаваме.

Лесно е ходи си

Певец Чехльо май смекчил е тона.. От сопрано в баритона. Щом народът го притисна:- Ресто! Ходом в друга писта...

Плевнелиев, ако не е никак доволен от Народното събрание, да стисне зъби и да открие процедура по свикване на Велино народно събрание. Ама защо ли ми се струва, че не е Плевнелиев човекът, който би го направил?

Чл. 160. (1) Народното събрание решава да се произведат избори за Велико Народно събрание с мнозинство две трети от общия брой на народните представители.

Чл. 158. Великото Народно събрание: 1. приема нова Конституция; 2. решава въпроса за изменение територията на Република България и ратифицира международни договори, предвиждащи такива изменения; 3. решава въпросите за промени във формата на държавно устройство и на държавно управление; 4. решава въпросите за изменение на чл. 5, ал. 2 и 4 и на чл. 57, ал. 1 и 3 от Конституцията ; 5. решава въпросите за изменение и допълнение на гл. девета от Конституцията. Чл. 159 (1) Правото на инициатива по предходния член имат най-малко една втора от народните представители и президентът.

"... В отговор на въпрос ... той отговори КАТЕГОРИЧНО отрицателно ..." Ясно и категорично, както и кредит на доверие са фразите, без което няма нито едно негово изказване. Като маймунка-играчка с навита пружинка е. Още в момента в който я видиш и знаеш как ще подскача и ще си върти главата.

За него безхаберно е допустимо политическото брокерство спрямо националните колонизатори в България и затова нищо друго не желае да обединява

МНОГО сигнали за купуване на гласове има навсякъде, дори тука намирам , а дали прокуратурата се е сезирала вече!? Има филми по ТВ гледахме , доста жалби и какво ли не!? Това е поне за година материал за работа

означава тази дума ...погледнете човека от снимката :)

Емотиконите ги щъкаш , ама точките въобще не са ти ясни кога и как се използват! Да оставим дългите заглавия, че не са приети в заглавието!

Много трол налазило този форум, много глюпаво трол. Много пари имат, ама ентусиазмът им не е като предизборния. Зъбят се беззъбо, Нинчето Моникова Станишева е заменена от призива: "Всички честни хора на протести, ама без протестна мрежа". Хелоу, честни тролчета, така ли ще компрометирате протестите? Ами аз половината от вас ви имам на снимки. Ще ви направя фотоалбум със заглавие КЪРТИЦИТЕ НА РЕЖИМА!!!

ИМАТ ПАРИ ТАРТОРИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ, ТИЯ ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ ДЕТО ПИШАТ ТУКА СА БЕДНИ НЕЩАСТНИЦИ, НЕ СА КАДЪРНИ ДА ИЗКАРАТ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ПО ДРУГ НАЧИН.

кой ви е крив на вас от протестна мрежа че сте обвързани с деформаторите и всички това го разбраха????

жеднага слагам минус на всяко съобщение или коммент написан с големи букви!

А АЗ НА НЕГРАМОТНО НАПИСАНИ ДУМИ, Жеднага, ХАХАХА

коММент, ХАХАХА, ТЪПИ КОМУНЕТА, ОТВОРЕТЕ РЕЧНИКА НА БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК.

"очапатки" не се броят като дефекти, но големи букви това е прекалено самомнение и нахалство. И трудно се чете, значи неуважение към съфорумците, независимо комунисти ли са или националисти. А пропо къде си видял коммунист?

А ТРЯБВА ДА РЕШИШ СЪДБАТА НА КАБИНЕТА, ОСТАВКА НА ТУРСКОЧЕРВЕНОТО ПРАВИТЕЛСТВО.

има право само да подаде оставка.

поправка:съдабата на кабинета се ешава и от народа, попитаите жан виденов, или вижте как стават нещата в киев.

ПРЕЗИДЕНТСКИ ШУТ ЗА КОМУНИСТИТЕ ТРЯБВА, МНОГО Е МЕК ПЛЕВНЕЛИЕВ.

