Заподозреният терорист Мурад Хамид сам поиска екстрадиране

Мурад Хамид, който беше задържан в България по подозрения за участие в терористична група, поиска сам да бъде екстрадиран незабавно от България.

Обратно в новината

Коментари - Заподозреният терорист Мурад Хамид сам поиска екстрадиране | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди да отиде при девиците май тоя го е играл девица в ареста явно му е много му е пресъхвала устата та е искал напитки

Напитки му се приискали на този. Ами дайте му чаша да си пика вътре. И сравнението е кучета е неуместно. Това по скоро е прасе.

Правилно, нека да го екстрадират в Гуантанамо бей, и там ще го посрещнат подобаващо - с червен килим, хляб и сол.....

Ех, добрият вид лъже, наистина често е така. Ами че да, ако външният вид не лъжеше щяхме ли да имаме тези политици, отговорни за високия наш жизнен стандарт от който се жалвате? Това момче наистина изглежда симпатично, не изглежта способно да извърши нещо грозно и античовешко, но кой знае. . . Кой знае какво се е загнездило в главата му? И въпреки всичко нещо се е объркало?. . . Нета се взривява от злоба, агресия към него, ярост граничеща с безразсъден бяс. Масата от хора е възбудена, готова е да го линчува. Готови ли сте да го окаменувате Правоверни? Готови ли сте да го подложите на мъчения, на унижения? Искате ли неговата кръв? Искате ли главата му? Ако ли да, или ако само за миг се усъмните, тогава с какво по-добри сте от него? Ах, вие сте гневни и това ви оправдава за всичко. . . Никой ли не се пита защо се стигна до тук??? Или това не ви интересува? Или вие естествено знаете всички отговори. Добре, а дали знаете кои са въпросите тук? Кой е тогава е по-заблуденият ако всичко вам е тъй ясно? Защо си мислите, че едно момче на когото живота е пред него е готово да умре? Защо си мислите, че не му пука за собствения му живот? Заради Аллах ли? Заради радикалната религия? Така ли ви казаха? И вие го повтаряте нали. Тогава с какво сте по-умни от тез, които повтаряйки Аллах е велик стрелят в тълпата? За какво ли го правят: За пари?, за девици в рая?, защото Аллах така им говори?-вероятно има и много такива, но те не са израсли в Париж нито в рая наречен Демократична Европа, рая към който така се стремим. Кое ги направи инструмент в ръцете на дявола, но не на Аллаха? Колко човека тоя уби? А колко убийства стават ежедневно за власт, за пари, за жени? Колко ежедневно убийства? Пияни шофьори с колите колко хора затриват? Футболни фенове ей така трошащи за кефа глави. . . Колко живота отнема дрогата за да дава на други пари? Бандитите имат права, лечение в болници получават те за милиони. Но това е в реда на нещата, нали?

Споко, ще го пратят в Корея, там ще разбере, какво е да се държат с теб, като с куче.

това мюсли да се радва ,че не са му дали да си пие пикнята :-)

Aloo, Русенско варено е нещо, за което българския пенсионер, може само да си мечтае. Франция е изпаднала в ситуация, "Храни куче да те лае". Българският затвор е отлично средство, за приземяване.

Прави впечатление отсъствието на материал за решението на България да предаде на Турция нейния гражданин Абдулах Бююк, комуто управляващите в Анкара отправят чисто политически обвинения. На фона на това, преекспонирането на случая "Мурад Хамид" прилича на опит за отвличане на вниманието от едно позорно решение на васалите на Ердоган, помещаващи се на "Дондуков" 1 и на "Дондуков" 2 в София.

"напитки" не му давали на завалията...Не става дума за вода, а за напитки...!

Опитвам се да кажа следното, но от дира трият коментарите. Сега ще се опитам да бъда максимално нежен в изказването си... Този си има права, както и тия от малцинствата. Трябва да му се даде право на избор - как, къде и колко.

