Коментари - Япония замрази финансирането на ЮНЕСКО | Днес.dir.bg

Япония замрази финансирането на ЮНЕСКО

Правителството на Япония заяви днес, че замразява финансирането на ЮНЕСКО в знак на протест против решение на организацията.

Обратно в новината

Коментари - Япония замрази финансирането на ЮНЕСКО | Днес.dir.bg

Коментари

Бокова беше на парада на Путин, веднага след агресията на Русия срещу Украйна и свалянето на пътнически самолет. Няма оправдание за нея

И тия нямат срам! Най-големите насилници в жълта Азия! Може би заедно със САЩ и Франция!

генерален секретар на ЮНЕСКО бат,Бойко от името на България щял да предложи Кристалина Георгиева.

пак го изтипосаха в световните новини.Бе тя ще фалира ЮНЕСКО,бе.То сега беше световна организация с авторитет,ама като я оглави комунистката и стана сателит на Русия,страните една по една се отеглят от нея.

болшевиките лъгаха десетилетия наред, че това клане на четиридесет хиляди /не мога да си го представя/ млади интелигентни поляци е дело на немците. Абе няма по-големи лъжци и манипулатори от комунягите.

Как ли ще си представиш избиването на милиони в концлагерите или на стотици хиляди с атомни бомби...

1939 г. имо по жестоко клане на пленени полски военни и ителигенция основно в Катин. За няколко часа към 40 000 души. Що не вземат решение по този въпрос за геноцид?

По какви критерии определяш клането на поляците като по-жестоко - защото са европейци ли?

Избиването с лопати по главата е по-жестоко от застрелването или отсичането на глава с меч. Всощност голяма част са били полуживи когато са ги закопали.

Дада, не Ви е за първи път да се включвате с повторение на пропагантни мантри. Първо - видали ли сте 40 000 души на куп? Това са трибуните на стадион "Васил Левски" (43 000 седящи места). Сега си предтсавте колко охрана трябва за да се задържат тези 40 000 души докато ги избиват. При това тези хора са военни - значи в добро здраве и физически годни да счупят главата на друг човек. Сега си представете цялата тази тълпа - предназначените за избиване + охраната им но колко площ трябва да се разхвърлят. А сега вижте Катинската гора и си помислете дали това е възможно.

Съветската армия е била 11 милиона души по-това врема. За военноплениици, които не очакват да бъдат избити за охрана са достатъчни и 1000. Избиването е било ТАЙНО не пред другите. Привиквали са ги уж за разпит вкарват ги помещение изкарват ги отзад и лопатата по главата. Някои са застреляни в тила, като за целта е гърмяла бодра маршова музика. След това са завличали трупа до трапа и са го хвърляли. Избиването е станало на няколко места. Военни са били половината, другите са били образовани поляци. На червената сган не и трябвали образовани хора. Японците са били касапи избиващи наред. Руснаците са били мръсници-касапи избиващи основно образованите. В първия случаи извършваш местен МОМЕНТЕН геноцид, във генозида е продължителен и цялостен. Същото са направили турците по нашите места при завладяването на България.

Alex, това наистина е срамен момент за руската история, но какво общо има Русия с въпроса. Хайде да минем и на американците и индианците, а после можем и Наполеон да разгледаме или английските завоевания. Тук платени тролове променят целта на статията. Толкова е просто и ясно написано: Япония не иска да плаща, защото я е срам, че ги изкарват животни, каквито реално са били.

Просто руснаците си връщат за полско-съветската война от 21-а година. Малко са били интелигентите в случая, основно военни.

знае ли някои до кога е мандатът на Бокова, щото както е тръгнало тя успешно ще фалира организацията. Вече нито САЩ, нито Израел плащат, а сега и Япония.

По-добре като едни други добри дупедавци да приемат парите, пък историята кучета я яли. Тя не е важна, важното е пара да пада.

Боже , Бокова ще успее да фалира ЮНЕСКО! Не го вярвах, но може и да успее. Комунистите всичко могат!

Излиза, че за пари си готов да си затвориш очите за кланетата?

Бокова продължавала да кърпи бюджета -на Юнеско - не разбрах колко успешно. А нейния личен бюджет го кърпи ама много успешно. За пет милиона долара е купила ЧЕТИРИ апартамента - ДВА В НЮЙОРК, И ПО ЕДИН В ПАРИЖ И ЛОНДОН. вЕРНО С МЪЖЪТ СИ ИМАТ ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ НО КОЛКОТО И ДА СА ГОЛЕМИ ТРЯБВА ДА СА БИЛИ НА ХЛЯБ И ВОДА ЗА ДА СЪБЕРАТ ПЕТ МИЛИОНА ДОЛАРА.

