120 убити и над 300 ранени при атаката срещу ИД (обновена)

120 джихадисти са били убити, а 300 ранени при въздушните удари на международната коалиция по позиции на "Ислямска държава" в Сирия. ИД обявиха, че ще отвърнат.

Обратно в новината

Коментари - 120 убити и над 300 ранени при атаката срещу ИД (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква добра новина... за съжаление още много такива престоят. Тия с чалмите няма да мирясат скоро...

Зомбита, поднасят ви информация както им е угодно и вие се връзвате! Кой от вас знае целите на тази новосъздадена държава, че така яростно приехте позицията на САЩ?! Не само не знаете, вие не искате да знаете! Ама отивайте да се биете срещу тях бе, зомбита проклети... не драскайте само тук...ще се наакате, както укрите в Донбас!

А ти какво знаеш?Има много интервюта с иракски и сирийски жени,а не прочете ли че вчера Турция е приела нови 130000 бежанци от Сирия и Ирак!Тези хора не издържат на терора и бягат за да спасят семействата си!Арабските държави са много наясно какво става и защо се включват!Това не е приумица на САЩ в момента,разграничи миналото от сегашното,не всичко е черно и бяло!

Укрите ядоха бой заслужено, а сирийските жени и деца не заслужават да бъдат третирани като добичета. Путин отдавна помага на Асад против ислямистите и ако не бяха тъпите янки (на които чак сега им дойде акъла), всичко в тоя регион щеше да е наред...

Кога излезе от мавзолея и кога започна да разбираш от политика бе, Йосиф Висарионович Джугашвили - Чугунин?

Защо мислиш,че на тъпите янки им е дошъл акъла.Аз лично нямам такива наблюдения.Скоро се наложи да дундуркам десетина дни,двама американци.Ужас.Тези хора дори не могат да стоят на краката си и да ходят по земята.Ходят и се спъват в собствените си крака.Ако не са евреите да им дърпат конците ,няма да могат да си намерят устите с лъжица.целият този цирк е по еврейски сценарий.

Действайте до край!Това е най изкривената и брутална форма на тероризъм,завладяване на територии и природни богатства!Отвличат жени и момичета от домовете им,изнасилват и ги захвърлят и всичко уж в името на "исляма"!колкото по бързо толкова по добре!В бг също има техни сайтове,дали полицията спи или се заблуждава не се знае!

А защо ли Русия мълчи като пръднал в автобус?

Русия последно даде няколко ескадрили на официалните власти в Сирия и Ирак. Ако не бяха те, ислямистите отдавна щяха да са превзели Дамаск с помощта на късогледите американци и там щеше да е по-зле и от Либия в момента. Русия помага на Сирия, Американците и натегачите им до вчера помагаха на ислямистите срещу Сирия. Като чалмите прескочиха границата с Ирак, чак тогава се усетиха за това, което Русия отдавна предупреждава.

Не обичам нито ИД нито хамериканците.Нека се избиват.Но ми се ще да дадат по телевизията поне веднъж как потъва американски ракетоносец.

А защо? Защото искаш да разрушаваш ли?

Забрави да завършиш с: путлер акбар :)

Какви са тези фантазии и простотии как успяхте да ги преброите голяма мъниполация ??

ба ги у терористите за тя пари наште борчета щеха живи да им ги докарат

Грешиш в цената. Половин милион са стрували през 1999 година и то тези модификации които не са изобщо с6тигнали до активни военни действия. цената на една ракета днес е 1.5 милиона долара. Умножена по 47 прави около 80 милиона долара само за ракети. Излиза че един джихадист ни коства към 180 хиляди долара само в ракети за да го изведем от строя. Мисля си колко ли ще искара ислямска държава ако просто се обяви цена 200 хиляди долара на една джихадистка глава? И така ще си спестим милиарди долари за кораби самолети персонал и какво ли още не. Тъй че целта тук оче3видно не е да се унижтожи някаква групировка. Целта е да се похарчи максимално количество пари за да може после да се надува военния бщджет и да се подписват нови договори с производителите на оръжия. Аз като данъкоплатец не съм съгласен с тази измама шита с бели конци.

Ядрената бомба в пустинята ще реши проблема! В средата между Сирия и Ирак!!!

