Йордан Цонев: ДПС ще даде своя принос Румен Радев да не спечели втори мандат

Според депутата от ДПС хората очакват правителство и отговорно отношение

Обратно в новината

Коментари - Йордан Цонев: ДПС ще даде своя принос Румен Радев да не спечели втори мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дръж по-здраво ибрика, че се оливаш и миришеш !

Следващият ще спечели от гласовете анти-Радев

Данчо, Данчо. Знаехме че си прост ама не знаехме че си много прост. Ами ти сега с това изказване му гарантира на Радев победата на изборите. И Бацето след всяко плюене му вдига имиджа. Продължавайте. А това че вие не харесахте въпросите на президента за родината майка нас хич не ни пука. Ние пък много ги харесахме даже.

“Боже Господи, какви нищожества все още стоят начело на българската държава!”,

Йордан Цонев намаза ските на пРезидента и го пусна надолу. Браво на ДПС, защото както ГЕРБ и те разбраха, че пРезидентът е токсичен. На пук на БСП, ИТН, МУТРИТЕ, ЗА ДЕ БЪ НЕ ЗНАМ. ДОЛУ ГРИПЕНА, ДОЛУ ХАРТИЕНИТЕ ТОРБИЧКИ, ДОЛУ КАНАДСКИЯ МИНИСТЪР, ПРЕДЛОЖЕН И УДОБРЕН ОТ пРезидента, НАРУШАВАЙКИ КОНСНИНУЦИЯТА. Я МЕЖДУ ДРУГОТО ТОЯ КОНСТ. СЪД , КОГА ЩЕ СЕ ПРОИЗНЕСЕ? МОЖЕ БИ 2025 ГОД. СРАМ ЗА ТЯХ, НЕ ЧЕ ЗНАЯН КАКВО ОЗНАЧАВА. Хора, ако искате нормална държава, не гласувайте за проекта на Радев с Киро Канадеца и Асенчо, откраднал интелектуална собственост. Мислете!

Постановки от селски вечеринки стил КГБ

Еинц!С това изявление му дадоха такова рамо, каквото и с триста хвалби и подкрепи нямаше да могат!

Данчо "Ментата" да се скрии в корупираната си партийка и да не се обажда, да го викне и него следващия главен прокурор!

ДПС успешно работят за окончателното дозакопаване на герберастието. Остава само Тиквун пак да изтичка при Султана да се снима под двете турски знамена.

И първият мандат на Радев беше спечелва подкрепата на ДПС Така че Радев е пъткин Освен ако не се помоли на Доган ага

Тази турска подлога с тези изказвания направо вдигна рейтинга на Радев двойно!!! Ако знае само колко българите мразят ДПС на Доган и Пеевски, ще си мълчи в кочината !!!!

Данчо, голям хой лапни, голяма дума не казвай !

То Ушака лиза запотени кадъни но сега ще лапа резания на Догана а бе каунска му работа

До преди тези думи на Ментата се колебаех за кой да гласувам сега знам ...за Радев....

Суупер! Аз ще гласувам за Румен Радев!

То идиоти колкото щеш.

А Радев не спечелили благодарение на ДПС..ха.ха.ха Ама циркове пред избирателите..ха.ха агентите турци на ДС-КГБ винаги са били с БКП. Кого заблуждавате...

А пък ния ще дадем своя принос ЛАКРИМА да фалира,като не купуваме нищо от тази марка

Харвардите овладяха финансите на България за нула време. Два милиарди и отгоре допълнително в хазната за няколко месеца. Събираха и там, където калинките на Боко не пипаха. Затова реват ГЕРБ и ДПС.

... а аз ще дам своя принос да пратя ДПС в пъкъла!

Не конституционна партия ми говори, че Радев не изпълнявал конституцията хахахха Моя скромен принос ще е са бъде избран Радев.

Ибрика Йорданчо Цонев - ментата с поредната изцепка в защита на мафиотското статукво упражнявано от неговата корпоративно-етническа партия дпс. Да ти е'а майката еничарино мазен.

Не, Данчо, най-грозното лице на демокрацията са политиците, които правят всичко за пари, които нямат никакви идеи, убеждения, а гледат само келепира ! Аз познавам един такъв бургаски депутат и прозвището му напълно отговаря на натюрела му !

Поведението на депутатите от ДПС и особено менторския тон на Карадайъ, Адем, хамид, Аталай, особено на Данчо ментата, не случайно е дало основание абривиатурата ДПС да бъде преведена като (движение на партиини секретари)

Явно Радев не им играе по свирката на ДПС.Благодаря за информацията.Ще гласувам за Радев!

Гepбepacтитe cтaнaхa кaтo фaшиcтитe caмo пoдмeнихa фaшиcткия пoздpaв c нoв "Рaдeв e винoвeн" Гopкитe cлyги нa Тyлyпa тpябвa дa гo пoвтapят пo цял дeн зa дa пoлyчaт мизepeн дял oт пpecъхнaлитe чeкмeджeтa в кoйтo ce cъхpaнявaт кpaжбитe нa гepб.

Гнусният Кириаяк Стефчов, дрънкащ дивотиите си сигурно вече над 20 години, но ненаял се, търпян там само заради едно, да легитимира етническата партия, че има и от други етноси, освен турския. За да продължи да лапа, той с лекота ще предаде всеки, стига да има келепир. Бившият барман се е взел насериозно, с оглед на напълнената до краен предел гуша, дори си позволява запенен и да заплашва. Не върви срещу народа си, плужек, а той не одобрява раздаващата порции икономическа групировка, наречена ДПС да ни се катери по главата заедно с ГЕРБ, а си харесва президента. Това няма нищо общо с работливите и добри, честни турци, уважавани от нас. Това са две различни неща. Наглите крадци горе и трудолюбивите, бедни турци долу, заблуждавани от десетилетия да узаконяват дейнията им.

