Български политици за общ фронт против терора

Водещите български политици изразиха съчувствие и солидарност с британския народ и неговите лидери във връзка с нападенията, извършени тази нощ в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Български политици за общ фронт против терора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На общ фронт срещу ТЕРОРА на данъкоплатеца, който ви издържа. Ген. Радев не дойде ли в името на нещо ново или и той захапа кокала и започна с лакардиите и увъртанията.

Само Курнелия не участва в общия фронт. Тя самата е чедо на терористична партия.

Браво! Българските политици, които 28 години тероризират българския народ, са решили да се борят срещу себе си. Крайно време беше. Най-добре е да пробват с едно харакири.

Българските политици са празнодумци и нищо друго. Невежеството им е огромно, задръстени са с фалш и непукизъм, от нагласените безсмислени им изказвания и по изражениета на лицата им, от цялата им политика лъха само сметкаджийство, тарикатщина...и нищо друго !

valentor

чудна работа - нито един властник не се оказва жертва

Повечето БГ политици не стават за нищо.Те използват политиката в името на народа български ,но за лично и на родата им благоденствие.Вземете пиара с мигрантите.Нямало мигрански натиск реве Бойко и сателитните му придворни по медиите,а всеки божи ден случайно хващат мигранти в бусове,коли и на сръбската ,румънската и македонската граници.Управляващата ни политико криминална мафия през тези 27 години на преход съсипа планомерно България.Политиците ни отвращават по начин на държание и практики в парламента и министерствата.

"Български политици за общ фронт против терора" Тъпи политици, които не знаят дори, че тероризмът няма нито фронт, нито фланг!

Ние им ги доставяме ! И какво сега да си навредим на "бизнеса"?

тоя общ фронт, да не е нещо като едновремешният отечествен фронт?? българските политици не могат , и няма да работят заедно за общото благо никога! и на гребна лодка в среде океана пак ще гребат в различни посоки, докато умрат от жажда!

Против терора на собствения си народ ли ? Ояла се паразитна политическа класа и бюжетни хрантутници. Този атентат им е добре дошъл за отклонение от насъщните проблеми.

Жертвите на атентатите в Европа са някъде към 10% от жетвите по пътищата на България. Не виждам обединение в тази насока, виж за санирането на блоковете където има големи комисионни, там нещата са наред.

Значи фронтът е срещу оста на международния тероризъм - сащ-англия-израел?!

Ama vie imate li politici? Obedenili se boklucite,che se chaka kelepir! No ,che na Stadoto mu uvelichavat toka niakolko piti,za tova obedinenie niama! Deebem i Boklucite!

Ama vie imate li politici? Obedenili se boklucite,che se chaka kelepir! No ,che na Stadoto mu uvelichavat toka niakolko piti,za tova obedinenie niama! Deebem i Boklucite!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

И какъв е този общ фронт срещу терора като афганци си ходят из БГ свободно?

Хубави думи,силни,но и лицемерни.Нашите политици трябва смело да посочат първопричините за тероризма:милитаристичната политика на САЩ,(ограбванео на националните ресурси на държавите,разпалване на военни конфликти,трупане и износ на оръжие,въоръжаване на ислямистите и т. п.)Недалновидната политика на ЕС- превърнал се в момче за всичко на САЩ.Нужна е политика на опазване СУВЕРЕНИТЕТА на страната ни ,а не слугинаж на чужди интереси.Нужен е и МОРАЛ у тези ,които пратендират да са политици.У нас управляващите са байганьовци.

Това не е насочено срещу британския народ , на страда той , защото ,,върховете,, са високо . ....

български политици изразиха съчувствие и солидарност с британския народ и ! А кога съчуствие с Българския народ от ЦИГАНСКИЯТ тгерор

По принцип подобен фронт изисква на първо място да се отречете от главните виновници за проблема-козяк и брюкселските зелки.

А ми, да. Общ фронт това значи да спреш да говориш за проблем.Последно време въобще нищо не се чува, кой влиза, кой и къде излиза и излиза ли. Мигрантите, които уж не влизат, а после се откриват случайно почти в центъра на БГ в София или ги случайно откриват на границата със Сърбия. Или като днес случайно разбираме за катастрофа с бус с мигранти при това (обърнете внимание) в посока пак към София. Избират. А къде е сирийци? Пак пакистанци и афганистанци и прочие желаещи да се качат на чуждия гръб. Сега Германия приела много строги правила за мигранти. Изводът: те ще останат или ще се връщат в първа приемаща държава. Ето това се казва Общ Фронт. Да теглят слабите и бедните. Пристигат хора необразовани, те не искат да работят, а и не могат не знаят език, не са адаптирани. Разбирайки, че не могат да получат това, на което разчитат без дом, без работа, в чужда среда, те по принцип не приемат чужди порядки, религия и се озлобяват, дори, и да нямали връзка с радикалния ислям. А това е близо до катастрофа. След някоя друга година. Или сега.

ответни деистя са на лице, Терезата да ходи да търси сметка от Блеър и Шарли-Абдо/палячовците

Kakuv front be, Tikvun? Ne znaesh li che si nai-golemiyat pazliu na Balkanite, v Evropa i otvud tyah? Bojeeee, otkude ni doide na glavata tova bezknijno, polugramotno nishtojestvo!

А когато Тони Блеър и с-ие,обви ниха Садам и създадоха КОАЛИЦИЯ - към която се "включихме" и Ние - не помислиха ли,че са ВЪЗМОЖНИ "ответни" действия,а ??? Ами Либия,Афганистан,Сирия и т.н,и т.н.Нали се сещате,че и МЮСЮЛМАНИТЕ носят глави над раменете си и ПОМНЯТ,а което е още по-вярно,връщат Ни го - ТЪПКАНО !!!