Очаквам във фонда на културното наследство на Юнеско да се вклюи разгрома на армията на Константин IV Погонат от Хан Аспарух през 681 г. Тогава най-после и Българското правителство ще има основание да им спре финансирането.

Шило

разлика между цивилни жертви и жертви на воюващи /войници/ по време на военни действия помежду им, правиш ли?

Ба* го, колко прост народ е писал тук! Значи, поне гледайте филма Цветовете на войната и вижте за какво става дума. Японците стават това, което се смятат днес след ВСВ, когато трябва да изградят страната си наново, преди това са били по-зле и от талибани. Наскоро и друга страна беше повдигнала въпроса за осакатяването на колко бяха момичета. Тези изроди, където и да са отидели са избивали другите като животни и са изнасилвали групово жени и деца. А над Китай наистина е имало геноцид от тяхна страна. В случая Юнеско има пълно право, ама тук една камара дебили седнали да обсъждат Бокова, все едно тя има властта да ги вземе еднолично тези решения. А пък за идеята, че за пари трябва да се откажем от историята си, за да не изгубим като Юнеско спонсори от САЩ разбирам, защо тук има толкова поддръжници, то вие вече ни продадохте по този начин, за да не се откажем от САЩ получихме османско присъствие и приятелско съжителство към 500г., а скоро може и нова порция да има.

Много бих се радвала, ако Гутереш и предложи висок пост в ООН. Ама отвъдокеанските и островитяните могат да попречат. А биха били добра команда.

Ах Фатима, Фатима!!! Какво си ти? Хвалиш Бокова, хвалиш исляма. Все едно живеем на две различни планети (което, между другото нямаше да е лошо). Подозирам че си някой зевзек на щат към Дир-а и работата ти е да пускаш фитили

Защо плюете по Бокова бе, пребоядисани потомци на пишман-комунисти? Трябваше да дойде една куражлия жена, за да покаже, че ЮНЕСКО има свой глас и не се гъне под парите на богатите. Бокова продължава да кърпи бюджета и организацията и провежда решения по съвест.

ИМА ЛИ БЪЛГАРИН НЯКЪДЕ , РАБОТАТА Е ОСРАНА И ТО С ЧЕРВЕНИ ЛАИНА

краварски говедарски лайна, нали?

Само български комунист може да омаскари така, която и да е организация. Трябва да се приеме специален закон за забрана на всякакви обществени и икономически дейности на български те комунисти - да ходят да си пасат овцете на село, че и това май не им се отдава много.

То хубаво, ама..що не го кажеш на мутрата и на предложената от него за президент бившата партийна секретарка от БКП ?

на Бокова!!!

Япония замрази финансирането на ЮНЕСКО Чета статията и разбирам, че Бокова е сътворила големи каши в организацията.Както са тръгнали нещата , нейният наследник ще се чуди откъде да събира пари за финансирането на ЮНЕСКО.

Se taia

От друга страна ако се разровим в миналото, в която и да е държава, започва да вони, та се не трае...

Може да се окаже, че китайците ще увеличат вноската си за да компенсират.

Попитали червения кхмер лидер на ДОГАНЕСКО, може ли да стартира война ? -Предизвикателството прието, отвърнала тя ...

куманистката води прозрачно сметките.

Много здраве на ЮНЕСКО от другарката Бокова. Тя го е превърнала в политическа организация, а задачата й е да го ликвидира. Тя това и прави.

С други думи защитавате японският геноцид срещу Китай. То пък какво ли чудно - вие защитавате и турският геноцид срещу България...

Обаче не защитавам руския геноцид срещу България го считам за престъпен. П.С. Върна ли Русия териториите отнети от Китай през ВСВ? А на Япония? А на други страни?

не един и два са случаите на провалите на ЮНЕСКО под ръководството на Ирина Бокова. Да не забравяме че САЩ също е отказала отдавна да подкрепя финансово тази организация.

Шило

Бокова еднолично ли взема решения? Това първо. Второ, защо трябва да се крият истини, които са неизгодни някому?

