Коментари - Показаха снимки на извънземно от Розуел (видео) | Днес.dir.bg

Показаха снимки на извънземно от Розуел (видео)

Американски учени показаха непубликувани снимки на извънземно от тайнствения "случай Розуел".

Обратно в новината

Коментари - Показаха снимки на извънземно от Розуел (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Винаги винаги снимките на разни извънземни са яко размазани или силно пикселизирани и в общи линии могат да показват всичко от силно деформиран урод до направена кукла за целта или просто малко гнило дърво пооформено малко така ,че да мяза на нещо раьзлично...Смехотворно е в ерата на технологиите позволяващи да се снима пъпката на носа на някой от околоземна орбита да изкарват такива глупави снимки... Продължавам да съм силно скептичен относно извънземните.Може би има някъде някакви микроби в Слънчевата система и това то.

Ами поразрови се за обясненията от учените. Има ги! Не се виждат звездите заради заслепяването при снимката, а вятър наистина няма - космонавтът разклаща знамето при забиването.

Ако в България се пусне една муха еднодневка да лети, и в същото време в Австралия се пусне друга такава, вероятността да се срещнат е такава, каквато е вероятността човечеството да се срещне с извънземен живот. Разстоянията във Вселената са огромни, а времето, през което съществува една цивилизация е един миг във вечността

val55

....сигурен съм, че има, а още повече убеден съм, че е така. Отделен е въпросът дали може да ги видите и чуете. Дали са добри или лоши зависи от гледната точка на контактьора, и от неговият начин на мислене. Скрито покрито няма, задни мисли абсурд, в каквото и да е отношение. Кой вярва вярва, и има защо, а който невярва негова си работа.... При тези контакти, все още се избират единици, а целта им сигурно е опознавателна, обучаваща или принудителна в някои отношения. Може би, ако си променим начина на мислене това, ще стане по масово. Ние хората едва ли живеем само в едно измерение, и време, но едни го разбират, а други въобще не го разбират. Въпрос на функциониране на мозъка, и неговото отблокиране. Започнете да тренирате мозъка си двете половини да работят в синхрон. Протягате двете си ръце напред с изправени палци, и трябва да виждате 3 палеца, а може и 4. Тогава всичко е синнхронизирано в двете половини на мозъка, а по натам.... Живота не е само това, което виждаме и чуваме в "нармално" състояние на нещата, а е нещо много по сложно от това, което четем или ни се поднася на час по лъжичка......

Oпределено, не може да се каже че показват снимки, нй-малкото видими в този материал (видео). Колаж от откъсъчни неясни кадри и фрази.....Отово слаб материал с гръмко заглавие ......

Това ,че ти не искаш да повярваш е друг въпрос. Стой си в каменната ера,ползвай нета само да тролиш.

Веднага го познах! Това е скелета на Путин, когато е бил малък.:)

Е, и как така сега е жив? :D

Има бели петна в познанието, затова.:)

На Бузлуджа също има летяща чиния. По време на комунистическо-социалистически празници тук е пълно с инвънземни.

Абе що никога снимките не са качествени бе?

на чернобилска мутация ми прилича

Аз пък продължавам да твърдя, че извънземните на тази планета сме ние.

Хуманистите поддържат митологията за еволюцията с цел да контролират обществото. Защото не могат да контролират християнското общество, което признава само единственият суверен и законодател в тази вселена -Творецът и се подчиняват единствено на неговият закон. Затова днес сме свидетели на поддържана усърдно тежка митология в научните среди и обществото. И затова и интереса на медиите към извънземните напоследък доста се е увеличил.

Да бе, земята е плоска...

Идеята че земята е плоска им езически корени, не християнски. Невежеството е мощно оръжие в ръцете на диктаторите и манипулаторите. Особено когато е комбинирано с отказ от мисловна дейност в обществото.

Браво, Данчо! Казал си го! Пък кой, както иска (и както може) да те разбира. А на този човечец, дето обяснява, че "християнството е с езически корени" ще му дам само един съвет - Чети, човече, чети! За да правиш критика на което и да е произведение трябва, преди всичко, да си го прочел!

И как точно някой ще обясни присъствието на извънземни тук? Ако някоя извънземна цивилизация има възможност да долети, то определено няма да се разбие при кацането, щото достатъчно развити извънземни в слънчевата система вероятно няма, а най-близкото място до нас е толкова отдалечено, че е абсурд биологично същество да го прелети. Всъщност хората никога няма да напуснат слънчевата система. Човешкият разум има шанс, но не и самите хора.