А Башар Асад вече не протестира, щото трепят неговите врагове, макар и на негова територия. С писмено предупреждение няколко часа преди атаката. Гъвкав подход, няма що.

120 джихадисти са били убити, 300 ранени.. е в това е проблема. Най-вероятно само днес са се записали повече 500 чалми да се правят на нинджи. Армията от фанатиците нинджи расте непрекъснато. Шибни двама, ще се покажат шестима.. Само едно ми е интересно.. казват, че ако една нинджа от техните се съпикьоса и отиде там където си мислят, че отиват.. така де 75 ли 100 девици ли бяха дето по ще получат lmao искам да питам.. ако женска нинджа се съпикьоса и се гътне, колко девици ще получи? xD

Тези с GPSи ли са маркирани та се знае точната бройка , ама айде да се правим ,че верваме. Само цената на долара , расте изкуствено защото няма ръст на производство на нищо в САЩ а забравих най-подслушваните телефони свързани директрно с службите АЙФОН . САЩ и Саудитска арабия се подкрепят взаймно а там една демокрация на Ибрям турчина (комшията) магарицата е с по-големи права от жените в тези изброените арабски държави . Та продават ИДИЛци по еФтино петрол , та как може да бъркат от дирника на САЩ ...

Утре, в други ден да не "изпълзят" от някъде "порязаните" журналисти?! Холивуудските "сценаристи" тогава съвсем ще го осурят с близкоизточната политика!!!?

Над опърпаната ни 25 годишна държава на корупция и простотия е надвиснала страшна опасност. България е първата христианска държава по пътя на тълпите от пустинята. В градовете ни , като Пазарджик, циганските скотове скандират ислямистките си простотии, които не разбират поради неграмотността си. ДПС поощрява джамиите, шалварите, забрадките, гласи отцепване на цели райони. Зад сложните уфлянкани лафове на ДПС се крие близък съюз с вековния ни неприятел - Турция, която не реагира на ислямистите. В центъра на София на групи се движат араби и негри, за които нашите лениви и пълни с протежета на Борисов служби не знаят нищо. Всичко за тях е майтап. Невижданата разпуснатост на всички фактори в държавата ни страхотно напомнят 13-ти век. И сега недалече от нас се режат на дръвници главите на непокорните и несъгласните с мракобесието. Страшно е да си представим каква държава оставяме на децата ни. Но вие спете спокойно, на вас това няма да се случи.

Така си е, обаче преди това трябва да прегазят Турция, а това няма как да стане.

В качеството си на какви Щатите бомбандират?!

Въпроса ти е коректен, но се научи да пишеш - бомбаРдират!

Бомбардир откъдето вероятно произлиза бомбардирам- е длъжност - канонир и прочие. Тук става въпрос за нещо друго и бомбардир няма общо. Благодаря!

Защо ги избивате бе гейовете в израел и европа им се кефат. Гей-обществото в Израел се забавлява в стил ИДИЛ Организатор на вечерно парти за мъже с нетрадиционна ориентация пусна реклама, имитираща екзекуция Публикувано: 22 септ. 2014, 16:45 Обновено: 22 септ. 2014, 16:45 прочитания: 360 коментари: 3 Тел Авив, Израел Израелската компания Drek, която организира вечерни партита за мъже с нетрадиционна ориентация, писна реклама, на която двама мъже изобразяват жертвата и палача, по маниера на показаните екзекуции от ислямската държава ИДИЛ, съобщи Индипендънт.Рекламата предизвика бурна отрицателна реакция в Интернет, където критиките за скандалния плакат бяха стотици. В отговор един от авторите на идеята нарече рекламната акция сатира, с която освен че се привлича определена аудитория, се осмива и ислямския радикализъм.

Спрете да купувате петрола,блокирайте им банковите сметки,не им подарявайте оръжие и муниции......за месец ще се самоизядат.

ембарго за петролът им има ли??? ,,круз,, и ,,томахок,, имат десет години годен срок!!! ако сравниме датите и от миналите воини??? добре е че ги трепят но нещо ,,закъсняха,, да ,,разберат,, или си смениха ,,плановете,,???

повтори!

Айде бе - всички убити били джихадисти!! Гьобелс ряпа да яде!!!