Маргарита Попова - президент! Бареков - премиер! Станишев - поне еврокомисар! А Делян Пеевски - главен прокурор! И съд, съд за Плевнелиев, затова че не им влиза в схемите комунистически! Ха-ха-ха :)))

добра схема, харесва ми! обаче да извлекат ма....ите от софия и да си направияа държва някъде другаде.

ПЛЕВНЕЛИЕВ ДА НЕ СЕ ПОКРИВА, А ДА НАСРОЧВА НОВИ ИЗБОРИ.

На какво основание ?! Щото Пенка от Пенково и още няколко така им се иска, а?!

ПОГЛЕДНИ РЕЗУЛТАТИТЕ НА ЦИК И ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЗАЩО, ГНИДО КОМУНИСТИЧЕСКА

Cъдбата на кабинета се решава в сараите чрез заповеди към цацаратурата и съдията.

Много мужик, много червен боклук напъплил като гъсеници по плодно дръвче..... Поздравления за това изказване на Президента!

Леле как се нерват путинистите :)))) Чакайте, като стане границата на Китай с Полша :)))))

По-скоро Китай ще има обща граница с Канада...

Ха-ха-ха, на червените и атакистите, които се насраха на изборите, президентът им е виновен. Защо и как, не е ясно, но за електората им това не е важно :)))

Скрий се чехльо! Земята без гащи ще изкопам. За палците ще се държа и с нашите партньори кабинета ще реша!

ДО ДУПКА!!!!ДОВЕЧЕРА ВСИЧКИ ЧЕСТНИ ХОРА НА ПРОТЕСТ!!!!!!!!НЕ ИСКАМЕ ПЛАТЕНИТЕ ОТ ПРОТЕСТНА МРЕЖА!!!!!!!!!!!!!!!НЕ ИСКАМЕ КОМПРОМЕТИРАНИ ЛИЦА КАТО АНТОАНЕТ И АСЕН!!!!!!!!!!!

БСП, ДПС, Цензурата на бареков, купуват гласове. Това се знае официлно. И пак те ни учат на честност. Уродливо някак си. А пък итук пишат едни :)))))))

А герб ама Хич не купуват, верно ли :)

Ама тези купуват ли? :)))))

не очаква от теб, комсомолски, само ОСТАВКА.

Това го знаеме. Ти не решаваш собствената си съдба, та камо ли на кабинета или каквото и да е друго.

Ами , разбира се че няма да решава съдбата на кабинета щом не му е наредено от мутрата , какво да прави милата мижитурка . Тоя човек е най - голямото недоразумение в Българския политически живот . Клоун

Вие, за това ли си гостувате, за раздумка на изборите?!Колко сте жалки, всички до един!!!Вече дори и политическо говорене няма, изчерпахте ли се или изпростяхте?!

ДО ДУПКА!!!!ДОВЕЧЕРА ВСИЧКИ ЧЕСТНИ ХОРА НА ПРОТЕСТ!!!!!!!!НЕ ИСКАМЕ ПЛАТЕНИТЕ ОТ ПРОТЕСТНА МРЕЖА!!!!!!!!!!!!!!!

Като не можеш той народа ще го свали накрая този кабинет, ама както е тръгнало със сопите май!

Коментари - Плевнелиев: Няма аз да решавам съдбата на кабинета | Днес.dir.bg

Плевнелиев: Няма аз да решавам съдбата на кабинета

Росен Плевнелиев заяви, че съдбата на кабинета се решава от партиите в парламента, а не от президента. Не очаквайте от мен политическо брокерство, каза той.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Няма аз да решавам съдбата на кабинета | Днес.dir.bg

Коментари

Добре, че е независим - от него нищо не зависи.

Роска .... ич те нема .... и за кратуна на плет !

Роската даже бавно да говори, все глупости излизат.

Този как прилича на Мики Маус!

Я мъжа ми, веднага се прибирай, че трябва някой да готви!

Националноотговорно решение за стабилност е да изгоним с камъни тоя палячо, че ще ни вкара в беля....

Дори и чрез политическо брокерство - заради интересите на България! Нашият президент дали изобщо някога е чел конституцията? Уж е положил и клетва. Кажете как да го придумаме да си изпълнява задълженията? Нищо друго не искаме.