Аз пък ще кажа че такива като теб никога няма да напуснат слънчевата система.... Я погледни какво е постигнало човечеството за последните 2000 години, след това направи равносметка само за последните 50г и ела пак да говориш глупости. Единствената причина поради която не сме го направили това е технологичния прогрес, много открития има но още не са направени законите и математиките за тях. Има неща за които ние само предполагаме че са така, от наблюдения но нямаме обяснение на много от явленията. Дори само ако се разровиш малко ще видиш че цялата ни електроника, целия прогрес който имаме се дължи на явление което ние знаем че е така но не можем да го докажем и не знаем как точно работи. То просто работи.

Алиса Б

Някои природни закони не могат да бъдат излъгани. Да, развитие има, но не може да сравняваме напредъка в електрониката с напредъка в транспорта. Сега един телефон спокойно може да задмине някогашен суперкомпютър отпреди 50 години. Първият ми компютър беше доста по-бавен от сегашния ми телефон (евтин китаец за под $100), имайки 32 пъти по-малко оперативна памет, 14 пъти по-бавен процесор, и използва много по-малко ток за да работи. При сегашните и получаемите в обозримо бъдеще скорости, просто няма как да изпратиш човек с продължителност на живота под 100 години на пътешествие от 4 светлинни години до най-близката звезда. А жизненият цикъл на хората е програмиран генетично, тоест в най-оптимистичния вариант удължаването на живота е възможно само чрез генни модификации. Е, да речем, че и до това се стигне, но поисквайте да смениш едно, ще поискаш да подобриш и друго, докато от човека в сегашния му вид остане твърде малко, за да се нарече човек. Не е ли по-добре директно да се премине към друг носител за разума, вместо да се разчита на абсолютно ненадеждна, нетрайна и бъгава биологична система?

Не че не вярвам в извънземен живот, аме сего какво ни отвличат вниманието с глупости, да не мислим за замърсяването, свръхнаселеността и др. проблеми. Нека САЩ първо си признаят, че навремето не са кацали на Луната , после да ни прожектират нови филми.

В период от 3 години - 1969 - 1972 г. на Луната кацнаха 12 души. по програмата Аполо. От Аполо 11 до Аполо 17. Ти GSM ползваш ли? Как действа, спътници има ли?

А казаха ли дали са им меки тестисите?

те са голям деликатес и са ги хапнали панирани.

За мъдите ли иде реч?

това са първите експерименти на гмо върху хора но явно се мъчат да изкопчат парса за ракетни двигатели с батут не става

Tова по-скоро прилича на УСА генетичен експеримент, защо не покажат летящите чинии или още са недовършени, отклоняват само вниманието от истината. Аз снимах едно от светещите кълба които се показват напоследък , но на апарата излязоха снимки на лице на човек, по-точно старец с дълги бели коси в различен zoom, така че те май винаги са били тук и са реални точно колкото нас, а кога и как ще сключат контакт е описано в библията.

А бе,малоумнико,не виждаш ли,че цялата работа е част от схемата за промиване на мозъци от юдейско-протестантската масонска мафия на която се кланяш без да проумяваш защо !

Статистически най-вероятно има живот и другаде, все пак космосът е необятен. Обаче да си представим какво ще стане ако чужда цивилизация в крайна сметка дойде тука. Какво ще ни раздаде на всички коледни бонуси ли? По двайсет лева? Най-вероятно ще искат нещо. Още по-вероятно ще ни изтрепат както англосаксонците изтрепват индианците. Дори и обаче да решат да търгуват, ще търгуват с определена прослойка - най-богатите и задкулусието. Ще им дадат да кажем здравни услуги а в замяна те ще ги обслужат и ще им предоставят неободимите им ресурси, например злато. Което ми напомня - абе, къде ни е златото, бе? За беден Ганьо нищо няма да се промени. Просто ще го стрижат и от други галактики вече, а той пак ще се драпа по съдраните гащи.

Някой да разбра къде тояно е секретното, т.е. "уловката" ? Иначе "новината" звучи като туристическа реклама на "курорта" Розуел, където на туриста може да му излезе късмета и с някое извънземно.

Дори извънземните не искат да паднат в Русия,а кво остава за земните бежанци и емигранти!Защо се давят по моретата за Европа,а не се преселят спокойно в Сибир,където ще са добре дошли!

Тунгунският метеорит е най-големият, паднал на земята. Предполага се, че е изместил наклона на земната ос... и оста на хората там може да е мръднала леко.

А бе,малоумнико,не виждаш ли,че цялата работа е част от схемата за промиване на мозъци от юдейско-протестантската масонска мафия на която се кланяш без да проумяваш защо !

разложен пиян руснак.....

someone

скалъпена работа.

А какво толва секретно е имало, че ни прават на маймуни тези почти 70 години с има-няма извънземни ?