като за начало броиката е добра, дано в скоро време и останалите от ИД влязат в статистиката на убитите и ранените (смъртоносно)

Интересно ми е... как ги преброихте 120?

ТУК Е ПЪЛНО С АТАКИСТИ-КОМПЛЕКСАРИ-ТАЛИБАНИ. ТЕ МРАЗЯТ САЩ И ЕС, МРАЗЯТ БОГАТИТЕ И КРАСИВИТЕ. ТЕ СМЯТАТ, ЧЕ САЩ И ЕС СА ИМ ВИНОВНИ ЗА ПРОСТОТИЯТА, БЕДНОСТТА, МЪРЗЕЛА И НЕКАДЪРНОСТТА... АТАКИСТЧЕТА, ХВАЩАЙТЕ ПЪТЯ И ОТИВАЙТЕ ДА СЕ БИЕТЕ РЕДОМ С БРАДАТИТЕ!

Ама обичат пурата на Пулер!!!!!

грешиш за атакистите.. виж в статията, кой влиза в парламента и кой е на кантар... там няма атака, няма болен ... атакисти няма, заради санкциите на ЕС срещу кремъл... спряха му парите на боленчо и го няма никакъв

САЩ СА БЕДНИ, ГРОЗНИ И ГЛУПАВИ. ТЕ СА КЛОШАРИ С РАЗРУШЕНА ОТ МНОГО ТАРИКАТИ ИКОНОМИКА, НО С ДОСТА РЪЖДИВИ ОРЪЖИЯ НА СКЛАД. Е, КОЙ Е КРАСИВ, УМЕН И БОГАТ - АЗ СЕ СЕЩАМ НО НЯМА ДА ТИ ХАРЕСА. С РУСИЯ СЕ ДОГОВАРЯТ ЗА БИЗНЕС ВСИЧКИ ОТ ЕС И АЗИЯ. СЪС САЩ КОЙ СЕ ДОГОВАРЯ - НИКОЙ.

Тези от ИД са си направи аматьори в сравнение с нашите червени тролове.:)

така и не разбрах, тези хора взимат ли някакви пари да пишат простотии или си им идва отвътре? Та остана ли някой неразбрал защо сме тук и защо няма да помръднем и до седмата тръба.

Преди да коментираме кой какво прави по света, да погледнем какво правим ние. В този пост има около 50 % хейтъри и около 50 % нормални и аналитично настроени хора. Вместо да се коментират дадени теми се води война, подобна на тези в Сирия и Украйна: хейтърите лъжат за всичко, не се интересуват от фактите или ги изопачават. Нормално мислещите хора пък се чудят как да влязат в диалог, защото ги заливат с помия от лъжи, злоба и шаблони. Толкова ли е трудно да се разбере, че демокрация, европейски ценности, комунисти и т.п. отдавна са само митове! Че реалността е много по-различна и по-страшна. И това, което става в Сирия, Украйна и Москва са само упражнения към разпада и на много други страни!? Хората и обществата неусетно се израждат и никакви техники и технологии не могат да ги спасят. Нека не се делим на хора за и против, а като нормални българи, коментирайки темите, да се учим от опита на другите как да променим България, за да живеем по-добре в нея. За доброто на една нация най-важни са качествата на хората, които я населяват. Нации, които са разединени заради хора, които се мразят и си завиждат - нямат бъдеще! Докато обсъждаме другите нации закопаваме нашата. Днес воюваме помежду си словесно, а утре може би с оръжие. Който наистина обича България, да търси диалог с другите! Малка България винаги ще зависи от нещо и някого. Нека не залитаме чрез сляпо подражание към Запад или Изток, а да търсим най-доброто за нея. Навсякъде по света хората се нуждаят от едни и същи неща, за да живеят ДОБЪР и СПОКОЕН живот. А за да се чувства човек добре, трябва да бъдат осигурени и двата резултата едновременно! Моля ДИР-а да дава винаги ПРОВЕРЕНА информация и ДА ЦИТИРА ПОВЕЧЕ МЕДИИ, защото иначе тук става един голям български Биг Брадър. Приятен ден на всички! Всички за България!

браво , има надежда .