И факта че е минал безпроблемно нашата граница по посока Турция не означава нищо лошо за българските гранични власти. Всеки който е преминавал през държавна граница е наясно, че проверките се случват от властите на посрещащата държава, а не изпращащата.

я да не обиждаш животните , еи смърделия мангал

Не използвай думата "мангал", защото от дира трият коментарите. Вероятно администратора е ром и се засяга лично?!?

цялата им гилдия е такава ...

Само някой нисичък с мустачки може да се справи със ситуацията.

Към администратора: Ти да не си ром?

не, мастика с мента съм :-) /50-50%/

Абе не знам, ама като напишеш нещо по-звучно по адрес на тия от малцинствата и крият коментара.

Чувствам се дискриминиран

Алооо Дира... Защо го скрихте? Ако бях написал ром вместо мангал щяхте ли пак да го скриете?

Дано Господ преумножи мъките на такива, защото те не дават пет пари за човешките права на другите, но са първи да се оплакват за техните нарушени права.

Доните кучета арабски да го земат само на В Ъ Т Р Е!

Има толкова хора ,които се нуждаят от трансплантации на бъбреци,сърце,черен дроб....Малко въображение и проблема е решен.За всички.А този отива право при неговия бог и девиците.

Навремето в казармата стреляхме по ламарини.Как нямаше като тоя за по-реален експириънс....

Ако му дадат БГ гражданство ще стане гласоподавател на ДПС.

Пращайте го при девиците.

и кой въобще е повярвал ,че тоя въшливец е дошъл тук на почивка...а тия на които агенцията за бежанци ежедневно издава лични документи просто недоумявам.. а колко от тях готвят атентат...един дийде и после цялата рода се изсипва , че и документи получават....

Правилна самооценка. Куче дето хапе го връзват и давят. Щом още мърда и му текът лигите е бясно и е ясно. Трябва лек за бясно куче.

Искаш ли фанта портокал,а миризливецо?И да не обиждаш кучетата,ей!

Ние в България се отнасяме добре с кучетата :)

Да го пратят в Корея, да види, как се отнасят с кучетата. Корейските джихадисти.

че Б/я е разграден двор-да,но и тия си влизат като у тях си и ни готвят капана.....

Та не разбрах как е влязъл в страната, през коя граница? Как така нашате доблестни защитници на родината са го пуснали да прекрачи у нас? Ебати държавата! Разграден двор, през който всеки си влиза и излиза, както си иска, а управляващите ни мафиоти само се чудят от къде какво и как да откраднат и какъв заем да вземат, за да го плащаме! Нека ни нападат и събличат голи, нека ни изнасилват по Лъвов мост, а Румето да гледа, да се хили и вика, че полага усилия и всичко е наред! Вън тези управляващи ни боклуци!

Искрено се надявам, момчетата от ареста да са го обработили както подобава. Дано да са били истински хора и българи.

Мръсен боклук! Пратете го в софийския за два месеца да му направят влакче и после го екстрадирайте да върви в Сирия да им стане булка на онези манафи. Французите само ще му се хилят

Абе много ги разбираш тия работи бе, явно си с богат опит, а?

Този арабин , още малко и ще поиска и кака в ареста.Според мен бой и глад, та да не идвад другите ,,скакалци".

Като с куче??? Искам си данъците обратно! Вие луди ли сте да полагате толкова грижи за тоя мерзавец? Трябва да се грижите за него, като за картоф - заравяне в пръста и често наторяване и поливане!

Този гнусен лайнар ще се позовава на презумпция за невинност и ще има изобщо някакви претенции! На хорицата, които тези като него взривяват по летища и обществени места, някой отчел ли им е презумпцията за невинност и спазил ли им е правата! Не мога да гледам тази наглост, а от европейска страна такава глупост - не като куче, а като бясно куче трябва да го третират

Марш от Европа арабски боклук. Тук не сте желани.

Не марш, а само смърт за боклука и по-бързо!!! Докато не е взривил тълпа невинни.