А това истини ли са, след като са изгодни другиму? :)))

за рашистките жужета, а бясната путлерска пропаганда тиражира по света лъжи и клевети срещу Западния Свят.

с подкрепата на руснаците..

Бокова ВЪН! Вън комунистите, да живее фашизма! Слава на Аллах! Само САЩ!!! ахахаххаха

да живее Cталинка и приятелката на кмета на Cимитли

Шило

Защо японците ги е срам от миналото им?

Те искат реална оценка. Китай са като ФР, която си просвои Втората Световна война.

Шило

Реалната оценка я има-клането е факт.

Защото има много от което да се срамуват. Първо няколко века се колят с особено вдъхновение на собствените си острови. Така се стига до единната Япония. След това има около два века нещо като мир, когато позавладяват някой друг остров на юг. След това се включват в индустриалния преврат, почват да правят железни параходи и тръгват по Корея и Китай. Много "мили спомени" са оставили там. А от 1937-ма съвсем се разпасват. Особен показател е, че сред партиите в Южна Кореа нито една, която да не е анияпонска.

едното дете на бокова живее в швейцария. другото дете на бокова живее в сащ. бокова си купи АПАРТАМЕНТ В НЮ ЙОРК. и после, не разбирали комунистите от пари, нали... мам.цата им

Странно защо не си купува апартамент в Москва или Владивосток?

Сега въпроса тук нещо се измества към каква била Бокова, а се пропуска главаното - японците не искат да се помни какво са дробили през ВСВ из югоизточна Азия. А повярвайте ми - дробили са много! И са го правили с абсолютна прецизност и безпощадност.

Да живее Бокова! Истински руски агресор!

Уважавам японския народ, но в случая се държат като ощипани...турци - Визирам реакциите на Турция относно геноцида над арменския народ

С тази разлика, че едните твърдят, че такова нещо като геноцид не е имало. Китайците като толкова настояват, да пожелаят същото за подобни документи за културната революция, за репресивния апарат на ком партията и т.н. ...

Шило

Е, това е тяхната, вътрешната история. Китайци срещу китайци. И отдавна са отрекли културната си революция.

ТАЗИ ПОДЛА РУСКА ПОДЛОГА, ДЪЩЕРЯ НА УБИЕЦ ,САМО СРАМИ БЪЛГАРИЯ! Няма ли кой да я спре?

върлата комунистка бокова, бясначе я пре.баха за оон, сега започна да си отмъщава. и още повече се насади в своите лай.а. абе то комунист ли е, рано или късно се дъни, историята го е доказала перфектно.

Колко трябва да си тъп да приемеш една Палестина и да се лишиш от финансирането на САЩ, Канада, Израел И колко още повече трябва да си тъп за да се лишиш от Япония която традиционно дава пари за опазване на наследството на други народи. Много.

Колко трябва да си тъп,за да позволиш на парите да изопачат истината.

"през 1937 году" ха ха ха

Добре де, може да се каже 1937-38, но все пак унищожаването на , тук е и спекулацията, числото варира от 40 000 до 300 000 китайци, но което и да вземем, не е никак малко!

От, къде ли е преведена статията?

Бокова усилено работи за закриването на тази организация! От както тя е шеф, от културна я превърна в анти: антикапиталистическа, антиимпериалистическа, антиамериканска, антиизраелска и антияпонска. Ако бяха я избрали за шеф на ООН, щеше и него да го ликвидира.

айде ся мурзилажа да ходи да реве пред японското посолство :)))) егати карикатурите

нИ сЪ казва рЕват, а рИвът :)))))

Юнеско попадна под масирана международна преса, заради некадърното ръководство и катастрофални решения на Бокова. Не само Япония, но и Израел са в конфликт с организацията. Очаква се финансирането на ЮНЕСКО да бъде напълно блокирано. Бокова трябва незабавно да си подаде оставката, особенно след фиаското й в ООН.

До сега се угаждаше на едните и всичко беше наред нали?

то ако на Бокова представянето в оон е фиаско, кво да кажем за бойковата лелка?!? Тук игрите са толкова големи ,че от БОКОВА НИЩО НЕ ЗАВИСИ.

Бокова закопа Юнеско!! Руска мърша.

Ха сега да видим г-жа Бокова, к'во ще каже! Толерирането на "силните на деня" и арабелите- в пълен ход!