РАЗЯСНЯВАМ:БУТАТ ПРАВИТЕЛСТВОТО И АМЕРИКАНЦИТЕ КАЗВАТ НА "ПРЕЗИДЕНТА"НИКАКЪВ ЮЖЕН ПОТОК!ЯНКИТЕ ИСКАТ С ПОМОЩА НА ЛОСТОВЕ (УКРАЙНА) ДА КООРДИНИРАТ ГАЗТА ЗА ЕВРОПА.УКРАЙНА НЯМА ДА ПЛАТИ ЗА ГАЗ И ЕВРОПА ЩЕ Е БЕЗ ГАЗ ТОГАВА ЯНКИТЕ С ДВОЕН ДИВИДЕНТ 1 ШИСТОВ ГАЗ ОТ ШЕВРОН И 2 ДОЛНИ РУСНАЦИ ЗАЩО НЕ ЗАХРАНВАТЕ ЕВРОПА:))))

А ВЪПРОСНИЯ ВОЖД НА БЪЛГАРИЯ ПАК ЩЕ ИМА ДА КАЗВА:"СЪВСЕМ ОТГОВОРНО ЗАЯВЯВАМ" ПОВЕЧЕ НАТО ПОВЕЧЕ ЕВРОПА ТАКА ЧЕ ПОДЛОГИ МНОГО А РОДОЛЮБЦИ НИКАК!

много го надценяваш тая куха лейка Плевнелиев. Той просто трябва да се махне от Дондукоев 2 ни повече ни по-малко.

Апел Да бутнем Чехльо под дивана, за нова публична измама! Във джаза Чехльо запокити нотариус от Халкидики, и сложи подпис и печат. Веч няма спор за нов разврат! И хилядарки с Ре-ке - О-та, със подписи са във комплота. За прошка място не остана. Да бутнем Чехльо под дивана! 15.10.13 г. Паси

Престанете да му плащате на тоя, че само ви излага и ставате за смях, че го търпите.

ЧЕРВЕНИ НЕЩАСТНИЦИ ПИШАТ ТУКА ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ, НЕКАДЪРНИ СА ДА ГИ ИЗКАРАТ ПО ДРУГ НАЧИН.

Роската от малък комсомолец все го псуват и мразят, ама с това свиква ли се.

че никой не те бръсне за слива, и че не си за това място? Давай оставка, не се прави на принципен и честен!

Да излезем от ЕС и да влезем в СССР-2 заедно със Северна Корея, Виетнам, Таджикистан, Беларус, Куба, Киргизтан, Венецуела! Да носим портрета на Путлер на 1-ви и 9-ти май!

НЕЩАСТНИЦИТЕ ЧЕРВЕНИ ЩЕ ПОМИСЛЯТ, ЧЕ ГОВОРИШ СЕРИОЗНО, ОТ МАЙТАП НЕ РАЗБИРАТ.

Плевнелиев още не е в затвора?

Първо Плевнелиев не може да определя съдбата на правителството, но това което е смущаващо, че щом дава подобно публично изявление, значи има хора,които са толкова неграмотни да дискутират темата.

ТИ НЕ Я ЛИ ДИСКУТИРАШ, ГНИДО ЧЕРВЕНА?

герберастки мастии.

Маргарита Попова - секретарка на Делян Пеевски!! Защото е сигурно, че не прави правописни грешки и е завършила право в СУ. Мамин Дебелянчовата история е малко усукана - хем завършил право задочно, хем в ЮЗ-а, хем никой не го е виждал в този град.

И ЗАЩО НЕ ХАРЕСВАТ ПЛЕВНЕЛИЕВ - ЗАЩОТО ИМА НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНО ПОВЕДЕНИЕ И НЕ СВИРИ ПО ПУТИНСКАТА СВИРКА. ЗАТОВА И ИСКАТ ПОПОВА - ТАЯ СЕ ДОКАЗА КАТО РУСИФИЛИСТИЧКА.

никога не е имал национално отговорно поведение, точно обратното, освен това е и пладнежки разбойник ненаказан.