Само червен позитански чугун на заплата в обезценяващи се рубли може да защитава безмозъчните главорези от ИДИЛ. Давайте червени аутсайдери! Заработвайте си рублите!

120 Е ЕДНО ДОБРО НАЧАЛО...

Много сте тъпи горкичките. Много скоро ИД ще се научат как да се пазят от ракетите и дроните. Ще почнат да свалят самолети и да превземат нови територии както всъщност става в Сирия. Не след дълго ще падат самолети както падаха в Украйна. Сърбите показаха че няма нито невидими самолети нито несваляеми. Чергата под краката на американските васали ще почне да гори. В ИД мнозинството от бойците не са нито от Сирия нито от Ирак повечето са внос точно както беше при талибаните преди 1 десетилетие. Тогава Пакистанската армия се биеше рамо до рамо с талибаните срещу муджахидините.

че ми интересно докъде ще го докараш!

Удари по суверенна държава без резолюция на съвета за сигурност на ООН, кой сега е престъпник?.....

То да не е за първи път. Май си стана практика....

Вместо да гърмят по Сирия, да бяха въоръжили и финансирали светската власт на Башар Асад. Вместо това доставяха оръжие на ИД от складовете в САЩ и Саудитска арабия директно за тези джентълмени от ИД.

този светски диктатор е въоръжен от путлер. Небето ги зове и двамата

И Слава Богу! Дълновиден човек с планетарно мислене.

Днес тролът е СОЗЕ, просто не му отговаряйте и не му пускайте мминуси.

Няма по - голям майтап от това, да четеш как бай Ганьо коментира световните проблеми.

Тихо, че Ганю е докачлив, ще спре да пише и ще се наложи да гледаме биг брадър!

ЗА УДЪРИ ПО ТЕРИТОРИЯ НА СУВЕРЕНА ДЪРЖАВА СЕ ИЗИСКВА РЕЗОЛЮЦИЯ НА ООН ИЛИ ОФИЦИАЛНА МОЛБА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО. ТАКИВА ОТ СТРАНА НА СИРИЯ НЕ СА ПОСТЪПВАЛИ. САЩ ПРЕКАЛИХА И ТОЗИ ПЪТ. ТРЯБВА ДА БЪДЕТ СПРЕНИ ПРЕДИ ДА СА ЗАПОЧНАЛИ ДА ПУСКАТ БОМБИ В ЦЕНТЪРА НА БЕРЛИН ИЛИ ЛОНДОН ИЛИ МАДРИД ИЛИ СОФИЯ. ВСИЧКО ПОД ПРЕДЛОГ - НИЕ НАЙ ДОБРЕ ЗНАЕМ КАКВО Е ПРАВИЛНО И КАКВО НЕ ЗА СВЕТОВНИЯТ РЕД

притесняваш се за женати и дъщеря ти, които са вече в ИД и си изпълняват дълга ли?

Притеснява се човека за Българските емигранти в САЩ. Те са там за да работят, а не да ги взривяват както се очаква. Като немогат да управляват от белия дом - да дадът място на по-младите и способни политици, загрижени за бъдещето на Америка.

Ей тва ако не са двойни стандарти! Русия прати два конвоя с хуманитарна помощ, веднага запада ни продъни ушите как Руснаците нарушавали Суверинитета на Украйна... аСАЩ бомбят държавата, нарушават Въздушното и пространство, не се нарушава суверинитет, запада мълчи..НЕ сащ треба да бъдат спрени!

какво чакаш, ходи и ги спирай! и ти май не знаеш на кои човеци си.

Ебаси, 120! И сега къде ще им търсят толкова много девици, както им е обещано? При тая криза, некои май ще си останат на ръчна!

Трябва да си абсолютен примитив, заслепен от злоба, за да защитаваш тези варвари от ИД, само защото воюват срещу САЩ. Бог да ви е на помощ, нещастници!

ти описа руснаците

Едни гадове ги създадоха,сега се завърта военно промишления комплекс.Като не им"върза"в Украйна....

Факт! 120 от другарите на черветите тролове ги чакат в Ада!