бокова си е комунист агент на световния комунизъм :))) никога нямаше да стане шеф на оон китай и русия също са извършили доста гадости

Коментари - Япония замрази финансирането на ЮНЕСКО | Днес.dir.bg

Япония замрази финансирането на ЮНЕСКО

Правителството на Япония заяви днес, че замразява финансирането на ЮНЕСКО в знак на протест против решение на организацията.

Обратно в новината

Коментари - Япония замрази финансирането на ЮНЕСКО | Днес.dir.bg

Коментари

Бокова беше на парада на Путин, веднага след агресията на Русия срещу Украйна и свалянето на пътнически самолет. Няма оправдание за нея

И тия нямат срам! Най-големите насилници в жълта Азия! Може би заедно със САЩ и Франция!

генерален секретар на ЮНЕСКО бат,Бойко от името на България щял да предложи Кристалина Георгиева.

пак го изтипосаха в световните новини.Бе тя ще фалира ЮНЕСКО,бе.То сега беше световна организация с авторитет,ама като я оглави комунистката и стана сателит на Русия,страните една по една се отеглят от нея.

болшевиките лъгаха десетилетия наред, че това клане на четиридесет хиляди /не мога да си го представя/ млади интелигентни поляци е дело на немците. Абе няма по-големи лъжци и манипулатори от комунягите.

Как ли ще си представиш избиването на милиони в концлагерите или на стотици хиляди с атомни бомби...

1939 г. имо по жестоко клане на пленени полски военни и ителигенция основно в Катин. За няколко часа към 40 000 души. Що не вземат решение по този въпрос за геноцид?

По какви критерии определяш клането на поляците като по-жестоко - защото са европейци ли?

Избиването с лопати по главата е по-жестоко от застрелването или отсичането на глава с меч. Всощност голяма част са били полуживи когато са ги закопали.

Дада, не Ви е за първи път да се включвате с повторение на пропагантни мантри. Първо - видали ли сте 40 000 души на куп? Това са трибуните на стадион "Васил Левски" (43 000 седящи места). Сега си предтсавте колко охрана трябва за да се задържат тези 40 000 души докато ги избиват. При това тези хора са военни - значи в добро здраве и физически годни да счупят главата на друг човек. Сега си представете цялата тази тълпа - предназначените за избиване + охраната им но колко площ трябва да се разхвърлят. А сега вижте Катинската гора и си помислете дали това е възможно.

Съветската армия е била 11 милиона души по-това врема. За военноплениици, които не очакват да бъдат избити за охрана са достатъчни и 1000. Избиването е било ТАЙНО не пред другите. Привиквали са ги уж за разпит вкарват ги помещение изкарват ги отзад и лопатата по главата. Някои са застреляни в тила, като за целта е гърмяла бодра маршова музика. След това са завличали трупа до трапа и са го хвърляли. Избиването е станало на няколко места. Военни са били половината, другите са били образовани поляци. На червената сган не и трябвали образовани хора. Японците са били касапи избиващи наред. Руснаците са били мръсници-касапи избиващи основно образованите. В първия случаи извършваш местен МОМЕНТЕН геноцид, във генозида е продължителен и цялостен. Същото са направили турците по нашите места при завладяването на България.

Alex, това наистина е срамен момент за руската история, но какво общо има Русия с въпроса. Хайде да минем и на американците и индианците, а после можем и Наполеон да разгледаме или английските завоевания. Тук платени тролове променят целта на статията. Толкова е просто и ясно написано: Япония не иска да плаща, защото я е срам, че ги изкарват животни, каквито реално са били.

Просто руснаците си връщат за полско-съветската война от 21-а година. Малко са били интелигентите в случая, основно военни.

знае ли някои до кога е мандатът на Бокова, щото както е тръгнало тя успешно ще фалира организацията. Вече нито САЩ, нито Израел плащат, а сега и Япония.

По-добре като едни други добри дупедавци да приемат парите, пък историята кучета я яли. Тя не е важна, важното е пара да пада.

Боже , Бокова ще успее да фалира ЮНЕСКО! Не го вярвах, но може и да успее. Комунистите всичко могат!

Излиза, че за пари си готов да си затвориш очите за кланетата?

Бокова продължавала да кърпи бюджета -на Юнеско - не разбрах колко успешно. А нейния личен бюджет го кърпи ама много успешно. За пет милиона долара е купила ЧЕТИРИ апартамента - ДВА В НЮЙОРК, И ПО ЕДИН В ПАРИЖ И ЛОНДОН. вЕРНО С МЪЖЪТ СИ ИМАТ ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ НО КОЛКОТО И ДА СА ГОЛЕМИ ТРЯБВА ДА СА БИЛИ НА ХЛЯБ И ВОДА ЗА ДА СЪБЕРАТ ПЕТ МИЛИОНА ДОЛАРА.