Странно! От 2св до сега, надълго и на широко се пише за НЛО и извънземни!И никой, дума не обелва че Н. Тесла е писал и принципно обяснил как може да бъде, построен диско-виден летателен апарат!НИЩО и за построените, няколко вида от немците през 2св!

А там на входа не раздават ли локуми ?

това са първите руски космонавти-джуджета, катастрофирали с експерименталния кораб "Вся власть советом". И са избирали джуджета, защото е нямало място, било е тясно вътре в кораба. Тази тенденция се е пренесла по-късно и в супер модерните танкове. Онзи ден от закъсалия танк излязоха седем такива човечета. Добре, че се появи Снежанка да го подкара....трошляка му с трошляк!

Няма начин да няма други форми на живот освен тези на Земята във Вселената. Обаче специално това като прочетох, че било облечено със сребрист костюм, хич не вяравам да е автентична форма на живот от друга планета. Брех да видиш съвпадение и там шият костюмчета.

Зададе ли се криза (финасова или политическа) навсякъде по света изпълзяват новини за извънземни и разни "невероятни" загадки, които услужливо се яхат от разни псевдо учени, екстрасенси, парапсихолози и конкактьори, намират се веднага "очевидци" и се вадят някакви "снимки" и "филми" с лошо качество за "достоверност". Пълна простотия за отнемане вниманието на обществото с глупости докато отдолу се замазва поредния скандал. Всъщност нищо ново под слънцето. Въпроса е кой си е научил урока от миналото и кой ще се върже за пореден път. И тъй като в момента темата е актуална ще припомня на тези, които са забравили и ще подскажа на тези, които не знаят, че преди началото на Втората световна война (а и на Първата) цяла Европа е била пощуряла по окултни простотии. Та мисълта ми е - Дано не съм прав!

Показаха снимки на извънземно от Розуел Гледайки снимките, все ми се струва , че съм виждал множество подобни физиономии в парламета. Само извънземни с лекота за 25 г. могата да "закопаят" държавата ни без да им пука.

Според мен извънземните са 100 пъти по готини и добри от тая свалоч в парламента.

Изчел съм много литература по темата и ви съветвам да не приравнявате уфологията към останалите науки. Уфологията не е официално призната наука. Така че тези "учени" всъщност не са точно такива. Иначе не твърдя, че не са прави, извънземни 100% съществуват според мен.

Дон Хуан, "Една отделна реалност"-Карлос Кастанеда, описват нещо в света извън мисленето с "линейно време". Все повече се налага мислене чрез ЦИКЛИЧНО ВРЕМЕ, в Новата Ера "ВОДОЛЕЙ".

И ще бъде Светлина!

може да видите няколко от извънземните утре. Ще махат от мавзолея на Ленин с ръчички, с ококорени очички. А долу, на красная робите ще пеят "Ееей ухнем, ееей ухнем" и ще теглят танкове. Как бурлаки на Волге! Традициите са живи!

Абе със сигурност извънземните са по-читави от Плевнелиев.

val55

Най после започнаха да разсекретяват някои факти, но все още никой не казва цялата истина. Явно вече е дошло време хората да се подготвят за извънземен контакт/и, както е било преди стотици, и хиляди години. Само Холивуд да неправи тези нелепи филми, където изкарват всички извънземни много лоши, защото ние първо трябва да погледнем себе си на какво ниво сме, а след това и.... Аз неказвам, че всички извънземни са благоразположени към нас, но ние си знаем, че всяко стадо си има мърша тук така, че и там "горе" може да е същото.... Освен това може да има от други измерения, както и от огледални такива. Явно нещата се променят с бързи темпове, и всички трябва своевременно да сме осведомени в това отношение. Всички трябва, колкото се може по бързо да изменим начина си на мислене към самите нас, другите, близки и далечни, природата, Космоса и Вселената, като цяло. Настанало е време за преход/в момента тече/, но политиците от всички страни, все още си живеят с мисленето от преди хиляди години. Има над, какво много сериозно да се замислят, докато е време, а дали имаме такова това, ще докажат близките години и близкото бъдеще.... Няма голям, малък, силен, слаб, защото погледнато мащабно всички сме едно цяло, а Земята е нашият космически кораб, в който живеем всички от това измерение......

Коментарите доказват, че дори отвлечени теми като тази могат да се подхванят и да доведат до политически спорове между "сороиди" и "путинофили". Може би трябва да ходите на преглед, щом под леглото ви се привиждат чудовища.

...част от коментарите. Не всички.

Тия са "учени" толкова, колкото и нащият Филипов от Института за космически изследвания, който обикаля телевизии и дрънка глупости. ако беше американец, щяха да го цитират като доказателство за извънземни.