Въоръжената сирийска опозиция планира да започне голяма офанзива в Дамаск веднага след нападението на САЩ в Сирия, съобщават арабските медии, позовавайки се на източници от опозицията. Всъщност това са новини на БТВ от Август,миналата година, само два месеца след като САЩ започна да дава пари на сирийската опозиция и едновременно с това да обучава бойците и да боравят в Йордания с доставеното от САЩ оръжие. Апропо в деня в който Хизбула обяви подкрепата си за Асад изтрепа много повече от сирийските джихадисти в сравнение с днешния опит на американците да си заметат следите.

ти като си против САЩ изпрати ли вече жена ти и дъщеря ти в ИД да си изпълнят дълга?

Я, се пробвай пак. Значи целио прогресивен свят во главе с Обама и Камерън пращаха девици-инструкторки с корсети от пари и бомби на ИДИЛ за да свалят Асад, който точно тия джихадисти ги трепе още от 2011 година въпреки воплите на САЩ, Британия, Франция и Турция. Тва че палачинката се обърна и САЩ за пореден път се оказаха в ролята на типичен полицай, сиреч идиот с пищов, не е причина да пращам моите роднини за да сменят твоите, тъй че пращай им джобни от това което заработваш и се надявай да ти ги върнат във вида в който си им ги изпратил-)

Изхарчени N милиона долара - гориво, амортизация, боеприпаси, заплати и т.н. Убити - 120 камилари, въоръжени с Калашници и счупени леки коли... Бият мухите с топ ! Защо ли?

за по-сигурно

Не е по-сигурно. Напротив. Но със сигурност оборотите на оръжейните фирми в Щатите ще са по-добри след тази "битка за демокрация".

да бади смърт, смърт да бади подаи виното там

Нали се сещате, че следващите "ответни" атентати ще са наблизо, а не надалеч?!

Само аз ли забелязвам, че борците против диктаторите в арабския свят изведнъж се превръщат в джихадисти? Уж го няма лошия Садам, уж подкрепяхме съпротивата срещу Мубарак, Абас и Кадафи и изведнъж се появява ИД, мюсюлмански братя, и междуплеменни размирици. Интересно, от къде тези от ИД имат оръжие, храна, хора, траспорт? Даже днес се оказа, че имат и противосамолетни установки.

все с калашници са... прави си сметка

Пикапите им са Тойоти.

Калашниците са от "Арсенал" Казанлък по поръчка на американска фирма и доставени от американците.

8901

72 девици на небето и сексуален джихад на земята. Някои вече чукат на небето....останалите бързат да се присъединят.

Смешници, и как ги преброиха На място ли ходиха или в местната морга Палячовци

е хайде сега, дали са 100 или 10 000... все терористи, да не скърбим!

Кой преброи жертвите и ранените? Много ми прилича на театър тази далавера.

Коминтерновски мандрообирджий интернационалисти терористи спускани с парашути и подводници в България национални предатели насила заставяли българи да се записват като македонци .Тая същата измет поставена на власт от чужда армия окупатор избили 30 000 българи без съд и присъда за 3 месеца след 9 септември 1944 г.Хранили с труповете на избитите от тях българи прасета.ОТВРАТ.

Много ти е изгодно да говориш избирателно. Защо не казваш нишо за иабитите преди 09.09.1944, не ти е изгодно, нали? За Александър Стамболийски, за Гео Милев, за Вапцаров, за Слави Алексиев, за Митко Палаузов, за децата от Ястребино и още хиляди. Защо не говориш за монархо-фашисткия терор? Защо не казваш нищо за хитлериската подлога, нарчена Борис, защо не казваш как обявихме война на САЩ и Великобритания и защо бяха бомбардирани български градове и от кого? Много лоша е историята и трябва да се промени!!

За монархо-фашизъм не говори че всички историци от СУ ще си скъсат дипломите другарю

Kalin

Първо ги създават ,финансират, обучават и като им свършат мръсната работа ......почват да ги унищожават ама.....до сега май никаде не са успели.

Твоя любим Съветски съюз създаде терористите и беше пръв приятел с тях! Не че защитавам янките, защото и те мътят такива яйца...

Особено Обама, пардон Осама Бин Ладен....

Джихадистките мужишки тролове - последната опора на ИД! :)))))))

Браво, очакваме и останалите 19800 джихадисти да се превърнат в статистика в близките дни