Силно земетресение разтърси Япония

Земетресение с магнитуд 6,6, разтърси западната част на Япония.

Обратно в новината

Коментари - Силно земетресение разтърси Япония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Япония ако потъне и Йелоустон ако изригне и в двата случая сибирския кенеф отива в киреча заедно с всички пияни зомбита, олигарси и кгб джуджета! ХА ХА ХА

А ти си една мозъчна дришня .С малоумните си коментари умирисваш всички теми.

6.6 по рихтер ако стане в некоя комунистическа клоката като раССия или бГстнаски ССР цала панелка нема остане!

Нещо не си наясно с панелките, с руските закони за конструкции в строителството, които са заимствани и от нас. България има едни много високи норми за строителство в сеизмична зона като Балканите.

Предречено е, че Япония ще потъне, както и че краварника ще го прасне йелоустонът съвсем скоро

Паднали малко керемиди ... Ако тук има такъв трус, камък върху камък няма да остане.

Япония е раздирана от трусове,тайфуни,цунамита и върви въпреки всичко нагоре,икономиката и бележи ръст,а в България нито има земетресения,нито тайфуни и пак сме зле и ставаме все по зле,дали не си е от ДНК-то?!?? Или най големия тайфун в света бушува в Народното събрание???

И двете. Хубавото на тайфуна в парламента е, че може да бъде спрян. Японците нямат такъв избор, затова и са толкова напред във всичко.

посетил съм Япония няколко пъти,включително и след урагана Кърт през 1995 август имога да кажа че това са хора за уважение и възхита. Малко са такива народи по света.

Защото работата, професионализмът и дългът са чест за тях и национална черта. А за нас тарикатлъкът ще ни изяде главите - имитираме, че работим, имитираме, че живеем и излъганите сме пак ние. "Ти ме лъжеш, че работиш, аз те лъжа, че ти плащам." Смрад, безличие, тарикатщина, смесена с наглост и агресия.

Онази подземна апаратура в Белгия, работи безотказно....

Те живеят на остров, знаят че природата там е жестока, затова са подготвени. И въпреки това са превърнали страната си в невероятна градина. Уникален народ, няма друг такъв.

е, ако погледнем другия полюс на нещата, може и да сме ние, но в лошия вариант

Да, на нас Господ ни е отрезал земята от Рая, но ние не я ценим. Турският ДОСТ, казва за нас, че сме срам, защото сме зарязали земята си, изоставили сме родителите и бабите ни да ги насилват и грабят циганите. Бях бесен, но признавам, че имат право. Какво стана с нашият трудолюбив в 19 век народ? А за земята ни - в природата няма празно- отказваш се, друг пристига на нея. Болно и срамно ми е.

не ми с вярва фотосите да са от това земетресение. Те изглеждат доста апокалиптични, а се казва, че се срутили няколко сгради. Като нямате снимки, не публикувайте стари.

Не са. Тези са от земетресенията в Кумамото през април. Както винаги, работят с г*зовете си.

по-скоро работят с ДИРниците си

Хората там са свикнали и строят сградите си в определени стандарти. Дано у нас не става такова нещо, че и по-слабо, ще бутне цялото ни ново строителство...

Земетресение в Япония , вода можеби на Марс , дс агенти и още много др простотии ........сега се замазва поредния гаф на царя Слънце след като се подложи много скоростно и пак се ус..

за простаците няма почивен ден....храчете си селски дебили,че след парцуцата само това имате

6.6 Много силно (за тях) бреййййй! Сигурно доста японци са си помислили, че са прекалили със сакето предния ден....

Е, това новина ли е?!... И от кога?!

Префектурата се казва Тоттори, а не Тотори. Моля, редактирайте.

А Stuttgart - с 2 т ли се пише на Български!? Не мисля така. Не е задължително да изписваме чуждици със същия правопис. Правилно е написано в статията. Фк оф И чао.

Изписано е правилно. При транслитерация на български не се изписват двойните гласни и съгласни, освен, ако вече не е наложено от практиката и упоменато в правописния речник. Случаят тук не е такъв.