Семейството на американска заложничка отправи апел към ИД

Родителите на американската заложничка Кайла Мюлър заявиха, че се надяват тя да е все още жива и призоваха похитителите от ИД да влязат в контакт с тях.

Обратно в новината

Коментари - Семейството на американска заложничка отправи апел към ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тя по каква работа се намира извън Америка?Схемата не е ли:Създаваме "опозиция",а като претърпи провал я правим "терористи"Важното е ние демокраДците да сме в региона и да водим войни.

но родителите в ужаса си, не се усещат, че трябва да насочат гнева си срещу САЩ и Исраел, които създадоха и подпомагат всячески главорезите от ИДИЛ. Ранените главорези са лекувани в исраел и турция (член на нато), Натовски самолети снабдиха ИДИЛ преди нова година с оръжие и муниции за него с въздушните си доставки "погрешка"?

Американският Франкенщайн в действие

Господ да ви убие всички простаци, които се мислите за много важни и недосегаеми и се подигравате с живота на момичето

ами да, писането по форумите не помага много. :)......Лошата Америка е изградила патриотично мислене ..каквото и да .е

"париотичното мислене" на безомъчните янки се гради на лакомията им и че всички други са им длъжни!

Жалко за младото момиче. Американците в огромната си част са много точни и разбрани хора отдадени на всякакви каузи. Лошото е , че медии като CNN и най-вече Faux News духовната майка на родната БТВ им промиват мозъците , а те рядко се интересуват от каквото и да било извън САЩ. Затова и никой няма да вземе да гледа BBC и други далеч по-качествени медии , а попиват единствено каквото предложат местните телевизии. Работя и се срещам с много образовани хора и почти не мога да намеря нещо лошо

Сатанистите-американци наистина са много добри.Особено като избиват невинни по цял свят.В същото време се правят на ударени за това откъде им идват омазаните с кръв евтини ресурси.Горките американски жители.Да им помогнем с нещо,а?Пазим ли още развалената царевица та да им я върнем?

Тая пръдла какво търси там? Стратегически имтереси? Защо ние нямаме сратегически интереси фъф Флорида-Банка Ге-пи Могрган,или в щата Далавер, пък тия имат стратегически интерес да бутат миризливци в Харманлий?

А ти какво дириш тука? В смисъл на земята. Бегай при на небето, при твоя Господ Волен Непърдящий!

На мястото на тези родители щях да се моля да е загинала при въздушните удари.

Мечта ми е да ми попадне в ръцете един от тези примитивни,първобитни и малоумни олигофрени които режат глави на вързани хора.Искам да ми бъде в ръцете само за 1 ден!!!!!

Семейството да се обърне и към ръководството на САЩ което създаде тези изроди, талибаните, бандеровците, муджахидините, боко харам , АОК и пр. и пр. главорези

И метеорита ударил и избил динозаврите. Американците и него ли създадоха? Заради тях ли ще гледаме Джурасик Парк само на кино? Мамка им!

Българи, глупаци

И Путин те са създали. Както и Волен.

според сложените минуси на коментара ти ,главорезите на сащ,, МИНДИЛ ''са отдавна тук.

Това на снимката сигуно е вече тя - converted. Resistance is futile.

Кога бомбандират там и доставят оръжие на всички къде беше апела? хамериканците дотам са оглупели че все още не са наясно че след като водят войни ще има жертви.

Путин "насъсква " Ислямска.. - за да си облекчи положението!

ал нусра е клон на ал кайда и част от идил финансиран от щатите срещу Асад, има го черно на бяло, документирано е, какво кривиш и лъжеш?

Тези се нахъсват най-много , като видят Обонго по талавизиите!

ти нищо не знаеш за световната економическа воина всико е дело на герман и англо

..30 джихадисти и ..1 хамериканка!?....

Бе, празно нема!

На подкрепящите терористите, ако и ваша близка попадне там, друга песен ще пеете. Платени мърльовци.

Всъщност много наши близки - християни са избивани там всеки ден...Умират за вярата си.

Къде, бе? В Покрайната ли?

Днес по света хиляди невинни изгубиха живота си. Къде са статиите за тях. Персонално, един по един. И тревогите и надеждите на близките им.

С пожелания и тебе да те харесат идилците. Те много обичат своите привърженици и ги нарязват за салата.

Избили са толкова много християни, един повече или по-малко... А ти по-полека с пожеланията. Запали си свещичка за твое здраве. Бъди здрав.

Направи си информационна агенция и ни кажи за тях.

"Вие ни казахте, че ще се отнасят към Кайла като към гостенка. Като гостенка, нейната безопасност и благополучие са ваша отговорност" Нямам думи.... И си вярват.

Много лоша оценка на риска.

Какъв филм точно по холивудски: баш шефа на ИД го освобождават с букет цветя и го пращат да си върви с лимузина и девици в Йордания, а редовите членове жени ги бесят и тия от ИД явно са ги учили на равноправие и справедливост в САЩ!

Що така излъга бе! Това не е шеф на ИД, а на Ал-Кайда. И даже е враг на ИД. То не, че е хубаво дето са го освободили, но все пак вероятно за да ядосат още повече ИД.

Завербували са го идеологически и са го пуснали. Сега ще видите, ако това арабско мекере им падне в ръцете на Идилчетата, как ще го резнат ритуално. По хитрост и лукавство на първо място признавам арабите, а на второ място - азиатците. И тук българите са на дъното на таблицата и може би - извън всякаква класация. Да си хитъри лукав - това е изкуство. Добро или лошо - като всяко изкуство. Но от изкуството винаги се печели. Българите са питекантропи в сравнение с арабите и азиатците в практикуването на това изкуство. Не им се връзвайте,и не им се чудете,ами се научете първо да мислите и анализирате, а после да пускате сополивите си коменари и да се мислите замного умни.

Шефа на ИДИЛ беше при хамериканците и те го освободиха.Защо? не е дадено на мен и теб да знаем.Но резултатът го виждаме всеки ден всички.

Да се бяха обърнали директно към сенатор Маккейн - шефът на ИДИЛ, тогава можеби щяха да я спасят.

nobody

Путя е приятелчето на ИД, недей да заблуждаваш хората. Е няма по-голям рев като започне поредна атака срещу ИД, отколкото от Кремъл! Фактите говорят сами по себе си ...

тия малоумни йорданци не е ли утрепаха таз патка?!?

Егати тъпанара!!!

към Обонго - американците създадоха Алкайда, после и ИДИЛ.

нека да е така но кажи КОЙ създаде вас тъпите путлеристи-атакисти???????????????????

big_uncle@dir.bg

Как кой - ами Господ бе, чадо! Е, на тях им е дал акъла, пък за тебе останала само простотията - ама какво да кажеш, Божа работа!

Щом чуя за Американска не правителствена веднага разбирам Някой соросид или Американски агент. Каквото търсила това и намерила. Да напомним Олигарха Иво Прокопиев е поличил чрез икономедиа над 3 милиона долара от Америка за България

Американците са много доверчиви и лесно се манипулират. Жената не е виновна, просто е била глупава да отиде точно там.