Москва: Международната коалиция е ударила траурна церемония

Москва твърди, че самолети на международната коалиция са нанесли въздушен удар по траурна церемония в Ирак, като са загинали десетки цивилни. Коалицията отрича.

Обратно в новината

Коментари - Москва: Международната коалиция е ударила траурна церемония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ударила е родилното на опорните точки.

А Асад с помощта на Путя (300 хиляди изтепани) заля цяла Сирия с нектар?

Няма невинни чалми! Всичките трябва да бъдат чаршафосани и подредени в гробищните паркове!

Типично, за лудите крави...Дай им да убиват невинни хора...И да пазят терористите от Ал Кайда и ИДИЛ!!!!

Викаш, да не броим 300-те хиляди избити от Асад с помощта на Путин и 12-те милиона изгонени от родните си места благодарение на Путин! Длеболия, викаш!

Тоя Асад, кога пък е успял да избие 300К терористи? Значи е егати пича! Евалата му за това, въпреки, че не ти вярвам, нещо си се объркал - снощи вместо да спиш си броил крави. Ей, наспивайте се бе хора, че после ви се смеят на глупостите, които пишете по форумите!

Sm3hurk0

изгонените се появиха в европа, преди Русия да почне бойни действия.

американците имали високотехнологичниоръжия за траурни церемонии, болници и училища!

Злото в България винаги е идвало от Изток. Сега доброто е тук. Никой не изчезва, няма лагери за българи,свобода. останалото е същото като преди, но разликата е огромна.Построи се нова България със сгради, пътища, свободни хора, бизнес, изучаване си децата в западните университети идва още по-добро. Но злото дебне.

Ненормалник!

На кой да вярваме - на Вашингтон или на Москва ? Историята показва че трябва да се вярва на Москва , поне до днес .

Хаха. Да вярваш на комунист -диктатур, вместо на останалият свят. Главата трябва да ти я така хубаво промита, че нищо да не е останало в нея

Явно твоята е промита сокалче и то за жълти стотинки!

Това са мръсни инсинуации на ватенките. Колицията на прогресивното човечество не може да направи такова нещо. От друга страна ако все пак се случи това ще бъдат неминуемите случайни съпътстващи жертви, но за сметка на това техните потомци ще живеят в едно светло демократично бъдеще огряно от светлината на евроатлантическите ценности

от пачаврастан е !!!

Русия преди 135 години няма нищо общо с Русия сега Отделно мотивите да ни освободят са доста странни, за който има акъл да чете и да мисли сам, а не каквото му пее радиоточката Трето Русия беше тази, която беше против Съединението, Русия откъсна Македония и я подари на сърбите, Русия си водеше не знам си колко руско-турски войни без да се сети за нас и чак когато от гадната антибългарска Англия са драснали едни неща на султана в подкрепа на България (четете малко за репортажите на Макгахан), а той им казал да си гледат работата, чак тогава руснаците са се сетили че могат да ни освободят преди да сме попаднали под западно влияние Споменете си и думите на един българин Левски му викали навремето (това специално да патриотите, дето много обичат Русия даже повече от България), и думите му за руския ботуш

и тая подла за помия зг=н ни учи на с славяните

Сори, ама руснаците не те смятат за славянин.

По настояване руснаците българската църква не е равна на другите а е подчинена на гръцката и само Македония ли а части от Добруджа които подаряват на Румъния като компенсация че си присвояват техни територии и само Левски ли ами един Раковски и т.н нищо хубаво тея несме видяли половината ни революционери са предадени от тях на турските власти пример П. Волов..

Съгласно изявленията на Иракската информационна агенция ИНА, два самолета БЕЗ ОПОЗНАВАТЕЛНИ ЗНАЦИ са атакували събраното множество. Нещо не мога да си спомня, кой имаше навика да праща войски и оборудване по този начин... Кой ли беше?

един изключително тъп, неспособен и злобен негър? носител на клоунската награда за развала?

Не, едно злобно джудженце с руса косичка.

Целия този цирк за "освобождаването" на Мосул е едно пропагандно мероприятие на обамовата администрация. Барак Хюсеин Обама иска триумфално да приключи президентството си с една военна победа. За това е избран, като по-лесен, град Мосул. Предвидено е, "победата" в Мосул да стане на 8-ми ноември, в деня на американските избори. Та и Хилърката да намаже от победата.