Ама гледам, че тука било пълно с разбирачи! Ако не сте от някоя организация, да не казвам каква, няма как да знаете, дали извънземните трябва да приличат на нас, да летят със светлинна скорост и тн. Може да използват мостовете на Айнщай-Розен ( мисля, поне това някои хора тук знаят какво е това ), може да идват от някоя луна на Сатурн, за които ние почти нищо не знаем, може дори да идват от дълбините на океана, за които дълбини пък съвсем нищо не знам. Не си чешете езиците излишно, за нещо дато не ги знаете, нито вие, нито аз. Определни хора си знаят, и това е:) Американците имат някои документи с гриф на секретност 200 години дори, максимума. Сещате ли се там пък какво има:)?

Много вярвах едно време в такива работи и много се интересувах. С годините започваш да виждаш някой работи и започваш да разбираш. Въпреки че има логика да има извънземни, шансовете да долетят до нас и да катастрофират са близко до нулата. Да, статистиката и вероятностите клонят към идеята че не сме сами но разумния живот, и особено този които е по напреднал от нас, със сигурност е кът! Ако бяха на някакво разумно разтояние, със сигурност отдавна да сме го разбрали по един или друг начин. Не помага че ВСИЧКИ така наречени "доказателства" за много лошо документирани и снимкиа са ВИНАГИ в лошо качество :) А това само по себе си навява малко шанташ!

Опресни си информацията. Има доста кадри на необяснени обекти около Луната Марс и Фобос. Около слънцето също. Океаните на спътниците Енцелад, Титан и Европа също са доста обнадеждаващи за наличието на живот.

sonibvc@gmail.com

Няма такава информация. И дори да има такива, историята доказва че са явление което просто не разбираме добре а след време се намира научно обяснение което няма нищо общо с извенземните. Единственото което аз поне приемам за някакво доказателство, са кадрите от НАСА за тези малки "неща" - приличат и са с размера на рибки или морски игли - които обикалят космическата станция.

тъкмо ми стана интересно и виждам на клипа 'рт' и ми стана ясно че всичко е ала бала

Че западняците да не лъжат по-малко?

В момента лъжат най-много западняците,а някои неща изобщо не ги и споменават.

Не твърдя, че това извънземно е автентично, но като чета колко ограничени хора пишат тук се хващам за главата. Един афоризъм на Айнщайн гласи "Здравият разум е сбор от предрасъдъци, придобити до осемнайстата ни година".

Щом пак завъртат темата с извънземните, ни чакат трудни времена!

Нещо прекалено земно ми изглежда обаче.

Приличате ли си!?

На остроумен ли се правиш? Нещо не ти се отдава.

Това добре, вервaме им че са отстреляли извън земно. Аи сега да покажaт и декорите от посещениятa до лунaтa

Само като видях че е излъчено от Раша Тудей и спрях да чета. Руската пропаганда вече съвсем откачи щом е стигнала до извънземни и розуел. Каква ще бъде следващата сензация може би Чудовището от Лох Нес или Голямата Стъпка хаха

Фокс Нюз, най-демократичната медия?

Да беше го дочел. Щеше да разбереш, че само конкретното видео е на РТ. Самата телевизия, и Русия нямат нищо общо. Американците имат. РТ просто е имала човек с камера в залата, както и много други.

Целият шум е защото удобната на елита митологията за еволюцията поддържана усърдно в училище и масовите медии е в сериозна криза и все по-малко хора вярват в нея. И ако докажат и покажат извънземни, ще могат да убедят мнозина че са прави. Чакаме поредният цирк. Холивуд работи по сценария. Ще има много специални ефекти.

"Митологията за еволюцията" хаха Пич ти от коя секта си?

Тоя е от сектата на малоумниците, които отричат еволюцията. Има ги доста.

А невидим човек на небето ли ни е създал? И от мъжко ребро е създал жената? :D

Еба си! Гле'й к'во става с човека след срещите му с алкохола..

Не било млекопитаещо? Молете се да не излезе човекопитаещо се ;)

Досущ на Обама прилича.

Неговият таен брат близнак...

На 110% съм убеден, че човекът няма как да е най-висшият разум във Вселената (особено, докато чета новини и коментари в Дир-а), но ми е трудно да повярвам точно на този статия. Това от километър личи, че е някаква детска мумия, а учените сигурно са някакви "изтъкнати уфолози". Даже и случката в Розуел да е истинска, едва ли някога ще я разсекретят.

Абе със сигурност извънземните не слушат чалга, пък друго не знам!

И АЗ ИМАМ ТАКИВА СНИМКИ-НАПРАВО НА ИЗВЪНЗЕМНИ...

От Столипиново?

Няма скоро да го признаят официално.Ние хората не можем да приемем различните от нас народи по земята,а какво остава за извънземни.Избиваме се взаимно,а имаме претенция,че сме разумни същества...