това звучи като отворено писмо към Бойко Борисов.

На президента трябва да му се дадат повече правомощия от народа! Примерно да отзовава отделни депутати който не знаят защо са там, включително и да разпуска парламента ако е като този в момента - не ефективен!

Ами по конституция нашият президент може да разпусне сегашното Народно събрание и да свика Велико. Ама сещаш ли се кога меката Мара ще събере кураж да го направи?

ЧЕТИ КОНСТИТУЦИЯТА, НЯМА ТАКОВА НЕЩО. Чл. 160. (1) Народното събрание решава да се произведат избори за Велико Народно събрание с мнозинство две трети от общия брой на народните представители.

Даването на повече права на една личност е първа стъпка към диктатура. Проблемите не се решават с емоционални решения. Ако проблем ни е това, че даден министър председател краде не трябва да даваме на друг повече правомощия, а трябва да отнемаме от всички. Ясно е, че не разполагаме с добри политици - значи е нормално да им намалим правата, а не да ги увеличаваме.

Лесно е ходи си

Певец Чехльо май смекчил е тона.. От сопрано в баритона. Щом народът го притисна:- Ресто! Ходом в друга писта...

Плевнелиев, ако не е никак доволен от Народното събрание, да стисне зъби и да открие процедура по свикване на Велино народно събрание. Ама защо ли ми се струва, че не е Плевнелиев човекът, който би го направил?

Чл. 160. (1) Народното събрание решава да се произведат избори за Велико Народно събрание с мнозинство две трети от общия брой на народните представители.

Чл. 158. Великото Народно събрание: 1. приема нова Конституция; 2. решава въпроса за изменение територията на Република България и ратифицира международни договори, предвиждащи такива изменения; 3. решава въпросите за промени във формата на държавно устройство и на държавно управление; 4. решава въпросите за изменение на чл. 5, ал. 2 и 4 и на чл. 57, ал. 1 и 3 от Конституцията ; 5. решава въпросите за изменение и допълнение на гл. девета от Конституцията. Чл. 159 (1) Правото на инициатива по предходния член имат най-малко една втора от народните представители и президентът.

"... В отговор на въпрос ... той отговори КАТЕГОРИЧНО отрицателно ..." Ясно и категорично, както и кредит на доверие са фразите, без което няма нито едно негово изказване. Като маймунка-играчка с навита пружинка е. Още в момента в който я видиш и знаеш как ще подскача и ще си върти главата.

За него безхаберно е допустимо политическото брокерство спрямо националните колонизатори в България и затова нищо друго не желае да обединява

МНОГО сигнали за купуване на гласове има навсякъде, дори тука намирам , а дали прокуратурата се е сезирала вече!? Има филми по ТВ гледахме , доста жалби и какво ли не!? Това е поне за година материал за работа

означава тази дума ...погледнете човека от снимката :)

Емотиконите ги щъкаш , ама точките въобще не са ти ясни кога и как се използват! Да оставим дългите заглавия, че не са приети в заглавието!

Много трол налазило този форум, много глюпаво трол. Много пари имат, ама ентусиазмът им не е като предизборния. Зъбят се беззъбо, Нинчето Моникова Станишева е заменена от призива: "Всички честни хора на протести, ама без протестна мрежа". Хелоу, честни тролчета, така ли ще компрометирате протестите? Ами аз половината от вас ви имам на снимки. Ще ви направя фотоалбум със заглавие КЪРТИЦИТЕ НА РЕЖИМА!!!

ИМАТ ПАРИ ТАРТОРИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ, ТИЯ ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ ДЕТО ПИШАТ ТУКА СА БЕДНИ НЕЩАСТНИЦИ, НЕ СА КАДЪРНИ ДА ИЗКАРАТ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ПО ДРУГ НАЧИН.

кой ви е крив на вас от протестна мрежа че сте обвързани с деформаторите и всички това го разбраха????

жеднага слагам минус на всяко съобщение или коммент написан с големи букви!

А АЗ НА НЕГРАМОТНО НАПИСАНИ ДУМИ, Жеднага, ХАХАХА

коММент, ХАХАХА, ТЪПИ КОМУНЕТА, ОТВОРЕТЕ РЕЧНИКА НА БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК.