международната соц. коалиция е ударила траурна церемония, за да има повод за радост. това са ценностите на клинтън, сорос, голдмън сакс и радан!

и така щебъде за васалите поддържат това прости и страливиса те от еднополовата

така ще бъде докато васалите (тези от еднополовота)са съгласни стова което прави краварската зган

Не ти е лесно, двуполов. Когато лаеш мъжкото в теб преобладава, ама чуеш ли за путин, ставаш чувствена жена.. готова за приключения ;)

Нищо ново под слънцето!!! САЩ са свикнали да водят бойни действия с/у жени и деца!!! Да УНИЩОЖАВАТ болници, училища и инфраструктурата в страните които не им "играят по свирката"!!!!Но Русия ИМА геостанционарни спътници в района и ВСИЧКО е ДОКУМЕНТИРАНО!!!!!!САЩ станаха за посмешище със слабите резултати от "воюването"в Близкия Изток!!!Оказа се че САЩ не са в състояние да водят високо ефективни бойни действия !!!

А руснаците, дето изтепаха 2.5 милиона мирни афганистанци, да не мислиш, че сите бяха с бради! Цели села се заличаваха от земята с бомби, ракети, артилерия! Забавиха всичко и сега го повтарят в Сирия, ама там ги чака нов Афганистан!

Ай стига лъга, че да не те наритваме... какви са тия надути числа, и тука не ти е цигански бантустан... бил ли си роден изобщо тогава, когато Съветите спасяваха Афганистан, а не като натовци днес да си пазят само маковото семе?...

На път за Сирия работя по проект за преброяване на ходещите пеш американски врабчета - кодовото му име е "Така каза генерал от НАТО". А китовете, който НАТО искаше да наблюдава в Средиземно море се оказаха две атомни подводници и при това руски, сега си обяснявам защо натовските кораби изчезнаха от хоризонта, а по радиото на 6-ти флот се чува само шумолене - няма ZZ топ няма го и нобелиста Боб . Да, това не е като да стреляш по беззащитни съюзници на сватби и погребения!!!

най-интересно е как американските авианосни групи стоят на почетно разстояние от сирийските брегове; сега Кузнецов и един дивизион руски бойни съдове ще минат около централата на Шеси флот в Крит като на парад. Великите реднешки корита наистина се покриха в миша дупка, нема хлеб за брутален медиен ПР относно мнимата натовска мощ тия месеци, докато флотът на братушките е там, където трябва и прави, каквото е нужно...

Флотът на бра-чушките: малки речни катерчета (дано няма големи вълни) и авианосеца Кузя криещ срамотиите с 'димна завеса ':)))

Ли се казва?

Добре че уточни че руските са атомни, американските са САМО АТОМНИ ;)

То бит и е.ан не си признават.

Бий реднешкия престъпник, бий, бий, бий...

Колко са долни рашите. Искат да замажат собствените си престъпления с лъжи, че видиш ли другите убивали на сватби и погребения. Тези които убиват мирни граждани са само Сирийските и Руските ввс, които искат да смажат опозицията, т.е. гражданите. Защо им е на другите да го правят

Граждани да... с ятагани, чалми и бради... бе що не си ЕПМ!

Мястото на опозицията не е в шумата, а в мирния парламент. И гражданин-бунтовник с аллах акбар в сърцето - таквоз чудо може да съществува само в болното въображение на някой смахнат цру-шник.

ако не се лъжа никой не писал за онова време крав-те убиха повече от милион мирно население

Писано е, писано е, но кой да чете! Онова време руснаците изтепаа 2.5 милиона Афганистанци! Ама Афганистан тъпкано го върна на СССР, един як ритник и СССР даде фира! Путин нищо не е научил от историята! Луд умора, нема само се поти!

Марш при братята ти от ДАЕШ да те обгрижват!