Коментари - Показаха снимки на извънземно от Розуел (видео) | Днес.dir.bg

Показаха снимки на извънземно от Розуел (видео)

Американски учени показаха непубликувани снимки на извънземно от тайнствения "случай Розуел".

Обратно в новината

Коментари - Показаха снимки на извънземно от Розуел (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Винаги винаги снимките на разни извънземни са яко размазани или силно пикселизирани и в общи линии могат да показват всичко от силно деформиран урод до направена кукла за целта или просто малко гнило дърво пооформено малко така ,че да мяза на нещо раьзлично...Смехотворно е в ерата на технологиите позволяващи да се снима пъпката на носа на някой от околоземна орбита да изкарват такива глупави снимки... Продължавам да съм силно скептичен относно извънземните.Може би има някъде някакви микроби в Слънчевата система и това то.

Ами поразрови се за обясненията от учените. Има ги! Не се виждат звездите заради заслепяването при снимката, а вятър наистина няма - космонавтът разклаща знамето при забиването.

Ако в България се пусне една муха еднодневка да лети, и в същото време в Австралия се пусне друга такава, вероятността да се срещнат е такава, каквато е вероятността човечеството да се срещне с извънземен живот. Разстоянията във Вселената са огромни, а времето, през което съществува една цивилизация е един миг във вечността

val55

....сигурен съм, че има, а още повече убеден съм, че е така. Отделен е въпросът дали може да ги видите и чуете. Дали са добри или лоши зависи от гледната точка на контактьора, и от неговият начин на мислене. Скрито покрито няма, задни мисли абсурд, в каквото и да е отношение. Кой вярва вярва, и има защо, а който невярва негова си работа.... При тези контакти, все още се избират единици, а целта им сигурно е опознавателна, обучаваща или принудителна в някои отношения. Може би, ако си променим начина на мислене това, ще стане по масово. Ние хората едва ли живеем само в едно измерение, и време, но едни го разбират, а други въобще не го разбират. Въпрос на функциониране на мозъка, и неговото отблокиране. Започнете да тренирате мозъка си двете половини да работят в синхрон. Протягате двете си ръце напред с изправени палци, и трябва да виждате 3 палеца, а може и 4. Тогава всичко е синнхронизирано в двете половини на мозъка, а по натам.... Живота не е само това, което виждаме и чуваме в "нармално" състояние на нещата, а е нещо много по сложно от това, което четем или ни се поднася на час по лъжичка......

Oпределено, не може да се каже че показват снимки, нй-малкото видими в този материал (видео). Колаж от откъсъчни неясни кадри и фрази.....Отово слаб материал с гръмко заглавие ......

Това ,че ти не искаш да повярваш е друг въпрос. Стой си в каменната ера,ползвай нета само да тролиш.

Веднага го познах! Това е скелета на Путин, когато е бил малък.:)

Е, и как така сега е жив? :D

Има бели петна в познанието, затова.:)

На Бузлуджа също има летяща чиния. По време на комунистическо-социалистически празници тук е пълно с инвънземни.

Абе що никога снимките не са качествени бе?

на чернобилска мутация ми прилича

Аз пък продължавам да твърдя, че извънземните на тази планета сме ние.

Хуманистите поддържат митологията за еволюцията с цел да контролират обществото. Защото не могат да контролират християнското общество, което признава само единственият суверен и законодател в тази вселена -Творецът и се подчиняват единствено на неговият закон. Затова днес сме свидетели на поддържана усърдно тежка митология в научните среди и обществото. И затова и интереса на медиите към извънземните напоследък доста се е увеличил.

Да бе, земята е плоска...

Идеята че земята е плоска им езически корени, не християнски. Невежеството е мощно оръжие в ръцете на диктаторите и манипулаторите. Особено когато е комбинирано с отказ от мисловна дейност в обществото.

Браво, Данчо! Казал си го! Пък кой, както иска (и както може) да те разбира. А на този човечец, дето обяснява, че "християнството е с езически корени" ще му дам само един съвет - Чети, човече, чети! За да правиш критика на което и да е произведение трябва, преди всичко, да си го прочел!

И как точно някой ще обясни присъствието на извънземни тук? Ако някоя извънземна цивилизация има възможност да долети, то определено няма да се разбие при кацането, щото достатъчно развити извънземни в слънчевата система вероятно няма, а най-близкото място до нас е толкова отдалечено, че е абсурд биологично същество да го прелети. Всъщност хората никога няма да напуснат слънчевата система. Човешкият разум има шанс, но не и самите хора.