"очапатки" не се броят като дефекти, но големи букви това е прекалено самомнение и нахалство. И трудно се чете, значи неуважение към съфорумците, независимо комунисти ли са или националисти. А пропо къде си видял коммунист?

А ТРЯБВА ДА РЕШИШ СЪДБАТА НА КАБИНЕТА, ОСТАВКА НА ТУРСКОЧЕРВЕНОТО ПРАВИТЕЛСТВО.

има право само да подаде оставка.

поправка:съдабата на кабинета се ешава и от народа, попитаите жан виденов, или вижте как стават нещата в киев.

ПРЕЗИДЕНТСКИ ШУТ ЗА КОМУНИСТИТЕ ТРЯБВА, МНОГО Е МЕК ПЛЕВНЕЛИЕВ.

Маргарита Попова - президент! Бареков - премиер! Станишев - поне еврокомисар! А Делян Пеевски - главен прокурор! И съд, съд за Плевнелиев, затова че не им влиза в схемите комунистически! Ха-ха-ха :)))

добра схема, харесва ми! обаче да извлекат ма....ите от софия и да си направияа държва някъде другаде.

ПЛЕВНЕЛИЕВ ДА НЕ СЕ ПОКРИВА, А ДА НАСРОЧВА НОВИ ИЗБОРИ.

На какво основание ?! Щото Пенка от Пенково и още няколко така им се иска, а?!

ПОГЛЕДНИ РЕЗУЛТАТИТЕ НА ЦИК И ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЗАЩО, ГНИДО КОМУНИСТИЧЕСКА

Cъдбата на кабинета се решава в сараите чрез заповеди към цацаратурата и съдията.

Много мужик, много червен боклук напъплил като гъсеници по плодно дръвче..... Поздравления за това изказване на Президента!

Леле как се нерват путинистите :)))) Чакайте, като стане границата на Китай с Полша :)))))

По-скоро Китай ще има обща граница с Канада...

Ха-ха-ха, на червените и атакистите, които се насраха на изборите, президентът им е виновен. Защо и как, не е ясно, но за електората им това не е важно :)))

Скрий се чехльо! Земята без гащи ще изкопам. За палците ще се държа и с нашите партньори кабинета ще реша!

ДО ДУПКА!!!!ДОВЕЧЕРА ВСИЧКИ ЧЕСТНИ ХОРА НА ПРОТЕСТ!!!!!!!!НЕ ИСКАМЕ ПЛАТЕНИТЕ ОТ ПРОТЕСТНА МРЕЖА!!!!!!!!!!!!!!!НЕ ИСКАМЕ КОМПРОМЕТИРАНИ ЛИЦА КАТО АНТОАНЕТ И АСЕН!!!!!!!!!!!

БСП, ДПС, Цензурата на бареков, купуват гласове. Това се знае официлно. И пак те ни учат на честност. Уродливо някак си. А пък итук пишат едни :)))))))

А герб ама Хич не купуват, верно ли :)

Ама тези купуват ли? :)))))

не очаква от теб, комсомолски, само ОСТАВКА.

Това го знаеме. Ти не решаваш собствената си съдба, та камо ли на кабинета или каквото и да е друго.

Ами , разбира се че няма да решава съдбата на кабинета щом не му е наредено от мутрата , какво да прави милата мижитурка . Тоя човек е най - голямото недоразумение в Българския политически живот . Клоун

Вие, за това ли си гостувате, за раздумка на изборите?!Колко сте жалки, всички до един!!!Вече дори и политическо говорене няма, изчерпахте ли се или изпростяхте?!

ДО ДУПКА!!!!ДОВЕЧЕРА ВСИЧКИ ЧЕСТНИ ХОРА НА ПРОТЕСТ!!!!!!!!НЕ ИСКАМЕ ПЛАТЕНИТЕ ОТ ПРОТЕСТНА МРЕЖА!!!!!!!!!!!!!!!

Като не можеш той народа ще го свали накрая този кабинет, ама както е тръгнало със сопите май!