Че американците са попаднали в напълно задънена улица по казуса Сирия, е абсолютно ясно. САЩ нямат верен ход. Излизането им от играта ще означава пълно сриване на значението им в глобалните политически решения оттук нататък. Оставането им на терена ги затлачва още повече в тоталното смъртоносно блато, което те сами изобретиха под лозунга за сваляне на Асад. Да не говорим за измислиците и елементарните лъжи, с които Държавният департамент борави в международните отношения! Те започнаха да стават толкова гротескно прозрачни, че на големите западни нации (при това дългогодишни американски съюзници) като Германия, Франция и Великобритания направо им става вече неудобно да ги тиражират и покриват, тъй като всички знаят истината. Светът е изправен пред особена точка на трансформация. Още съвсем малко и нищо вече няма да бъде същото. САЩ стигнаха дотам, че в момента социалните мрежи като Туитър и Фейсбук са главни източници на свръхнадеждна информация. Доскоро това беше Сирийската обсерватория за правата на човека, позиционирана в Лондон, с осигурен бюджет да подава правилна информация и най-вече да бъде единствен източник за всички западни медии. Тъпотата и цензурата, натискът в западните медии вече станаха толкова всеобхватни и големи, че ситуацията прилича на антиутопично безумие. Развенчаването на Обсерваторията като бутафорна агенция донякъде дойде от британците.Тъй като лъжите са огромни, алогични и просто за слабоумни все по-малко медии в Европа решават категорично да се ангажират за обслужване на задачите на САЩ. До голяма степен, да, те се ангажират. Но има една граница, която е недопустима за интелигентните хора. Поради тази причина САЩ все повече се обръщат към социалните медии. Там за дезинформацията няма нито проблеми, нито спирачки. Никакви спътникови снимки или видеозаписи не могат да се сравняват по достоверност с анонимен монтаж, набързо изфабрикуван от някой младши офицер в ЦРУ,

Целият свят начело с САЩ лъжат, само Руският диктатор, несменяем казва истината

Така е, цялата рота не е в крак, само Иванчо е в крак!

Дезинформация! Така се нарича тази "новина". Москва използва дезинформация, някой бил казал? Руската армия е абсолютно безпомощна да води война. Разузнаването също е безпомощно и неспособно. Липсват елементарни комуникации и сме свидетели, точно както в Грозни да се избиват ВАРВАРСКИ с бомбени удари стотици невинни, вече хиляди. Това се нарича държава, която е готова да води 3та световна война. Смешно е и тъжно, крах.

Абе мириканска работа, кофти работа, пишман работа. Ако няма да са бомби, ще е ГМО. Експерт от вчера: "Чрез СЕТА през Канада влизат ГМО американски храни, категорично против сме!". Наглосаксонската напаст е гибел за човешкия род!

Краварите усетиха , че ще останат ВАЛАТ в Сирия , та сега тръгнаха ПАК Ирак да демократизират ! Демократизацията този път ще е тотална и ще се бомби наред - погребения , болници , жилищни квартали ... Руската флотилия обаче приближава !

Направо ги скъсаха от подигравки, тези съветски диваци с пушещите кораби...За пореден път станаха за резил с допотопната си техника, сега седнали да се правят, че имат информация..Те не знаят сами какво правят, тръгнали да обвиняват...Разузнаване имали...Една жена им казала

мълчи, щото точно за вашата тотална пропаганда важи принципът "Цялата им пара излиза през свирката". За хиляда долара работа не сте свършили през тия 5 години срещу тероризма, обаче иначе в голословните обвинения пушите като локомотив, който само пищи и бълва, без може да върви по релсите". Уж джентълмени се пишете наглосаксите, пък то се оказахте най-отявлени диваци.

Т'ва за "допотопната" техника що не отидеш да го обясниш на моряците от "Доналд Кук" , които панически офейкаха от Щатския флот в момента в който зърнаха на живо един допотопен Руски Штурмовик ???