Аз пък ще кажа че такива като теб никога няма да напуснат слънчевата система.... Я погледни какво е постигнало човечеството за последните 2000 години, след това направи равносметка само за последните 50г и ела пак да говориш глупости. Единствената причина поради която не сме го направили това е технологичния прогрес, много открития има но още не са направени законите и математиките за тях. Има неща за които ние само предполагаме че са така, от наблюдения но нямаме обяснение на много от явленията. Дори само ако се разровиш малко ще видиш че цялата ни електроника, целия прогрес който имаме се дължи на явление което ние знаем че е така но не можем да го докажем и не знаем как точно работи. То просто работи.

Алиса Б

Някои природни закони не могат да бъдат излъгани. Да, развитие има, но не може да сравняваме напредъка в електрониката с напредъка в транспорта. Сега един телефон спокойно може да задмине някогашен суперкомпютър отпреди 50 години. Първият ми компютър беше доста по-бавен от сегашния ми телефон (евтин китаец за под $100), имайки 32 пъти по-малко оперативна памет, 14 пъти по-бавен процесор, и използва много по-малко ток за да работи. При сегашните и получаемите в обозримо бъдеще скорости, просто няма как да изпратиш човек с продължителност на живота под 100 години на пътешествие от 4 светлинни години до най-близката звезда. А жизненият цикъл на хората е програмиран генетично, тоест в най-оптимистичния вариант удължаването на живота е възможно само чрез генни модификации. Е, да речем, че и до това се стигне, но поисквайте да смениш едно, ще поискаш да подобриш и друго, докато от човека в сегашния му вид остане твърде малко, за да се нарече човек. Не е ли по-добре директно да се премине към друг носител за разума, вместо да се разчита на абсолютно ненадеждна, нетрайна и бъгава биологична система?

Не че не вярвам в извънземен живот, аме сего какво ни отвличат вниманието с глупости, да не мислим за замърсяването, свръхнаселеността и др. проблеми. Нека САЩ първо си признаят, че навремето не са кацали на Луната , после да ни прожектират нови филми.

В период от 3 години - 1969 - 1972 г. на Луната кацнаха 12 души. по програмата Аполо. От Аполо 11 до Аполо 17. Ти GSM ползваш ли? Как действа, спътници има ли?

А казаха ли дали са им меки тестисите?

те са голям деликатес и са ги хапнали панирани.

За мъдите ли иде реч?

това са първите експерименти на гмо върху хора но явно се мъчат да изкопчат парса за ракетни двигатели с батут не става

Tова по-скоро прилича на УСА генетичен експеримент, защо не покажат летящите чинии или още са недовършени, отклоняват само вниманието от истината. Аз снимах едно от светещите кълба които се показват напоследък , но на апарата излязоха снимки на лице на човек, по-точно старец с дълги бели коси в различен zoom, така че те май винаги са били тук и са реални точно колкото нас, а кога и как ще сключат контакт е описано в библията.

А бе,малоумнико,не виждаш ли,че цялата работа е част от схемата за промиване на мозъци от юдейско-протестантската масонска мафия на която се кланяш без да проумяваш защо !

Статистически най-вероятно има живот и другаде, все пак космосът е необятен. Обаче да си представим какво ще стане ако чужда цивилизация в крайна сметка дойде тука. Какво ще ни раздаде на всички коледни бонуси ли? По двайсет лева? Най-вероятно ще искат нещо. Още по-вероятно ще ни изтрепат както англосаксонците изтрепват индианците. Дори и обаче да решат да търгуват, ще търгуват с определена прослойка - най-богатите и задкулусието. Ще им дадат да кажем здравни услуги а в замяна те ще ги обслужат и ще им предоставят неободимите им ресурси, например злато. Което ми напомня - абе, къде ни е златото, бе? За беден Ганьо нищо няма да се промени. Просто ще го стрижат и от други галактики вече, а той пак ще се драпа по съдраните гащи.

Някой да разбра къде тояно е секретното, т.е. "уловката" ? Иначе "новината" звучи като туристическа реклама на "курорта" Розуел, където на туриста може да му излезе късмета и с някое извънземно.

Дори извънземните не искат да паднат в Русия,а кво остава за земните бежанци и емигранти!Защо се давят по моретата за Европа,а не се преселят спокойно в Сибир,където ще са добре дошли!

Тунгунският метеорит е най-големият, паднал на земята. Предполага се, че е изместил наклона на земната ос... и оста на хората там може да е мръднала леко.

А бе,малоумнико,не виждаш ли,че цялата работа е част от схемата за промиване на мозъци от юдейско-протестантската масонска мафия на която се кланяш без да проумяваш защо !

разложен пиян руснак.....

someone

скалъпена работа.

А какво толва секретно е имало, че ни прават на маймуни тези почти 70 години с има-няма извънземни ?