Българското правителство и парламент извършват терор срещу данъкоплатците като натоварват с глупавите решения и неадеквтно поведения към КТБ, Белене, Южен поток, цената на газа и юного други тероризтични действия. Да не се преструват на борци срещу терора. Те го прилагат към гражданите на България.

Ако българските политици искат да разберат какво е истински терор, да се преместят и да поживеят един - два летни месеци по напълнилите се с цигани - пришълци села. Да заповядат в Мечка и Тръстеник (Плевенско), да заповядат и в Нови Искър и селата наоколо, да дойдат и в Узунджово (Хасковско), и в Дъбово и Тулово (Старозагорско), и в Константин и Върбовка (Еленско), и в което и да било българско село, да дойдат... ! Да дойдат, за да разберат, какво е да бъдеш обран, бит, e6aн и унижаван, заплашван и осквернен и презрян, да разберат как се чувстват обикновените български селяни, пък дано да бъдат единни във фронт, на барикада или редут в борбата с циганския геноцид над българските старци, над обикновените селяни, над изчезващите по селата българи... Тогава ще им повярвам. Сега...? Сега презирам това лицемерие, от лъскавите, мазни муцуни и туловища, издаващо не фалшиво съпричастие, прикрито доволство и алчност...

Тук има един или една подписвайки се с името Иречек. Моля не петнете името на този човек с тези лайняни коментари!!

Добре че българските политици са се обявили срещу тероризма, иначе Англия какво щеше да прави!

На думи само. На практика покровителстват превоза на терористи в ЕС. Лицемери.

Какво неописуемо лицемерие струи от воплите на всички уж загрижени лидери на институциите -у нас и в Европа. От всичките им деиности излиза на яве само едно-пука им само за собсвеното благополучие и за нищо друго. Те никога не ще станат мишена на подобни набези, защото яко ги охраняват. Жалко за нас -обикновените хора, които страдаме от алчността им, та още да живеем и в страх за живота си.

На този ще му повярвам, когато тръгне пешачката, белким ограничат в София и в Банкя движението на личните автомобили, та и аз да се почувствам по-малко застрашен от терористи с бензинови и дизелови каруци.

ЩЕ ИМ ПОВЯРВАМ НА НАЩЕ,КОГАТО КАТО ОРБАН,ПРЕСТАНАТ ДА ВНАСЯТ ДЖИХАДИ У НАС!!!НА ГОЛОСЛОВИЕ НЕ ВЯРВАМ!!!

Бойко,видя ли до къде ни докарахте с Вашите Евро атлантически ценности!! След като с всеки изминат ден,светът става все по не справедлив,така ще бъде!!

Няма друг разграден двор като ЕС. Всичко благодарение на директивите творени в ЕК.

Боко ,трябва да бъде изправен пред Международен трибунал за въоръжаване на терористите в Сирия !

Другарю-товарищ!...

За да се освободим от рашисткия терор - одържавяване на Нефтохима, построяване на два блока Candu, модерни газохранилища, нашата приятелка Фрау Меркел да натисне гърчолята за течен терминал и еднопосочни тръби за петрол и газ, одържавяване на туземната зелена енергия, одържавяване на тимаджиите, това на първо време, след това ще си помислим.

Немец сказал правду, у всех ШОК

Британците водят неоколониални войни по света, където им се отвори парашута. А ние - вечната подлога.

И спрете да бомбардирате по света за щяло и нещяло--а ние знаем че нефтените полета в Ирак са дадени на американци --а и руснаците искат дял--даже в Сирия---и вашите спец-назове и спец операции срещу хора които искат да живеят по своему--в своите си земи и избивате десетки хиляди -----и няма дави колят по улиците на Европа

Небългарските политици не работят, не трябва да получават заплата поради това, не мислят и за народа ВЪОБЩЕ. Нямат представа защо са в парламента. Време е!

Много им се иска да ебат мамат на народа от репресии-то ще бъде чудо--полицаи и камери навсяка крачка--завсяка изпусната дума сещу властта---дела --разработки ---това искат управляващите

В България градушката и пороите съсипаха пипера и доматито на хората по селата вие за англичаните се тревожите.

гръм да ги удари тиквата и пъпешо и порой да ги отнесе

Що не си застраховаш реколтата, вместо сега да хленчиш ???

Британия потопена в скръб, а колко години британските администратори в Индия и Пакистан са потапяли в скръб местното население. Че Британия с 50 - 100К чиновника колониална администрация е успявала да управлява цяла Индия.

Преди 2 седмици, мислите и мъката на Бойко пак бяха с британците. Много се изтърка това преведено клише. И кво сега - ще повеждаме борбата срещу терора? С армията, начело с Каракачанов ли ?

-Да строим огради другари, бодро запя Бойко кралевти Дружно се разсмяха всички, а немкинята Мерга сви уши Никакви пари, за огради, ти ги превозваш по магистрали Бойко се опули: Не разбра ли че това са, нашите "Акшъни"? Качваме ги, по 20, вадиме ги, 10 за морга, и 10 за хирургии! Мерга, зяпна , и тихичко каза: Майн Гот, дадох Еври на тоя!? _

Не се ли виздате какви кретени сте всички

Нашия малоумен хаплю не осъзнава, че тези които ще се наредят да уравляват фронта против терора, управляват и самия терор.

Остави терора на англичаните те ще се оправят! Ти що не помислиш за циганския терор в България,поголовно крадат и насилват,направо е ужас по села и малки градове! Къде покри патриотите тия мижетурки,какво стана с полицай във всяко село? Не ме интересуват англичаните,защото ние българите сме далеч по зле от тях!!!