Обърнете вниманието си какво става последно време. Вече не се говори за ИД (само се споменава) както и за престъпления на американската коалиция, а терористите са вече руснаци. Постоянно се говори какви страшни военни престъпления те извършват. Привеждат се някакви покъртителни цифри на жертви - жени, деца и старци. Критики и заклеймявания - какви са изверги руснаците и как трябва да бъдат съдени и изолирани. А те са единствените, които се борят срещу тероризма ефективно - около 700 населените места са присъединили към мирен план предложен от Русия и тези сирийци вече не воюват а бяха хиляди различни групи, 40% от територия на Сирия е освободена. САЩ се борят в Сирия не с терористите, а с Русия и жертвите на мирното население не ги интересували никога предвид унищожените от тях стотици хиляди (демек, простили на всички, на които са длъжни) и като следствие изгонени в Европа мигранти и бежанци. Милостиви са и се правят на непричастни, но руснаците са изверги. САЩ въоръжават Ан Нусра в Алепо и пращат инструктори там. От Мосул съвсем случайно преди боевете изчезнали всичките главатари на ИД (защо ли?) и бандити не се унищожават масово, а ги изтласкат основно в Сирия към Идлиб за да се влоши обстановката Сирия и бандитите от ИД и Ан Нусра да запазят боеготовността си срещу законното правителство на Асад.

Какво казва американецът Гордън Дъф главен редактор на Veterans Today и политически съветник: "ЦРУ просто раздухва страховития образ на Ислямска Държава и има своите причини за това. Това е политическа игра."

Абе този на снимката с голата глава и козята брадичка Ленин ли е ?

На мен ми прилича на оня социолог от статията по надолу.

Нищо чудно да му е внук - приличат си !

Американската страна отрича, въпреки доказателствата. Това означава, че са я подкарали съвсем през просото - с военновременна пропаганда - хем вършат престъпленията, хем се правят на ощипани. Просят си го! Скоро ще ги ударят и тях. Ще ги боли както никога.

Добро утро, но не за вас ГМО англосаксонските емотикони така обичани от ХХХ американската си майка. Пак сте убили жените и децата на ваш съюзник при това на погребението на брат му!!! Винаги съм ви казвал ще умрете от приятелски огън по проект написан от градинаря на ХХХ любимата ви майка. Да не забравите да я поздравите!!! ЯНКИ ДУДЪЪЛ на път към базата в Сирия.

Всъщност всякакви други начини на водене на война за американците са непознати. Абсолютен непрофесионализъм, гарниран с чудовищна неморалност. Удрят главно и само от въздуха, и преди всичко - убиват цивилни, понеже така гарантирано няма кой да им свали самолетите, сиреч по-опасно е, ако ударят войски. А и повече врага го боли, когато му убиваш невинните жени, деца и старци. Така постъпваха в корея, Виетнам, Югославия, Афганистан, Ирак и Либия, така постъпват и сега. Те така си знаят, тъптията им е втора природа на янките.

То бит и е.ан не си признават.

всико което става на планета се вижда не само от сателитите но и от дроновете с височина на птиците защото са там където трябва. да е помогнала на накъква страна (както и МВФ ), че тя да се е развила икономически(какво спечелия бъл-я от дружабатаси с юсей-загуба на раб. места поради закриването на заводи и фабрики) нормално.НЕ НЯМА И НЯМА ДА ИМА това си от алчноста на краварската ал-ка зган за които смерт е нещо като да ядеш семки

всеки ден и е в донбас но там и още има диверсии (но ако запада инф-ра ще е атентат )а така даже и никой не знае

Кога ще напишат за маждународната коалиция, че е унищожила колона с терористи? Те до сега само болници,сватби и погребения целят.

Москва за пореден път показва наглото си и безцеремонно поведение. Мизерници и лъжци, които си заслужават международната изолация.

Днес погребение. Утре болница. Гарантирано от ЦРУ (Централа за Разруха и Унищожение).

Много добре и точно казано

Това ,че отричат е една малка стъпка към признаване на реалностите , защото можеха директно да подхванат добре дирижирания хор, че руската авиация е била.Нашите родни НПО-та и разни други видове дегенерати щяха да заквичат от радост и като стадо маймуни с крясъци да го заповтарят

Не е лесно да си сляп краварски ч еп. Насилиха русия да вземе крим с ракетен щит и подобни натовски тъпни. Има видеа в които клинтън обяснява как са създали алкайда, талибаните Ислямска и т.н. смятат пасифика само за техен и т.н. да не говорим за търгивските шитни

Гузен негонен бяга...Започва международно разследване на съветските простотии и бързат да лъжат..Нищо ново.Какво да се очаква от дебили, които крият ядрени катастрофи, потънали подводници, взривени самолети...Професионални лъжци

Предполагам, че говорите за западните медии и западните политици и хрантутените от Сорос "хуманитарни организации"

Бомбене на сватби и погребения - това е краварски специалитет, открай време. И болници. хе-хе

Пропускате и други легитимни цели като училища и болници

Русия печели и ТСВ, нищо ново под слънцето.