Странно! От 2св до сега, надълго и на широко се пише за НЛО и извънземни!И никой, дума не обелва че Н. Тесла е писал и принципно обяснил как може да бъде, построен диско-виден летателен апарат!НИЩО и за построените, няколко вида от немците през 2св!

А там на входа не раздават ли локуми ?

това са първите руски космонавти-джуджета, катастрофирали с експерименталния кораб "Вся власть советом". И са избирали джуджета, защото е нямало място, било е тясно вътре в кораба. Тази тенденция се е пренесла по-късно и в супер модерните танкове. Онзи ден от закъсалия танк излязоха седем такива човечета. Добре, че се появи Снежанка да го подкара....трошляка му с трошляк!

Няма начин да няма други форми на живот освен тези на Земята във Вселената. Обаче специално това като прочетох, че било облечено със сребрист костюм, хич не вяравам да е автентична форма на живот от друга планета. Брех да видиш съвпадение и там шият костюмчета.

Зададе ли се криза (финасова или политическа) навсякъде по света изпълзяват новини за извънземни и разни "невероятни" загадки, които услужливо се яхат от разни псевдо учени, екстрасенси, парапсихолози и конкактьори, намират се веднага "очевидци" и се вадят някакви "снимки" и "филми" с лошо качество за "достоверност". Пълна простотия за отнемане вниманието на обществото с глупости докато отдолу се замазва поредния скандал. Всъщност нищо ново под слънцето. Въпроса е кой си е научил урока от миналото и кой ще се върже за пореден път. И тъй като в момента темата е актуална ще припомня на тези, които са забравили и ще подскажа на тези, които не знаят, че преди началото на Втората световна война (а и на Първата) цяла Европа е била пощуряла по окултни простотии. Та мисълта ми е - Дано не съм прав!

Показаха снимки на извънземно от Розуел Гледайки снимките, все ми се струва , че съм виждал множество подобни физиономии в парламета. Само извънземни с лекота за 25 г. могата да "закопаят" държавата ни без да им пука.

Според мен извънземните са 100 пъти по готини и добри от тая свалоч в парламента.

Изчел съм много литература по темата и ви съветвам да не приравнявате уфологията към останалите науки. Уфологията не е официално призната наука. Така че тези "учени" всъщност не са точно такива. Иначе не твърдя, че не са прави, извънземни 100% съществуват според мен.

Дон Хуан, "Една отделна реалност"-Карлос Кастанеда, описват нещо в света извън мисленето с "линейно време". Все повече се налага мислене чрез ЦИКЛИЧНО ВРЕМЕ, в Новата Ера "ВОДОЛЕЙ".

И ще бъде Светлина!

може да видите няколко от извънземните утре. Ще махат от мавзолея на Ленин с ръчички, с ококорени очички. А долу, на красная робите ще пеят "Ееей ухнем, ееей ухнем" и ще теглят танкове. Как бурлаки на Волге! Традициите са живи!

Абе със сигурност извънземните са по-читави от Плевнелиев.

val55

Най после започнаха да разсекретяват някои факти, но все още никой не казва цялата истина. Явно вече е дошло време хората да се подготвят за извънземен контакт/и, както е било преди стотици, и хиляди години. Само Холивуд да неправи тези нелепи филми, където изкарват всички извънземни много лоши, защото ние първо трябва да погледнем себе си на какво ниво сме, а след това и.... Аз неказвам, че всички извънземни са благоразположени към нас, но ние си знаем, че всяко стадо си има мърша тук така, че и там "горе" може да е същото.... Освен това може да има от други измерения, както и от огледални такива. Явно нещата се променят с бързи темпове, и всички трябва своевременно да сме осведомени в това отношение. Всички трябва, колкото се може по бързо да изменим начина си на мислене към самите нас, другите, близки и далечни, природата, Космоса и Вселената, като цяло. Настанало е време за преход/в момента тече/, но политиците от всички страни, все още си живеят с мисленето от преди хиляди години. Има над, какво много сериозно да се замислят, докато е време, а дали имаме такова това, ще докажат близките години и близкото бъдеще.... Няма голям, малък, силен, слаб, защото погледнато мащабно всички сме едно цяло, а Земята е нашият космически кораб, в който живеем всички от това измерение......

Коментарите доказват, че дори отвлечени теми като тази могат да се подхванят и да доведат до политически спорове между "сороиди" и "путинофили". Може би трябва да ходите на преглед, щом под леглото ви се привиждат чудовища.

...част от коментарите. Не всички.

Тия са "учени" толкова, колкото и нащият Филипов от Института за космически изследвания, който обикаля телевизии и дрънка глупости. ако беше американец, щяха да го цитират като доказателство за извънземни.