Радев за върховен лидер го избирам, преди да кажа и една добра дума за теб, корумпе гнусно!

вие какъв принос имахте в избора на Радев? Я оди да лижеш задника на знаеш кой

този въпрос го решават американците а не вие

Евала Цонев, долу резидента, държавата са всички български граждани! Другите мантри са комунистически номера… Друг е въпроса, че българско гражданство не се дава лесно и така трябва.

продажни боклуци както винаги

Най-грозното лице на демокрацията е чадърите над мафията, овладяната от мафия съдебна система и прокурватура и далавери на всяка крачка - поради които всички живеем по-зле!

ще те гоним

Хареса ми изказването на Данчо (Ментата) Цонев - издава крайна степен на страх и изнервеност в ДПС, а и колкото повече подобни изказвания, толкова повече гласове за Радев и нараства възможността да спечели още на 1-ви тур.

Ненормал

Това изказване показва по категоричен начин, че руснаците са снели доверието от Радев. Приключи. Проектът пропадна. Радев не успя да стабилизира нещата и да излъже ЕС да вземе парите по програмата за възстановяване. Тези пари Русия ги е осчетоводила вече, като поредната вноска "такса освабаждение". За Радев ше е добре ако не хапне рукулата.

После гербо-дпс гнидите да не се чудите защо губите избори подир избори, хи хи хи!

Ах ти гнида долна предателска! Значи ще подкрепите Кандидата на Герб, и после ще ми ги разправяте че не сте в един отбор.

Парадев!

Цонев да си ньоте е лошо.Но да си тъпо ньоте е вече трагедия.

ДПС плюе Президента, и ГРОБ плюе Президента. Това гарантира победата на Президента с още по-голяма подкрепа, хи хи хи!

Вярно, че ДПС са корупция и обръчи, но са дисциплинирана мафия. Другото което не виждат льольовците е, че са кадърни и подготвени. Тези дни обяснаваха разбрано бюджета и осигуряването на слабите полуграмотни ученички в НС. Хеле пасмината която се намърда сега е за психоосвидетелстване.

Трябва веднага да се проведе референдум за премахване на движението с турски привкус

Рейтингът на Радев е над 70% и съвсем не зависи от електората на ДПС. Ако зашлахата на Данчо ментата се сбъдне, Радев може да се яви на балотаж и пак да спечели. Радев винаги печели за голямо неудоволствие на ББ И ГЛУПАВИТЕ ГЕРБЕРСКИ ТРОЛОВЕ

Служба не остана :)

Йордане продължавай да си носиш вазелина.

Е как без вазелин? На Мунчо му е тесен ...

https://iustitia.bg/uncategorized/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%8F%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%BD%D1%81/1578/

АЛЛАХ ТИ БЛАГОДАРИ !

мама ми е казала слушай феса или ДПС и прави обратното.От такива подлоги държавата е на това ниво г-н Цонев.

Знаем я ние майка ти ...

този път изгледа Мунчо ще пие шербет без шекер ... ха ха ха .

И без гюзел ханъми за лизане :)

Внаги съм ненавиждал ДПС. Твърдо смятам, че ДПС-БСП са мафията в България с техните ченгета, бизнес кръгове, монополи и олигарси и, че точно заради тях живеем по-лошо от останалите страни. Смятам, че са излишни за обществото ни и това търговско сдружение трябва да бъде разпуснато. Не вярвам, че го казвам, но изведнъж заобичх Йордан Цонев. А този ми е сред най-омразните и непоносимите. Сигурно ще е само за днес, но е факт. Самата идея, че ще помогнат да се отървем от този сричащ битник Радев ме кара да изпитвам силна еуфория!!! Готов съм днес и цяла серия от някой турски сериал да изгледам, в знак на благодарност! Заобичах ги, бе! Заобичах ги всичките! Браво на ДПС! Какво по важно от това да пратим в кофите тази природна грешка, този фигурант, този кремълски послушник, предател и родотстъпник Румен Радев?! Това не е президент. Това е някакъв представител на скаоаняците и неудачниците у нас. Само те си го харесват. Даже не знаят защо точно. Това е една евтина марионетка, послушник на разни бандити, момче на повикване на най-гадните мръсници в страната. Това не може да е президент!

съгласен с коментара. Няма да стигна чак до там, че да гласувам за ДПС, но определено Цонев ми стана много по-симпатичен.

И на мене!

И аз съм с вас. Никога повече военен на власт!

Не го обявиха Доган за санкциониран по Магнитски, но всички знаем, че е на мушката на САЩ да му отнемат ТЕЦа, да му запорират сметките, и да го изпъдят като кирлив манго от Росенец. С ДПС е свършено!

Или за Прокопа ти е думата?

Не вярвам не за друго няма кой да го направи! На всички партии пъпа им е хвърлен на червения площад, на а как да махнат най големия коз на Кремъл в БГ.

Дупесе са мафиотска организация специализирана в усвояването на държавния бюджет и евро фондовете, напоследък взеха да крадат и готови бизнеси. Който им пречи за тях е лош. А забрави да напиша със специалното съдействие на герб.

Че що да не е със съдействието на БСП? Да не забрави тройната коалиция?

Давай, Радев, добре направи. По-добре никаква държава, отколкото бандитска държава. Газ пишкат.

Че Крадев обслужва бандитите бе!

Нали съзнаваш че говориш за Борисов и единствено бъркаш имената