Бабите да репетират баниците, а дядовците да приготвят ракията, че пак ще трябва да ги посрещаме с хляб и сол.

Когато фактите те чукат по носа няма никакво значение, какви минуси слагаш! Направи зимнина!

Не съм чувал руснаци да има в Ирак. Явно информацията са им я дали приятелите им от ИДИЛ.

А не може ли, вместо да дрънка празни приказки, Москва да назове "десетките избити" поименно! Това ще фане декиш, а не бла, бла, бла!

на някакъв смотльо руски генерал информаторите за няколко копейки му били казали. Ма кой вярва на Москва? Никой! Варвари!

Тази война трабва да спре

Нормален човек не вярва на Путлерови лъжи а гледа какви разрушения и масови убийства вършат неговите войски в Сирия.

Лошо а Кончита, руснаците яко са нагънали вашите американски терористи в Сирия.

Москва: Коалицията е избила десетки цивилни! Ужас!!!!! Вашингтон: Подпомагайки всячески Асад, Русия е избила вече над 300 000 цивилни! Москва: Мухахахаха! Ще има още, ние не играем на дребно!

Кой играе на дребно? САЩ и Великобритания ли?!? наивник. хахах

Наивник, наивник, ама никой не отрича, че Асад изтепа 300 хиляди с помощта на Путин и прогони 12 милиона вън от страната! Нещо не се чува за приток на сирийски бежанци в Русия! Що ли?????

по това ще ги познаеш. Едните лъжат малко, а другите раздуват до май..... си. Кой ли е по голям лъжец.

Не се учудвам изобщо, същата коалиция неотдавна оцели София вместо Белгради и се извини. Изкарахме късмет, че не загинаха хора!

Не се учудваш защото са ти малко гънките в седерастката черепна кутия.

Обидите са спасението са ниско интелигентните субекти без аргументи!

Процесията се е сътояла от танкове и други бронирани машини, а опечаленит носели автомати и гранатомети.

ние, избилите хиляди цивилни, защото просто искат честни избори в Сирия, правим проблем за десетки. А да, то и в русия искат честни избори - да се сещат.

Те само вашите избори са честни, вие сте най-невинни и честни. Малоумник.

Ако искаш твърденият да се приемат на сериозно, представящ доказателствен материал. Другото е пропаганда.

Руснаците си го връщат заради воя за Алепо.И едните и другите лъжат,но страдат невинни хора.Ако си бяха стиснали ръцете света щеше да е друг.Нещо става, но ние малките хора може и никога да не разберем!

Прав си. Големите са безотговорни и не им пука за малките. Дано конфликта не се пренесе на европейската част на Босфора.

сигурност има. Те и белгийците отричаха, отричаха, па като им показаха "от излитането-до кацането" и млъкнаха. Просто изчакват такива като Вас да поплюат.

Като черната кутия за сваления самолет, дето я разбиваха с чук, нали ? Хахахахаха

ТУК ИМА ЕДИН ТАРАКАТ ПУТЕВ ТРОЛ ПИШЕ С 1000 НИКА...НЕ СЕ ПРИЗНАВА ДА ПЛАЩАМЕ НА 1000 ЧОВЕКА А СЕ ПЛАЩА САМО ЗА 1 КРЕПОСТЕН СЕЛЯНИН

Я, пак ,че сигурно сте "снощен" и мисълта ви витае във виртуалното пространство, а правописа в подобната граматика

От руского посольства! Че нещо рублата падна и вече не тежат. Искаш ли да те водя довечера на едно място - пълно е с хора, има музика, ядене.....Как къде?! На панахида, естествено, ха-ха-ха.

Днес няма да има хонорари от американското посолство. Коментарите на клакьорите им са инфантилни и примитивни!

Ще има хонорари, и то двойни, като за почивен ден. Я виж как са се наредили от сутринта, като мухи на.... мед, примерно. А това, че са инфантилни и примитивни да не те притеснява, те толкова си могат завалийките.

Поравка: Cлед удара по процесията тогава процесията е станала траурна !...