Изтеглиха от пазара "Салатени миксове" с неразрешени съставки

БАБХ извърши 1153 проверки в страната на предлаганите маслинови и растителни масла

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кажете ни кои са ментетата по марки, фабр. Номера и т.н.

" слънчогледово олио с вложени оцветители" - преведено на български това е фалшив зехтин.

Скъсаните на изпит за коне , катъри / конски доктори/, овластени от перверзното творение на Миро Мършата, назовавано БАБХ се занимават с хранителните продукти с растителен произход. В това време на пазара се продават "пресни" животински продукти от миналия век. Изследват за някаква си чума и убиват здрави животни за да направят място в България за мигранти от Азия и Африка.

"Що няма контрол?!" "Ама що има контрол?!"

И да има контрол той е все едно че няма защото всички са много ''праведни''... Та нали преди да се внесе нещо ново минава за проверка?? Нали като се пуска нова хранителна стока минава през проверка защото така е по закон.. Какво правят тогава тези неща по рафтовете ????

Не разбрах за солети или за салата става въпрос? Салата на снимката, пък пише солети, пък си мисля, какъв микс слагат пък в солетите, освен сол! Реших да цъкна на новината да видя какви са пък тези солети!

П.П. Пък като се замислих, скоро ядох некакви солети, пък си викам само това ми остава, да се отровя със солети, заради някакъв микс, но пък какъв микс ще да е? Техно микс ли, друг ли микс ще да е... може и рап, заради ряпата!!!

Салетени...

Салетени...