Очаквам във фонда на културното наследство на Юнеско да се вклюи разгрома на армията на Константин IV Погонат от Хан Аспарух през 681 г. Тогава най-после и Българското правителство ще има основание да им спре финансирането.

Шило

разлика между цивилни жертви и жертви на воюващи /войници/ по време на военни действия помежду им, правиш ли?

Ба* го, колко прост народ е писал тук! Значи, поне гледайте филма Цветовете на войната и вижте за какво става дума. Японците стават това, което се смятат днес след ВСВ, когато трябва да изградят страната си наново, преди това са били по-зле и от талибани. Наскоро и друга страна беше повдигнала въпроса за осакатяването на колко бяха момичета. Тези изроди, където и да са отидели са избивали другите като животни и са изнасилвали групово жени и деца. А над Китай наистина е имало геноцид от тяхна страна. В случая Юнеско има пълно право, ама тук една камара дебили седнали да обсъждат Бокова, все едно тя има властта да ги вземе еднолично тези решения. А пък за идеята, че за пари трябва да се откажем от историята си, за да не изгубим като Юнеско спонсори от САЩ разбирам, защо тук има толкова поддръжници, то вие вече ни продадохте по този начин, за да не се откажем от САЩ получихме османско присъствие и приятелско съжителство към 500г., а скоро може и нова порция да има.

Много бих се радвала, ако Гутереш и предложи висок пост в ООН. Ама отвъдокеанските и островитяните могат да попречат. А биха били добра команда.

Ах Фатима, Фатима!!! Какво си ти? Хвалиш Бокова, хвалиш исляма. Все едно живеем на две различни планети (което, между другото нямаше да е лошо). Подозирам че си някой зевзек на щат към Дир-а и работата ти е да пускаш фитили

Защо плюете по Бокова бе, пребоядисани потомци на пишман-комунисти? Трябваше да дойде една куражлия жена, за да покаже, че ЮНЕСКО има свой глас и не се гъне под парите на богатите. Бокова продължава да кърпи бюджета и организацията и провежда решения по съвест.

ИМА ЛИ БЪЛГАРИН НЯКЪДЕ , РАБОТАТА Е ОСРАНА И ТО С ЧЕРВЕНИ ЛАИНА

краварски говедарски лайна, нали?

Само български комунист може да омаскари така, която и да е организация. Трябва да се приеме специален закон за забрана на всякакви обществени и икономически дейности на български те комунисти - да ходят да си пасат овцете на село, че и това май не им се отдава много.

То хубаво, ама..що не го кажеш на мутрата и на предложената от него за президент бившата партийна секретарка от БКП ?

на Бокова!!!

Япония замрази финансирането на ЮНЕСКО Чета статията и разбирам, че Бокова е сътворила големи каши в организацията.Както са тръгнали нещата , нейният наследник ще се чуди откъде да събира пари за финансирането на ЮНЕСКО.

Se taia

От друга страна ако се разровим в миналото, в която и да е държава, започва да вони, та се не трае...

Може да се окаже, че китайците ще увеличат вноската си за да компенсират.

Попитали червения кхмер лидер на ДОГАНЕСКО, може ли да стартира война ? -Предизвикателството прието, отвърнала тя ...

куманистката води прозрачно сметките.

Много здраве на ЮНЕСКО от другарката Бокова. Тя го е превърнала в политическа организация, а задачата й е да го ликвидира. Тя това и прави.

С други думи защитавате японският геноцид срещу Китай. То пък какво ли чудно - вие защитавате и турският геноцид срещу България...

Обаче не защитавам руския геноцид срещу България го считам за престъпен. П.С. Върна ли Русия териториите отнети от Китай през ВСВ? А на Япония? А на други страни?

не един и два са случаите на провалите на ЮНЕСКО под ръководството на Ирина Бокова. Да не забравяме че САЩ също е отказала отдавна да подкрепя финансово тази организация.

Шило

Бокова еднолично ли взема решения? Това първо. Второ, защо трябва да се крият истини, които са неизгодни някому?