Ама гледам, че тука било пълно с разбирачи! Ако не сте от някоя организация, да не казвам каква, няма как да знаете, дали извънземните трябва да приличат на нас, да летят със светлинна скорост и тн. Може да използват мостовете на Айнщай-Розен ( мисля, поне това някои хора тук знаят какво е това ), може да идват от някоя луна на Сатурн, за които ние почти нищо не знаем, може дори да идват от дълбините на океана, за които дълбини пък съвсем нищо не знам. Не си чешете езиците излишно, за нещо дато не ги знаете, нито вие, нито аз. Определни хора си знаят, и това е:) Американците имат някои документи с гриф на секретност 200 години дори, максимума. Сещате ли се там пък какво има:)?

Много вярвах едно време в такива работи и много се интересувах. С годините започваш да виждаш някой работи и започваш да разбираш. Въпреки че има логика да има извънземни, шансовете да долетят до нас и да катастрофират са близко до нулата. Да, статистиката и вероятностите клонят към идеята че не сме сами но разумния живот, и особено този които е по напреднал от нас, със сигурност е кът! Ако бяха на някакво разумно разтояние, със сигурност отдавна да сме го разбрали по един или друг начин. Не помага че ВСИЧКИ така наречени "доказателства" за много лошо документирани и снимкиа са ВИНАГИ в лошо качество :) А това само по себе си навява малко шанташ!

Опресни си информацията. Има доста кадри на необяснени обекти около Луната Марс и Фобос. Около слънцето също. Океаните на спътниците Енцелад, Титан и Европа също са доста обнадеждаващи за наличието на живот.

sonibvc@gmail.com

Няма такава информация. И дори да има такива, историята доказва че са явление което просто не разбираме добре а след време се намира научно обяснение което няма нищо общо с извенземните. Единственото което аз поне приемам за някакво доказателство, са кадрите от НАСА за тези малки "неща" - приличат и са с размера на рибки или морски игли - които обикалят космическата станция.

тъкмо ми стана интересно и виждам на клипа 'рт' и ми стана ясно че всичко е ала бала

Че западняците да не лъжат по-малко?

В момента лъжат най-много западняците,а някои неща изобщо не ги и споменават.

Не твърдя, че това извънземно е автентично, но като чета колко ограничени хора пишат тук се хващам за главата. Един афоризъм на Айнщайн гласи "Здравият разум е сбор от предрасъдъци, придобити до осемнайстата ни година".

Щом пак завъртат темата с извънземните, ни чакат трудни времена!

Нещо прекалено земно ми изглежда обаче.

Приличате ли си!?

На остроумен ли се правиш? Нещо не ти се отдава.

Това добре, вервaме им че са отстреляли извън земно. Аи сега да покажaт и декорите от посещениятa до лунaтa

Само като видях че е излъчено от Раша Тудей и спрях да чета. Руската пропаганда вече съвсем откачи щом е стигнала до извънземни и розуел. Каква ще бъде следващата сензация може би Чудовището от Лох Нес или Голямата Стъпка хаха

Фокс Нюз, най-демократичната медия?

Да беше го дочел. Щеше да разбереш, че само конкретното видео е на РТ. Самата телевизия, и Русия нямат нищо общо. Американците имат. РТ просто е имала човек с камера в залата, както и много други.

Целият шум е защото удобната на елита митологията за еволюцията поддържана усърдно в училище и масовите медии е в сериозна криза и все по-малко хора вярват в нея. И ако докажат и покажат извънземни, ще могат да убедят мнозина че са прави. Чакаме поредният цирк. Холивуд работи по сценария. Ще има много специални ефекти.

"Митологията за еволюцията" хаха Пич ти от коя секта си?

Тоя е от сектата на малоумниците, които отричат еволюцията. Има ги доста.

А невидим човек на небето ли ни е създал? И от мъжко ребро е създал жената? :D

Еба си! Гле'й к'во става с човека след срещите му с алкохола..

Не било млекопитаещо? Молете се да не излезе човекопитаещо се ;)

Досущ на Обама прилича.

Неговият таен брат близнак...

На 110% съм убеден, че човекът няма как да е най-висшият разум във Вселената (особено, докато чета новини и коментари в Дир-а), но ми е трудно да повярвам точно на този статия. Това от километър личи, че е някаква детска мумия, а учените сигурно са някакви "изтъкнати уфолози". Даже и случката в Розуел да е истинска, едва ли някога ще я разсекретят.

Абе със сигурност извънземните не слушат чалга, пък друго не знам!

И АЗ ИМАМ ТАКИВА СНИМКИ-НАПРАВО НА ИЗВЪНЗЕМНИ...

От Столипиново?

Няма скоро да го признаят официално.Ние хората не можем да приемем различните от нас народи по земята,а какво остава за извънземни.Избиваме се взаимно,а имаме претенция,че сме разумни същества...