Бивш шеф на фонд ”Земеделие” отрича за яхти и хеликоптери

Бившият директор на фонд "Земеделие" Румен Порожанов отрече в неговия мандат да са купувани луксозни яхти и хеликоптери по проекти по европейската ПРСР.

Обратно в новината

Коментари - Бивш шеф на фонд ”Земеделие” отрича за яхти и хеликоптери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мамка ви смърдела герберска,кризата беше само за едни ,гадове долни,никога ГЕРБ на власт.

Ами да направят проверка бе. Да покажат документи. Ама по TV. Пред всички камери. И тогава да стане ясно кой лъже. Стария или новия. Щото така е лесно. Новия бастун се изтапани и дъра-бъра, 2 чадъра. Стария басун и той - бъра - бъра, и после нищо не се случва.

Това само говори че НИЩО не е чел като е подписвал защото периода на проверка и показване на тези покупки е по негово време..Сега остава и да каже че някой му "фалшифицирал" подписа..

какво значение дали е от герб или от сърп или от чук като е газил лука да ходи да чука камъни, и кво има да отрича нали са регистрирани колите и яхтите да ги проверят за пет минути става

Ей тоя кретен, докато седеше с ножа и разпределяше дажбите, много комфортно не споменаваше националния консенсус. Ама като усети, че може да се окаже поредният изгърмял бушон, веднага кресна за всенародна подкрепа. Изроди!

Този ли беше любовникът на Калина?

Ех, Румба, екстра си бяхме у дфз колички, вилички, женички, а сега се мъчим на частно.

Няма да им се даваме Иване - пак щи разбиваме!

Този Румен ми беше командир на студентската бригада през социалистическо време - комсомолец натегач за член, а може и и член на БКП. По природа - нечовечен кариерист. В ГЕРБ е пълно с такива, не само в БСП, ДПС ...

В България е пълно с такива

Колко ли още ще плащаме за безобразията на милиционерите от герб ? Защо жалките журналистчета мълчаха като пънове при бойко и не му извадиха кирливите ризи докато е време ? Защо са такива боклуци медиите, та прикриваха кражбите на простият чалгаджия от Банкя ? Не ме интересува кой от коя партия е - щом лъже и краде - публичност, съд и затвор !

Да бе, другарю позитанчик!? Все ГЕРБ ще са "виновни" до към .... 2075 г.!? Да не забравяме също така, че са "виновни" и за кризите през 90-та, 96-та г., за лостовата приватизация, за царските заменки, за спрените фондове на турско/комунистическата мафия през 2005-2009 г., абе нЕма нещо за което да НЕ са виновни ГЕРБ, дори и за 09.09.1944 г., както и за падането на комунизма, разбира се...

Това са проекти, които са приети още по времето на БСП. Изпълнявани са по времето на ГЕРБ. Което е одобрено тогава, е изпълнено по-късно. Където е имало планирано купуване на кола, няма право да не се купи кола! Би било в нарушение! Ако е одобрен прпектът с нарушения, това е от времетп на одобрението. Случаят ми напомня за Калинка. Станишев и негова министърка са назначили с техен подпис Калинка. След това по време на ГЕРБ се разкрива, че дипломата й е фалшива. Та тя с тази диплома е била назначена от Станишев! Пише го в биографията на Клаинка кога е било и от кого първото й назначение. Биографията й е и в Уикипедия, и навсякъде. Представяте ли си каква лъжа лъжат от БСП! Та това е тяхна същнот да прехвърлят грешките си на другите! А са некадърнци по ген! Лумпенски производни, потекло от низините, ще рече никокачествено. Сега си дайте сметка защо страните, управлявани от аристокрация, имат богати народи! Понеже аристократите са умни по ген, доказан със столетия, а не селски буци от Горно нанадолнище да ръсят лъжи и селяндурски цинизми с хитра заешка усмивчица. Това е истината.

Наслушали сме се на много "ИСТИНИ" , не подценявайте европейските комисии.Защо този кариерист от снимката ЛЪЖЕ че са закупени само 5 или 6 автомобила.ВСИЧКИ СТЕ ТАКИВА.

Вие четете ли статията или си пишете на общо основание? В статията е написано - за периода 2011-2012 са ОДОБРЕНИ 126 договора за 392 транспортни средства.

ИДИОТ,ИДИОТ тези проекти са удобрени 2011.2012 година,кой беше на власт тогава.Лицето Бойко Методиев Борисов разбра ли ИДИОТО тъп.

Като наближат избори, замирисва на партенки. А стадото реве на умряло, но се радва на представленията и иска все още, още и още.

валяло е и този не е разбрал, той в каква кола се вози, за колко е купена, вицовете да ги разправя на Бойко Борисов в Банкя, нагли и безочливи гербери....

steltian

Земеделският министър Димитър Греков и заместникът му Явор Гечев забъркаха колосален скандал в Брюксел, научи ПИК. Оказа се, че вчера в столицата на Европа се е провела Годишната среща на земеделските служби от България с Европейската комисия по Програмата за развитие на селските райони. Това е среща на най-високо политически ниво, на която се обсъждат проблемите по програмата и темпа на усвояване на европарите и винаги до сега България е била представяна от министър или поне заместник-министър. От ЕК били шокирани, когато разбрали, че на срещата е изпратен един от многото заместник-шефове на Държавен фонд Земеделие и една редова чиновничка от земеделското министерство. В същото време заместник-министърът на земеделието Явор Гечев, който е шеф и на младежкото БСП скандално предпочел да се вихри на луксозна конференция на Световната търговска организация на екзотичния остров Бали. От ЕК били вбесени, че Гечев предпочел да е на остров Бали, вместо в Брюксел, и в знак на ярост изпратили на разговора също редови чиновници, което превърнало годишната среща в бутафория.

"От ЕК били шокирани, когато разбрали, че на срещата е изпратен един от многото заместник-шефове на Държавен фонд Земеделие и една редова чиновничка от земеделското министерство." Стига бе! Не може пратения да е обикновен- той е нечий роднина това вече го прави необикновен, пък чиновничката изобщо е невъзможно да е редова или по-точно там повечето са редови от хоризонталната редица! Тези от ЕК какво се ядосват - да свикват с нашенските нрави, нали сме член на Европа и ние!

Работата отива на кой ми се изка в гащите

И който да е, искаме го в затвора заради лъжите му! Няма значение дали е гербераст, седераст или комунист, все същите са-изпечени лъжци, които не могат да виреят без далаверата от държавната хранилка.