А това истини ли са, след като са изгодни другиму? :)))

за рашистките жужета, а бясната путлерска пропаганда тиражира по света лъжи и клевети срещу Западния Свят.

с подкрепата на руснаците..

Бокова ВЪН! Вън комунистите, да живее фашизма! Слава на Аллах! Само САЩ!!! ахахаххаха

да живее Cталинка и приятелката на кмета на Cимитли

Шило

Защо японците ги е срам от миналото им?

Те искат реална оценка. Китай са като ФР, която си просвои Втората Световна война.

Шило

Реалната оценка я има-клането е факт.

Защото има много от което да се срамуват. Първо няколко века се колят с особено вдъхновение на собствените си острови. Така се стига до единната Япония. След това има около два века нещо като мир, когато позавладяват някой друг остров на юг. След това се включват в индустриалния преврат, почват да правят железни параходи и тръгват по Корея и Китай. Много "мили спомени" са оставили там. А от 1937-ма съвсем се разпасват. Особен показател е, че сред партиите в Южна Кореа нито една, която да не е анияпонска.

едното дете на бокова живее в швейцария. другото дете на бокова живее в сащ. бокова си купи АПАРТАМЕНТ В НЮ ЙОРК. и после, не разбирали комунистите от пари, нали... мам.цата им

Странно защо не си купува апартамент в Москва или Владивосток?

Сега въпроса тук нещо се измества към каква била Бокова, а се пропуска главаното - японците не искат да се помни какво са дробили през ВСВ из югоизточна Азия. А повярвайте ми - дробили са много! И са го правили с абсолютна прецизност и безпощадност.

Да живее Бокова! Истински руски агресор!

Уважавам японския народ, но в случая се държат като ощипани...турци - Визирам реакциите на Турция относно геноцида над арменския народ

С тази разлика, че едните твърдят, че такова нещо като геноцид не е имало. Китайците като толкова настояват, да пожелаят същото за подобни документи за културната революция, за репресивния апарат на ком партията и т.н. ...

Шило

Е, това е тяхната, вътрешната история. Китайци срещу китайци. И отдавна са отрекли културната си революция.

ТАЗИ ПОДЛА РУСКА ПОДЛОГА, ДЪЩЕРЯ НА УБИЕЦ ,САМО СРАМИ БЪЛГАРИЯ! Няма ли кой да я спре?

върлата комунистка бокова, бясначе я пре.баха за оон, сега започна да си отмъщава. и още повече се насади в своите лай.а. абе то комунист ли е, рано или късно се дъни, историята го е доказала перфектно.

Колко трябва да си тъп да приемеш една Палестина и да се лишиш от финансирането на САЩ, Канада, Израел И колко още повече трябва да си тъп за да се лишиш от Япония която традиционно дава пари за опазване на наследството на други народи. Много.

Колко трябва да си тъп,за да позволиш на парите да изопачат истината.

"през 1937 году" ха ха ха

Добре де, може да се каже 1937-38, но все пак унищожаването на , тук е и спекулацията, числото варира от 40 000 до 300 000 китайци, но което и да вземем, не е никак малко!

От, къде ли е преведена статията?

Бокова усилено работи за закриването на тази организация! От както тя е шеф, от културна я превърна в анти: антикапиталистическа, антиимпериалистическа, антиамериканска, антиизраелска и антияпонска. Ако бяха я избрали за шеф на ООН, щеше и него да го ликвидира.

айде ся мурзилажа да ходи да реве пред японското посолство :)))) егати карикатурите

нИ сЪ казва рЕват, а рИвът :)))))

Юнеско попадна под масирана международна преса, заради некадърното ръководство и катастрофални решения на Бокова. Не само Япония, но и Израел са в конфликт с организацията. Очаква се финансирането на ЮНЕСКО да бъде напълно блокирано. Бокова трябва незабавно да си подаде оставката, особенно след фиаското й в ООН.

До сега се угаждаше на едните и всичко беше наред нали?

то ако на Бокова представянето в оон е фиаско, кво да кажем за бойковата лелка?!? Тук игрите са толкова големи ,че от БОКОВА НИЩО НЕ ЗАВИСИ.

Бокова закопа Юнеско!! Руска мърша.

Ха сега да видим г-жа Бокова, к'во ще каже! Толерирането на "силните на деня" и арабелите- в пълен ход!

бокова си е комунист агент на световния комунизъм :))) никога нямаше да стане шеф на оон китай и русия също са извършили доста гадости